Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-10, 15:55   #361
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Hania skoro ona taka wspaniała, nastawiona pozytywnie do świata i ludzi to dlaczego zdradziła wtedy Tża ? I dziwi mnie, że on to tak po prostu zapomniał i teraz mogą sobie pitolić o tych wszytkich wspaniałych sprawach, na których laska buduje swoją filozofię życia a tak naprawdę poległa na podstawach współżycia dwojga ludzi w związku ???? !!!!
Co do Twojego pierwszego pytania zadałam go TZ, a jak...w odpowiedzi usłyszalam- każdy człowiek popełnia błędny
No właśnie nie wiem jak mogą o tym pitolić...no nie wiem i nigdy nie rozumiem.
Mój wspaniałomyślny mąż wybaczył biednej Kasi.
Wiesz to jest kobieta która mam 32 lata a zachowuje sie jak dziecko 15 letnie...jest totalnie infantylna i odrealniona..a zarazem potrafi manipulować ludźmi. Nie wiem jak to robi
Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Haniu ja myslę ze ta K to dla niego taka "egoztyka" . Coś innego ,czego w zyciu na dluzsza mete by nie zniosl , odmiennego od jego oczekiwan,cos czego tak naprawde by nie chcial. Ale jest fascynacja odmiennoscią..i chyba lubi sobie popierniczyc głupoty czasem ,pofantazjowac o domkach bez okien.
(chcialam napisac bez klamek,ale sie zreflektowałam )

Fascynuje go inność chyba.
Myślę że w tym co napisalaś jest bardzo dużo prawdy.
Generalnie moj mąż lubi sobie popierniczyć..dlatego tez pierniczył z panią N na gg.

A z podkreślonego się posikałam

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:

Nie wiem dlaczego to napisałam, chyba po to że dla mnie facet, który nawet na gg przedstawia siebie jako rozochocony samiec jest jakimś niedobrym sygnałem , ale nie można popadać w paranoję ale olać też nie
Ja nie wiem czy tak jest do końca.
W przypadku mojego TZ jest po prostu oznaką głupoty.

Cytat:

Może niepotrzebnie napisałam o tych zdradach....ale miałam na myśli, że są w związkach sygnały ostrzegawcze, których nie można olać, bo one czasem są po to aby coś nam pokazać, ostrzec ....
Oczywiście masz rację..trzeba uważać. Bo czasem mały problem..niezauważony albo w porę nie zażegnany często gęsto prowadzi do rozstania.

Ja jednak mam poczucie że w naszym przypadku te rozmowy nie byly zadnym sygnałem..tak ogolnie to mi cholernie dobrze, czuję się kochana i wyjątkowa..wiec luzzz
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 16:12   #362
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Co do Twojego pierwszego pytania zadałam go TZ, a jak...w odpowiedzi usłyszalam- każdy człowiek popełnia błędny
No właśnie nie wiem jak mogą o tym pitolić...no nie wiem i nigdy nie rozumiem.
Mój wspaniałomyślny mąż wybaczył biednej Kasi.
Wiesz to jest kobieta która mam 32 lata a zachowuje sie jak dziecko 15 letnie...jest totalnie infantylna i odrealniona..a zarazem potrafi manipulować ludźmi. Nie wiem jak to robi

Myślę że w tym co napisalaś jest bardzo dużo prawdy.
Generalnie moj mąż lubi sobie popierniczyć..dlatego tez pierniczył z panią N na gg.

A z podkreślonego się posikałam

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Ja nie wiem czy tak jest do końca.
W przypadku mojego TZ jest po prostu oznaką głupoty.

Oczywiście masz rację..trzeba uważać. Bo czasem mały problem..niezauważony albo w porę nie zażegnany często gęsto prowadzi do rozstania.

Ja jednak mam poczucie że w naszym przypadku te rozmowy nie byly zadnym sygnałem..tak ogolnie to mi cholernie dobrze, czuję się kochana i wyjątkowa..wiec luzzz
Haniu, to najważniejsze ważne, że mu ufasz i czujesz się dobrze (ale warto trzymać rękę na pulsie )
Ja się nie potrafię tak czuć
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 16:37   #363
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Haniu, to najważniejsze ważne, że mu ufasz i czujesz się dobrze (ale warto trzymać rękę na pulsie )
Ja się nie potrafię tak czuć
Nie no ufać tak jak kiedyś to nie ufam...niestety.
Patrze na niego trochę inaczej, słucham uważniej..ale jestem spokojna i czuję się dobrze

patrzy na mnie jak trzeba, zachowuje się jak trzeba....żona jest zadowolona

EDIT- cześć Zara
Stary 2009-03-10, 19:20   #364
ButterBear
Zakorzenienie

Co tu taka cisza?
Myślałam, że wrócę i sobie poczytam...a tu co?
Stary 2009-03-10, 20:12   #365
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Hej

Cześć Haniu

A ja Was przeczytałam i już się szykowałam na długiego posta ale jakoś osłabłam Także dzisiaj sobie tylko poczytam.

Stokrotko, przykro mi z powodu pracy Trzymam za Ciebie kciuki, wierzę że szybko znajdziesz coś nowego i mam nadzieję że bez problemu i odwlekania zapłacą Ci zaległą kwotę. Trzymaj się i badź dobrej myśli Zmiana pracy na pewno będzie zmianą na dobre.

Idę obejrzeć Lostów Nie mam już cierpliwości do nich, ale ściągamy z sentymentu no więc już się ogląda...

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-03-10 o 20:13
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 21:37   #366
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
no to ja mam wiadomosc dnia...zostałam bez pracy :/
trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy.
Cytat:
Co tu taka cisza?
Myślałam, że wrócę i sobie poczytam...a tu co?
no nie ma dużo do nadrabiania. wystarczy pół godziny.

ps. u mnie w rossmannie (MAM NOWEGO 50 M. OD DOMU parę dni temu otworzony) też nie ma tych tuszy. a miałam na nie ogromną chrapkę. nie wiem co teraz wybrać. mam proste rzęsy, chyba długie, dosyć jasne, czyli chcę jak najwięcej podkręcenia i pogrubienia. co będzie najlespze?

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 23:46   #367
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Bliższych sercu
I chyba tak zrobię. A względy praktyczne... Wujek i tak musi przyjść z ciacią na moje ewentualne wesele bo jest moim chrzestnym . Brat i tak pewnie by nie przyszedł nawet gdybym ja do niego poszła . Jadę do remizy . No chyba że rodzice zadecyzują jednak inaczej.

Cytat:
no to ja mam wiadomosc dnia...zostałam bez pracy :/
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 07:04   #368
ANITKA79
Zadomowienie

Troszke Was podczytywalam wczoraj wieczorkiem ale w tym czasie skypowalam z Tztem wiec odpisuje dzisiaj:

Haniu po pierwsze nie mozesz myslec ze jestes jakas gorsza od Niej, Twoj maz wybral Ciebie z Toba jest szczesliwy i ciebie kocha i pragnie uszczesliwiac, byc razem na dobre i zle. Co z tego ze tamta artystka, Ty masz wiele innych zalet ktore na pewno ceni w Tobie Tz. Lubisz jego muzyke, dodajesz sily przy tworzeniu, wspierasz jestes przy nim i doceniasz to co robi. Nie musicie byc identyczni. Laczy Was milosc i to jest najpiekniejsze A jakas laska ktora nie ma poczucia rzeczywistosci wcale sie nie przejmuj..I wlasnie lepiej sie ugryzc w jezyk niz powiedziec o jedno slowo za duzo..Tz Cie kocha i Ty jego, to sie liczy

Stokrotko wspolczuje, ale na pewno niedlugo znajdziesz cos lepszego, a jak ta firma ma klopoty gdzie pracowalas i tyle zalegali ci z wyplatami, to potem mogloby byc jeszcze gorzej. Odzyskasz swoje pieniadze i rozgladniesz sie za czyms innym i na pewno cos znajdziesz

Zaro jak Tam w Edynburgu?

Edit:

Wczoraj przez przypadek zobaczylam ze ten Dexter leci na tvn Ktoras tam seria, ale jak dla mnie zapozno 23:30 / wstaje o 5 tej/ wiec zdecydowanie odpada Musze byc wyspana ..
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 07:25   #369
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry.

Gardło mnie boli i tak jakoś chorawo się czuję I pogoda dosyć paskudna. Muszę stanowczo nabyć nowy parasol

Anitko Do Edynbugra wysyłają nas koło 30 marca,nie znamy jeszcze dokładnej daty. Na razie mamy szkolenie w Krakowie (ale za to z nativami ), które jest rozpisane do 27go marca. Póki co bardzo mi się podoba.

Buziaki i do wieczora
Stary 2009-03-11, 07:57   #370
DianaM
Zadomowienie

Dzień dobry już w ... XIV części!!!

Wchodzę sobie dziś kulturalnie na wątek i myślę sobie: jak mało natrzepały tych postów, co one sobie myślą??? Dochodzę do końca strony, a tam koniec
Zatem zaglądam na nową część,a tu psiakrew już 11 strona leci A zatem zwracam honor, trzepiecie posty aż miło

I jaki ten wizaż odmieniony??? Fioletowy taki.... Podoba mi się

Zaraz zacznę nadrabiać od pierwszej strony, ale najpierw tylko powiem, że jestem po niedzieli z teściami, nawet było normalnie. Jeśli tacy będą zawsze to myślę, że moje stosunki z nimi przejdą do b. dobrych
Poza tym jak jestem w robocie przyuczam nową dziewczynę do recepcji, zajmuje mi komputer, bo uczę ją programu hotelowego i nie mam dostępu tym samym do wizażu. Chliiiip!!!
A teraz zaczynam od pierwszej strony nadrabianie....
Stary 2009-03-11, 07:58   #371
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 07:59   #372
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

czesc
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:03   #373
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Sroda, dzisiaj juz z górki do weekendu.

Chwaliłąm się wam że w weekend jest narada teściów dot. finansowania naszego śłubu? Mam nadzieje, że się nie pogryzą...

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość

Wchodzę sobie dziś kulturalnie na wątek i myślę sobie: jak mało natrzepały tych postów, co one sobie myślą??? Dochodzę do końca strony, a tam koniec
Zatem zaglądam na nową część,a tu psiakrew już 11 strona leci A zatem zwracam honor, trzepiecie posty aż miło ....
A coś ty myślała

Jak się czujesz? Jak dzidzior?

EDIT. Dorinka, kupiłam wczora tego Collagonowego Loreala. Dzisiaj piperwsze użycie i musze przyznać, że naprawdę mocno pogrubia. Musze jeszcze przywynac do operowania tą szczotą, ale jest nieźle.

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2009-03-11 o 08:05
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:06   #374
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Z górki tym bardziej, że jutro mam wolne, bo muszę załatwić parę spraw

Cytat:
Chwaliłąm się wam że w weekend jest narada teściów dot. finansowania naszego śłubu? Mam nadzieje, że się nie pogryzą...
Oby nie było zgrzytów
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:06   #375
Mango08
Rozeznanie

Cześć
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 08:18   #376
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

EDIT. Dorinka, kupiłam wczora tego Collagonowego Loreala. Dzisiaj piperwsze użycie i musze przyznać, że naprawdę mocno pogrubia. Musze jeszcze przywynac do operowania tą szczotą, ale jest nieźle.
No to fajnie, że jesteś w miarę zadowolona, myślę że przy drugim, trzecim użyciu dojdziesz do wprawy Ja jestem naprawdę zadowolona a też mam niemałe wymagania co do tuszu , ile kosztował coś koło 50 zł. ?

Co do spotkania teściów to ciekawe jak będzie, na neutralnym gruncie spotkanie czy u jednych z nich ? Pewnie koszty na pół jak myślisz ?
Stary 2009-03-11, 08:32   #377
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny...

Bardzo się pokłociłam rano z TŻ...mam zły humor i przykro mi, więc kupiłam sobie 5 Michałków (chociaż nie mogę jeść słodyczy)...

L_V, ciekawe co teściowie poustalają...a wiecie już czy rodzice chcą całkowicie sfinansować Wasz ślub, czy też będziecie partycypować w kosztach?

Jaki tusz kupiłaś? Pokaż Też potrzebuję jakiś....
I jakbyś miała chwilkę, to plis, powiedz co myślisz o tym podkładzie IsaDora Hydralight. Ostatnio wklejałam na niego linka, ale Ci się nie otwierał...
Stary 2009-03-11, 08:48   #378
miskowa
Zakorzenienie

cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:50   #379
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
No to fajnie, że jesteś w miarę zadowolona, myślę że przy drugim, trzecim użyciu dojdziesz do wprawy Ja jestem naprawdę zadowolona a też mam niemałe wymagania co do tuszu , ile kosztował coś koło 50 zł. ?
Był w promocji za 42,99.

Cytat:
Co do spotkania teściów to ciekawe jak będzie, na neutralnym gruncie spotkanie czy u jednych z nich ? Pewnie koszty na pół jak myślisz ?
U rodzicó TZta, moi przyjeżdzają do nich na weekend. Pewnie pół na pół.

Cytat:
L_V, ciekawe co teściowie poustalają...a wiecie już czy rodzice chcą całkowicie sfinansować Wasz ślub, czy też będziecie partycypować w kosztach?...
Się zobaczy

Cytat:
O, a nikt nie zgłosił tuszu do KWC?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Cos108_1.jpg (8,2 KB, 17 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 08:54   #380
DianaM
Zadomowienie

Nadrobiłam, niektóre trochę po łebkach, ale wiem co i jak. I tak:

W temacie tuszy. Promocja Max Factora, o której pisałyście była wcześniej i z niej skorzystałam. Używałam tylko Maxa z tego dwupaku i jest, no jest... no jest oki. Ale mnie jakoś nie zachwycił. Rzęsy są pomalowane, ale miałam nadzieję na nieco lepszy efekt. Tuszy w chwili obecnej mam 7 czy 8 z czego połowa nigdy jeszcze nie otwierana. Ale zachorowałam na nowość lancome. Tusz wibrujący.
http://www.skapiec.pl/site/cat/134/comp/464161
Oglądałam, macałam w Douglasie. Drogi, bo 130zł, ma taki przycisk przez co wibruje i ponoć rzęsy są mega, hiper i w ogóle.
Tż mi go obiecał, wieć już szłam z nim do kasy kiedy zobaczyłam nową kolekcję Diora wiosna/lato 2009 i tusz zmieniłam na najnowsze cienie (ale ja durna jestem pała!!! Kolejna paletka cieni Diora, używam jak jadę do szkoły. A każda taka paletka to 205zł!!!)

L_V, czekam na relacje w związku z najprawdopodobniej nową pracą, a Tobie Stokrotko strasznie współczuję utraty pracy, ale skoro nie płacił to może lepiej?

W temacie książkowym:

Cytat:
ja mam akurat takie dziwne zboczenie, że musze mieć książkę na własność. Nie lubię, jak ktoś ją "macał" przede mną. Zrestzą z gazetami mam podobnie - zawsze wybieram te ze spodu, takie niepogięte i niemacane.
Też mam takie zboczenie. Książki z biblioteki wcale mi się dobrze nieczytają
Muszę mieć nowe i nic na to nie poradzę Tż już to wie, więc ja jesteśmy w Empiku raz na jakiś czas udaje, że nie widzi tej znikającej stówki na książki (a książki teraz straaasznie drogie).

Cytat:
Polecam bardzo Zafona: Cien wiatru i Grę Anioła.
Cień wiatru czytałam - polecam Gra Anioła czeka w kolejce kupiona. Zresztą ostatnio nie miałam czasu i utknęłam na "szyfrze szekspira", a już kolejne 4 tytuły czekają..

Cytat:
Potrafi brać...dobre sobie... hehehehe... Lepiej nich jej ktoś pomoże, zanim się pogrąży na dobre.
Swoją drogą, ja dalej nie pojmuję, jak mogłaś jarać w pracy

Dziewczyny, czy miała któraś ten tusz?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-295055

Jaki jest?
Też chętnie się czegoś dowiem o tym tuszu

Cytat:
Dzień dobry!

A coś ty myślała

Jak się czujesz? Jak dzidzior?

Czuję się nad wyraz dobrze i to mnie martwi Nic mnie raczej nie boli, wymioty miałam przez 3 dni teraz znów nic. W piątek będę na wizycie u gina to mam nadzieję, że się dowiem, że wszystko jest oki, a poza tym dostanę zdjęcie USG, na którym mam nadzieję będzie już widać coś konkretnego

Poza tym kupiłam Tż na urodziny (a będzie je miał w dniu Waszeg spotkania) piłę motorową. oczywiście nie wytrzymałam i od razu mu ją dałam. Jak zwykle padłam na pysk i wydałam 1250zł, które swoją drogą były na okna...
Stary 2009-03-11, 09:03   #381
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
W temacie tuszy. Promocja Max Factora, o której pisałyście była wcześniej i z niej skorzystałam. Używałam tylko Maxa z tego dwupaku i jest, no jest... no jest oki. Ale mnie jakoś nie zachwycił. Rzęsy są pomalowane, ale miałam nadzieję na nieco lepszy efekt. Tuszy w chwili obecnej mam 7 czy 8 z czego połowa nigdy jeszcze nie otwierana. Ale zachorowałam na nowość lancome. Tusz wibrujący.
http://www.skapiec.pl/site/cat/134/comp/464161
Oglądałam, macałam w Douglasie. Drogi, bo 130zł, ma taki przycisk przez co wibruje i ponoć rzęsy są mega, hiper i w ogóle.
Tż mi go obiecał, wieć już szłam z nim do kasy kiedy zobaczyłam nową kolekcję Diora wiosna/lato 2009 i tusz zmieniłam na najnowsze cienie (ale ja durna jestem pała!!! Kolejna paletka cieni Diora, używam jak jadę do szkoły. A każda taka paletka to 205zł!!!)...
Tez rozkmniniam ten tusz, ale bliżej ślubu. CHiciaz ostatnio zapałałam tęsknota to jedynego tuszu po którym mam rzęsy zachodzące na brwi - Effet Faux Cils YSL.
Kupie sobie jak zmienię robotę.

Cytat:
W temacie książkowym:
Cień wiatru czytałam - polecam Gra Anioła czeka w kolejce kupiona. Zresztą ostatnio nie miałam czasu i utknęłam na "szyfrze szekspira", a już kolejne 4 tytuły czekają..
Szyfr szekspira kupiłam, i nie przeczytałam do końca, zabiła mnei ta książka, każda kolejna strona to była mordęga.

Cytat:
Czuję się nad wyraz dobrze i to mnie martwi Nic mnie raczej nie boli, wymioty miałam przez 3 dni teraz znów nic. W piątek będę na wizycie u gina to mam nadzieję, że się dowiem, że wszystko jest oki, a poza tym dostanę zdjęcie USG, na którym mam nadzieję będzie już widać coś konkretnego
Nie martw się, sa kobiety które doskonale znoszą ciąże, szukasz dziury w całym

Cytat:
Poza tym kupiłam Tż na urodziny (a będzie je miał w dniu Waszeg spotkania) piłę motorową. oczywiście nie wytrzymałam i od razu mu ją dałam. Jak zwykle padłam na pysk i wydałam 1250zł, które swoją drogą były na okna...
Ale prezent, piła motorowa!
Stary 2009-03-11, 09:21   #382
goosia207
Zakorzenienie

L_V chyba jest ten tusz na KWC
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28466

Diano który, to już tydzień?
Stary 2009-03-11, 09:29   #383
DianaM
Zadomowienie

L_V - on marzył o tej pile motorowej. Ciągle mi przygadywał, że ją sobie kupi. Na początku myślałam, że taka piła kosztuje 500zł, a tu 1,5 raza więcej
Ale ma dziecko zabwakę

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
L_V chyba jest ten tusz na KWC
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28466

Diano który, to już tydzień?
10 Jak sobie pomyślę, że jeszcze 30 to padam. Chciałabym już za tydzień mieć dziecko w domu
Stary 2009-03-11, 09:33   #384
ButterBear
Zakorzenienie

Czy ja dobrze pamiętam, że któraś z Was polecała Masterpiece MF?
Na jak długo on starcza?Bo właściwie jest mniejszy niż każdy inny tusz, niecałe 5 ml..

Dżizas, nie umiem się na żaden zdecydować, a potrzebuję już...Pomocy
Stary 2009-03-11, 09:35   #385
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Haniu po pierwsze nie mozesz myslec ze jestes jakas gorsza od Niej, Twoj maz wybral Ciebie z Toba jest szczesliwy i ciebie kocha i pragnie uszczesliwiac, byc razem na dobre i zle. Co z tego ze tamta artystka, Ty masz wiele innych zalet ktore na pewno ceni w Tobie Tz. Lubisz jego muzyke, dodajesz sily przy tworzeniu, wspierasz jestes przy nim i doceniasz to co robi. Nie musicie byc identyczni. Laczy Was milosc i to jest najpiekniejsze A jakas laska ktora nie ma poczucia rzeczywistosci wcale sie nie przejmuj..I wlasnie lepiej sie ugryzc w jezyk niz powiedziec o jedno slowo za duzo..Tz Cie kocha i Ty jego, to sie liczy .
Dzięki..piękne słowa. Muszę sobie zapisać i czytać w chwilach napadu głupoty.

Cytat:

Zatem zaglądam na nową część,a tu psiakrew już 11 strona leci A zatem zwracam honor, trzepiecie posty aż miło

I jaki ten wizaż odmieniony??? Fioletowy taki.... Podoba mi się
.
Cześć
Rozbawiłaś mnie od rana
Mi też nowy wizaż się podoba
Cytat:
Dzień dobry!

Ja sie w ogóle z tej srody nie cieszę. Mąż leci do Brukseli....jutro o 6 rano..czyli dziś o 2 w nocy musi z domy wyjechać. Do weekendu jeszcze 2 dni -długie i samotne.

L_V to pierwsze ich spotkanie? Czy już się znają?
Stres masz?

..bo ja mialam jak cholera. Szczegolnie ze sama robiałam całą kolację. No i zapoznawali się raptem miesiąc przed ślubem.

Cytat:
Bardzo się pokłociłam rano z TŻ...mam zły humor i przykro mi, więc kupiłam sobie 5 Michałków (chociaż nie mogę jeść słodyczy)....

Cytat:
Jeny..ale prezent urodzinowy- romatic

Smieję się ale mój brat tez taki dostał na 31 urodziny...z tym że składkowy. Wywalić powyżej 1000 zł na prezent to istne szaleństwo.
Cieszyl sie mężuś?

Diana w ciązy niekoniecznie trzeba wymiotowac i padac z nóg
Moja bratowa z pierwszym dzieckiem czuła sie wyśmienicie...do ostatniego dnia. Teraz z 2 dzieckiem właśnie pada z nóg. Nie ma siły i najchętniej spałaby całymi dniami.

Także wariacie nie stresuj się

Już byś chciała wiedzieć jaka płeć.....ależ jesteś niecierpliwa...i co wolisz zobaczyć na tym USG..sisiorka czy dziurkę?

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-03-11 o 09:39
Stary 2009-03-11, 09:48   #386
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Na jak długo on starcza?Bo właściwie jest mniejszy niż każdy inny tusz, niecałe 5 ml..

Dżizas, nie umiem się na żaden zdecydować, a potrzebuję już...Pomocy
Ja polecałam.
Ale ja lubię gumowe szczoteczki, dobre rozdzielenie. Nie znoszę tuszy, których szczoteczki nabierają za dużo kosmetyku.
żeby po MF był efekt teatralnych rzęs trzeba się dośc długo namachać, nie wiem czy ci to pasuje
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 09:56   #387
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
L_V - on marzył o tej pile motorowej. Ciągle mi przygadywał, że ją sobie kupi. Na początku myślałam, że taka piła kosztuje 500zł, a tu 1,5 raza więcej
Ale ma dziecko zabwakę
Mój też marzył o takiej pile, ale sam sobie kupił

Cytat:
10 Jak sobie pomyślę, że jeszcze 30 to padam. Chciałabym już za tydzień mieć dziecko w domu
10 to już fajnie

Cytat:
Na jak długo on starcza?Bo właściwie jest mniejszy niż każdy inny tusz, niecałe 5
Właśnie też siedziałam na tuszach .Jest jeszcze Masterpiece Max
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18183
Ma dobre opinie i jest większy.Zastanawiam się nad nim, bo ja muszę mieć wydłużająco-pogrubiający tusz.
Stary 2009-03-11, 10:01   #388
hania811
Zakorzenienie

Butter ja też polecałam Masterpica...ale mi już się znudził. Poza tym tak jak już pisałam ( nie tylko ja ) kupiłam jakiś felerny egzemplarz. Po miesiącu zachowuje się jakby miał rok.

Dziś rano przeżyłam koszmar. Nie wiem co mnie podkusiło..ale nakręciłam włosy na szczotkęprzeznaczoną do podkręcania krótkich włosów. Efekt był taki że mąż przez 40 min probował mi tą szczotkę z tych wlosów wyplątać..masakra.
Myślałm że skonczę na fotelu u fryzjera z golarką przy głowie
Ale udało się..
Skóra do tej pory mnie boli, mam kołtuna nie do rozczesania i stracilam dużo włosów.

Oczywiście w pewnym momencie zaczelismy się śmiać z sytuacji ..tylko ja mogłam wpaść na taki durny pomysł.
Stary 2009-03-11, 10:01   #389
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Był w promocji za 42,99.

U rodzicó TZta, moi przyjeżdzają do nich na weekend. Pewnie pół na pół.

O, a nikt nie zgłosił tuszu do KWC?
Yhm czyli pełna integracja , jest ten tusz na KWC - nawet recenzję wpisałam , gdzie ta promocja - Super Pharm ?

Cytat:
Cześć Dziewczyny...

Bardzo się pokłociłam rano z TŻ...mam zły humor i przykro mi, więc kupiłam sobie 5 Michałków (chociaż nie mogę jeść słodyczy)...

L_V, ciekawe co teściowie poustalają...a wiecie już czy rodzice chcą całkowicie sfinansować Wasz ślub, czy też będziecie partycypować w kosztach?

I jakbyś miała chwilkę, to plis, powiedz co myślisz o tym podkładzie IsaDora Hydralight. Ostatnio wklejałam na niego linka, ale Ci się nie otwierał...

ButterB kłótnia o coś poważnego ?

Ja w temacie fluidów polecam z Oriflame adaptive- jest genialny, stapia sie ze skóra niesamowicie, trwały jak nie wiem co, pomimo że na twarzy go nie widać, naprawdę cudeńko za małe pieniądze- ja kupiłam na razie w saszetkach za całe 11 zł. bo chciałam przetestować, ale teraz wiem, że kupię produkt bo warto
Stary 2009-03-11, 10:01   #390
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
O, jest. Nie wiem jak ja szukałam.

Cytat:
Ale ma dziecko zabwakę
Rozumiemm że teraz by wszystko ciął

Cytat:
L_V to pierwsze ich spotkanie? Czy już się znają?
Stres masz?

..bo ja mialam jak cholera. Szczegolnie ze sama robiałam całą kolację. No i zapoznawali się raptem miesiąc przed ślubem.
Nie, już się znają. Ale teraz będzie spotkanie operacyjne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości