|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Lancome, Biotherm, Clinique maczek almond***
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje, bo maczek za ciemny dla mnie
co więcej, jeżeli znalazłabyś jeszcze coś fajnego, to oddam conieco z mojego shimmerka rose ma coprawda wielką dziurę, ale zostało go ok. 20 proc. i na miesiąc wystarczy napewno, a przynajmniej na porządne testy. ja już zamówiłam kolejny, a wiem, że Ty się wahasz, więc z pewnością upewniłabyś się, jaki jest cudowny ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
A powiedz co TY byś oddać mogła za te odleweczki?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
EDIT: pomyłka
![]() podoba mi się: dokładka - końcówka 20 proc. shimmera rose Diora na wypróbowanie dokładka 5 Diora rose gipsy, bez jednego cienia w kolorze ostrego różu, kod 4C01, ubytek rzędu 5 proc., cień brzoskwiniowy ma delikatne wgłębienie, reszta cieni kilka razy testowana - cienie widoczne na zdjęciu. czy znajdziesz coś u mnie?
Edytowane przez oolong Czas edycji: 2009-03-12 o 15:37 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może wpadnie Ci coś w oko za te piątki dior'a?
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
hihi
![]() pomyłka o tyle, że tam było napisane w formie odpowiedzi, bo myślałam, że pisałaś w moim wątku ![]() ale i tak jestem chętna na te rzeczy, więc może cos wyszperasz?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
właściwie to te piątki są zarezerwowane wstępnie i czekam na odpowiedź Wizażanki. tak czy inaczej, już wcześniej przeglądałam Twój wątek i niestety nic, fajne rzeczy szybko wyleciały, ale jakby coś, będę zaglądać
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
co do shimmera, to mogłabym go puścić w wymiance razem z maczkiem, ale to jeszcze nie wiem, muszę poczekać na odpowiedź Malwiny. Tak czy inaczej jeszcze się odezwę
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za maczka?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej, bronzer ma mały ubytek, ponizej wklejam fotki jeśli chodzi o shimmer to chętnie bym go przygarnęła, ale nie wiem co mogłabym zaoferować w zamian. Mam np. prawie nowy puder sypki transparentny Kryolan i koncowke pryzm givenchy 02
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Chanel ombre amethyst (ciemny iskrzący fiolet), ubytek malutki, oddam za coś super, niekoniecznie z kolorówki,
d błyszczyk Dior plastic gloss nr 002 znajdziesz cos w zamian ? |
|
|
|
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
ciężko jest ocenić ubytek, puder napewno starczy jeszcze na wieki ale powiem tak: po bokach jest jak nowy,w srodeczku około 1milimetr wgłębienia. Ubytek oceniam na jakieś 5%. Myślę że jeśli Twoj maczek jest nowy to akurat wymianka byłaby adekwatna, ponieważ bronzer jest cenowo i półkowo wyżej
![]() A co jeśli chodzi o shimmer , zainteresowało Cie coś z rzeczy które wymieniłam?
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder kryolan raczej nie. właściwie, to najbardziej przydałby mi się żel do brwi albo błyszczyk w tonacji różowej albo przezroczysty, tonik, płyn do demakijażu - takie rzeczy by mi się przydały. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-03-13 o 08:51 |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prisme libre givenchy sypkie,kolor 2 delicate beige. Z każdego koloru zostało około 0,5cm (wysokość mierzona linijka na zewnatrz opakowania). Pełny kwadracik ma 2cm.Jeśli bedziesz zainteresowana zrobię foto. Z rzeczy których poszukujesz mam płyn micelarny Bioderma sensibio, nowy, 250ml.Czy mozeszczamieścić foto shimmera?
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja fotkę zrobię dziś wieczorem, najpóźniej jutro. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, napewno znajdziesz zaraz jakieś foto i Cie oświeci![]() fotkę wstawię za kilka godzin, w tej chwili leje deszcz i jest okropne zachmurzenie-ni ma światła dobrego
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może chętnie poznam ciekawa też jestem, ile tych pryzm zostało, jak sądzisz? prawdę mówiąc, nie wiem też, ile dokładnie jest tego shimmera, na oko myślę, że 20 proc., ale to strasznie trudno ocenić, ale nic zrobię fotkę i coś wymyślimy. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jasny cukierkowy róż.---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- to mi się podoba jeżeli tak, to dobijemy targu za shimmera i poczekamy co z maczkiem
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

dzięki za propozycję