![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
chciałam się pochwalić, że Tż naprawił mi wreszcie stepper (czyli się da, wystarczy chcieć), a od stycznia czekałam chyba już.
Jak tylko moja kostka dojdzie trochę do siebie, znów zaczynam chodzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może się skusze na niego ![]() Cytat:
Skleja rzęsy po więcej niż jednej warstwie? Cytat:
Kłótnia...hmm..ciężko powiedzieć, z nami jest tak, że zaczyna się zaczyna od jakiejś głupoty, a potem sie wkręcamy w kłócenie się... Ale nawet nie będę mówić od czego się zaczęło, bo mi głupio... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To cały czas z kostka masz problemy? czy po nartach się wznowiło? Cytat:
![]() Masz rację L_V w sumie ten tusz nic nie robi. Po prostu precyzyjnie podkreśla rzęsy. Ale ja tak lubię. Dokładnie to samo robił Clinic, którego uparcie kupował mi mąż ( za 90 zł..także teraz i tak oszczędzam). EDIT Butter no tak się zachowuje jakbym już rok go używała...jest go mało, sto razy muszę malować żeby było go widać, odsypuje się i mąż pyta czemu rzęs nie pomalowałam...mimo że malowałam ![]() Od tygodnia nie maluję więc w ogóle, bo po co. A nie mogę się jakoś zebrać do drogerii..ta choroba sprawia że nic mi się nie chce. Dopiero w poniedziałek planuję duże zakupy.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-11 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrócę do tematu tuszu bo mnie oświeciło: ja mam MATERPIECE MAX, a nie normalny masterpiece. W czarnym opakowaniu, ten z linka. Wprowadziłam Cię butrer w błąd, sory. Ja nakładam 2 warstwy spokojnie, mi nie skleja, mże minimalnie. Po 1 warstwie masz efekt lekkiego wytuszowania rzes (jak się malowałam po raz pierwszy to troszkę się balam, że to jst wszystko co się da zrobić:P) ale od drugiej warstwy zaczyna się coś dziać. I rzęsy mam takie jakich nigdy nie miałam. Plusem jest na prawdę mocna czerń. Siostra kupila ten tusz wczoraj i jest mniej zadowolona niż ja. A może to tylko pierwsze użycie...dla niej efekt taki jak przy innych tuszach, które są tańsze. Ale ja sądzę inaczej. Z tuszami ciężko radzić, wszystko kwestia rzęs. Edit: aha, kupiłam wczoraj liner z astora, taki z twardszą końcówką. Jeszcze nie testowałam, ciekawe czy da się nim coś zrobić. Pytanie do was: odkąd zmienili lay na wizażu jest jakby mniej produktów na KWC...a może to wyszukiwarka płata figle? Zauważyłyście to?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-03-11 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Kurka, to teraz już nie wiem jaki tusz kupić. Jestem zagubiona w tym temacie...chciałabym wypróbować czegoś nowego, ale nie wymieniacie żadnego tuszu, z którego wszystkie byłyby zadowolone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Ok to dla ścisłości ja mam ten
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13294 I dodam. Mną się nie sugerujcie....odkąd skończylam 19 lat praktycznie nie maluję się ![]() Moja kolorowka to puder mineralny sypki , roż Burżuja i tusz (jedno pociągniecie i tylko na gornych rzęsach) W związku z tym ekspertem w tej dziedzinie nie jestem. ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-11 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dzień, to właściwie jedyny takie 'podkreślający' kosmetyk, którego używam (Tzn. nie używam cieni,kredki itp do pracy), więc zależy mi na bardzo widocznych rzęsach. L_V, to jaki w tej sytuacji dla mocnego podkreślenia oka? Tylko nie za drogi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Butter L_V Ci nie pomoże bo sama szuka
![]()
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Idę sobie nałożyć płukankę na włosy, maseczkę na twarz i będę tak straszyć z głową owiniętą ręcznikiem i umazaną twarzą
![]() A potem kiedy będe czekać na efekty działania cuda, zrobię sobie śniadanko. Jakiegos powera dostalam dzisiaj. Posprzatalam mieszkanie ( na półmetku jestem w sumie) a teraz będę się upiększać ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasze mieszkanie wygląda jakby mieszkało w nim 4 studentów ![]() edit. Ale sraczkowaty kolor nam zafundowali!!!..no przynajmniej na moim monitorze tak wygląda. ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-11 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Chyba zrobię losowanie ![]()
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja masterpiece miałam i mi się wcale nie podobał a ten 2000 kalorii mi znowu odpowiadał, ale szybko wysychał. Wczoraj pisałam, że najbardziej ostatnio lubię lashqueen HR, mam też clinique high impact (zachwalany na KWC) i mi nie odpowiada. Lash architect l'oreala mocno zachwalany również mi do gustu nie przypadł. Z tanich na pewno taki niebieski maybelline był dobry i na KWC też zachwalany - coś tam curved brush, musiałabym poszukać, jeśli chcesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
Widzę, że dzisiaj tematy kosmetyczne królują, to też się przyłączę
![]() Ja rozważam zakup tego fluidu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26760 oraz pudru tego: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5383 lub tego http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24322 Mają dobre opinie na KWC, więc może spróbuje. Pomimo wielu prób różbnych fluidów i pudrów nie znalazłam swojego ideau. Co do tuszy to byłam bardzo zadowolona z tego: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28833 jednak po 3 opakowaniach moje rzęsy się do niego "przyzwyczaiły" i już nie był taki rewelacyjny. Z troche tańszych, lubiłam ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15846 a teraz mam tego i też oki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24030 Jednak zauważyłam, że moje rzęsy po jakimś czasie przyzwyczajają się do produktu i niestety nie działa on już w takim stopniu jak na początku . Edit: Pomimo moich nie wygurowanych oczekiwań Architect był dla mnie tragiczny... Jedyny tusz, który wyrzuciłam po kilku użyciach bo mnie cholernie denerwował... Poprostu okropieństwo!!! Poprawiłam link do tuszu. Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-03-11 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
No tak, dzięki tak czy owak. Przepraszam za marudzenie
![]() Cytat:
Poszukaj proszę ![]() Wydać chciałam ok. 50 zł. Jak mi nie podpasuje to nie wiem ![]() EDIT: Też miałam Architecta - beznadzieja. Niby wydłużał porządnie, ale końcówki rzęs mi sie po nim 'wykrzywiały' ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-11 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o kolorówkę, to ja używam i jestem zadowolona z kompaktu IsaDora, tego: ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3670 całkiem niezły był, muszę przyznać i tani bardzo, max. 20zł Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2009-03-11 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łojej ale dowaliłaś wysokopółkowce ![]() ![]() ![]() Przed ślubem przeżyłam totalne rozcarowanie wysokopółkową kolorówką i od tamtej pory wiem, że fluid Astor jest lepszy od Diora i takie tam moje przemyślenia....Bardzo mnie to uspokoiło wewnętrznie, bo mam wreszcie poczucie że wcale nie chciałabym tych wszystkich cudów za dużą kasę i mi z tym wszystkim lepiej ![]() Co do tuszy to inna historia, za tusz mogę dać dużo więcej bo ciąglę wierzę, że te drogie są jednak lepsze niż Loreale, Astory, MF ![]() Wklej jeszcze raz tusz, bo się nie wkleił ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
już poprawiłam, powinno działać
Cytat:
Ja z kolei myślę, że podkład to podstawa i wypróbowałam masę tańszych, ale nic mi tak nie pasowało. a revlon też aż tak drogi nie jest, można taniej dużo z zagranicy kupić. Z tuszami z kolei nie mam parcia na drogie, bo i tak taki tusz za długo nie pożyje i trzeba go często zmieniać. Poza tym doszłam do wniosku, że lepiej kupić sobie coś raz a porządnie, niż kilka słabych rzeczy i te są właśnie tymi wybranymi, które mi pasują i do których wracam. Inna sprawa, zależy jaką kto ma cerę, ja mam dość problematyczną i na pewno poprzestałabym na lekkim pudrze, gdybym miała "pupcię niemowlaka", ale niestety nie mam i co by wyglądać jak człowiek, muszę o nią dbać - a kolorówka mi poprawia samopoczucie, bo wiem, że po tym nie świecę się po dwóch godzinach. Ojej ale wywód ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgodzę się, że nie zawsze te droższe są lepsze, niedawno miałam z HR i poprostu koszmar. Strasznie ważył się na buźce. Okropieństwo... Ja z tuszami mam odwrotnie, z rzęs jestem zadowolona, więc za dużo od tuszu nie wymagam... Link do lancome we wcześniejszym poście poprawiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo Maybelline... do tego kruszył się niemiłosiernie i o dziwo zmycie go graniczyło z cudem.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-11 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: no to się nawklejałam, niby wszystko poprawiłam, ale nadal się nie otwierają te moje linki i szczerze to nie wiem, dlaczego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Cię, ale jak sobie przypomnę jakie tony małych pudełeczek znosiłam do domu na testy fluidowe to szok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam podobnie jak miskowa, podkład to najważniejsza część makijażu, tylko nie chcę maski, a takie ładniutkie ujednolicenie, to wszystok ![]() Dori masz jakieś ciekawe pomysły na dietetyczny obiadek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. dla mnie...jedynym fluidem do przyjęcia, ktorego używam od jakiś 3 lat. Kiedyś na codzień teraz wieczorowo jest http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19076 Nawilża, rozświetla, odżywia,ujednolica koloryt...wtapiając się w skórę nie robiąc maski.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-11 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.