![]() |
#361 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() No właśnie nie wiem jak mogą o tym pitolić...no nie wiem i nigdy nie rozumiem. ![]() Mój wspaniałomyślny mąż wybaczył biednej Kasi. ![]() Wiesz to jest kobieta która mam 32 lata a zachowuje sie jak dziecko 15 letnie...jest totalnie infantylna i odrealniona..a zarazem potrafi manipulować ludźmi. Nie wiem jak to robi ![]() Cytat:
![]() Generalnie moj mąż lubi sobie popierniczyć..dlatego tez pierniczył z panią N na gg. A z podkreślonego się posikałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
W przypadku mojego TZ jest po prostu oznaką głupoty. Cytat:
Ja jednak mam poczucie że w naszym przypadku te rozmowy nie byly zadnym sygnałem..tak ogolnie to mi cholernie dobrze, czuję się kochana i wyjątkowa..wiec luzzz ![]()
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się nie potrafię tak czuć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrze na niego trochę inaczej, słucham uważniej..ale jestem spokojna i czuję się dobrze ![]() patrzy na mnie jak trzeba, zachowuje się jak trzeba....żona jest zadowolona ![]() EDIT- cześć Zara ![]()
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza?
Myślałam, że wrócę i sobie poczytam...a tu co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Cześć Haniu ![]() ![]() A ja Was przeczytałam i już się szykowałam na długiego posta ale jakoś osłabłam ![]() Stokrotko, przykro mi z powodu pracy ![]() ![]() Idę obejrzeć Lostów ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-03-10 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Wtajemniczenie
|
![]() no nie ma dużo do nadrabiania. wystarczy pół godziny. ps. u mnie w rossmannie (MAM NOWEGO 50 M. OD DOMU parę dni temu otworzony) też nie ma tych tuszy. a miałam na nie ogromną chrapkę. nie wiem co teraz wybrać. mam proste rzęsy, chyba długie, dosyć jasne, czyli chcę jak najwięcej podkręcenia i pogrubienia. co będzie najlespze? |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
I chyba tak zrobię. A względy praktyczne... Wujek i tak musi przyjść z ciacią na moje ewentualne wesele bo jest moim chrzestnym
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
Troszke Was podczytywalam wczoraj wieczorkiem ale w tym czasie skypowalam z Tztem
![]() Haniu po pierwsze nie mozesz myslec ze jestes jakas gorsza od Niej, Twoj maz wybral Ciebie z Toba jest szczesliwy i ciebie kocha i pragnie uszczesliwiac, byc razem na dobre i zle. Co z tego ze tamta artystka, Ty masz wiele innych zalet ktore na pewno ceni w Tobie Tz. Lubisz jego muzyke, dodajesz sily przy tworzeniu, wspierasz jestes przy nim i doceniasz to co robi. Nie musicie byc identyczni. Laczy Was milosc i to jest najpiekniejsze ![]() ![]() ![]() Stokrotko wspolczuje ![]() ![]() Zaro jak Tam w Edynburgu? Edit: Wczoraj przez przypadek zobaczylam ze ten Dexter leci na tvn Ktoras tam seria, ale jak dla mnie zapozno 23:30 / wstaje o 5 tej/ wiec zdecydowanie odpada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
Gardło mnie boli i tak jakoś chorawo się czuję ![]() Anitko ![]() ![]() Buziaki i do wieczora ![]()
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry już w ... XIV części!!!
![]() Wchodzę sobie dziś kulturalnie na wątek i myślę sobie: jak mało natrzepały tych postów, co one sobie myślą??? Dochodzę do końca strony, a tam koniec ![]() Zatem zaglądam na nową część,a tu psiakrew już 11 strona leci ![]() ![]() I jaki ten wizaż odmieniony??? Fioletowy taki.... Podoba mi się ![]() Zaraz zacznę nadrabiać od pierwszej strony, ale najpierw tylko powiem, że jestem po niedzieli z teściami, nawet było normalnie. Jeśli tacy będą zawsze to myślę, że moje stosunki z nimi przejdą do b. dobrych ![]() Poza tym jak jestem w robocie przyuczam nową dziewczynę do recepcji, zajmuje mi komputer, bo uczę ją programu hotelowego i nie mam dostępu tym samym do wizażu. Chliiiip!!! A teraz zaczynam od pierwszej strony nadrabianie....
#371 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Sroda, dzisiaj juz z górki do weekendu. Chwaliłąm się wam że w weekend jest narada teściów dot. finansowania naszego śłubu? Mam nadzieje, że się nie pogryzą... ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() Jak się czujesz? Jak dzidzior? EDIT. Dorinka, kupiłam wczora tego Collagonowego Loreala. Dzisiaj piperwsze użycie i musze przyznać, że naprawdę mocno pogrubia. Musze jeszcze przywynac do operowania tą szczotą, ale jest nieźle. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-03-11 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
Z górki ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do spotkania teściów to ciekawe jak będzie, na neutralnym gruncie spotkanie czy u jednych z nich ? Pewnie koszty na pół jak myślisz ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny...
Bardzo się pokłociłam rano z TŻ...mam zły humor i przykro mi, więc kupiłam sobie 5 Michałków (chociaż nie mogę jeść słodyczy)... L_V, ciekawe co teściowie poustalają...a wiecie już czy rodzice chcą całkowicie sfinansować Wasz ślub, czy też będziecie partycypować w kosztach? Jaki tusz kupiłaś? Pokaż ![]() I jakbyś miała chwilkę, to plis, powiedz co myślisz o tym podkładzie IsaDora Hydralight. Ostatnio wklejałam na niego linka, ale Ci się nie otwierał... |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O, a nikt nie zgłosił tuszu do KWC? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |||
Zadomowienie
|
Nadrobiłam, niektóre trochę po łebkach, ale wiem co i jak. I tak:
W temacie tuszy. Promocja Max Factora, o której pisałyście była wcześniej i z niej skorzystałam. Używałam tylko Maxa z tego dwupaku i jest, no jest... no jest oki. Ale mnie jakoś nie zachwycił. Rzęsy są pomalowane, ale miałam nadzieję na nieco lepszy efekt. Tuszy w chwili obecnej mam 7 czy 8 z czego połowa nigdy jeszcze nie otwierana. Ale zachorowałam na nowość lancome. Tusz wibrujący. http://www.skapiec.pl/site/cat/134/comp/464161 Oglądałam, macałam w Douglasie. Drogi, bo 130zł, ma taki przycisk przez co wibruje i ponoć rzęsy są mega, hiper i w ogóle. Tż mi go obiecał, wieć już szłam z nim do kasy kiedy zobaczyłam nową kolekcję Diora wiosna/lato 2009 i tusz zmieniłam na najnowsze cienie (ale ja durna jestem pała!!! Kolejna paletka cieni Diora, używam jak jadę do szkoły. A każda taka paletka to 205zł!!!) L_V, czekam na relacje w związku z najprawdopodobniej nową pracą, a Tobie Stokrotko strasznie współczuję utraty pracy, ale skoro nie płacił to może lepiej? ![]() W temacie książkowym: Cytat:
![]() Muszę mieć nowe i nic na to nie poradzę ![]() Cień wiatru czytałam - polecam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym kupiłam Tż na urodziny (a będzie je miał w dniu Waszeg spotkania) piłę motorową. oczywiście nie wytrzymałam i od razu mu ją dałam. Jak zwykle padłam na pysk i wydałam 1250zł, które swoją drogą były na okna...
![]() |
#381 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupie sobie jak zmienię robotę. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
L_V chyba jest ten tusz na KWC
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28466 Diano który, to już tydzień? |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zadomowienie
|
L_V - on marzył o tej pile motorowej. Ciągle mi przygadywał, że ją sobie kupi. Na początku myślałam, że taka piła kosztuje 500zł, a tu 1,5 raza więcej
![]() Ale ma dziecko zabwakę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Czy ja dobrze pamiętam, że któraś z Was polecała Masterpiece MF?
Na jak długo on starcza?Bo właściwie jest mniejszy niż każdy inny tusz, niecałe 5 ml.. Dżizas, nie umiem się na żaden zdecydować, a potrzebuję już...Pomocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rozbawiłaś mnie od rana ![]() Mi też nowy wizaż się podoba Cytat:
![]() ![]() L_V to pierwsze ich spotkanie? Czy już się znają? Stres masz? ..bo ja mialam jak cholera. Szczegolnie ze sama robiałam całą kolację. No i zapoznawali się raptem miesiąc przed ślubem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Smieję się ale mój brat tez taki dostał na 31 urodziny...z tym że składkowy. Wywalić powyżej 1000 zł na prezent to istne szaleństwo ![]() Cieszyl sie mężuś? Diana w ciązy niekoniecznie trzeba wymiotowac i padac z nóg ![]() Moja bratowa z pierwszym dzieckiem czuła sie wyśmienicie...do ostatniego dnia. Teraz z 2 dzieckiem właśnie pada z nóg. Nie ma siły i najchętniej spałaby całymi dniami. Także wariacie nie stresuj się Już byś chciała wiedzieć jaka płeć ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-11 o 09:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja lubię gumowe szczoteczki, dobre rozdzielenie. Nie znoszę tuszy, których szczoteczki nabierają za dużo kosmetyku. żeby po MF był efekt teatralnych rzęs trzeba się dośc długo namachać, nie wiem czy ci to pasuje ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18183 Ma dobre opinie i jest większy.Zastanawiam się nad nim, bo ja muszę mieć wydłużająco-pogrubiający tusz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Butter ja też polecałam Masterpica...ale mi już się znudził. Poza tym tak jak już pisałam ( nie tylko ja ) kupiłam jakiś felerny egzemplarz. Po miesiącu zachowuje się jakby miał rok.
Dziś rano przeżyłam koszmar. Nie wiem co mnie podkusiło..ale nakręciłam włosy na szczotkęprzeznaczoną do podkręcania krótkich włosów. Efekt był taki że mąż przez 40 min probował mi tą szczotkę z tych wlosów wyplątać..masakra. Myślałm że skonczę na fotelu u fryzjera z golarką przy głowie ![]() Ale udało się.. Skóra do tej pory mnie boli, mam kołtuna nie do rozczesania i stracilam dużo włosów. Oczywiście w pewnym momencie zaczelismy się śmiać z sytuacji ..tylko ja mogłam wpaść na taki durny pomysł ![]()
#389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ButterB kłótnia o coś poważnego ? ![]() Ja w temacie fluidów polecam z Oriflame adaptive- jest genialny, stapia sie ze skóra niesamowicie, trwały jak nie wiem co, pomimo że na twarzy go nie widać, naprawdę cudeńko za małe pieniądze- ja kupiłam na razie w saszetkach za całe 11 zł. bo chciałam przetestować, ale teraz wiem, że kupię produkt bo warto ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.