![]() |
#32 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne, zapachy
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Znalazłam to:
Maybelline New York Expert TRIO cienie - odcienie niebieskiego (użyte raz) Avon Intensive Callus Cream 100 ml Krem intensywnie zmiękczający stopy (zużycie minimalne)
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Kenneth Cole Black i TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
► Lancome Juicy Tubes Pop Chai Freeze 6g błyszczyk beż (tylko wypróbowany - mam go od kwietnia, ale data produkcji to 28-8-2004, mimo to w żadnym wypadku nie ma zmienionej konsystencji, ani zapachu. Ale ze wzglęgu na to, jestem gotowa oddać za coś o mniejszej wartości), cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
esterie - dziękuję za zainteresowanie, ale nic sobie nie wypatrzyłam
![]() Violette_24 - zainteresował mnie u Ciebie CLINIQUE-LEKKI KREM NAWILŻAJĄCY, Z TUBKI 30 ML zostało ok 2/3, użyłam moze ze 2 razy, do tego miniaturka kremu Clinique 7 ml przeciwko wolnym rodnikom. Znalazłabyś ewentualnie jakiś link do tego kremu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
to ten po lewej ![]() wazny chyba do 11.2009 jeśli wierzyc datekalkulatorowi, dla pewnosci podaje kod AB7, wazny 24 miesiące |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Violette_24 - jeśli Tobie pasuje taka wymianka, to jestem zdecydowana i czekam na PW
![]() mucia18 - przejrzę później dokładnie jeszcze raz Twój wątek. A tak wstępnie -Lancome Teint Idole - do kiedy jest ważny? Chyba jest dość ciemny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Maju, ten błyszczyk to nie jest pełnowymiarówka prawda? bo mam taki sam tylko kolor inny i wiem ze to jest miniaturka, dlatego zeby było sprawiedliwie to, jesli sie zgodzisz, chciałabym tez ► The Body Shop White Musk 10 ml - Eau de toilette (Została prawie połowa), jesli nie masz nic przeciwko, zapraszam n pv, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
Joanna Jedwabiste serum wygładzające do włosów 100 ml (zużycie 1/3) Cacharel AMOR AMOR Sunshine 1,5 ml (nowa) i może: Guerlain Paris Aqua Allegoria 2 ml (zostało 1/3) Kenneth Cole Black 2 ml (została połowa) Znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312947 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
SweetButterfly, dziękuję, na razie nic nie znalazłam, próbuję znaleźć rzeczy, które mi są naprawdę potrzebne, czasem się na coś skuszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
hej
![]() Z kosmetyków to co mi się u Ciebei podoba to za dużo za maseczkę (np. prostownica),z ciuszków niestety nie mój rozmiar ![]() ![]() no nic ![]() Dobrej nocki ![]() Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2009-03-12 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Taka wymiana byłaby OK
![]() Tylko, że na jedną i drugą rzecz mam już chętne, choć nie wiadomo jaki będzie końcowy wynik tych wymianek Także odezwę się jakoś w tym tygodniu i dam znać konkretnie co i jak z tymi rzeczami, które Cię interesują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
cos za :
► Rimmel Natural Bronzer, puder brązujący, odcień 022 Sun Bronze, 14g + pędzel do nakładania NOWY - DOKŁADKA! LUB ► Avon Arabian Glow Shimmer bronzing brick 8g Brązująca mozaika do twarzy (nowa, niestety spadła mi i się pokruszyła, może służyć jako sypki brązer lub cień do powiek ![]() i ► Joanna Jedwabiste serum wygładzające do włosów 100 ml (zużycie 1/3) ► Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml Spray nabłyszczający do włosów blond (zużycie 1/3) ► TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) POZDRAWIAM ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Tak jak obiecałam odzywam się w sprawie rzeczy, które Cię interesowały. I tak jak przypuszczałam podkłady Satin i Ziaja Kuracja Naczynkowa zostały wymienione.
Może skusisz się na coś jeszcze?Bo mnie to, o co pytałam u Ciebie na wątku, nadal interesuję. Zapraszam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312947 Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-20 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Avon podwójny cień kolor fiolet/lawenda (zużycie niewielkie) Elgon Professional Affix Straight Look 300 ml Profesjonalny lotion do prostowania włosów (zużycie mniej niż 1/3) Oriflame Lucia 1 ml (1/3 zużyta) Guerlain Paris Aqua Allegoria 2 ml (zostało 1/3) Kenneth Cole Black 2 ml (została połowa)
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
asienkaaa, Czarna14 - dziękuję Wam, ale nic dla siebie nie znalazłam
![]() SweetButterfly - dziękuję za odpowiedź. Szkoda, że nic nie wyszło z tej wymiany, na razie nic więcej nie widzę, ale oczywiście będę miała na oku Twój wątek ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
może znalazłabyś u mnie coś za:
► Joanna Jedwabiste serum wygładzające do włosów 100 ml (zużycie 1/3) ► Mark Hill Beautiful Blonde 75 ml Spray nabłyszczający do włosów blond (zużycie 1/3) ► TRESemme Blonde Profesjonalna odżywka do włosów blond, 900 ml (została jeszcze ponad połowa, a więc min. 450 ml!) i próbkę Aqua Allegoria?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.