![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() Ja jestem po sesji maseczkowej, zrobiłam sobie wielki kubas kakao z bitą śmietaną i jest mi błogo ![]() A propos maseczek - ja zazwyczaj po oczyszczającej nakładam nawilżającą/odżywczą, czyli robię 2 za jednym razem (tak gdzieś kiedyś wyczytałam). A wy macie jakiś inny patent?
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#545 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i oczywiście ![]() Cytat:
![]() Aaa to rose na pewno poleci. Myślę, że nie będzie z tym wielkiego problemu, bo miniaturki jednak trudno dostać... A ja ten bób wymyśliłam na kolację, no pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mocznik super! Strasznie fajnie, że o nim mówiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zestaw nie wiem, ile kosztuje... Coś mi świta, że kosztowały tyle, ile normalnie u nas duże opakowanie.. Ale nie jestem pewna.
![]() |
#546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A maski robię jak piszesz - jedna po drugiej. No chyba, że nie mam czasu, wtedy wybieram jedną, w zależności od potrzeb ![]() edycja: Ej! czemu mi nie połączyło postów? no jak to mają być zmiany na lepsze, to kiepsko wyszły ![]()
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Factory to jeszcze się umówimy, mi wtorek też zupełnie nie pasuje! Warszawianki o której się jutro spotykacie ?
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-03-11 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie: o której i gdzie się spotykamy ![]() ![]()
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Warszawianki i Białostoczanka
![]() Jest juz nowa gazetka SP ![]() ![]()
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę oglądać gazetkę !
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie to samo chcem
![]()
#553 |
Zakorzenienie
|
Jak to nie ma?! Ja widzę! Po lewej stronie w menu jest 'ostatnia setka'.
Latem jem codziennie bób, uwielbiam go ![]() Peeling, potem maseczka oczyszczająca lub nawilżająca, nigdy nie robię dwóch pod rząd. Przy okazji chciałabym Wam polecic boską maseczkę w saszetce, razem z peelingiem. Farmona Amber - są dwie albo normalizująca albo nawilżająca. Jak dotąd testowałam tylko normalizującą, chociaż nawilżająca również czeka w pudełku ![]() Peeling żelowy jest całkiem ostry, ale nie jest to okropny zdzierak, maseczka jest kremowa, nie szczypie, ma dodatek glinki, ale nie zasycha. Skóra po zmyciu jest idealnie gładka, mięciutka, nawilżona ![]() ![]() Ktoś testował te maski Doliva?
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Ja
![]() ![]() Po odświeżającej nie widziałam żadnych efektów. Fajna jest nawilżającą i oczyszczająca chyba(juz nie pamiętam jaka miałam). Teraz wypróbuję tą na pierwsze zmarszczki i witalizującą.
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-03-11 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
#557 | |||||
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest dobrze, coraz mniej w szafce ![]() Co ![]() Ja się zastanawiam nad 2 kosmetykami z Planet Spa i wypiekanymi cieniami z wyprzedaży. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Padam na pyszczek. Obejrzę Slumdoga, posmaruję się balsamem opalającym i podkręcę kaloryfer. Będzie prawie jak w lecie ![]()
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#559 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A poza turkusową marzy mi się jeszcze fioletowa, bo niedawno kupioną reklamowałam i dostałam zwrot kasy. No i ta z etorebki mi się dziś spodobała... Do innych butków by mi pasowała... Cytat:
![]() A co do balsamowania, to ostatnio kiepsko mi to szło, raczej zrywami niż regularnie, no i w końcu się doigrałam. Od 3 dni mam tak suchą skórę, że mam ochotę wydrapać ją do kości. Od 2 dni smaruję już grzecznie Neutrogeną, ale mam wrażenie, że jakoś słabo działa. To nie ten balsam, co kiedyś... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
************** Mykam się zamaskować. Wrócę z michą z solą cynamonową i przy okazji pomoczę stópki na rozgrzewkę. Byłam dziś taka dobra dla mojej koty, że pozwoliłam jej usnąć na mnie, a ona spała i spała i spała. Tak słodko ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#560 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Pogubiło mi wszystkie cytaty ...... aaaaa
![]() No to z pamięci: co do maseczek to ja zawsze najpierw robię peeling żeby pousuwać martwe komórki i skórki a potem maska oczyszczająca, potem albo peel-off Avonu z ryżem albo nawilżająca YR 3 minutowa chociaż tej to jakoś już dawno nie używałam, jakoś mi ona do gustu nie przypadła jednak, nie widzę spektakularnych efektów ani widocznego nawilżenia ![]() No i codziennie nakładam balsam ujędrniający Eveline na uda, pupę i brzuch, codziennie balsam nawilżający, dziś się wysmarowałam brązującym z Eris, codziennie kilkanaście razy krem do rąk. Krem do twarzy na dzień i na noc to standard ![]() tylko jakoś kremu do stóp nie używam, jakoś nie lubię tego robić. Za to trzy razy na tydzień używam tarki i peelinguję je. Muszę wypróbować tego kremu YR. Ja też już poczyniłam zakupy wiosenne, mam buty w kolorze brązowo beżowym, beżową kurtkę skórzaną i beżową torebkę ![]() I kolorowe apaszki i szaliczki ![]() Bób kocham ![]() Latem, ten młodziutki wcinam w łupinkach, albo polany bułką tartą uzmażoną na maśle ![]() Albo z cebulką, czosnkiem i jogurtem greckim ![]() Ale i tak najczęściej wcinam solo. Kupiłam dzsiaj maskę Gloria, już miałam kiedyś jedno opakowanie i służyła mi, porządnie nawilża i odżywia. i pofarbowałam włosy saszetką Joanny perłowy blond i teraz moje włosy tak świecą ![]() Isa, ja jestem za nową fryzurką, zniszczonych końców i tak nie zregenerujesz, Tobie byłoby dobrze w takim bobie ![]() I nie stresuj się dentystą, będzie dobrze ![]()
#562 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tylko na chwilkę powiedzieć, że też będę ok. 15.00 najwcześniej w ZT. Dam znać jeszcze jutro tel. jakby miało się coś zmienić, bo u mnie w pracy nigdy nic nie wiadomo ![]() Estella ![]() ![]() ![]() Nosku ![]()
#564 | |||||
Wtajemniczenie
|
cześć MagJu
![]() to to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na stopy to jeszcze daję acerin. To strasznie mocny kwas, maluję nim pędzelkiem zgrubienia, które mi się pojawiły zimą - nic innego ich tak nie usuwa. Aż nie mogę się doczekać, jak się ich pozbędę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocham, jak moja Kota na mnie zasypia ![]() Cytat:
![]() Kicze ![]() ![]() ![]() No ale ja marudzę, a rodzice zjedli tyle, że na jutro została tylko porcja dla jednej osoby ![]()
![]() |
#565 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki. Brzmi ciekawie, ja jednak nie mam cierpliwości do takich rzeczy. Chociaż kiedyś jak używałam podobnie działającego żelu z Faberlica, to wydawało mi się, że działa. A teraz z kolei mam antyperspirant w kulce z Dove, który też ma powstrzymywać odrastanie włosków, i chociaż używam go ledwie 2 tygodnie, śmiem twierdzić, że coś faktycznie w tym kierunku działa. Włoski są już delikatniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Udam, że tego nie czytałam ![]() ![]() Swoją drogą - już przeceny ![]() Cytat:
![]() ![]() U mojej to rzadkość dlatego tym bardziej się poświęciłam i pozwoliłam jej tak spać z godzinę. I tak nie tyle ile by pewnie chciała, bo musiałam odebrać telefon. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Joł, aleście opisały się dziś
![]() i mam już na koncie 2 ndst z chemii klinicznej ![]() ![]() znikam do farmakologii- i tak nie zdążę się nauczyć, ale przynajmniej będe wiedziała o co chodzi ![]() W ogóle to będę musiała rzadziej Was odwiedzać- nie wyrabiam z czasem ale tak poważnie ![]()
#567 | |
Zakorzenienie
|
![]() Oczyszczajaca bardzo mi sie spodobała. Odświeżająca zresztą też ![]() Cytat:
Ogladałąm jakiś miesiąc temu. Gdy dostał Oskara to nie skojarzyłam że to ten film i powiedziałam Samcowi ze musimy ogladnąć a on: "yyy, ale ogladaliśmy już przecież ![]() ![]() Otworzyłam wcozraj masło sezamowe Eveliny. Bardzo przyjemniutkie jest, ale chyab będzie niewydajne. Zapach na ciele tak mi niezbyt podchodzi. Czy któraś z Was skusiła sie na balsamy Eveline w butlach z dozownikiem? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
A to są już te balsamy Eveline ??
Ja ich u siebie jeszcze nie widziałam ![]() Cześć tak wogóle ![]()
#569 |
Zakorzenienie
|
Są
![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-12 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ideal Skin z Bielendy to jeden z lepszych kremow do stop ![]() MagJa ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____________ Milego dnia zycze ![]() ![]() Hosenko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.