|
|
#3091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
Cytat:
, duużo Brit.
|
|
|
#3092 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ogladam Wasze kolekcje i podziwiam i pod wplywem zamieszczanych tutaj fotek wydaje kolejne ciezko zarobione pieniadze i obiecuje sobie, ze nie bede tutaj wiecej wchodzic i jak zwykle kazdego ranka prace zaczynam od obejrzenia Waszych kolekcji
Nie jestem w stanie odniesc sie do wszystkich, bo wszystkie cudne i jedyne i niepowtarzalne i smakowite Polkadxdx, jezeli w ciagu 2 miesiecy mozna miec takie nabytki, to ja juz nie mam wyrzutow sumienia i zaczynam sledzic i ten watek i wszystkie inne, łacznie z perelkami ![]() Cytat:
I widze witch? Czy sie myle? To ukochane perfumy moej 8-letniej chrzesnicy wraz z hello kitty juz nawet dziecko wciagam w nalog ![]() Cytat:
Lempicka to tez moje marzenie i Cristobale i Flowerbomby a laczy nas organza, dune i zlote emporio, ktore wlasciwie niedawno wydalam i juz za nim tesknie Cytat:
rozbilam kiedys 3 buteleczki, gdy fotografowalam swoja kolekcje do przedstawienia w tym watku.... Teraz trzymam swoje skarby w zamknietej szafce postawionej na parkiecie i obchodze sie z nimi jak z niemowlakiem ![]() Cytat:
Flakoniki cudne, a pompki przyprawiaja prawie o szybsze bicie serca. Zazdroszcze mocno, bo lubie takie klimaty znam tylko L'eau par Kenzo, ale kolekcja wyglada slicznie ![]() Skarbiątko, ja przez dlugi czas uzywalam tylko noa cacharel i tylko jedna buteleczke mialam, tak ze Twoja kolekcja jest ogromna, moznaby rzec ale zobaczysz co wizaz moze jeszcze z Toba zrobic ![]() Murszafko, noa i 5 alejka nas lacza. To ze sa popularne wcale mi nie przeszkadza, skoro sa ladne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
łaczy nas tylko love love, Lempicka, ktora mam w odlewce i milosc do bombki i buteleczki davidoffa ![]() Cytat:
Butelke dune z checia bym Ci zabrala tak samo jak i lempicka Chyba wszystko mi sie podoba (oprocz hypnose i ultravioletu, do ktorych raczej sie nie przekonam). Gratuluje!
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||||||
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Łączy nas:
Addict 2, The One, Coco, Gucci Łączyła: Euphoria Miss Dior Cherie Gratulejszyn! |
|
|
|
#3094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładna kolekcja, gratuluję. Drapnęłabym z niej Coco Mademoiselle i The One
Dziękuję, Kropko Bluegirl, dziękuję Istotnie, duużo Brit i pewnie na tych trzech flakonach się nie skończy Nie potrafię nie mieć tego zapachu w swojej kolekcji, podobnie jak Lolity Lempickiej edp, Słonia (ale tu kupuję tylko miniaturki, one w zupełności mi wystarczają), no i Angel (także tylko miniaturka , bo nie jestem w stanie odłożyć na cały flakon, w rezultacie zamiast 100 ml Aniołka kupuję 2 lub 3 inne zapachy Cytat:
A Lempickiej broniłabym jak lwica
|
|
#3095 |
|
Przyczajenie
|
Ooooo kurczę, jaka kolekcja !! Jestem w szoku
To ja myślałam, ze mając 3 flakoniki perfum wymiatam ;p
|
|
|
|
#3096 |
|
Wtajemniczenie
|
Ultraviolet, bardzo ładna kolekcja
|
|
|
|
#3097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No to lecim z racji tego ze nie wszyscy rozpoznaja perfumy na zdjeciach ![]() 2*Gucci Gucci Pour Homme 4* A*men Thierry Mugler Deo perfumowane Mexx Diversity trzymany z sentymentu do zapachu ![]() Puma Aqua Cartier Le Baiser Du Dragon edp 100ml Bruno Banani Pure Man nie moge skonczyc tego smierdziela ![]() Fendi Fendi edt boski szypr Miniaturka Givenchy Pi Neo CK Euphoria Intenso Man Ermenegildo Zegna Zegna Intenso YR Natura Millenaire Homme Gucci by Gucci Pour Homme Guerlain Aqua Allegoria Winter Delice(Sabbath Karl Lagerfeld Kapsule Woody Hermes Elixir des Merveilles Lagerfeld Sun Moon Stars Kenzo Jungle Elephant YR Neonatura Cocon Davidoff Echo PH na wykonczeniu ![]() YSL Opium PH edt Donna Karan Black Cashmere YSL M7 Matko ile tego jest
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#3098 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Ultraviolet - gratuluję kolekcji - do znakomitej części flaszek podzielam miłość
Teza - mam pytanko: Jak na Tobie pachną damskie perfumy? Jak kobiety na nie reagują? Poznają, że to for women? Ciekawska jestem - bo chyba nigdy nie czułam na żadnych mężczyźnie damskiej wody - a może nie byłam świadoma
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja wklejam swoja aktualna kolekcje, ktora powoli zaczyna nabierac ksztaltow takich, jakich bym sobie zyczyla
Choc od wczoraj juz sie troche zmienilo, bo noa perle zostanie zamienione na zlote emporio a cabotine najprawdopodobniej na clinique happy to be w odlewkach - hypnotic poison i Lempicka edp (fioletowe jabluszko), a do pelni szczescia brakuje mi jeszcze tylko kilka buteleczek, na ktore poluje: Alien TM I tak to moj gust zmienil sie w ciagu kilku ostatnich miesiecy - zaczynalam tylko od swiezakow i nawet nie dopuszczalam mysli o czyms cieplym czy slodkim.Oczywiscie, swiezakow do konca sie nie pozbylam, bo je lubie, ale niektore zaczynaja mi troche przeszkadzac
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś: Amor Amor, Manię, J'adore, Davidoffa
![]() Jeden z wymienionych na pewno kiedyś jeszcze powtórzę (na pewno nie będzie to flaszka niebieska i żółta )
|
|
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sporo wspólnego mamy.A do SMS zamierzam kiedyś wrócić ![]() Cytat:
Wika, gratuluję! Piękna kolekcja Mnie od stycznia także troszkę przybyło ![]() Wklejam tylko uzupełnienie... I coś tam jeszcze w drodze Ło matko...
|
||
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
mania jeszcze mi sie podoba, j`adore zostaly 3 kropelki i nie wiem czy kupie nowe, ale amor amor uwielbiam ![]() Cytat:
Na Tumulte kiedys mialam ochote, ale zabraklo mi odwagi, by wziac w ciemno, podobnie jak i niebieska Nine Gratuluje! Musze przeszukac watek, by zobaczyc jak wyglada cala Twoja kolekcja
||
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję się rozgrzeszona
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Smaczna, dużo zapachów z mojego gatunku. Gratulacje, świetny zbiór.
Cytat:
Śliczna kolekcja. A to moja aktualizacja. Spisu chyba nie trzeba. ![]() W odlewkach: Crystal Noir, Tendre Kiss, Code edp, Gucci PH, Tumulte pH, BC, Angel klasyk i La Rose. Na zdjęciu brakuje 5ml atomizerków z: Pink Sugar, Agentem P, In Black, Innocentem i Presence D'Une Femme.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-03-13 o 18:22 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet przez mysl przeszło mi, by Słonia sobie sprawic (miałam bardzo dawno temu)-jakas malutka uzywke![]() Wika , Magdulenka- sliczne macie skarby
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Wtajemniczenie
|
Tezo, Magdulenko,Wiko, Kropko- wspaniałe kolekcje, gratuluję
Najbliższa mojemu sercu jest kolekcja Kropki- łączą nas Słonik, Coco, Coco Mademoiselle, Lolita, Angel klasyk, NR for Her edt. Kiedyś miałam niebieskie Exclamation, obecnie posiadam flakoniki po czarno- białym E. i E.Wild Musk Wiko, nas łączą: Dune, Organza,obie Noa i Odyseja Miyake, którą miałam w czasach, gdy byłam studentką. Flakon przez sentyment trzymam do dziś, z kilkoma kroplami na dnie. Nie przepadam za świeżakami, wodę dostałam w prezencie i grzecznie zużyłam
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2009-03-13 o 17:56 |
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko, piękności masz
![]() Ooo, jest i COS, która do mnie leci ![]() A co to są na 4. zdjęciu od lewej dwie takie same z kształtów butelki, tylko w innych kolorach?
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielam miłość do czerwonej buteleczki
|
|
|
|
#3111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję. Co do Słonia to świetny pomysł. Malutki Słonik to bardzo przyjacielskie stworzonko. Cytat:
Dziękuję bardzo . Cytat:
Bardzo dziękuję. Na 4 zdjęciu są dwie Stelle Sheer, ta ciemniejsza to 2006, ta jasna to 2008.
|
|||
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Łączy nas: Coco, Chance Chanel, Pure Poison, Lacoste PF, był jeszcze NR for Her, ale konwalia mnie zabijała
![]() Fajna kolekcja
|
|
|
|
#3113 |
|
Szef ds. Wymianek
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Wika - bardzo subtelna kolekcja, przypomniała mi, że trzeba by sobie sprawić większą butlę Dune
![]() Magdulenko - ach, zazdroszczę Ambry Etro i Kingdom (a cóż yo za maleństwo w tej wymyślnej butelence?) Kropeczko - zawsze mi się zdawało, żeśmy pokrewne zapachwo i się zgadza Mam Sotto, Celinę OS, Innocenta, Angel ( z ogódków mam piwonię, ale wszystkie mi się podobają), In Black. Nie mam ale bym kciała - Czarną CocoLubię też Słonia,Hermesa, kiedyś lubiłam 5th Avenue - wot my sjestry!
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Stellą Sheer nigdy się nie zainteresowałam. Może to najwyższy czas
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chanel Chance,Słonik, Hermes EdM, Lacoste PF, Pure Poison Dior'a, N.Rodriguez ![]() Uwielbiam Twoją kolekcję
|
|
#3117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tempo tak jakoś samo mi się narzuciło... Bo okazje, mimo, że ich nie szukam, znajdują mnie same ![]() Nebrasko, to małe z zielonymi masz na myśli? To miniaturka Cabotine Parfums Gres. Kropko, pięknie u Ciebie i nawet swojsko Sporo nas łączy
|
|||
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 | |||
|
spin doctor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zwykle sporo nas łączy. Oczywiście przypomniałaś mi o Celine Oriental Summer, których to aukcje mam w obserwowanych i codziennie zmagam się sama ze sobą: Kliknąć, nie kliknąć Muszę też wreszcie podjąć męską decyzję w sprawie czarnej Coco-od długiego czasu jest na mojej liście marzeń, ale zawsze coś mi wyskoczy i bidulka schodzi na dalszy plan. Ech te dylematy Gratuluję oczywiście pachnących skarbów
|
|||
|
|
|
#3120 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączą nas widzę moje ukochane zapachy. Cytat:
Chanele są mniam, a PP piękny, nie powinien być na liście zbyt długo. Cytat:
Ano faktycznie. Miło mi bardzo. Innocenta też miałam dużego, ale całego wyżarłam. Trzeba uzupełnić zapasy. Mój ogródek to też Piwonia, ale chyba nie widać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miło mi bardzo. Cytat:
No faktycznie, zmiany nieduże, jak to u mnie. Dążenie do ideału. Wymieniłam plastikowy Rush na inaczej plastikowy COS, mydlaną Stellę RA na słodką Sheer 2006, odlewkę NR na flaszkę, doprawiłam to Scentem i wreszcie zdobyłam DB. COS to Ty kiedyś miałaś Małgosiu, prawda? Co się z nim stało, skończył się czy zmienił dom?
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-03-14 o 10:28 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

, duużo Brit.

I widze witch? Czy sie myle? To ukochane perfumy moej 8-letniej chrzesnicy wraz z hello kitty
rozbilam kiedys 3 buteleczki, gdy fotografowalam swoja kolekcje do przedstawienia w tym watku.... Teraz trzymam swoje skarby w zamknietej szafce postawionej na parkiecie i obchodze sie z nimi jak z niemowlakiem 
Nie potrafię nie mieć tego zapachu w swojej kolekcji, podobnie jak Lolity Lempickiej edp, Słonia (ale tu kupuję tylko miniaturki, one w zupełności mi wystarczają), no i Angel (także tylko miniaturka
To ja myślałam, ze mając 3 flakoniki perfum wymiatam ;p

Slonia tez lubie (choc na razie z zakupem sie wstrzymuje), a Pure Poison jest na mojej krotkiej liscie "muszmieciowej"