![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
tak mam i podobno ma dać ten sam test co poprzednio...zobaczymy ...
![]()
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks ![]() Cytat:
ale to tam na tej uliczce, którą potem dojdę do mostka ? ![]() nie wiem ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
DsC
![]() poradzisz sobie ![]() Pretty, sukienka ładna, sama nawet zastanawiałam się nad sukienką o takim kroju, ale w pepitkę, jak wNY były, ale jak coś nie jest dopasowane, to czuję się grubo (ta moja obsesja ![]()
#214 |
Zakorzenienie
|
a ja wyszlam dzisiaj o 9 i wlasnie wrocilam, i znowu wychodze....
a moj niemiecki.. no coz... ;p
#215 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z ćwiczeń z programowania, byłą kartkówka hmmmmm
![]() zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
A co tam ciekawego programujecie
![]() Najbardziej mnie przeraża, że jak będę mieć staż na 6 miesięcy, a zacznę 1 kwietnia to będę pracować do końca września ![]() W sumie szkołę kończę jakoś na początku czerwca (chyba ![]()
#217 |
Zadomowienie
|
Taak, kawałek przed apteką "Pod gruszą". Taka boczna uliczka, punkt rozpoznawczy to knajpa "Czekolada" na rogu tej ulicy i Monciaka. Do mostka lepiej przez Obrońców Westerplatte, ale tędy też jak najbardziej dojśc się da.
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
![]() Ostatnio cos nie spamuje, ale sprawy papierkowe mnie powstrzymuja. Dostalam formularz z pracy, wiec chyba niedlugo zaczne, a jutro musze sie dobijac telefonicznie, by sie umowic na rozmowe o National Insurance Number. ![]() I potem jeszcze Home Office i 90 funtow poplynie ![]() A potem jeszcze pieniadze na czesne na uni, pozniej nastepna kasa z uni i konca nie widac ![]() Kurka wodna, emigracji mi sie zachcialo ![]() Nija, tutaj branza odziezowa to najbardziej oblezony sektor ![]() ![]() Co do wolnego miesiaca, to ja bede w podobnej sytuacji, bo co gorsza, w sierpniu moge pracowac nie-wiadomo-ile godzin, bo wszyscy jada na wakacje :P A potem uni, orkiestra, praca ![]() Nie no, dam rade.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2009-03-11 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem ciekawa czy moje życie w K. będzie takie jak sobie wyobrażam. Bo na razie ciężko mi sobie wyobrazić sobie siebie w obcym mieście, pracę, studia zaoczne. I chciałabym jeszcze chodzić na spotkania pewnej grupy (wiecie, że chcę zmienić wyznanie na ewangelicko-augsburskie, już od 3 lat to wiem, a ostatnio moje pragnienie tego jest coraz silniejsze ![]() Pochwalę się, że posiedziałam trochę nad angielskim. Zła wiadomość jest taka, że słówka coś ciężko mi wchodzą ![]() Dopiero teraz zauważyłam tą ogromną czcionkę ![]()
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz sie praktycznie przyzwyczailam, ze po angielsku trzeba zasuwac i jest inaczej.. Ale zmiany sa fajne, jak najbardziej ![]() Nie przypominaj mi o slowkach- ostatnio mam jakas manie i wstaje w nocy sprawdzac jakies debilne slowka, totalnie nieprzydatne ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was skorzysta jeszcze w najbliższych dniach z mojego kodu rabatowego
![]() ![]() ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0014# ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() You can dance leci, ale już nawet nie chce mi się tego oglądać ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
dobranoc. padam na pyszczek.
#223 |
Zakorzenienie
|
No i jestem w domu.
Jutro rano lece do kosmetyczki na oczyszczanie. A wieczorem karaoke więc sympatyczny dzień się zapowiada. Póki co humor marny przez tż, ale to sytuacja chwilowa. Ciężki mi sie pisze na starym lapku i już zmęczona jestem więc lece spać ![]() DOBRANOC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
a ja bylam w koleżanki " na tv" ;p na you can dancce.
pogoda znowu sie popsuła.. ![]() jutro przyjezdza jedzenie ![]() ![]() jutro o 16.00 w sopocie mam jakas rozmowe w sprawie pracy hostessy, noo ciekawe co tam wyjdzie ![]() a teraz sie musze wykapac jeszcze i w ogole.. ![]() Nija ja żebym nie pracowala w agencji to bym chciala właśnie w jakimś odziezowym pracować, w siecówce jakiejś szczególnie.. zreszta dzwonili do mnie ostatnio z galerii bo wyslalam milion cv i sie odezwali, niestety musialam odmowic ![]() ![]() ![]() oo i mi sie by kosmetyczna przydała.. ale póki co musze sobie wyrobic ksiazeczke zdrowia i sie do dermatologa wybrac.. oj oj poki to sie stanie, to masakra czasu tyle minie.. a matura zbliża się wieeeelkimi krokami ![]() ![]() chyba powinnam się zacząć uczyć.. ![]()
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
tamia, a ty jakie przedmioty poprawiasz
![]() A ja sobie ostatnio zrobiłam piling kwsem migdałowym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, ja chyba nie nadaję się do pracy w sklepie z ciuchami, a to zgłoszenie do H&M wysłałam, bo byłam zdesperowana ![]() ![]() Z tamtą białą torebką to nieaktualne, teraz jestem zakochana w tej : http://etorebka.pl/s03.php?f=0137 i chyba kliknę ![]()
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
kurcze chyba znowu mam coś z komputerem
![]() co minute mi się internet rozłącza ![]() Mysia może Ty wiesz co trzeba zrobić? ![]() spisałam część słówek z angielskiego na wtorkowe koło i na razie mam 542 słówka, wyrażenia, idiomy itd ![]() a do tego jeszcze grama. super.
#229 |
Zakorzenienie
|
hm zetka a masz Neostradę czy coś innego?
ale masakra budzę się a tu... śnieg ![]()
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez sniegiem sypie wiec nie za ciekawie
![]() wstalam, bo tz szedl do szkoly i sie obudzilam ![]() ![]() kolezanka przyjezdza w koncu tylko jedna jutro, ale i tak musze zaplanowac jakies atrakcje ![]()
#231 |
Zakorzenienie
|
U mnie też trochę napadało ale pewnie niedługo znikinie
![]() Dziewczyny czy znacie może jakieś sklepy internetowe w których można kupić tanio srebne bigle? Chcę w kolczykach zamienić ze zwykłych na srebne. Znalazłam na allegro ale koszt wysyłki jest droższy niż bigle ![]() Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2009-03-12 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
historia PP
wos PR angPR ![]() ![]() ![]() Nija jeszcze nie wiem gdzie ide, chciałam na europeistykę, ale kurde wszytcy mi to odradzaja.. i nie wiem.. jednak na nic innego chyba sie bardziej nie zdecyduje.. na politologie chcialam isc w tamtym roku, ale do warszawy i w sumie jestem zadowolona że nie poszlam bo moj kolega tam jest i sobie nie chwali za bardzo.. na dziennikarstwo bym najbardziej chciala, ale to bede robic jako 2 kierunek ( nie w tym roku ofkors);p nie wiem serio nie wiem.. chcialabym robic cos z relkama i podobno gdzies cos jest takiego ale nie wiem. na dzienne chce isc a moja szkola mi w tym nie bedzie przeszkadzac ![]() a teraz siedze i wprowadzam dane do kompa ( na wizaż ;p) , moze dzis wczesniej wyjde ![]()
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
zdenerwowalam sie. chcialam zrobic rybe po grecku, warzywka wyszly super zaraz je zjem, a ryba mi sie rozpadla jak smazylam wrrrr
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
yyyy... upc chyba
![]() no początku myślałam, że może jakoś za wolno chodzi no ale niby mamy szybki (bo płacimy 97zł na samego neta <-- to już w ogóle porażka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale szybko ten tydzień leci;P Cytat:
![]() ![]() mam na roku dwie (pewnie więcej ale nie wiem;P) dziewczyny, które są też na 2gim roku dziennikarstwa. I nie rezygnują tylko dlatego, że żal im już tego jednego zaliczonego tam roku było - ale chcą tylko dociągnąć to dziennikarstwo do licencjata i koniec, bo mówią, że oczywiście jak każdy wyobrażały sobie jaki to fajny kierunek itd a tu okazało się całkiem coś innego. ![]()
![]() |
#235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To rozumiem że nikt nie chce skorzystać z mojego kodu rabatowego do etorebki ![]() ![]()
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
no i pojscie na wyklad mi nie wyszedl ;(
a na natepny tez nie pojde bo jade do domku. ehhh, wrrr ![]() ale to dopiero drugi opuszczony wyklad w tym semestrze xD
#238 |
Zakorzenienie
|
Zetko nie mam pojecia w takim razie, ja na Twoim miejscu bym zadzwoniła i dowiedziała się czy u nich nie ma jakiś problemów. Do swojego dostawcy internetu zawsze dzwonie odrazu jak coś się dzieje
![]()
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś czuje, że będę musiała oddać laptopa do naprawy ![]() Cytat:
bo szukałam terminu kiedy mogłabym pojechać do domu przed świętami ![]() i pomyślałam, że gdybym odpuściła sobie geografię ekonomiczną i jeden angielski (z tym to niestety gorzej właśnie) to moglabym jechać już teraz we wtorek ![]() potem niecałe 3tygodnie tutaj i na święta ![]() tylko, że mam duuuużo nauki a w domu to ciężko mi idzie z nauką ![]() dziewczyny czy Wy z Waszymi Tżtami (a te, które teraz z nimi mieszkają to wcześniej w LO) też miałyście ciągły kontakt? no słuchajcie moja współlokatorka to jest niemożliwa ![]() dzwonią do siebie co pół godziny, co godzinę góra. a w przerwach między tymi rozmowami gadają na gg. i ze wszystkiego się sobie spowiadają: no teraz wróciłam do domu, a teraz idę zrobić obiad taki i taki, a teraz idę do łazienki. a za chwilę będę czytać książkę od strony tej do tej. ja rozumiem mieć ze sobą kontakt, żeby nawet z 2-3 razy zadzwonić w ciągu dnia i pogadać no ale 1000 rozmów dziennie każda po ponad pół godziny ;O
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, znowu musicie mi pomóc, jako że jesteście bardziej ode mnie zorientowane w sprawach cyfrówek
![]() Kupiłam futerał i kartę, ale zapomniałam o bateriach no i aparat przed chwilą padł (znowu bez sensu się nim bawiłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.