|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Witanko mróweczki Cytat:
Ad.2- a Dawidek też? Ad.3- ![]() Cytat:
![]() życzę owocnej nauki w momencie kiedy już gruby niebieski się przed Tobą roztworzy ![]() Cytat:
ja jestem przed @@@ i mam wku**a od tygodnia ![]() Moniuś-fajnie że zrobiłaś do nas kombaka nie masz czego w sumie zazdrościć z kwiatkami- to niezależne ode mnie ![]() same tak rosną, ja czasem tylko się nimi pozachwycam i do nich ładnie pomówię i podleję raz na tydzień lub na dwa. ![]() Cytat:
Nie martw sie tym , że Ci nie pasuje. Wystarczy że dokupisz sobie pasek w podobnym kolorze Poza tym wg mnie możesz <jesli sie ubierasz na czarno> miec tę biżu jako jedyny dodatek Cytat:
Cytat:
jakbym słyszała naszego Madziczka ![]() hehe jakoś podwójnie pechowo w tym roku Widzę zmianę avka I kolejny oszołom wpadł i wypadł ![]() ------------------------------------------------------------------------------------ Dziołchy moje kochane muszę się Wam pochwalić z pewnego powodu! Byłam wczoraj na zakupach!!!! I nic nie kupiłam ![]() Ale podoba mi się pewna sukiena w Orsayu ![]() Nooo i jedne butki w Aldo A tak ogólnie to za dużo fajnych rzeczy nie widzę ![]() Jak zobaczycie jakąś fajną sukienę elegancką w kolorku kobaltowym <nie wiem czy już o tym pisałam> to dajcie mi znać w jakim sklepie są takowe ołki??????????? Poszukuję namiętnie i nic nie widzę ![]() A tak ogólnie to nic u mnie ciekawego nie słychać. ![]() Nie rozwodzę się, czekam na okres więc mam nadzieję bociana u mnie nie było. Jestem <tfu tfu> zdrowa jak na razie <poza spasieniem dupska> ![]() No i w połowie kwietnia jestem bezrobotna <ale o tym już wiecie>. 25 kwietnia pierwsze wesele z pięciu które mają się odbyć! ![]() Słuchajcie, 20.03.2009 sie zbliza a to oznacza ze mija czas na mój cholerny film z wesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Kur*icy idzie dostać jak się pomyśli o tym jak to długo
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko buziol dla Ciebie
|
|
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
Jestem u rodziców...ale i tak nie mogłam sie powstrzymać, żeby Was odwiedzić...
Zazdroszczę kina... W Wlkp to taka ładna pogoda, że o mało się nie przewróciłam...błotko, że mnie trząsa i pomiata.. co chwilę jak nie deszcze, to śnieg i przekładane gradem...![]() katarzinka czytam o tej szarlotce...i se myślę....PIĘĆ szarlotek..."po co jej tyle??" dopiero doczytałam PIEC SZARLOTKĘ....ekhm... niedobrze ze mną... ![]() załapie sie na malutki kawałek?? Idę cosik wszamać... ![]() Aha...kupiłam torebkę dziś...potem wkleję fotek, to wyrazicie zdanie, czy można sie z nia pokazać na ulicy...
|
|
|
|
#4115 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() już nie mam siły ... przeczytałam dziś 10 stron zaległości i doszłam do 8.03 a że byłam zdeterminowana to w każdej wolnej chwili przerzucaąłm się na wizaż ... i nawet mój Szef sie załapał i trochę poczytał - poszłam do łazienki i zapomniałam zminimalizowac okienko, a on akurat coś chciał i usiadł na moim miejscu i czekał aż wrócę a "na wizji" miał PM2008 ))resztę dokończę - mam nadzieje, w domku (cytaciki wrzuciałam sobie na pendraka) Nie powinnam zxa dużo przy komputerze siedzieć bo stan mojego kręgosłupa sie pogarsza i będe zmuszona zrobić eeg (?) bo jakieś zmiany neurologiczne mogły zajść ... ale jak tu sie powstryzmać ? ... pytanie czysto retoryczne - bo przecież się nie da ![]() Buziaczki i poczytam jeszcze co dziś naskrobałyście zanim pójde do domku. Buziaczki |
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale numer... i popatrz on sie tak powstrzymał, żeby do nas nic nie napisać.... wystarczy, ze sie raz zajrzy i już po chłopie..wciąga bez opamiętania....biedaczysk o...pewnie pójdzie do domu i tak nas będzie podczytywał do końca życia... ![]() Cytat:
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-12 o 15:45 Powód: bo sie źle cuś wpisało...hmm |
||
|
|
|
#4118 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze filmu nie masz?! Cytat:
![]() Ad 2 Tak Cytat:
Cytat:
Teraz moze jest juz troche lepiej niz kilka lat temu...Ad 2 O ksiazkach to ja nawet nie wspominam - gdy dostane do rak to 300 stron czytam w jeden dzien - tak mnie wciaga - staram sie unikac bo inaczej niz innego bym nie robila tylko czytala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Humor popsuty - pogoda ble - ubralam sobie dzis lzjesza kurtke, obcasy i co?! Zaczelo sypac - dobrze ze autem jezdze bo nie widze siebie w tym stroju w innych okolicznosciach. Upichcialam obiad: Cukinie faszerowana z kuskusem i warzywami Zaraz bede wcinac
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-12 o 16:10 |
||||||
|
|
|
#4119 |
|
Zadomowienie
|
soffera
Ale pysznie brzmi....smacznego...i jakby CI cos zostało na talerzu, to wiesz...rzucaj na wizaz... Fotki będą, jak tylko dostanę sie aparatu...czyli około 20.. Hmmm...muszę szerzej patrzeć..oczami wyobraźni...
|
|
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
Nawet nie mam siły odpisywać , sorki Kochane Ale nie mam nastroju Niestety z mojej pracy nici - ja nie wiem co sobie wyobrażałam że się dostanę bez znajomości????? Jak tam jawnie i centralnie były osoby z gotowymi testami z odpowiedziami i nawet się z tym nie kryły! A ja głupia ryłam 3 dni do tych głupich testów i jeszcze nie przeszłam do drugiego etapu kwalifikacyjnego Czuję się cholernie bezwartościowa.... Po co mi było kończyć jedne, drugie studia i liczne kursy, trzeba było od razu szukać znajomości i tyle.... Ehhhh... szkoda słów....
|
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
Aniu zdarza sie tak ze znajomosci sa wazniejsze, ale nie ma co sie zrazac, musisz szukac, inaczej praca Cie sama nie znajdzie. Swoja prace znalazlam bez zadnych znajomosci, liczylo sie CV i rozmowa kwalif. Wyskoczcie gdzies z mezem, nastroj Ci sie na pewno poprawi. Trzymam
za szukanie pracy i głowa do góry.Izka no pewnie ze wrzuce, jeszcze troche i bedzie gotowa
|
|
|
|
#4122 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam znów
Cytat:
, choc ze względu na wizaz może by i trzeba 5 Cytat:
no to widzisz znasz moj bol ubraniowy tylko w druga strone Cytat:
i uwaga ! dla każdej po kawałku szarlotki z rodzynkami i kokosem(taki gratis) i wrzucam Wam jeszcze mój kwiatek od mężula na dzien kobiet i moje buciki i wracam do turbin gazowych
|
|
|
#4123 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oho...coś mi tu pachnie... Cytat:
z kokoskiem pójdzie dużo łatwiej.... ![]() ooo...jaki kwiatuszek śliczny....buciorki też fajowe.. |
||
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Witam zawsze młode
i zabieram się za czytanie Wiosna, wiosna, wiosna ach... to TY |
|
|
|
#4125 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam popołudniowo![]() Ja do okulisty musze isc ale jeszcze nie teraz-przed slubem oczka badałam- moj maz zawsze gada ze ja widzę to , co chcę widziec-stad moje roztrzepanie ![]() A ja dzis sprzatalam, robilam pranko i przyklejalam plyty w kuchni Poza tym poczytalam troszku-tez to uwielbiam ale nie kupuje juz ksiazek-najpierw je wypozyczam a jesli okaze sie to cos wartego uwagi wtedy rozważam zakup
|
#4126 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tu nakupowałam już tyle, że szok nigdy takiej szafy nie miałam wypchanej ale jak przyjdzie co do czego to NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ ![]() Rozmiar 34 ![]() Trzynastego wszystko zdarzyć się może... ![]() U mnie też wiosenka ![]() Cytat:
coś pokombinuję i może to założę kiedyś, dzięki za rady ![]() to Ty nie masz jeszcze filmu z wesela ![]() masakra a czemu tak długo czekacie??? Cytat:
żeby Ci się jak najszybciej udało znaleźć pracę o jakiej marzysz ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupilam juz spodnie ciazowe, pare tunik szerszych, bo nawet bluzki za ciasne...... ciekawe ile jeszcze przytyje do konca ciazy, pewnie jak slonica bede!!! ![]() a jesli chodzi o piatek 13-go to jakos nie jestem specjalnie przesadna....... ale wiadomo jak cos idzie nie tak to mamy na co zwalic , na date
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę figurka super jakby nie rodziła ona twierdzi, że dzięki karmieniu piersią - mały wszystko z niej wyciąga ![]() spokojnie zmieścisz się w swoje ciuszki a ja o rozmiarze 34 tylko pomarzyć sobie mogę nigdy takiego nie nosiłam a ostatnio nawet trochę przytyłam bo siedząc na wizażu ciągle coś podjadam a ruchu mało ![]() ja też nie wierzę w żadne przesądy |
|
|
|
|
#4129 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze pomyslicie ze ja jakas niedorobiona ALE JAKI TO KOLOR KOBALTOWY????? chyba wiecej ze mnie faceta bo akurat tego koloru nie znamnic nie kupilas?????????????????? ? nie wierze!!!!!!!!!! jak to nie masz filmu??????????????????? jeszcze?????????????????? ???? ja juz bym haaaaalo zrobila takiemu kamerzyscie....my sie wydzieralismy na swojego bo ponad 1.5 miesiaca czekalismy a Ty tyle???? Cytat:
Cytat:
a tak swoja droga ciekawe czy jakis facet probowal nas czytac....ale pewnie szybko gubil watek i nie wyrabial na zakretach z zaleglosciami Cytat:
ja to chyba bede musiala miec ferme piersi kurczakowych i jakis swinskich schaboszczakow bo inaczej meza zaglodze ![]() Cytat:
myslalam ze z moim wyksztalceniem znajde prace poza szkola bez problemu....ale zycie okazalo sie brutalne w praktyce i siedzialam bez roboty sporo... az ulitowal sie nade mna tatus malej ktora ucze prywatnie angielskiego i zgarnal do siebie do firmy... ale 3mam kciuki za Ciebie zeby se jakos udalo! moj malz dziala w bhp i nie narzeka na brak w pracy,ale oprocz tego to ma tez kursy na wozki widlowe i pracuje jako strazak wiec jemu duzo latwiej... nie lam sie i wysylaj CV gdzie sie da!!! bedzie dobrze-nikt nie wie co nam zapisane tam na gorze! Cytat:
Cytat:
![]() Dzasta a ja tez nie widzialam tych oprawek!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||||
|
|
|
#4130 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie się chyba dziś zaczęło, bo myślałam, że Męża rozszarpie a on z tekstami "znów się zbliża?? " i jeszcze większy wnerw Cytat:
na odwyku jesteś, czy co?? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dasz radę następnym razem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jej synek ma pół roku, a ona figurę prawie że modelki (trochę za niska ) zaproszenie wysłałam ![]() dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie moich brylek koffane moje waryjatki
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się dołączam, właśnie przed chwilką widziałam fajniusie - pasują Ci
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jakbm nosila okulary to podobne oprawki bym wybrala--- wyglada sie tak.... fajnie powaznie
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz musiszsię zdrowo odżywiać i nie żałuj sobie a po będziesz tak pochłonięta maleństwem, że nawet nie zauważysz jak szybko wrócisz do formy |
|
|
|
|
#4135 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I chyba mamy podobnych mężów mój też obiadu bez mięsa nie uznaje za obiad ale przekonałam go aby w piatki chociaż w post nie jadł miesa Chyba jesteśmy troche podobne też nie lubię rodzynek za to kocham książki Kinga:P A ja dopiero wróciłam do domku i padam ze zmęczenia |
|||
|
|
|
#4136 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
tylko niestety popołudniu już robiło się chłodniej i padał deszczyk ale podobno ma być coraz cieplej Cytat:
![]() ad. 2 oj siostrzyczko widzę, że jeszcze jedno nas łączy - wzrost - ja też mam 152 cm ![]() ad. 3 w sumie dzięki czytaniu tylu książek nigdy nie miałam problemu z ortografią, zawsze miałam same 5 Cytat:
ad. 2 Ty się chwalisz czy się żalisz ![]() ad. 3 ale wiesz, że boćki to potrafią też działaś pod przykrywką jak tajniaki ![]() ad. 4 że co ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak nie ta praca to inna, na pewno coś znajdziesz ciekawego dla siebie Cytat:
nie Ty jedna masz ten problem ![]() Cytat:
|
|
#4137 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzięki
|
|
|
#4138 |
|
Zadomowienie
|
Katey kobaltowy to: http://trendz.pl/files/imagecache/ne...modakobalt.jpg
Mysle ze najlepszy w tej sytuacji jest przyklad wizualny ![]() Dzastus okulary ekstra klasa. W sumie podobaja mi sie ludziska w brelkach oprocz jednego wyjatku - mnie samej. Cale zycie wymigiwalam sie od noszenia ich i wychodzi na to ze w koncu bede musiala sie z tym zmierzyc, nie wyobrazam siebie jako "okularnicy" Chyba pieknie bym wygladala w takich dosztukowanych spodniach Paulina ja tez mam od lat ten sam problem - nie mam sie w co ubrac - dobrze ze moj maz dobrze znosi moje "problemy" ![]() Katey Lola musicie pracowac nad mezami, moj jak to sie mowi to "kawał chłopa" ale uwielbia rozne bezmiesne dania. Staram sie zeby mimo tego byly tresciwe np dodajac ryz czy kus kus. Jesli ma byc z miesem to dodajecie mielone podsmazone lub kurczaka i maz wcina kupe warzyw i ulubione miesko ![]() No to sle ta obiecana cukinie |
|
|
|
#4139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A od wizażu faktycznie- no nie da się powstrzymać i już ![]() Cytat:
Co prawda test kwalifikacyjny i tak musiałam pisać, ale poszło dobrze i mnie przyjęli. I mam teraz super szefów i fajową atmosferę w pracy. Wszystko ma swój cel nawet, jak nam się wydaje że nie. Może po prostu ta praca była nie dla Ciebie, albo znajdziesz lepszą, która by Cię minęła jak byś się tam dostała Ślij CV dalej i głowa do góry!Cytat:
Cytat:
Tak wiem, umiem pocieszyć A ja jutro mam wolne
|
|
#4140 |
|
Zadomowienie
|
Ogladam House'a - odcinek jest niezly
Tak piszecie o tym chudnieciu po ciazy, o dobrej formie po itd. Owszem moze i waga wraca do normy ale co z biustem, brzuchem, rozstepami... To troche jak droga przez meka... Chcesz miec dziecko zrezygnuj po czesci z siebie... Wiem wiem znow jestem okropna, ale nie bijcie Tak sobie mysle...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

co chwilę jak nie deszcze, to śnieg i przekładane gradem...

Ale nie mam nastroju

za szukanie pracy i głowa do góry.

coś pokombinuję i może to założę kiedyś, dzięki za rady 

dasz radę następnym razem
dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie moich brylek
fajniusie - pasują Ci