![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Moje Kochane i Nieocenione Minerałkomaniaczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wielkie dzięki za chęci - jeszcze troszkę pociągnę ... używam fawn, ale okazało się że linen w wersji matte ma troszkę więcej żółci i też daje radę ... ale w sytuacji podbramkowej będę apelować ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- tak zrobię .. Kochana Phdwao ovatowali Cię czy darowali wyrok ??? bo pamiętam że miałaś kita za 50 $??? Edytowane przez cwos Czas edycji: 2009-03-13 o 09:12 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mieli radoche jak mnie do systemu wprowadzali ![]() no trudno sie mówi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Który pędzel byłby lepszy pod te filtry nieszczęsne (a propo dziękuje za namiary filtru Lirene
![]() Long Handled Kabuki (chyba go LHK nazywacie... ![]() czy ten skunks A Skunkless Foptic Brush? Dzisiaj cały noc myślałam nad kupnem jeszcze tego pędzla LHK ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() Tak miałam potworny ... ale Curacne go zabija ![]() ![]() Teraz liczę na minerałki ![]() mmm... nie mogę się doczekać aż je nałożę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Również bardzo polecam bibułki matujące z EDM. Ja używam ich tylko latem, ale spisują się świetnie - matują i nie zbierają przy tym podkładu.
Cytat:
![]()
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Jaki pędzel polecacie do podkładu: Long Handled Kabuki czy Flat Top Brush? Jestem przed pierwszym zamówieniem, no i muszę chyba zamówić jakiś pędzel, żeby taki podkład położyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Dodaję zdjęcia zawartości paczki,która przyszła w zeszłym tygodniu. Dopiero wczoraj wróciłam do domu i znalazłam ją na biurku (kilka dni na mnie czekała
![]() Przy okazji wklejam też swatche kilku odcieni,które posiadam.
Edytowane przez Jackie_S Czas edycji: 2009-03-13 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za "neutral" z jakich ocieni? (właśnie wybieram następne zamówienie ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1422 |
Organizatorka
|
to neutral z olive
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
![]() mi się drastycznie poprawiła cera, od kiedy zarzuciłam klasyczne podkłady, aż trudno uwierzyć ![]()
#1424 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() słuchajcie ale mam pecha, zamawiałam te próbki i pędzel jeszcze jeden i w momencie kiedy już mnie przerzucilo na stronę paypala a ja się logowałam to mi sie komputer zawiesił i sie wszytsko zamknęło;/ mowię,że mam pecha bo teraz sama nie potrafię zapłacić, zawsze mnie przelogowywało na paypala płaciłam odrazu a teraz co mam robić? pomóżcie mi ![]() status taki mam: Order Status: Pending nie wiem może już zapłacone? Czy nie? edit: musze iść do pracy, ale już się martwie;/ teraz nie wiem co robić, może ktoś zna tutaj angielski i coś zaradzi, byłabym wdzięczna ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-03-13 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
nie jest zapłacone - po zapłacie zmienia się status na funded, i prawie równoczesnie lub jakiś czas później shipped - wysłany.
mi dwa rayz tak wywalało i wchodziłam na my account - potem na Order Information - jak Ci otworzy na dole powinnaś mieć informację o płatności Payment Information : Paypal - u mnie było aktywne i po kliknięciu znowu automatycznie przekierowywało na paypala i dokonywało płatności. spróbuj. Edytowane przez cwos Czas edycji: 2009-03-13 o 12:14 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie równiez, od kiedy odstawiłam klasyczne fluidy cera sie uspokoiła.prawie zadnych niespodzianek, zaczerwienien, pory to juz nie kratery ![]() ![]() Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2009-03-13 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() edit : i pomyśleć że wcześniej każdą niespodziankę traktowałam jako wybryk mojej skóry - jak widać fluidy zapychają skutecznie. Edytowane przez cwos Czas edycji: 2009-03-13 o 12:20 Powód: edit |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
BAN stały
|
Kochne, chyba coś ze mną nie tak-przemęczenie ;( Już 2 razy kupowałam na edm, ale teraz nic zorta nie mogę się zorientować co kliknąc, żeby sfinalizować transakcję. Mam tylko pop out cart i shipping costs?? A gdzie finalizacja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem jeszcze na etapie oczyszczania cery. I tak już jest znacznie lepiej niż było. Do tej pory wszystkie fluidy i podkłady,których używałam mnie zapychały (nawet te "lekkie"). Cieszę się,że znalazłam wreszcie kosmetyki,które są przyjazne dla mojej skóry
![]()
#1433 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paulina śliczny avek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Konto usunięte
|
Doszła wspólna paczka z 02.03
![]() Co prawda jeszcze jej nie mam w rękach, ale dostałam telefon, że już na mnie czeka. ![]() Bez podatku, a zamawiany był kit za 50$ ![]() Pewnie chcieli mnie oszczędzić, bo właśnie dzisiaj rano byłam w UC płacić podatek za inną paczkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
w koncu doszło zamowienie z 26.02.
![]() Nie smiejcie sie, ale jak sie posługiwac tymi puff jar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Zasmarowalam dzisiaj Mame Linen intensive i kurka, zazdrosc mnie kluje
![]() Na niej tego w ogole nie widac! Ale pajaczkow juz tez nie! ![]() ![]() Mame uzywa LRP CF 50+ (jej sie to wchlania samo z siebie, ech...), wysypalam na pokrywke troche tego Linen intensive, zamachalam Flat Top'em (suchym) i postemplowalam jej twarz. I w tym momencie pierwszy szok, bo koloru w ogole nie widac! Tzn., trafilam z kolorystyka bezblednie, wtopilo sie jej to tak idelanie, ze juz sama nie wiedzialam gdzie postemplowalam, a gdzie nie, nic nie musialam rozcierac, dzieki czemu filtr byl caly - marzenie. Jak ja sobie pacne podkladem na skore to widac to wyraznie i musze ten "stempel" rozetrzec, a u Mame nic nie bylo widac, tylko pajaczek po pajaczku znikal jak za dotknieciem rozdzki. Slowo daje, to az nieprzyzwoite zeby tak wygladac, i to, ot tak sobie, tylko przy uzyciu jednego kosmetyku, wszystkie Dior'y i Guerlain'y bym oddala za takie hokus-pokus. Najlepsze, ze nie bylo widac pudrowego efektu, bo podklad wtopil sie w filtr (nie dawalam primera, nastepnym razem przyprusze ja hauszka najpierw). Efekt taki, ze makijazu nie widac w ogole, dalej wyglada jakby tylko krem na twarzy miala ale za to po naczynkach ani sladu. Gdyby nie to, ze sama uzywam mineralow i efekty widze rozne, w dodatku sama jej dzis makijaz robilam, to bym powiedziala, ze Mame nigdy zadnych pajaczkow nie miala, a makijaz to by mi w ogole na mysl nie przyszedl. W nadlatujacej paczce mam jeszcze dla niej Linen o-glo, naloze go jako puder wykanczajacy i obacze co wyjdzie. Podsumowujac - moja 65-letnia Mame wyglada lepiej ode mnie - mam byc dumna czy schowac sie w kacie i ryczec? ![]() Aha, porow nie widac, skorek odstajacych nie widac, maki nie ma, przejsc koloru nie ma, w ogole nic nie ma i gdzie ten makijaz?! Formula intensive na dojrzalej cerze mojej Mame wspomagana filtrem LRP wyglada... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() linen jest super ![]() nie no tak poważnie moja mama też w minerałach sie fajnie prezentuje ![]() Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2009-03-13 o 13:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.