|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
ehh dziewczynki z tą pracą po studiach nie jest łatwo. Zwłaszcza jak sie mieszka w niewilkiej mieścowości i w okolicy nei dzieje się najlepiej. Ja zarabiam 1100 zł i się tego nie wstydze. Albo to albo nic. Inni mają na początek jeszcze mniej. I przy tych zarobkach nie wyobrażam sobie wynajmować miesxzzkania budować się i mieć dziecko. Józia nie obraźaj się na nas, ale ja tez myślę, że to jest nierealne. Moi rodzice mając firmę, która dobrze prosperuje wykańczali dom przez 3 lata!!! Nie budowalai go, bo stał pusty przez około 15 lat.
Ja będę bardzo szceśliwa jak w ciągu 5 lat uda nam się postawić dom w stanie surowym, bo nie porzucam marzeń o własnym domku. Chyba, że będzie naprawdę żle i wyremontujemy stary domek w którym kiedyś moja rodzinka mieszkała.
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Jozia ma chyba normalnie zajęcia, bo ferie miała sto lat temu. mam: 518 zł za każde 100 tys. bez wkładu a 452 zł z wkładem, czyli w pesyistycznej wersji moja rata 518x4=2072 Ufffffffffff: )
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-13 o 18:45 |
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.suknieagnes.pl
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
obca7 ja zarabiam na rękę 1070zł i też się nie wstydzę, a nawet cieszę, że studiując dziennie państwowo wyhaczyłam taką pracę. Zawsze to coś odłoże, nie muszę żulić od rodziców na nic, na wakacje sobie mogę pozwolić. No i 280zł naukowego, więc razem to już jest spoko sumka. Niestety ta praca to praca fizyczna kompletnie nie związana z kierunkiem jakichkolwiek studiów, niewymagająca żadnych umiejętności. Boję się co będzie za 1,5 roku jak skończę studia, że nie znajdę pracy w zawodzie. Ogólnie przyszłość mnie trochę przeraża, ale najważniejsze, że mam Tżta kocjanego
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za zbieg okoliczności, bo ja też |
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Boziu, boziu... ja Wam dziewczyny naprawdę życzę chociaż tych 2000 brytto! Naprawdę! Życzę Wam... U mnie w firmie po studiach zarabia się 1600 brutto, w większości firm w kolo także. Szczytem marzeń jest, by kobieta dostała w naszych okolicach 1600-2000 na rękę... Ohhh marzenia! Ja jak obca nie wstydze się, że dostaję tylko 1100 zl. Pracuję uczciwie, równie ciężko jak inni, na studia mimo chęci mnie stać nie było i na razie nie jest, może w przyszłości...? Ale z marzeń nie rezygnuję, w końcu Tż też pracuje i zarabia, jakos sobie poradzimy, w końcu we dwoje zawsze łatwiej
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
W swojej firmie zarabiam jedną z niższych stawek, jakbyśmy z Tz byli małżeństwem, to np mogłabym się starać o dofinansowanie, miałabym wieksze bony świąteczne... bo wiecie! Ja zarabiająca jedna to przecież mi niepotrzeba
Najbardziej to mnei rozbraja, jak ktoś, kto ma miesięcznie prawie 2 razy tyle co ja dostaje większe bony, itd... Nosz kurde!!! I to tłumaczenie - now iesz... ona ma rodzinę! No tak.. ja mogę zdechnąć z głodu
|
#2409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie on pocieszył![]() http://www.doradcy24.pl/oferta/kredy...nosc-kredytowa Cytat:
no najważniejsze że masz tż, najwyżej będziecie pustelnikami Żartuje oczywiście co by mnie ktos chciał okrzyczeć zaraz Ale jak rzekła Onaella do księdza - miłoscią się dzieci (siebie jak sądzę też) nie wyżywi księże profesorze - po czym usiadła oburzonaJezzzu no to gratulacje cmok ![]() Cytat:
U tz w firmie na wejście po studiach bez doświadczenia (chociaz teraz wybrzydzają, bo maja duzo kandydatów i trzeba byc mądrym kujonem)3300 brutto, nie wiem ile to jest na rękę, ale koło 2500. Nawet nie chcę mysleć ile na wejście daja w Warszawie.Myślałyście o przeprowadzce do większego miasta? |
|||
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
nie wchodzę juz na wątek PM 09'
one tam juz na mecie prawie są, obrączki ogladają, buciki kupuja, suknie już mają fajnie
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Samoa;11429591]
Jezzzu no to gratulacje cmok [quote]właśnie jestem na etapie wybierania narzeczonego |
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co? że co, że casting?Sympatia.pl?Ogłos zenie na gumtree?
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie, nie nasze
![]() "Szukam męża na 17.04.2010" ciekawe czy ktos by się zgłosił
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
chyba casting zrobie
![]() ale ciiii....bo jak taki jeden Pan z UK sie dowie to jeszcze gotów mnie pogonić
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia!Jakie ładne te suknie Agnes!!!
Nie da się wkleić linka, ale mi się podoba z kolekcji pierwszej numer 1789, 1905 z kolekcji trzeciej 1744 tylko do Katowic sie bym musiała pofatygować. A nieeeee mają na Filipa w Krakowie salon współpracujący ![]() Jakie sa ceny tych sukien tak pi razy drzwi? |
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Samoa 2.000-3.800/4.000 ta 1789 tez mi się podoba i jeszcze ta z I kolekcji koronkowa widziałam ją na żywo numerek 1841
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-13 o 19:20 |
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziwczynki
co do zarobkow to ja tez nie mam za duzo ale strasznie sie ciesze ze wogole mam prace a o przeprowadzce do duzego miasta nie myslimy bo moj tz ma juz stabilna prace i jakos nie widzimy zmiany a w wiekszym miescie to i wszystko drozsze, jakos damy sobie rade tutaj tez podziwiam optymizm jozi co do budowy domu przeciez to ogromu kasy potrzeba |
|
|
|
#2418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) zabrałby kota na Karaiby i przemyślałby życie od nowa![]() Cytat:
Prosze proszę zagramaniczny![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- a to spoko Ale znając moje szczęście to aż strach się bać. Niektóre miały fajny fason, ale materiał jakiś taki taftowy pomięty ble.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
a bo ja za "byle co" się nie biorę
![]() a powiedzieć Wam cos w tajemnicy ![]() tak jak czytam o Kasi - Talibku to mi się śmiać chce bo bracia mojego Tż mówią na mnie Binladenek albo Terrorystka
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za mój etat nauczyciela stażysty dostaję 970 zł + ok. 50 zł za nadgodziny Miała być podwyżka od nowego roku, ale jak na razie ani widu, ani słychy. Cieszę się tylko, że mogę dorobić kaskę na dodatkowych fuchach (czyt. przedszkole, empik, korki). Inaczej byłoby ciężko ![]() Przy okazji kasy, to muszę się pochwalić, że wreszcie Empik ruszył dupę i wypłaci nam kasę za zajęcia. Niestety póki co tylko za listopad i grudzień, ale lepszy rydz niż nic |
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę się wykąpać bo zaraz przyjdzie TZ-cik i będziemy oglądać film. Dzisiaj jest Supermen w tv hahaah
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-13 o 19:26 |
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam, ze jak si kliknie + to sa następne Ogladam dalej.Ja nie moge koronkowej, bo tżtowi się nie podobaja. Tam jest też ta chyba co mierzyłaś. |
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam dalej sa ładniejsze "łosiu"![]() w Twoim avku to J.Lo?
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2427 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
U mnie też rewelacji z zarobkami nie ma ludzie studiują, zdobywają wyższe wykształcenie a później albo problemy ze znalezieniem pracy albo pensja za którą nie wyobrażam sobie jak można wyżyć w jedną osobę. W dwójkę łatwiej wiadomo, ale wyobraźcie sobie jak ma się utrzymać osoba, która jest sama i zarabia 1000 zł na rękę? Przecież opłaty, czynsze, rachunki, jedzenie...To chyba jakiś wirus się u nas zadomowił...wirus obrzydzenia sukniowego strasznie mi się podobał jeden wzór sukni, zobaczyłam ją na wystawie i kurczę jak prześcieradło wygląda i nie mogę pojąć jakim cudem piękna suknia wieczorowa może kosztować 600 zł a badziewna SUKNIA ŚLUBNA musi 1500złCytat:
Kasiu a dlaczego mielibyście sobie nie poradzić? Będziecie mieć swój ukochany, wymarzony domek, będziecie już prawie po studiach, teraz zaczniecie szukać pracy i miejmy nadzieję, że do ślubu spokojnie znajdziecie. Poza tym macie rodziców, którzy będą Was wspierać a co najważniejsze będziecie mieć siebie. Dlaczego więc mielibyście sobie nie poradzić? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co Ty studiujesz?Cytat:
![]() Aniołku trzymam kciuki bardzo bardzo mocno ![]() :kci uki:![]() :kciu ki:
|
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta 21-latka to była Onaella - nie poznałaś? Zaniżyła wiek specjalnie, żeby złapac męża ![]() Cytat:
![]() O kurde, musimy milczeć, żeby się nie wydało ![]() Nie wiem czy dam radę,zwłaszcza na torturach, nie musiałaś nas obarczać taką wiedzą![]() Ja C i poweim w tajemnicy, że to pewnie nie na żarty, ale ciiiii
|
||
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
idę się kąpać, będę za 20 minut proszę nie napłodzić 2 stron
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie ujawnilam na NK mojego Tż więc możecie sobie zobaczyć ![]() kawałek to kawałek ale troszki widać mojego zagramanicznego menczyzne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

mierzyłam, ślicznie sie układają materiały są też fajne
Ufffffffffff: )

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) zabrałby kota na Karaiby i przemyślałby życie od nowa

co Ty studiujesz?