|
|
#61 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 345
|
Dot.: Samotny mi³y ch³opak...
No ch³opie chyba musisz troszkê nad sob± popracowaæ.Jeste¶ mi³y, sympatyczny, nie æpasz, nie palisz, nie pijesz ok. To dobrze, ale wiêkszo¶æ dziewczyn lubi prawdziwych mê¿czyzn.Mê¿czyzn którzy s± niezale¿ni, maj± w³asne pasje i zainteresowania.Wydaje mi siê, ¿e jeste¶ trochê taki niezaradny.Poka¿ ,ze masz jaja i ,ze potrafisz zaimponowaæ dziewczynie!Po prostu zacznij zmianê od siebie na lepsze
|
|
|
#62 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 576
|
Cytat:
6 lat bycia samotnym mo¿e doprowadziæ w³a¶nie do desperacji. Ba, w wiêkszo¶ci przypadków doprowadzi. Wiêc to nic dziwnego, je¶li temu uleg³e¶. Dalej: spójrz na to jak sam siebie poszufladkowa³e¶. "Niepoprawny romantyk", "samotny", "mi³y". Gdyby¶ pisa³ o sobie na portalu randkowym, to te¿ byæ tak siebie opisa³? Bo obraz jaki siê z tego wy³ania jest do¶æ... md³y. Napisa³e¶ o sobie akurat takie rzeczy, które nie budz± zainteresowania w wiêkszo¶ci kobiet. Kobiety chc± romantyzmu od czasu do czasu, bo kiedy on jest non stop - naprawdê mo¿na mieæ dosyæ. Przemy¶l sobie jeszcze tak± sprawê. Zastanów siê teraz ile dziewczyn pozna³e¶ w ci±gu tych 6 lat. Nie musi byæ dok³adnie, ale prze¶led¼ trochê te jakie¶ swoje odrobinê bli¿sze (tzn wykraczaj±ce ponad wymienienie kilku zdañ i rozej¶cie siê ka¿de w swoj± stronê) znajomo¶ci. Z teraz zastanów siê z iloma z tych dziewczyn NIE mia³e¶ nadziei na randkê. Iloma by³e¶ zainteresowany wy³±cznie w kontek¶cie kole¿eñskim? Bo je¶li wiêkszo¶æ poznanych dziewczyn to dla Ciebie ju¿ "kandydatki" z którymi chcia³by¶ próbowaæ, to co¶ jest nie tak. Nie musisz tu na to odpowiadaæ, sam siê nad tym tylko zastanów. Poza tym Twoje podej¶cie jest chyba do¶æ bierne. Najwyra¼niej z jakiego¶ powodu kobiety nie s± zainteresowane zwi±zkiem z Tob±, ale zamiast pos³uchaæ rad czy samemu siê zastanowiæ co zrobiæ by to zmieniæ, Ty wszystko negujesz i czujesz siê ura¿ony, kiedy kto¶ Ci tu pisze co jego zdaniem jest nie tak. Przyk³ad - narzekasz, ¿e jeste¶ bardzo szczup³y i wygl±dasz na m³odszego, ni¿ jeste¶. No to do dzie³a - karnecik na si³owniê i odpowiednia dieta by nabraæ masy, do tego fryzjer, ewentualnie parê nowych ciuchów. I mo¿esz wypracowaæ taki wygl±d, ¿eby siê Tob± interesowa³y 20-latki. Jasne, ¿e to wymaga nieco czasu i pracy, ale wydaje mi siê, ¿e masz wolny czas, a i nowe zajêcie nie zaszkodzi... Tak samo jest z radami dotycz±cymi zmiany podej¶cia do siebie, kobiet - negujesz i upierasz siê, ¿e siê tu mylimy. No to ok, rób jak robi³e¶ do tej pory, ale nie dziw siê ¿e nic siê mnie zmienia skoro nic nie robisz w tym kierunku
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet banalny u¶miech w autobusie czy tramwaju do nieznajomej mo¿e wszystko zmieniæ ![]() a je¶li siê tylko do Ciebie u¶miechnie to na pewno poprawi Ci siê nastrój
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 611
|
Cytat:
Przyznajê szczerze, ¿e jak dla mnie to jest to te¿ to wszystko trochê za grzeczne - trochê na zasadzie "och taki jestem mi³y, tak Ci dam wej¶æ sobie na g³owê". Ceniê mojego T¯ równie¿ za to, ¿e potrafi mi powiedzieæ "stop', "nie", "nie zrobiê tego, dlatego ¿e..." - nie daje mi wej¶æ sobie na g³owê, imponuje mi wieloma rzeczami, nie wtr±ca siê w wiele moich spraw. Kocha, ale m±drze, bez przesady. Hmm, dziewczyna by Ci piwa zakaza³a piæ i ju¿ by¶ nie pi³? Dla mnie to jest dziwne i ca³kowicie niepotrzebne. Takie "dowody mi³o¶ci", które w sumie o niczym nie ¶wiadcz±. W pewne sprawy, je¶li kto¶ nie robi czego¶ na³ogowo, nie jest to uci±¿liwe, partner nie ma prawa ingerowaæ. Nie masz przypadkiem tendencji do umartwiania siê w imiê mi³o¶ci, do zmieniania swojego ¿ycia ca³kowicie wg wymagañ partnerki? Wiesz co, fajnie jak facet szanuje, robi co¶ dla nas, pomaga, wspiera, ale przestaje byæ fajnie jak przesadza w drug± stronê i widaæ po nim, ¿e nie ma w³asnego zdania, wszystko robi pod nas, umartwia siê. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 99
|
Studiuje informatykê lubiê muzykê, kino i spacery ale przykro mi jestem zajêta
![]() A teraz na powa¿nie b±d¼ sob± to jedna sprawa i nie staraj siê teraz zmieniaæ na macho. Druga sprawa: wydaje mi siê, ¿e ¼le zaczynasz znajomo¶æ z dan± kobiet±, daj jej od razu znak, ¿e jeste¶ zainteresowany czym¶ innym niz przyja¼ni±. Zapro¶ na randkê nawet przypadkow± dziewczynê. Nie bój sie pora¿ek tylko dzia³aj ![]() W tym parku w którym spacerujesz napewno sa dziewczyny z psami podejdz i spytaj siê jaka rasa psa i czy z hodowli bo my¶lisz o kupnie psa. Zaczniesz rozmowê a potem zapro¶ ja gdzie¶. Naprawde odwagi.
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 807
|
Autorze w±tku, naprawdê we¼ siê jako¶ za siebie. Inaczej, obym siê myli³a, skoñczysz jak niejaki Petereczek z forum Wyborczej. Poczytajcie sobie ( w wyszukiwarkê "petereczek" i wyskoczy masa w±tków z jego udzia³em), to dopiero desperat jest. Tutaj próbka jego mo¿liwo¶ci: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...122368&v=2&s=0
Petereczek te¿ jest mi³y....i romantyczny....Przera¿aj± ce
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 789
|
Cytat:
![]() "¿ycie bez cia³a kobiety to koszmar" - podejrzewam ¿e kupno gumowej lali rozwi±za³oby problem... ![]() Koniec OT. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 576
|
Eeee, ja my¶lê ¿e ten go¶æ z gazety to wymy¶lona postaæ i tyle
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Je¿u... wiesz co Romantiko men, w³a¶nie przez takich facetów jak ty siê wstydzê... ![]() ... szok my¶lisz ze tu znajdziesz Kobietê? u¿alaj±c siê nad sob±, ze nie mo¿esz nikogo znale¼æ i ka¿da nastêpna by³a z³a... Panie bo¶ dupa... Facet ma byæ facetem!!! a nie trochê ostro ale siê poddenerwowa³em
Mê¿czy¼ni pij± z trzech powodów Edytowane przez SLAWEK_TM Czas edycji: 2009-03-13 o 20:06 |
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 99
|
Cytat:
Niestety cipek - milusich, ciep³ych ch³opaczków, desperatów coraz wiêcej. Faceci z krwi i ko¶ci, gdzie jeste¶cie?
|
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 315
|
Cytat:
ech.... |
|
|
|
|
|
#72 | |||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 774
|
we¼ przyk³ad z niej:
Cytat:
wiêkszo¶æ m³odych ludzi b³êdnie postrzega ca³y problem szukania partnera. Uwa¿aj±, ¿e trzeba, ¿e wypada mieæ partnera. A tymczasem, wcale tak nie jest. Czêsto potrzebuj± czego¶ zgo³a innego - przyjaciela, partnera do gry w tenisa, kumpla na piwo albo kole¿anki do plotkowania. Tu nie chodzi o to, by byæ za wszelk± cenê z kim¶. To absurdalny pomys³, by byæ z kimkolwiek, byle byæ z kim¶. Bywa, ¿e cz³owiek znajdzie swoj± drug± po³ówkê po 2 latach szukania, bywa, ¿e nawet nie pomy¶li o rozpoczêciu poszukiwañ a na ni± trafi, a bywa i tak, ¿e trwa to dekady... kiedy¶ w tv s³ysza³am, ¿e przeciêtnej Brytyjce (kobiecie, ale my¶lê, ¿e mo¿na przyj±æ analogiczne za³o¿enie dla panów) znalezienie ¿yciowego partnera zajmuje bodaj¿e 12 lat z hakiem i kosztuje... no, ma³± fortunê. Nie ma siê co zniechêcaæ. Poza tym, ja po cichu wierzê, ¿e najwiêksz± rolê i tak odgrywa tutaj przypadek - ot, wpadniesz na ni± w warzywniaku kiedy¶, albo spotkacie siê w tramwaju. najwa¿niejsze jest to, by umieæ przebywaæ ze sob± samemu, by cieszyæ siê swoim w³asnym towarzystwem. To pozwala doceniæ towarzystwo innych bo - jak by nie patrzeæ - od z³ej dziewczyny w koñcu siê uwolnisz, ale od siebie uwolniæ siê nie dasz rady.Wiêkszo¶æ osób brdzo dobrze Ci radzi, wiêc nie bêdê siê powtarzaæ, ¿eby zaj±æ siê sob±, rozwijaæ swoje pasje itd. Nabraæ pewno¶ci siebie jak to mówi±: u¶miechaj siê zawsze, nigdy nie wiesz, czy kto¶ nie zakocha siê w Twoim u¶miechu ![]() *** Cytat:
szkoda, ¿e tego wcze¶niej nie zauwa¿y³amCytat:
a co do nieudanych zwi±zków... to dobrze, ¿e takie nam siê przydarzaj±. bo dziêki nim jeste¶my w stanie naprawdê doceniæ Tê w³a¶ciw± osobê, któr± w koñcu spotkamy
|
|||
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 926
|
jaki to ma byc prawdziwy facet i czym sie charakteryzuj± jego wypowiedzi?
je¶li kochasz to wybacz je¶li wybaczysz to nie wypominaj je¶li nie masz si³ to odejd¼ od niego je¶li odejdziesz to ju¿ nie wracaj je¶li chcesz byæ z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje siê i ju¿ nie bêdzie zdradza³ lecz swoje najpiêkniejsze lata stracisz na czekaniu na jego staro¶æ Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2009-03-14 o 09:03 |
|
|
|
|
#74 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 602
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 476
|
Cytat:
Spokojnie, wiêkszo¶æ ludzi tutaj Ciê nie obra¿a, a reszt± siê nie przejmuj, w ka¿dym w±tku znajd± siê osoby pisz±ce prze¶miewcze komentarze ![]() Ju¿ kto¶ Ci zwróci³ uwagê - dziewczyna na pewno nie zakocha siê w facecie, który bêdzie udawa³ jej przyjació³kê. Owszem, wys³uchaæ mo¿na, ale jak wejdziesz ju¿ w rejony "Tak, masz racjê, ten Marcin to by³ skoñczony drañ, jak on mógl ciê tak traktowaæ", to zaczyna siê robiæ nieciekawie. Nie wiem w sumie na czym to pocieszanie polega³o, ale na pewno nie dzia³a na Twoj± korzy¶æ. 2. To co mi siê rzuci³o w oczy - Nie nadskakuj. Nie przeje¿d¿aj tych 120 km dla dziewczyny ¿eby tylko pobyæ z ni± 5min. Nie spe³niaj ka¿dej zachcianki. Czy nie masz przypadkiem takiego syndromu dawania dziewczynie od razu wszystkiego co najlepsze i przy okazji dawania wszystkiego z siebie? Dziewczyna bardzo szybko siê znudzi jak zobaczy, ¿e facet jest na ka¿de zawo³anie (szczególnie na pocz±tku zwi±zku). Mam takiego kolegê - jest naprawdê mi³y, uczuciowy, ale.. bardzo szybko siê anga¿uje, robi wszystko pod ewentualn± dziewczynê, a efekty s± jak u Ciebie.. Na szczê¶cie w porê siê ogarn±³ i teraz wyznaje filozofiê "Ja na pierwszym miejscu, jestem najwa¿niejszy, nie podoba ci siê to spadaj na drzewo". Polecam - jemu wysz³o na dobre. 3. Jak to siê ³adnie mówi - czu³o¶æ, heroiczne czyny i romantyzm s± fajne, ale jak wystêpuj± za czêsto to siê robi niedobrze. Pamiêtaj: mo¿na bez problemu zag³askaæ kotka na ¶mieræ. Wiêkszo¶æ kobiet lubi facetów potrafi±cych siê zachowaæ, ale jednak maj±cych jaja - nie daj±cych sobie wej¶æ na g³owê i potrafi±cych w odpowiednim momencie waln±æ piê¶ci± w stó³ i krzykn±æ "Basta!!!". Edytowane przez v-x-n Czas edycji: 2009-03-14 o 01:21 |
|
|
|
|
|
#76 |
|
mj
Wiadomo¶ci: 2 118
|
Gdzie Ci mê¿czy¼ni, prawdziwi tacy, mmmm... or³y, soko³y, herosy..
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
Ja jestem w sumie w podobnej sytuacji, z t± ró¿nic±, ¿e w ogole nie szukam dziewczyny, jak siê trafi ok. Jak nie, to nie.
Zacz±³em pracowaæ i siê realizowaæ. Praca mnie poch³onê³a ca³kowicie. Poza tym zacz±³em jeszcze bardziej dbaæ o siebie i jak ?? nijak jak dziewczyny nie mia³em tak nie mam, ale coraz czê¶cej w oczach p³ci przeciwnej widzê zainteresowanie. Problem mam teraz taki, ¿e ja najcze¶ceij to zainteresowanie mam w d.... i w ogóle nie traktuje dziewczyn jak potencjalne partnerki. I to jest najlepsze, bo ¿arty wychodz± naturalnie i s± ¶mieszne, ja siê nie stresujê..... a przy bli¿szych relacjach z kobiet± od razu mówiê, ¿e nie szukam partnerki, a ona jest ¶wietn± przyjació³k± . to kilka razy pad³o pytanie, ¿e co ja sobie chcê .....A ja wtedy mówiê, ¿e nie ... nie szukam niezobowi±zuj±cych relacji tak¿e .... i tyle... Zainteresowania te¿ s± wa¿ne... mam w d... opinie innych, wiêc mogê czytaæ Nasz Dziennik i Nie jednocze¶nie, jak chcê lataæ szybowcem to siê zapisuje na kurs szybowcowy, ...jak chcê odsapn±æ to sobie jadê gdzie¶ w Europê... najgorsze jest to, ¿e niektóre zaczynaj± mnie braæ za geja ...ale co tam... ostatnia potencjalna partnerka odesz³a z pracy ...wiêc ja nie mam czym siê przejmowaæ. ¯yj dla siebie ... a nie dla dziewczyn. !! |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 761
|
Bylam ciekawa, w jakim kierunku rozwinie sie ten watek. Widze, ze wiele osob udzielilo autorowi watku madrych rad.
Mam nadzieje, ze ten watek Ci pomoze. Nie wiem, czy znajdziesz tutaj dziewczyne ( chociaz, o ile znam zycie, pewnie kilka wiadomosci na pw dostales ). Piszac o pomocy mam na mysli to, ze kilka osob podzielilo sie z Toba wlasnymi przemysleniami. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

szkoda, ¿e tego wcze¶niej nie zauwa¿y³am