|
|
#91 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: planeta nibiru a koniec świata?
Cytat:
![]() No chciałem dobrze, ale znowu czuję się prowokowany! (Więc jak by ktoś szukał ewentualnych winnych rozrostu tego offtopowego raka na zdrowym ciele tego zacnego forum to ja tu jestem raczej w charakterze ofiary!) No co? Przynajmniej próbowałem ![]() Zaraz tam groźba, chłopaki są może trochę gbury i z myśleniem mają problem, ale to mili goście... Cytat:
Cytat:
![]() A co za różnica, chłopaki o imię pytają na końcu ![]() Ja apel jak najbardziej popieram! Choć z drugiej strony to czy dyskusja o nibi.... no, o mieszkańcach tej planety to offtop? Chyba nie, a że na marginesie coś się dopisze to chyba nie przestępstwo? ![]() Rodzynek też się fajnie bawi. Tylko jakie centki? To przecież prążki są! ![]() Za późno, i tak już jesteś winna! A ponadto jaki znowu offtop? Przecież złowroga planeta Nubira wraz z jej dziwnymi mieszkańcami (z czymś, nie wiem z czym, ale chyba nie chcę wiedzieć na czole) przewija się tu nieustannie wywołując lęk i niepokój
When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then I realize God doesn’t work that way, so I stole one and prayed for forgiveness. - Emo Philips Edytowane przez Le Tigre Czas edycji: 2009-03-13 o 22:12 Powód: Poprawka cytowania |
|||
|
|
|
|
#92 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomagasz im w myśleniu ![]() Cytat:
![]() Dokładnie najpirw jest współwinowajczynią a potem daje dyla
|
|
|
|
#93 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha! masz rację,nie warto sie narazać.. wiecej tu jajników niż... ekhm.. jajek ![]() Cytat:
ofiara próbuje uciekać.. Ty nie uciekasz.. no tak.. może ktoś to doceni i da Ci punkcika ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oj.. tak nie ładnie.. - Miło mi,Zbychu jestem,muszę Ci nawalić,a Ty jak masz na imię? - Przeemuś.. - No,Przemuś,miło mi ku*** <jep!> Cytat:
ja i apel o eot,litości poza tym,masz rację.. jak się od czasu do czasu coś napisze na marginesie i to na temat! to gitara.. ale fakt faktem.. zaczynam się bać.. ![]() Cytat:
tajger,pokaż swoje prążki! ![]() Cytat:
że niby moze ja z nibiru? ![]() Cytat:
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-03-13 o 22:56 |
||||||||
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() Cytat:
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie
Cytat:
![]() Eh to zdjecie... no z przymruzonymi oczami, co zrobic :/ Potwierdzam, Le Tigre to moje mniej przystojne aczkolwiek bardziej rozsadne alter-ego Dziewczyny, nie palcie/zazywajcie/pijcie tego swinstwa - bo jeszcze skonczycie tak jak my!!! Uprzejmie prosze na przeniesienie na spolecznosci A jak sie nie da, to zeby punktow bylo chociaz mniej niz 4...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#96 | |||
|
Raczkowanie
|
Tak, to coś w rodzaju symbiozy - ja myślę, oni robią. Jakiś podział ról musi być!
Cytat:
Cytat:
Nie boję! A co! Ale z drugiej strony to jak sobie porównam dysproporcje sił to może trochę ![]() Nie udało się, ale próbowałem! ![]() Wiem, że nie chcę, ale mając w perspektywie desant w 2012 to wolę się przygotować na inwazję smerfów z .... na czole Cytat:
Dawno nie śmiałem się tak do monitora![]() A ja nie! Ja jako jedyny chciałem przywrócić tu porządek! (To notka dla ewentualnej Karzącej Ręki Sprawiedliwości )Teraz to już za późno! Narozrabiałaś to zobaczysz! Już miałem gotową odpowiedź, ale w ostatniej chwili się powstrzymałem ![]() Idę spać. Ciekawe, czy jak się rano obudzę, to wątek będzie skasowany czy nie? I czy dostaniemy po banie czy nie? A może po bani? ![]() Dobranoc
|
|
|
#97 | |||
|
Zakorzenienie
|
oj biedny
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Cytat:
![]() co juz spac idziesz?
|
|
|
#98 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja lubię smerfy,a Ty? jesteś rasistą?Cytat:
![]() matko,jeszcze wparują tu obrońcy praw zwierząt i mnie zlinczują ![]() słabo się starałeś.. Cytat:
nam chodziło o zwykłe czółka.. a Tobie? właściwie jakby to miało funkcjonować...będąc na czole.. człowieku.. ![]() ale z drugiej strony to daje mozliwości całkiem nowych ciekawych pozycji.. ![]() pozdrów Zbigniewa ![]() Cytat:
i tak Cię ta ręka trzaśnie ![]() ah.. no cóż.. trzeba będzie ponieść konsekwencje,o ile Karząca Ręka nie ułaskawi nas.. Może ze względu na piątek 13 bedzie łagodniejsza kara? Że niby sobie pecha wynagradzaliśmy przemiłą konwersacją przeplatajacą się z rozmową jakże na temat o ... dupce maryni? na temat obcych cywilizacji,tych na nibirui? nibirurze? jak to sie odmienia w ogóle? jak i tych cywilizacji jeżdzących w BMW... I nie ja zobaczę,tylko my,ha! Cytat:
![]() Cytat:
![]() to uwazaj... brakuje Ci trzech.. nie karajcie nas proszę...
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-03-14 o 02:05 |
|||||||
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
uwazam, uwazam
chcesz jeden punkt? odstapie za free specjalna oferta
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
nie! broń Cię! Jako recydywa policzą mi jako 2
dobra.. jak za free,to biorę i oddaje tajgerowi,niech się nacieszy
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
biere
zaraz pójdę po moda i przetransportujemy punkcik do tajgera... to sie chłopak zdziwi jak wejdzie jutro na wizażżż.. a właściwie to dzisiaj już...
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tranzakcja zawarta![]() hehe troszke sie zdziwi
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie boję,ze my też się zdziwimy
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja juz na dwoch watkach takie offtopy prowadze, ze jutro bedzie bolec
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niegrzeczna,oj niegrzeczna.
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale naskarzylambtw, cos czuje, ze jutro bedzie ciezko na wizazu
|
|
|
#108 |
|
Wiedźma
|
Chyba gatunkistą.
Przepraszam, że tak Was podglądam, ale kiedyś strzeliłam w jakimś wątku na Perfumach potworny wykład na temat tego, dlaczego ta teoria jest z punktu widzenia fizyki bzdurna i wlazłam tu ciekawa, jakie są argumenty za, a tymczasem... Sodoma i Gomoria, jak mawiała babcia mojego kolegi. Seks międzygatunkowy, krzyżówki wyrakotigrowe i anatomia nibiryjczyków... Aż żałuję, że nie zajrzałam wczesniej.
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
zaraz muszę wygrzebać stary wątek odwykowy dla łoftopowców,bo jak jutro tu zajrzę to będę pomarańczowa jak te guziki forumowe
to dopiero byłby dla mnie koniec świata,a nie jakaś tam fruwająca po kosmosie nubira ![]() może ktoś przedstawić pełną odmianę tegoż że słowa? ![]() ---------- Dopisano o 03:21 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- Cytat:
może uratujesz nas od bananowej eksplozji
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ja juz sie nic nie odzywam )
|
|
|
#112 | |
|
Wiedźma
|
Oł yes, yes, yes! chcę być Wasza zakładniczką. obiecuje, że będę miała syndrom sztokholmski wielki jak stodoła.
Cytat:
Zaczęło się od czegoś w tym stylu: KLIK (pod koniec posta) Potem pisałam z grubsza tyle, że po pierwsze nie może to być planeta Układu Słonecznego w znaczeniu, w jakim rozumiemy to słowo w odniesieniu do naszych osmiu planet, bo po pierwsze: nie mogłaby się poruszać po tak wydłuzonej orbicie, jaką sugeruje teoria zaginionej planety Nibiru, bo po wejściu w pole przyciągania Słońca na tyle blisko, by zacząć oddziaływac na inne planety nie mogłaby się już od niego tak bardzo oddalić, a gdyby z kolei sie oddaliła - przyciaganie zmniejszyłoby się na tyle, że nie wróciłaby juz do układu - masa bezwładościowa byłaby za duża i obrazowo mówiąc "wywaliloby" ją z zakrętu. Siły oddziaływania wzajemnego ciał w układzie muszą być stabilne - inaczej zmiany nie będą okresowe. Elipsy, po których poruszają się ciała niebieskie o dużej masie mogą być wydłużone tylko do pewnego stopnia - przyciąganie zmienia się wraz z odległością. Dlatego nawet jeśli okaże się, że istnieje planeta X, której istnienie teoretycznie dopuszczają japońscy naukowcy, to z założenia musi mieć ona "trasę" tak odległą od Słońca, że mogłaby wpływać co najwyżej na obiekty pasa Kuipera, nie na Ziemię. I jeszcze pisałam, że to stary flame. Jednym słowem bzdura propagowana przez nawiedzonych ludzi mających więcej wspólnego z astrologią, niż astronomią. Żadne poważne towarzystwo astronomiczne tego nie potwierdziło. Jedyna wypowiedź godnej zaufania osoby, z jaką się oficjalnie zetknęłam to wypowiedź gościa z NASA, który na pytanie, dlaczego oficjalnie nie ogłoszą, że Nibru to bzdura odparł, że nie zajmują się dementowaniem wszystkich idiotyzmów, jakie ludzie wymyslą. I słusznie.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-14 o 04:13 |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to cholerrrra kto do mnie machał! widocznie jednak pływa gdzieś po przestworzach sobie jakaś mała wysepka o nazwie nibiru,gdzie mieszka sobie paru smerfów.. Bo faktycznie,jak mi tak machali,to za duża planetka to nie była mianuję Cie naszym zakładnikiem..
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#115 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba, że chcesz nimi pukać... ![]() O proszę! Zaczęło się od miłych tekstów o smurfach i stosunkach, a teraz chcecie mi obcinać coś, czego nie mam... PALUCHA!
|
|
|
#116 | |||
|
Zakorzenienie
|
oczywiście
![]() Cytat:
![]() tak,zwłaszcza monopolowy ![]() Cytat:
Cytat:
ale kończyny jakieś w ogóle masz,co?
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() obylo sie bez banow z tego co widze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Ha, ja też jestem! I nawet nie zbanowany
Ale dziś jest weekend, więc i ja zbyt weekendowy dziś jestem Wrócę jutro, jeśli oczywiście bana nie dostanęPs. Na niebie widzę takie białe, duże i okrągłe. Czyżby to Nibiru?! Zbliża się?![]() Cytat:
Celowo zostawiłem tam "...". a Ty łyknęłaś przynętę jak głodny pelikan![]() Dobra, reszta słownych podchodów jutro (dziś?), jak mi weekend z głowy wyparuje
When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then I realize God doesn’t work that way, so I stole one and prayed for forgiveness. - Emo Philips Edytowane przez Le Tigre Czas edycji: 2009-03-15 o 02:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znowu z wyrakiem cos bierzecie?
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
No wiesz, dokładnie nie wiem, ale po obserwacjach Leny i CC Chanel to ja boję się przyglądać Nibiru i jej mieszkańcom, wymachującym "takim fajnym, niebieskim [...]". To nie na moje nerwy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

Tak tajger,bądź twardy,z nami trzeba ostro! 
.... to jawna groźba 

Dawno nie śmiałem się tak do monitora