![]() |
#1051 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zodiakalne Rybki - stwórzmy nasze akwarium :)
Cytat:
![]() ja miałam 7 marca..dzień przed Dniem Kobiet ![]() Ale w profilu mam 3.03, bo się jakoś pomyliłam przy rejestracji (gapa) ![]()
![]() |
![]() |
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my już wszystkie wielkie i stare ryby ![]() ![]() Witamy, witamy, czuj się jak u siebie ![]() --------- Tż mi napisał wczoraj sms, że bije się z myślami, czy ze mną być, tzn., że decyzji jeszcze ostatecznej nie podjął. Napisałam mu tylko, że powiniśmy się spotkać i poromawiać razem, bo to jest nasz wspólny związek, a nie tylko jego, że powinnam w tym uczestniczyć. Chciałam odmiany, więc pofarbowałam już moje nudne blond włosy na kasztanowy średni brąz. Wyszło ciemno, ale podoba mi się. Mam zakwasy po aerobiku i nerki mnie bolą. I to wszystko u mnie.
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2009-03-13 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No jasne porozmawiaj z nim, niech sobie nie myśli, że sobie może... ![]() Może jednak dojdziecie jakoś wspólnie do porozumienia, a Ty jak czujesz się w tym związku? Ja też ostatnio się przefarbowałam z jasnego brązu na baaardzo ciemny i również mi się podoba ![]()
![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tym związku odżyłam i odnalazłam takiego kogoś, kogo potrzebowałam do szczęścia. Szkoda, że to nie zawsze działa w dwie strony. Ja strasznie się bałam tej zmiany, ale już dłuższy okres za mną chodziła. Kiedyś miałam już czarne włosy, ale to było z 3 lata temu, a od tamtego okresu byłam blondynką. Nie żałuję, zobaczymy, co tż powie. Jak mnie widział pierwszy raz na oczy to miałam właśnie czarne włosy. Podobno już wtedy mu się podobałam. No, zobaczymy, co to będzie z nami, ale już nie mam siły płakać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
po prostu Łinli
|
ja też ostatnio się farbuję na ciemniejszy, to chyba przychodzi z wiekiem
![]() ![]() ![]() na pewno bedzie dobrze nice ![]() ![]() cieszę sie strasznie że dziś piatek, ostatni dzień w pracy i weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1056 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozmawiałam z tż dzisiaj rano, bo napisał mi, żebym jutro po zakupach wpadła do niego na śniadanie. Nic nie odp, tylko położyłam się dalej spać i znów napisał czy mam ochotę wpaść. Zadzwoniłam, że oczywiście wpadnę i ogólnie cała ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam dla niego niedobra, owszem. Ale on nie reagował, więc dawał mi przyzwolenie na to. To tak jak z dziećmi, jak się nie krzyknie czasem, to w ogóle nie zauważą, że dzieje się coś złego. Tak się rozbrykałam, że teraz żałuje. Ale wydaje mi się, że tż też jest żal, że ja nie myślę specjalnie o rodzinie, o dzieciach, o małżeństwie, tylko jeszcze szaleje. No, zobaczymy. Ale się rozpisałam ![]() Cytat:
Ja ost zaś spać nie mogę, a mam za dużo czasu, sprawiedliwości nie ma. Drzemnij się kiedyś po południu, po prostu, może będzie troche lepiej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Zadomowienie
|
Tak, jutro będziemy rozmawiać. Mam nadzieje, że zrozumie, że ja już nie mogę żyć w tej niepewności, bo to jest straszne. I muszę wyciągnąć z niego, o co to chodzi właściwie. Co go sprowokowało do tego, że nagle powiedział dość?
Ja ost zaś spać nie mogę, a mam za dużo czasu, sprawiedliwości nie ma. Drzemnij się kiedyś po południu, po prostu, może będzie troche lepiej.[/quote] To będę trzymała kciuki ![]() ![]()
![]() |
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mojego tż właściwie poderwałam, może tym razem znów mi się uda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że jest zagranicą, mieszka w hotelu gdzieś net nie ściąga, a jak wiadomo sms-y drogie. I tak troche mi smutno, a nie chce go zasypywać wiadomościami z mojej strony. Tak mi jakoś głupio, choć już 3 lata ze sobą jesteśmy a 1,5 roku mieszkamy razem. Mało mi czasem kontaktu, inicjatywy, starania się z jego strony...Taka głupia Ryba jestem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie nie wiem jakie zmiany mogłabym wprowadzić, prócz zmian w moich paskudnym charakterze. Na piwo częściej zapraszać go nie będę, bo to nie o to chodzi.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty..może pojedzcie sobie gdzieś na weekend, niedaleko, ale byle spędzić ze sobą jakoś czas inaczej...może wyjdzcie gdzieś niekoniecznie na piwko, może na jakieś dobre jedzenie...ładna pogoda się robi możecie to wykorzystać...Ze znajomymi sie spotkać lub po prostu intymne sam na sam coś pomoże...
![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O wyjeździe sporo osób mi mówiło, ale niestety w tym momencie to niemożliwe, bo z kasą jest krucho. Pogoda też nie dopisuje, ale jak zobaczymy się w przyszłym tygodniu, pod koniec, to może będzie już słoneczko i te sprawy, wtedy pójdziemy na długi spacer, bo oboje to lubimy. Jutro zaniosę mu jakiegoś wielkiego lizaka, bo je uwielbia. Ale z tą kolację jest dobry pomysł. Może w ndz przyrządzimy coś razem, wspólnie i zjednamy się, w końcu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ jest słaby w okazywaniu uczuć, tzn jest tak wychowany, że woli to zostawić dla siebie ![]() ![]() O widzisz już coś...jak się chce to wszytsko mozna... ![]()
![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
A z jakiego znaku zodiaku jest twój tż? Skorpion? Mój jest skorpion i też jest skryty, wszystkiego nie mówi, czasami woli nic nie odp. niż powiedzieć cokolwiek. I mam kumpele, najlepszą, też jest skorpionica i są strasznie do siebie podobni, mimo, że się nie lubią.
![]() |
![]() |
#1066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja za to bym mogła codziennie co czuje co myśle jak mi dobrze jak mi źle...Ty tez? ![]()
![]() |
![]() |
#1067 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mieszkaliście razem - ale super sprawa - my zamieszkamy wspólnie dopiero po studiach ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Zadomowienie
|
Ja z moim TŻem cały czas mieszkam.
A pracuje w takiej firmie telemarketingowej. Kiedyś dzwoniłam i sprzedawałam telefony potem laptopy z Plusa, a teraz słucham sobie rozmów konsultantów, oceniam, raporty ze sprzedazy sporządzam...aaaa takie tam ![]() ![]()
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
fajna praca - taka biurowa, jeszcze jak ładnie płacą to już zupełnie super
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj jak wyszłam z pracy to w domu byłam po północy...zaszalałam ze znajomymi i są dziś tego skutki. Przychodzę do domu i do wyra, przynajmniej 2 godz mnie nie będzie ![]()
![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem strasznie wylewna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dusi się dusi ![]() ![]() Ja przed chwila wstałam, ale się wybyczyłam po pracy ![]() Teraz czekam na znajomą i urządzimy małe pogaduchy Miłego wieczorku wszytskim ![]()
![]() |
![]() |
#1073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam się dzisiaj uchlać, ale nie umiałyśmy. Wypiłyśmy 4 wina we 3 i nic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lęcę na uczelnie, a wszystkim miłego dniaaaaa ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- nice6irl to trzymam kciuki, żeby wszytsko się wyjaśniło, ułozyło i pamiętaj: Nie Daj Się!! Wyrzuć wszytsko z siebie, żeby on też wiedział, co się u Ciebie w serduchu dzieje ![]()
![]() |
![]() |
#1075 |
Moderatorka z pazurem
|
Czesc dziewuszki, zycze mlego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od zeszłej soboty 4 raz już popiłam, tylko, że poprzednie 3 razy byłam chociaż pijana. A odnośnie tż - olał mnie sikiem prostym, miałam wpaść po zakupach, wyszykowałam się, a on spał u kolegi i nie przyjechał do domu ![]() Jutro mamy się spotkać, ale pewnie znów będzie 100powodów, dla których spotkanie się nie odbędzie. Czy warto się z nim spotykać po tym jak mnie potraktował? ![]() Chyba czas zacząć nowy rozdział w życiu pt. "Jestem sama niekochana". ![]() Miłego... ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2009-03-14 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Moderatorka z pazurem
|
Nice to proba twojego charakteru, widzisz on sobie zabalowal a ty od razu do niego z ostrymi slowami wylecialas, no ja rozumiem ze niefajnie ze odwolal spotkanie ale kochana...troszke cierpliwosci...Ja z moim chlopem co chwile ide na kompromis bo inaczej to bysmy sie pozabijali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() i nie zgadzam się ze Steffką, która piszę ciągle - nie daj się, pokaż mu! i tym podobne. Właśnie odwrotnie- przez cały czas dawałaś mu popalić, więc teraz wylajtuj ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-03-14 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-03-14 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.