![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Życie jest piękne, jeśli odpowiednio dobierze się środki antydepresyjne. Nie wiem co się stało memu serc. Miałam je i nagle zgubiłam... Zgodnie z zasadami dobrego wychowanie nie wolno mówić wprost o miłości. Jakie to szczęście, że istnieje śmierć. Mieliśmy wszystko oprócz siebie, dlatego nie mieliśmy nic. Z kim Ci będzie tak źle jak ze mną? To co przeżywam teraz jest tylko przejściowe. - Pan jest okrutny! - Tylko dla wybranych. A teraz bądź jak rzeka i spływaj! - puk, puk - Kto tam? - przeznaczenie. - Pan wejdzie i sie rozgości. Kobiecie trudno zapomnieć o sercu. Nienawidzę swojego życia, mogę wziąć Twoje? - Czasem mam problem z pamięcią. - A. Amnezja! - Nie. Po prostu lubie się czasem zapomnieć.
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2009-03-14 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Rozeznanie
|
Nie nadążam za Wami. Cudowne!
![]() *** Ukryj. a to, że nie jestem Ciebie pewna...to też lubię w tej całej chorej sytuacji. Ciągle dzwonie do Ciebie. Chce powiedzieć gdzie jestem i jaką mam sukienkę. Lubie Cię zaskakiwać. słyszę Cię tylko po ciemku. w nocy rozmawiamy o miłości. w dzień się nie znamy. Chciałabym, abyśmy mieli takie miejsce, gdzie razem siadamy, czytamy gazetę i piejmy kawę. dmuchawce, latawce, wiatr. abrakadabra. |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
___________________ ja za każdym razem mocniej, ściskam nasze zdjęcie w dłoniach. pływam w myślach brudnych, beznadziejnych. banał moich łez. jeśli zbyt długo wpatrujesz się w otchłań, ona patrzy na Ciebie. a ja cieszę się Twoim szczęściem. uśmiech na twarzy. Twoja zasługa ;* okulary przeciwsłoneczne zasłaniają mi Twoje niebieskie oczy.
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
plotkaraaa musica - dziękuję Wam bardzo. naprawdę. przydały się <3
![]() ![]() Miała bardzo dużo na głowie i nie zwracała uwagi na ostrzeżenia przez nim Całe pudło listów od niego.. jeszcze nieprzeczytanych. Z przeprosinami Jakbym całe życie patrzyła z drugiego planu Ostatniej nocy spotkałam na parkiecie faceta i pozwoliłam mu, by mówił do mnie ‘kochanie’. Nawet nie znam jego imienia Jestem nierealna? Wszystko upada, włączając w to mnie Puszczam Cię wolno Została mi tylko mała malinka po Tobie na udzie Oddychaj mną Jestem jak złamany biszkopt z ciasteczkowego pudełka Całkowicie niedopasowana do Twoich puzzli Ostrożnie ! Nie zgnieć mnie w tych głodnych dłoniach Ryzykuję bólem znów Jak sparaliżowana, gdy dotykasz Twoje zdjęcie, małe, poszarzałe, całe tłuste od milionów czerwonych ust, wciąż w moim portfelu __________________ Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
________________ dyskretny śmiech do szału doprowadza Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz, Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika, Śmieszny fakt - dziś wpadłeś w moje sidła Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć, I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć... Ile razy znajdę klucz do szczęścia, jakiś dupek wymienia zamek. To rozczarowania zmieniają i kształtują światopogląd Nie powinniśmy ufać sobie wzajemnie. To nasza jedyna obrona przed zdradą. Ciągle słyszę jego aksamitny głos, wibrujący między przestrzenią moich wspomnień związanych węzłem przeszłości, a teraźniejszością, która miała być inna. Ten dźwięk wywoływał u mnie przyśpieszony rytm serca. Czułam jakby moja dusza była niczym obłoki chmur pędzące po niebie. Lekkość sprawiała, że unosiłam się ponad taflę codzienności. Dziś... Słyszę ten sam głos, lecz nie jest on już kierowany do mnie. Słowa przebiją każdy centymetr mojego ciało ostrym sztyletm. Czuję się jak ćpun na detoksie. W końcu będę zmuszona wyjechać. Wyjechać, by nie słyszeć Twego głosu. By móc choć w części uleczyć swą duszę... |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
BAN stały
|
dzień dobry
![]() ![]() a teraz troszkę z moich zbiorów . dziwnie się srebrzysz aniele mój.
i szczęściu można czasem powiedzieć dobranoc. jadę do Ciebie w szafie i nie potrzebuję paszportu. są może cukierki o smaku pocałunków, zapachu nocy i w kolorze malin? Z nim można zjeść ten głupi księżyc z sera i zrobić drugi. Piękniejszy. To stan umysłu co jest blisko kalifornii. Najgorszy jest lęk przed czymś , czego nie można nazwać. to bez znaczenia jakby spojrzeć na to z marsa. bawiła się nim jak kolejnym latem. - mogę .. tam do środka? - gdzie? - do twojego serduszka. - jeśli nie boisz się pajęczyn i pająków.. - wyjdź i zobacz jak słońce ładnie zachodzi. - bez ciebie to nie to samo. - a oczy jakie miał? - jak czekoladowy ocean czekoladek. Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-03-14 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Przyczajenie
|
** za rolę epizodyczną w Twoim życiu – podziękuję
** Zwymiotowało moje serce ** mogła przyglądać sie mu godzinami. Wtedy był taki tylko jej ** Popatrz...! Znasz go...? Nie... Już nie... To obcy człowiek... ** czasami leżę w trawie i wcale mnie nie widać - mruknął Osiołek - i świat jest taaaki ładny! a potem ktoś przychodzi i pyta: jak się dziś czujesz? ...i okazuje się, że okropnie.
![]() |
#488 |
Rozeznanie
|
aj cieszę się, że się podoba. ;*
możliwe ![]() _________________________ Usunąć iluzję i złudzenia, to znaczy zepsuć cały świat... Boże jak ja tęsknię za nie wiem czym. Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew. magazynuję energię, ostatnie chwile turkusowego nic-nie-robienia.
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
![]()
[quote=paulqa94;11440232]
- a oczy jakie miał? - jak czekoladowy ocean czekoladek. ____________ a ten to jest mojego autorstwa. ( ; ______________________ szła myśląc że nikt jej nie zobaczy. Nie jestem idealna, tez borykam się z miłością .. Dramat mój zawsze polegał na tym, że nie umiałam Ci tego powiedzieć. Człowiek posiada trzy miłości, pierwszą po której płacze, drugą w której żyje i stęka oraz trzecią której się spodziewa. Jesteś zdumiewająco obojętny. masz dużo okazji niewykorzystanych. " Człowiek często w życiu mija swoje szczęście i nic o tym nie wie. " Kiedyś Cię znajdę < 3 .. _________________________ __ ja tiebia lub lu. ![]() < 3 Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-03-14 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
Ewra2394 - boskie? Chyba zawyżasz moje zdolności
![]() Plotkaraaa - ![]() Primadonna - W takim razie Ty na trzy tysiące pięćset czterdzieści xD ;* __________ Hipnotyzuję wzrokiem telefon. I gdy komórka zapika, a ja jak oparzona podskakuje i z drżeniem serca odczytuję wiadomość, okazuje się, że to reklama. A w mojej lampce nadziei przepaliła się żarówka... ‘Szukam kogoś kto mnie pokocha ma zawsze’ – powiedziałam. ‘To tak jak ja.! Chcesz być moją.?’ – odparłeś zachwycony. I byłam szczęśliwa. Do czasu, aż nie zauważyłam, że masz jedną, wielką wadę. Słowa, które mówisz, należy odbierać w drugą stronę... Jem Cię powoli i łapczywie zarazem. Tak bardzo mi smakujesz. Nawet bardziej niż truskawki w śmietanie. Antarktyda? Syberia? Nie. Chyba nie ma miejsca bardziej zimnego niż Twoje serce. -Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki... -Ale ja z niej nigdy nie wyszłam. Zawsze, gdy byłam już przy brzegu to on chwytał mnie za nogę i wciągał do niej ponownie. Gdybym mogła zawrzeć pakt z Bogiem oddałabym Ci nawet swoje miejsce w niebie, sama idąc w otchłań czeluści... Litujesz się nad dziećmi z Afryki, zwierzętami w schronisku i schorowanymi ludźmi w hospicjum, a nad dziewczyną, której zabrałeś wszystkie uczucia nie potrafisz? Taki z Ciebie pie.rdolony pozer uczuciowy.?! Zielonym kocem przykryłam twe wady. Będę udawać, że ich nie widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy ![]() ![]() ![]() Ohh.. chciałabym żeby i mnie ktoś czasem okradł ![]() * * * Nie dodam dzisiaj wiele opisów... tylko tak, żeby nie było off'a ![]() Szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu. You don't even know the meaning of the words "I'm sorry" / Nawet nie znasz znaczenia słowa "przepraszam" I zawsze wierzymy, że się uda... Bo inni są przecież lepsi od nas. ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Zadomowienie
|
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
A macie co tym, że nie jestem już z chłopakiem, którego nadal kocham chciałabym do niego wrócić, ale nie mam zamiaru za nim latać bo to on zerwał.
On także się męczy nie może o mnie zapomnieć .... Bd bardzo wdzięczna za opisy !! ![]() -Pozwól mi Boże nie tęsknić do tego ... -Bo nawet dzieci potrafią kochać... A Ty ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Raczkowanie
|
Schizofreniczna ; * dziękuję ; **
_________________________ ____________ my razem jak dwa plus dwa < 3
chodź zabierz mnie na spacer, daj mi swoje rękawiczki, będzie cieplej odchodząc nie trzaskaj drzwiami, wyszło to z mody może czasem za bardzo rozpamiętuję może, a raczej na pewno. szukać już zmytych twoich linii papilarnych na moim martwym naskórku. myśli oprawiał w starą ramę nakarmisz mnie wargami poprzednio topiąc się w powietrzu, rozpuścisz w palcach kocham cię nad życie, a nawet dwa pozbierałam twoje włosy z dywanu. zapomniałam.
#495 |
Przyczajenie
|
hipnotyzuję wzrokiem telefon. I gdy komórka zapika, a ja jak oparzona podskakuje i z drżeniem serca odczytuję wiadomość, okazuje się, że to reklama.
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.. Ale ja z niej nigdy nie wyszłam. Zawsze, gdy byłam już przy brzegu to on chwytał mnie za nogę i wciągał do niej ponownie. PAPERGIRL Idelanie to do mnie pasuje ![]() ![]() _______ ** I nie będę jedyną która Cię zawiedzie... ** Krem ze ślimaka, tonik z dżdżownicy i mydło z siana... ** "Gwałtownie potrzebowała wódki. Albo paru wódek. Albo pięknego, silnego, milczącego mężczyzny, z którym kochałaby się do utraty przytomności..." ** "Ten, kto wymyślił słowo 'miłość' uczynił więcej zła niż ja"
Chłopczyku, dziękuję Ci Za każdą wylana łzę Za każde poświęcenie Za każdy dramat Bo koniec końców to mnie wzmocniło *** a teraz sam siebie kochaj Edytowane przez Ewra2394 Czas edycji: 2009-03-14 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
papergirl , JednaNaMilion , xDJakJaCieLubiexD ,Little Ballerina, Primadonna , Miluuu Paajka. <3
chyba o nikim nie zapomniałam. JESTEŚCIE CUUUDOWNE ![]() miłość jest ślepa i dlatego obmacuje.
kocham Cię i chciałabym tu zostać z Tobą. poproś bym została .. - kocham Cię. - ja też Cię kocham .. - przepraszam .. nie wiem co mówię. - ja też nie . xd boli mnie brak Ciebie. - Przykro mi - powiedział grubym głosem. - Mnie też jest przykro. - Nie chce Cie stracić - dodał , biorąc ją za rękę. Jego głos zniżył się niemal do szeptu. Widząc jego żałosną minę , wzięła go za rękę i ścisnęła , a potem niechętnie puściła. Znowu poczuła , że stają jej w oczach łzy , i starała się je powstrzymać. - Ale nie chcesz mnie również zatrzymać, prawda? Na to nie znalazł odpowiedzi .. Boli mnie, boli mnie jak cholera. Boli mnie brak ciebie. Nie sądziłam, że aż tak. Że aż tak bardzo i bez wyjścia. oczekiwanie na Twoją wzajemność w kochaniu jest stratą czasu. wyleczyłam się z Ciebie. mam ochotę całować go do utraty tchu. pragnę żeby był tylko mój.
wolę się czasem zastanawiać .. D. ![]() Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-03-14 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
BAN stały
|
Jesteś jak ćma do płomienia.
On jest tylko uzależniony od dziewczyn. Lepiej dosięgnij i dotknij mnie! Część ciebie jest jak ogień. Jestem sekretem, który głęboko skrywasz. Moje serce bije niczym bęben, czujesz to? O coś bardziej pozytywnego, wiosennego bym prosiła. :) |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Icamna, truskawkowa1993, papergirl - Uwielbiam <3
czerwona, słoneczna gorączka mówiąć 'ONA' myslałeś o mnie, tak? - Ej.! Walnij no mi jakiegoś komplementa! - Nie chcę kłamać Nie widać już w nas, tej słodkosci.. może komuś coś.. ![]()
#499 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki pomozecie? =)
A wiec potrzebuje jakiegos opisu o facetach,ze bardzo płytką myślą,liczy sie dla nich tylko chwila przyjemnosci,ze zmieniają dziewczyny jak rękawiczki ,ze okłamuja,obiecują,potem nagle odchodzą.... buu ![]() opis tyczy sie konkretnej osoby. Byłabym bardzo wdzięczna. ![]()
#500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() * * * Love takes hostages, gives them pain. Miłość bierze zakładników I zadaje im ból. This is precious love, and its teaching me, everything I need to know. To jest szlachetna miłość i to ona uczy mnie wszystkiego, co potrzebuję wiedzieć. I'd rather bleed with cuts of love Than live without any scars Wolałabym raczej wykrwawić się z powodu ran miłości Niż żyć bez żadnych blizn I need to hear that you'd die for me Again and again and again Muszę usłyszeć, że umarłbyś dla mnie Znowu i znowu i znowu I will love you for the rest of my life Będę cię kochać do końca życia Fałszywą nutą gram melodię mego życia. Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma. Wiem jak ułożyć rysy twarzy by smutku nikt nie zauważył. Ja kłamie bardzo gdy się śmieję. Przepraszam, że tak malutko, ale to jest chyba trzeci mój post dzisiaj z opisami....I brakuje mi pomysłów... ![]() zakichanakrolewna - wszystkie przepięknie ![]() paajkaa - ahh ![]() Miluu - ![]() ![]() papergirl - ![]() xDJakJaCieLubiexD - jak zwykle przecudowna truskawkowa1993 - świetne ![]() Paranienormalna - ![]()
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-14 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||
BAN stały
|
[quote=Paranienormalnaa;11 440760]
Cytat:
więc gratuluję talentu . śliczny, dlatego dodałam : ) ) ![]() Cytat:
![]() ________________ Ja jestem Panią mych snów.
Nikt nie zna ścieżek gwiazd. Ulotny uśmiech twój, Madame. nasza czwarta nad ranem. godzina kiedy wieje od wygasłych gwiazd. mógłbyś mnie posadzić na najwyższym dachu Nowego Jorku. patrzę w ciebie tak, jak się patrzy letnią nocą w gwiazdy. Zamknijcie burdele .! Otwórzcie serca .! potrzebne są szare dni, potrzebne niechciane łzy, potrzebne milczące sny, do szczęście są potrzebne. potrzebny jest ból i strach, potrzebny zwątpienia czas. jak noc, która po to jest by słońce mogło wschodzić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Marudziara
|
Aby umysł dogonić, stawiający niestworzone cele
Tajemnic, wartych skosztowania i doznań wartych tajemnicy. Tego ja nie powiem, bo i..z tysiąca wersów się nie dowiesz Tam, gdzie czas się wstrzymuje bo my tam zastygliśmy, chcąc tego... Ostatnia przystań obojętna jak z lodu Szukać w słabościach zgrabnych wymówek
#503 |
Zadomowienie
|
zawsze chcialam miec idealnego faceta.. ale teraz wiem ze idealy sa nudne
odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego. przed prawdą nie uciekniesz, niezależnie jak byś biegł. "Samobójcy, co do końca wierzą w cud" zjadłam żelkową tęczę
#504 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam już, nawet o tobie nie myślę.
eres un angel, un tesoro, alguien especial // Jesteś aniołem, skarbem, kimś wyjątkowym Aimer por aimer, sans attendre en retour // kochac, zeby kochac i nie czekac, ze cos sie otrzyma w zamian. lężąc w mokrej trawie, gdzie nikt nas nie widzi.
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
Musisz mu ufać, a on musi ufać Tobie.
Brak mi sił bym mogła iść za Tobą, tyle dni tak szybko przeszło obok. Być może to bezsilność moich naiwnych oczekiwań. Ty idziesz w swoja stronę, ja w swoją. Zapominamy o sobie. Aż oczy bolą od słońca. Czułam, że czujesz to co ja. Czułam tak, gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę. Spojrzała na niego, a gdy ich oczy spotkały się, ból zniknął. Z bezsilnym uśmiechem na ustach. To co czuję nie zawsze w dobre słowa ubrać umię. I wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze. Ironiczny uśmiech losu. Ulice wciąż są nagrzane moją myślą o Tobie. Nieregularnie tęsknie za Twym zapachem. Smakiem ust . Niektórych ludzi nie da się zatrzymać. Przychodzą tylko po to, żeby odejść. With a little help from my friends I found a light in the tunnel... / z małą pomocą moich przyjaciół znalazłam światełko w tunelu. Spragniona życia wciąż zawsze gubiła coś - nie chciała nic.
![]() Edytowane przez Schizofreniczna Czas edycji: 2009-03-14 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Rozeznanie
|
Jestem za, a nawet przeciw. |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() ![]() a te są cudowne a pierwszy tak bardzo pasujący. ___________ jak możesz patrzeć w moje oczy jak w otwarte drzwi prowadzące cię w dół do mojego wnętrza zawołaj moje imię i ocal mnie przed ciemnością natchnij mnie i ożyw mnie przywróć mnie do życia zamrożona w środku bez twojego dotyku bez twojej miłości ukochany tylko ty jesteś życiem pośród śmierci bez myśli bez głosu bez duszy żyłam kłamstwem Zduszona przez moje wszystkie dziecięce lęki Te rany nie będą zdawały się goić Ten ból jest zbyt rzeczywisty Za wiele by czas mógł to wymazać Twoja twarz, ona nęka moje jedyne przyjemne sny Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły Gdybyś płakał obtarłabym wszystkie twoje łzy Gdybyś krzyczał pokonałabym wszystkie twe lęki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. Being a woman is a terribly difficult task, since it consists principally in dealing with men. Można nie kochać Cię - i żyć, ale nie można owocować. Co mężczyzna przez rok obmyślił, kobieta w jednym dniu obali. Idealny mężczyzna powinien zawsze mówić więcej, niż myśli, i zawsze więcej myśleć, niż mówi. Mężczyzna zakochuje się tak, jakby spadał ze schodów: to po prostu wypadek. Człowiek ma dar kochania, lecz także dar cierpienia. Najdłuższe rozstanie, po którym się żyje jakby serce pękło i nic się nie stało. Rozstanie boli tak bardzo dlatego, że nasze dusze stanowią jedno. Kochać wolność nade wszystko i nigdy nie zdradzać prawdy. Kochać kogoś z litości to znaczy nie Kochać go naprawdę. Nie można po raz drugi kochać tego, co przestaliśmy kochać. Pytają czy trzeba kochać. O to nie należy pytać, to trzeba czuć. Przykro mi , ale chyba nie bardzo udało mi sie pomóc.
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
Zamiast kocham,może spier***laj .
Policja?. Złodziej ukradł mi serce..Obawiam się że je zabije. I ten smutek, który powodu nie ma.. Wciąż każe za Kimś tęsknić.. -Pokochasz mnie?. -Jak z kokainy zrobią śnieg. -Poczekaj,kocham Cie! -To żaden powód,abym tu został. -Dlaczego?,przeciez mówiłeś że też mnie kochasz. -Ludzie sie zmieniają.. Twój zmysłowy wzrok,gdy mijasz mnie korytarzem.. -Zapomniałaś o mnie?. -Nie Twoja sprawa. Moje usta sprzedane dla niego. Bawisz sie uczuciami jak dziecko klockami-budujesz,i rozwalasz. Czas tak łatwo nas pokonał.. Papierowy książe. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-03-14 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() można prawda ? ![]() Ja mam taką małą prośbę. Czy ma może ktoś opisy o tym ,że cały czas przypominają mi się wydarzenia sprzed roku i 2 lat .I ,że nie mogę się od nich uwolnić nie zmieniając znajomych a to nie jest proste ? ![]() Była bym bardzo wdzięczna. ![]() Jak bym mogła to takie dyskretne i nie wprost . ![]() A teraz mój : Nie oczekuj ,że kiedyś Ci wybaczę to ,że zniszczyłeś najlepszy czas mojego życia.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.