|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() Będę musiała dorwać jakieś lepsze momenty - pewnie na youtube będzie ![]() Mąż mnie goni do spania ![]() ![]() ![]() Miłej nocki wszystkim którzy jeszcze nie śpią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to jak mąż wzywa to leć ![]() ![]() słodkich senków zawsze młode żoneczki ![]() do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam późno-wieczorową porą Więc podobnie jak nasz Kotecek <nie ten którego zjadła Agunia> pogadam do siebie. ![]() Pewnie juz zostałam sama ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz do rzeczy! Kochanieńka... z tego co widzę do Twojej delikatnej i anielskiej iście urody będą mi pasowac pastele... Lubisz jasne kolorki??? Nie stawiałabym na całkiem jaskrawe kolorki tylko na pastelowe kolorki właśnie ![]() Jaki masz kolor gałek?? Bo nie wiem czemu ale widzę Cię w błękicie, wrzosie i w morelowym kolorku ![]() W każdym razie nie powinnaś się ubiera ciągle na ciemno!!! Zobacz jak pieknie rozświetlona jestes w swojej sukni ślubnej! Bardzo dobrze Ci w jasnych barwach ![]() Ad.2- w głowie Ci się nawet nie mieści jak ja jej zazdroszczę ![]() Ad.3- nie przesadzaj, aż takich błędów nie robisz ![]() musiałabyś poczyta Annekacke ![]() ![]() eeeeeeeeee.... a kto Cie tam wie ![]() Cytat:
A cóż to za program o którym ja nic nie wiem?? ![]() No ładnie! Ale mnie cholercia ominęło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja poproszę z plastikowych ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no umieram ![]() Uffffffffffff waryjatki moje ![]() Uśmiałam się to lecę się myjkac! Małżon już śpi- bo jutro do worka uderza ![]() A ja mam freeeeeeeeee ![]() Jak się wypluskam to zajrzę tu do Was... jak żadna nie odpisze to jutro trzepańsko futrzaka robię ![]() --------------------------------------------------------------------------------- Liluniu- ![]() Mili- gdzie jesteś kruszynko ![]() ![]() Kinuś- niech Twoje natchnienie powróci juuuuuuuuuuuż ![]() A gdzie nasza Kakusia- mysza niedobra?? A Kejti??? Tak dawno ich nie było ![]() A Czekoladzinka- oszołomiec nasz kochany gdzie sie podziewa??? Pouciekały baby niedobre ![]()
![]() |
#4204 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam w sobotni poranek
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcz wlasnie nastepna wizyte tż bedzie pracowal.....wiec bede musiala isc sama......ale nic straconego, napewno jeszcze uda mu sie jechac ze mna!! najbardziej cieszy mnie to ze tż juz poczuł ruchy maluszka ![]() a ja wczoraj mialam gosci do poznego wieczora- fajnie jak ktos przyjdzie i pogada, bo na tym l4 mozna fioła dostac!!!
![]() |
#4205 | |
Rozeznanie
|
Kasieńko ja tam takich jasnych kolorów za bardzo nie lubię, ostatnio zaczął mi się podobac taki kolorek jak wklejam poniżej i nawet mam rajstopki w tym kolorze i golfik z krótkim rekawe. To było dla mnie szleństwo
![]() A ja oglądałam ten program ze ściana w tamtym tygodniu tragedia poprostu na siłę próbuja być smieszni. A odcinek z Jola Rutowicz tez chciałam bardzo zobaczyć ale myślałam że on był juz jakoś duzo wcześniej. hehe ale wieżę że był bardzo zabawny ![]() A ja właśnie siedzę sobie z maseczką na twarzy ![]() ![]() A ok 11 jade na zakupki z mamą mam andzieję że dla siebie też coś znajdę i że nie będzie to czarne ![]() Buzieki kochane ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
A ja mam już dawno wymyślone imie dla dziewczyni jest to ZUZIA. Co do chłopca to jeszcze nie pewne ale najprawdopodobniej Maksymilian. kurcze my o imionach dla dzieci rozmawialismy już dawno temu też tak mieliście czy tylko ja taka dziwna jestem:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4207 |
Rozeznanie
|
Czekoladka my nad tymi imionamy myśleliśmy już niewiem z 4 lata temu
![]() ![]() Kurcze a mi od rana juz tu wierca nad głową grrr Ja lecę się szykować już do wyjścia więc buziaki i miłej soboty zyczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek wszystkim
![]() Ja tylko na chwilunię bo sprzątać trzeba itp ![]() ![]() ![]() ![]() Może później zajrzę jak mi goście pozwolą ![]() Miłego dzionka dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ad.2. Z urody to mi bliżej do południowców jak skośnookich ![]() Cytat:
![]() nawzajem i udanych zakupów ![]() ![]()
![]() |
#4210 |
Rozeznanie
|
czesc w piekny sloneczny i przede wszystkim wyjsciowy dzien
![]() ![]() i ha i haa i haa ![]() jutro Was juz bede nadrabiac w nowym wyremontowanym przez meza domciu ![]() jejku przezemnie masz ostrzezenie... czy ja moge to wziasc na siebie???
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lucky lucka odblokowali i znowu dziewcze szaleje... Co za człowiek, musi mieć bardzo nieszczęśliwe życie że aż tyle jadu w niej siedzi
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 | ||
Zakorzenienie
|
Witam żoneczki w ten piękny wiosenny dzień
![]() Ja w solarium od 11 dziś do 7 ![]() ![]() Wieczorkiem wybieram się na parapetówę do znajomków ale jakoś tak wogóle mi się nie chce ![]() ![]() ![]() a dziś znowu nie mogłam się z łóżka zwlec ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pisz, pisz jak już będziesz w domciu ![]() Trzymaj się cieplutko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny!
Nie mam czasu na wizażowanie, więc trochę nie jestem w temacie ![]() U mnie wszystko ok, trochę mam dużo pracy. Dziś urządzamy z mężem wspólną imprezę urodzinową dla znajomych. Dziękuję Wam za życzonka na nk! ![]() Widzę, że coraz więcej fasolek na naszym wątku ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zrobilam tone ciasteczek ala pieguski!! i sie objadam hehe
![]() kurcze fajna pogoda na rowerek ![]() dzisiaj jedziemy z tz z wizyta to jego rodzicow..........zawsze tak raz na tydzien tam jedziemy bo blisko(czyt. za blisko) mieszkamy......a wolalabym ten dzien spedzic tylko z tż.......ale coz.....
#4215 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczeta, wybaczcie ze nie bede cytowac ale podczytuje Was na biezaco.
U nas przez nowego czlonka rodziny nowe zasady nie ma juz spania do poznych godzin ![]() ![]() Widze, ze ktos tu mnie podgladal na moim watku artystycznym ![]() ![]() ![]() ![]() Kasienko szkoda, ze jednak kryzys Ciebie dopadl, ale taka przebojowaosobka jak ty pewnie szybko cos znajdzie. Agatko super ze juz wracasz do domku, a jeszcze bardziej super ze do wyremontowanego .... Moj tato wczoraj dzwonil i powiedzial ze zabierze sie z nami w przyszla niedziele i bedzie tydzien u nas..... Wiec moj maz ma taka cicha nadzieje ze najblizsze swieta spedzimy sami u siebie ![]() A wiecie co w poszukiwaniu prezentu dla mojego chrzesniaka natknelismy sie na interaktywna gre na kamere komputerowa, polecam wyprobowac demo - "Debiut małego cyklopa". Ale zesmy mieli ubaw probujac w nia grac.... Widze, ze temat dzieci byl na tapecie. Osobiscie jestem bardzo ciekawa jak zniose ciaze, w sumie to liczymy ze ona mi w koncu ureguluje moj rozregulowany organizm. I tak mi sie marza takie piekne kobiece stroje ciazowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zadomowienie
|
Meldujem siem posłusznie, ze jestem
![]() Segregator się jeszcze nie otworzył przede mną ....dzisiaj wezmę go siłą ![]() Siedzimy teraz z małżem i dywagujemy, bo poleźliśmy oglądnąć dzisiaj mieszkanie i nas zatkało .... jeszcze nie trafiliśmy na mieszanie które pasowałoby nam pod tyloma względami .... zlokalizowane jakieś 50m od tego w którym teraz mieszkamy .... słoneczne, mega wielkie (52 m2 ale wysokie na 2,80m ) więc przestrzeń ogromna ..... można wybić ścianę pomiędzy kuchnią i pokojem .... a w tym pokoju są dwa okna więc przyszłościowo można też będzie wygospodarować mały pokoik dla małego szkraba ![]() Błągam trzymajcie kciukasy bardzo mocno za Waszego wariata ...... A potem będziemy rypali chleb z wodą, chodzi i grzebali po śmietnikach wyszukując stare łachy (jak któraś będzie chciała coś wyrzucić to proszę dać znać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4219 |
Zadomowienie
|
no niestety .... ceny tu są zawrotne .....
tyle, że ze wszystkich mieszkań jakie oglądaliśmy to jest naprawdę warte swojej ceny ..... blok z cegły wybudowany w latach 50-tych więc konstrukcja jest solidna ... grube mury, sąsiadów nie słychać ..... mieszkamy tu już prawie trzy lata więc tak naprawdę wiemy co kupujemy. Fakt, oglądaliśmy mieszkania takie w kwocie 360-380 tys za 47 m2 ale do generalnego remontu ..... wszystko tam trzeba by było ryć więc musilibyśmy sobie doliczyć jakieś 50 tys plus zszargane nerwy z budowlańcami i nasz czas ![]() Ojć dupa tam nie wiem co robić, czekać cholera wie na co czy kupować i mieszkać wreszcie na swoim? Spadki cen widać tylko w przypadku nowych inwestycji zlokalizowanych na zadupiach i wilekiej płyty .... natomiast cegła jak się trzymała tak się trzyma ..... ehhhhh No i fakt, że mieszkasz 4 przystanki tramwajowe od ścisłego centrum stolicy a otwierasz okno i widzisz piękne zielone drzewa i słyszysz śpiew ptaków ...... na a za 3 lata jakieś 10 minut spacerkiem od bloku będę miała stację metra .... Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-14 o 14:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I trzymam kciuki za własne M. Kurcze ale w tej Warszawie drogo u nas w Szczecinie ceny mieszkań spadły trochę więc metr to ok 4,5 a nawet taniej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i mężuś widzę się spisał z remontem super ![]() A Ja już wróciłam do domku kupiłam sobie ładną sukieneczkę w h&m i uwaga nie czarną tylko granatową ![]() Szkoda że aparatu jeszcze się nie dorobiliśmy bo bym wam wkleiła zdjęcia. Mój mąż się śmieje ze jak fartuszek wygląda bo jest do połowy na guziczki. Jest przed kolanko i ma krój taki ołówkowy. Właśnie zjedliśmy kubełek kfc i padam z obrzarstwa. A dzisiaj jeszcze sprzątanko mnie czeka. Mąż wychodzi na 18 na mecz więc bedę miała czas na ploty i może jakieś drineczki ![]() Buziaki ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Czekoladka jak macie taką okazję i możecie to nie ma się nad czym zastanawiać potem jak nie kupicie to będziecie żałować. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() widzę, że wczoraj imprezka była ![]() ![]() Czeko jeśli uważacie, że mieszkanko warte tej ceny to ja trzymam ![]() ![]() ![]() ![]() swoją drogą ceny mieszkań są zawrotne ![]() ![]() Daget ![]() ![]() Agata super ![]() LOLA7 dawaj hot wingsa ![]() ![]() u mnie od rana stukanie, pukanie i kurzenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zrobiłam jabłecznik, ustawić się w kolejce to poczęstuje ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-14 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na swoim będziecie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja bym chciała odwiedzić mamę i teściów ale nie da rady w najbliższym czasie ( raczej nie w tym roku) ![]() Czekoladko tak źle a tak niedobrze( nigdy nie dogodzisz) ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ceny fakt kosmiczne .... i tak trochę spadło, bo w zeszłym roku za to którego tak żałujemy chcieli 400 tys za 47 m2 ..... i jeszcze opłata dla agnecji 15 tys a tu jest bezpośrednia sprzedaż więc też suuuper układ. Cytat:
Śmiac mi się chce bo nie tak dawno meblowałam sobie sypialnię z Wami ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No a narozniki sa drogie ja za swój płaciłam ok 3 tysiecy a to i tak w miarę tani znalazłam:P Ale powiem Ci, że żyrandole kupowaliśmy w castoramie i wyszły tanio ok 300 zł za jeden a są naprawdę ładne. Karnisze też w castoramie kupowałam pod kolor mebelków a więc też wenge. Ale wiem ile na to kasy trzeba masakra my juz w pewnym momecie przestalismy liczyć bo to nas troszke przerosło. Trzymam kciuki za meblowanie i też zapisuje się na jabłecznik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to prawda meblowane, wybieranie, mierzenie, dopasowywanie a potem cena powala..... ![]() ![]() ![]() Czeko a w jakiej dzielnicy jest to wasze potencjalne gniazdko??? My po imprezie imieninowej mego meza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jedzonko super oprócz wątróbki wrr nienawidzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mebli BRW to nie jestesmy ich zwolennikami widzielismy u znajomych jak szafka pod telewizor wygiela sie pod jego ciezarem i opadla ![]() ![]() Dzis wymyslilismy ze z uwagi na to ze mamy dosc niewymiarowy pokoik do umeblowania to mebelki bedziemy robic na zamowienie rowniez do salonu i znalezlismy jedna mebloscianke w Agata meble i regal naroznikowy w BRW ktore by sie nam idealnie spasowaly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Rano byłam z mamą na zakupach, biedaczka chciała sobie kupić płaszczyk i buty, a wyszłyśmy ze sklepu z 4 komplecikami dla mojego synka ![]() I niedawno wróciliśmy z mężem ze ślubu kościelnego mojej koleżanki z pracy, ślub przyspieszony o miesiąc, bo ona jest teraz w 3 miesiącu ciąży z bliźniakami, ale w skrócie mówiąc to trudna ciąża ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 wpadaj do nas na wizaż częściej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 jakie wy macie ceny w tej stolicy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Hejka dziewuszki
![]() ![]() Miłego wieczorku i udanych imprezek (jeżeli się wybieracie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.