|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Witam w ten piękny słoneczny dzionek
Ja dziś na parapetówkę idę ale mi się nie chce bez mężula na dodatek pewnie długo tam nie zabawię ![]() My też imoina mamy już wybrane dla dziewczynki Oliwia a dla chłopca tak wstępnie Kamil ale staranka dopiero za miesiąc zaczynamy wczoraj w nocy mój mężuś powiedział , że też już bardzo chce ![]() Cytat:
teraz masz 100% pewności GRATULACJE!!! |
|
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za tak miłe przyjęcie mnie do swojego grona... Trzemam kciuki za Was wszystkie
![]() ![]() ![]() Miłego dzionka
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś z tymi chłopami jest, bo mów właśnie przy gadce o imionach też właśnie powiedział, że on już by bardzo chciał mieć i że nie może się doczekać ![]() Dziewczyny a mam takie pytanie, mam stosować Acard, ale nie pamiętam jak lekarz mówił czy mam zacząć już pierwszego dnia @ czy nie? Bo on trochę wzmaga krwawienie i teraz nie wiem czy wziąsć i najwyżej latać częściej zmieniać swoje opatrunki? I już mnie jakoś tak zaczyna brzuch pobolewać, więc dzisiaj no góra jutro mama nadzieję że przyjdzie ta cholera
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
zuzanna12- GRATULACJE....
Ja wlasnie ugotowalam rosolek i zjadlam miseczke z marcheweczka...pychotka odrazu lepiej sie czuje Teraz sobie poleniuchuje....moj TZ wlasnie zmywa naczynka......Piekna pogoda nad morzem....a ja sie tu kuruje...ale TZ mi chyba to wynagrodzi Milego popoludnia ![]() Dziekuje ze jestescie i moge na was liczyc
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Już wyczytałam na jakimś forum, że ktoś brał od początku cyklu, więc też tak będę brać
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia to już można Ci gratulować z czystym sumieniem, bo test z krwi jest najpewniejszy!!
Alisanka, ale Cię dawno nie było Dobrze, że wpadłaś i dałaś znać, że żyjeszKarolcia zazdroszczę tak bliskiego mieszkania koło morza. Ja co prawda mam z 60 km nad zatokę (Stegna), ale Ty piechotką możesz się przejść na spacerek i świeżego powietrza się nawdychać. Ja oczywiście wracam do książek. Udanego dnia
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#637 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
ja już 3 dzień mam migrene eh coś nie cos porobiłam i teraz odpoczynek Cytat:
![]() o jak polecasz film to musze obejrzeć Cytat:
![]() Cytat:
Oliwia ładne imię ,ale szczerze coraz mniej sie podoba,bo tu u mnie co druga Oliwka jest i dlatego,jak jest szał na imię to pełno ich jak nie wiem ja mam wstępnie wybrane,ale mój facet nie zgadza się wymysla glupoty do moich imion i wiem,ze będzie cięzko z imieniem,ale póki co nie musze sie tym martwić Cytat:
oj zazdroszczę ci tak blisko morza mieszkać,ja morze uwielbiam ,ale daleko mam miłego dzionka życzę
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki,
Piękna pogoda dzisiaj w końcu słonko. Nawet zakupiłam sobie dzisiaj wiosenny płaszczyk. Cały zieloniutki odrazu humor się poprawił.Jak już pisałam przestałam myśleć o starankach. Niestety tak do końca się nie da. Wczoraj przyjechał szwagier wieczorem, oczywiście z piwkiem. Zaraz zapaliło mi się czerwone światło- czy ja mogę?? To jest okropne, niby wszystko normalnie, normalnie się zachowuje , ale na każdym kroku zastanawiam się czy na pewno mogę cokolwiek?? Wiem że jestem już za połową cyklu. Szwagier namawia nas na narty za tydzień do Zakopca i znowu dylemat czy oby na pewno można??? W takiej niepewności?? Jakie macie zdanie na ten temat??
|
#639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana tak jak napisałas jezeli chcesz nie myslec o starankach czy jest ?czy nie ma? czy moze dzis? czy wczoraj? byc moze taki wyjazd dobrze wam zrobi rozluznicie sie troszke![]() tylko z tym piwkiem masz racje warto sie powstrzymac bo mowia niektorzy ze nie powinno sie pic nawet przed zajsciem ile w tym prawdy nie wiem ale sama tez nie pije od kiedy zaczelam staranka zycze powodzenia |
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 mi się Oliwka bardzo podoba a mężulek nie protestuje np z kimś kto ma tak na imię i jest głupi ale mamy jeszcze trochę czasu na wymyślanie imion najpierw trzeba uaktywnić działanie ad.3 ja też mam blisko do morza i teraz też tęsknię stąd z Irlandii mi się marzy w góry pojechać bo jeszcze nigdy nie byłam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny!!!!!!!! już od dziś zaczynam od nowa staranka
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Marta
![]() ![]() za staranka |
|
|
|
#643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle że my staramy się od maja 2008r. To już długo. Najgorsze były wakacje jak gdziekolwiek wyjeżdżaliśmy ze znajomymi. To oczywiście każdy chce odreagować, a mi tylko myśli po głowie co chwile chodziły że nie mogę się napić. Ciągłe pytania znajomych, a czego się nie napijesz, przecież Ci nie zaszkodzi. Ciągle się wykręcałam. Nie którzy już wogole uważają mnie za abstynenta (ale to już ich problem). Poprostu drazni mnie to ciągłe odmawianie i wykręcanie sie, oraz ciągłe tłumaczenia. Przyznam że czasami mam ochote zakończyć tą abstynencje i napić się czegokolwiek szczególnie martini, albo nalewki teściowej. No nic trzeba być twardym, jeszcze chwile. Cytat:
Tak też zrobie. Zero alkoholu to po pierwsze. Choć męczące są dla mnie wykrety. Każdy tylko pyta , a dlaczego nie i odrazu podejrzenia padają że w ciąży jestem. DZisiaj się tez jakaś imprezka szykuje wieczorem, o ja biedna ![]() Z tymi nartami to zastanawiam się czy poprostu można poddać się mocnemu wysiłkowi fizycznemu i wszelakim wywrotkom na stoku. za tydzień to już może tam coś być w środku ( nie chce o tym myslec, ale się nie da) boje się żeby nie zaszkodzić jeśli by się okazało że się udało w tym miesiącu. Za tydzien to jeszcze za wczesnie zeby cokolwiek wiedziec.
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-03-14 o 18:34 |
||
|
|
|
#644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#645 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wam!Ja mam dzisiaj 27 dzień cyklu....piersi bardzo bolą dotknąć sie nie można, bola z zewnętrznej strony najbardziej...i czuję napięcie w brzuszku....okres ma być we wtorek....czekam....jak do środy nie bedzie robie test...aj nie wiem co myślec gubie sie juz....wychodze z psiapsiółka...może nie będę tak myśleć...miłego wieczorku i standardowo upojnej nocki...
Ps...w ciąży jakie są upławy?Jakiego koloru i jakiej konsystencji??? Zuzka mówisz ,że Ty też byłaś przekonana ,że to okres się zbliża???No to miałaś niespodziankę....a w ktorym dniu cyklu robiłaś test( 25???)???Ilu dniowe masz cykle???milego wieczorku |
|
|
|
#647 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
po sześcidniowym tygodniu pracy wreszcie mam weekend
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- myśl że napewno wszystko będzie ok a czy ból promieniuje też bardziej pod pachy |
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
paulinaizabela
własnie pooglądałam zdjęcia z Twojego wesele- cudne ![]() U nas to trochę klapa wyszła ze zdjęciami, okropna pogoda. Czasami zastanawiam się czy nie powtórzyć kiedyś sesji w piękną pogodę. Suknia i garnitur w szafie hmmmm.... może w rocznice ![]() Moje wesele miało bardzo przykre zakonczenie. Szczerze mówiąc zawsze jak pomyśle o ślubie to odrazu przychodzi mi na myśl to co się stało. Każdy kto tylko wspomni naszą uroczystość mówi tylko o tym co się na niej stało a nie o naszym ślubie ;( Bardzo bym chciała zmienić wspomnienia ale się nie da. Zazdroszcze wszystkim parą które tak pięknie wspominają ten dzień. Przepraszam że tak tu o tym pisze, ale jak pooglądałam zdjęcia ze ślubu Pauliny to az mi łzy popłyneły i się wszystko przypomniało. U nas na weselu zmarł kuzyn Tż-ta. Podczas tańczenia dostał wylew do mózgu. Zmarł na środku sali. 3 tygodnie po swoim ślubie ;( Trudno to wogóle skomentować i tak zostawie. i ciężko wspominać. Jedyne co nam dało to doświadczenie to to że czasu naprawde jest mało i trzeba się cieszyć każdym dniem jaki mamy
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008050301801830.png http://www.suwaczek.pl/cache/2f1fe0a70f.png Mareczek 24 II 2010r Karolinka 23 VIII 2012 Edytowane przez gooha3 Czas edycji: 2009-03-14 o 18:54 |
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
koleżanka mi mówiła że ja tak bolały piersi po zewnętrznej stronie aż ból promieniował pod pach i nie mogła podnieś ręki prawie do góry myślała że to węzły a tu ciąza
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak mi przyrko, wyobrażam sobie jak się czujesz zamiast wpominać najpiękniejszy dzień waszego życia masz przed oczami tą tragedię |
|
|
|
|
#653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
OO boze.... ![]() ![]() to okropne....ehhh...
|
|
|
|
|
#654 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam się nie zastanawiam nieraz też sobie wypiję,niby nie kaza,ale jak juz sie wie jak sie jest w ciazy to nie pic,a tak to mozna od czasu do czasu Cytat:
mi się od lat podoba Laura,ale tż jak to słyszy to wymyśla niesamowite rzeczy,do chłopca mam pare imion,ale tż tez nie,ale sam nigdy nie powiedział jakie mu się podobaja co do morza ja je wręcz uwielbiam,ale jakbym zamieszkała nad morzem to bym uwielbiala cos innego ![]() ja uwielbiam wode bym mogla siedziec siedziec w niej,ale jakbym blisko mieszkala to pewno tez mi sie sie znudzilo w te wakacje zamierzam w góry pojechać tam też jest pieknie,ale morze i tak wygrywa ![]() Cytat:
![]() aaa staranka są przyjemne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale sesyje zdjeciowa mozesz robić,suknia jest na raz wiec sesyjke mozesz śmiało robic i bedzie drugi raz zalozona suckienka ![]() a ja sobie winko popijam ale troszeczkę tylko,bo jak się napiłamto od razu przypomniało mi się jak piłam 3 miesiace bez przerwy to okropny czas był i teraz do alkoholu mam umiar ,to był okropny czas teraz wiem o tym wtedy wydawało mi sie inaczej,ale wysżłam z tego i z tego się ciesze
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny wierzę że wszystko będzie dobrze!! ![]() ......................... ...... Byłam u mamy dzisiaj (studiuję w mieście gdzie mieszkają z tatą) i podczas rozmowy mój ojciec powiedział żebym się nie spieszyła z dzidzią bo co innego być w ciaży jak się pisze i broni magistra a co innego być już matką..oczywiście dodam że nie byłwczesniej wtajemniczony że się staramy.. Powieziałam mu że spokojnie niech go o studia głowa nie boli bo to nie takie chop by zajść w ciążę, on powiedział że jak to nie chop......że się nie znam ![]() Po czym mama mu powiedziała "ale oni już sie starają od 4 miesięcy i nic"...Mój tata zrobił tylko oczy jak talerze baaardzo zdziwiony..i wyszedł z kuchni gdzie była rozmowa ![]() No i co???Kto miał rację że to tak "chop i dzidzia" nie jest???? Niestety ja! Wolałąbym by on miał rację
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2009-03-14 o 20:26 |
|
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
NIE SMUCIĆ SIĘ BO TO PRZYSZŁYM FASOLKOM SZKODZI
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po przytulankach
hmmmm dzis lub wczoraj powinna byc owulacja, ale ja nie odczuwalam zadnych specjalnych dolegliwosci z tym zwiazanych....@ ma przyjsc 29-30.03 sie okaze....jakie to zrzadzenie losu...czlowiek chce dziecka i bardzo tego pragnie a tu....Nio zaobaczymy teraz caly czas prubujemy tzn. tak co 2 dzień....okaze sie w praniu...dzis nawet nozki w gorze trzymalam, ale jestem lekko przeziebiona ale...moze
|
|
|
|
#658 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam wasmoje drogie!Zjadłam kolacyjke i wykompałam sie, cały dzień bylismy w domciu i dalej remoncik. Ja dzisiaj na dworze sprzatałam i korzystałam z pogody, ale dwa pokoiki mamy juz prawie gotowe
Cytat:
za wszystkie starające sie!Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
hm nozki w gorze
juz nie zostało ci duzo czekania a jak tak sobie na luzie do tego podchodzisz to o niespodzianka |
|
|
|
#660 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() mojej kumpeli nawet lekarz tak kazał
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

bez mężula na dodatek
pewnie długo tam nie zabawię 
dla dziewczynki Oliwia a dla chłopca tak wstępnie Kamil
ale staranka dopiero za miesiąc zaczynamy 

:/ 

od kiedy zaczelam staranka
ale mamy jeszcze trochę czasu na wymyślanie imion najpierw trzeba uaktywnić działanie 

a jak tak sobie na luzie do tego podchodzisz to o niespodzianka