![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
I serce mi pęka, zupełnie jakby nie było pęknięte już dawno. Ludzie się rozstają bo działanie feromonów jest nietrwałe. Przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie. Nie odchodź. A jeśli już, zabierz mnie ze sobą. Chciałabym do Ciebie zadzwonić, powiedzieć tak po prostu, że tęsknię. Jestem dorosła? Ale...Kiedy to się stało? Da się to zatrzymać? Zawsze gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty. To tylko sen. W sen nie trzeba wierzyć. - To Ty jesteś tą, która odchodzi. - To Ty jesteś tym, który mnie nie zatrzymuje. A gdybym potknęła się o Twój ironiczny uśmiech - pomógłbyś mi wstać? Bez Ciebie nawet deszcz jest bardziej mokry. - Przeznaczenie nas połączyło. - Przeznaczenie się pomyliło.
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2009-03-14 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać.
Co byś zrobił gdybyś miał jeszcze jedno życie? -nie brał bym tego gówna ! teoretycznie jestem. niekoniecznie dla ciebie. "Rodzimy się po to,aby wejść na scenę,odegrać swoją rolę i nie czekając na brawa zniknąć za kulisami." Tylko mnie nazywa kochaniem. To mój teren pod jego ubraniem ![]() "Dramat - moje cierpienie. Melodramat - cierpienie kogoś innego. Histeria - cierpienie, które ja spowodowałem" Myślenie jest wydzieliną mózgu, jak hormony z gruczołów.
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
chciałbym Ci uwierzyć, ale już nie ufam.
po porostu zamykam oczy, odwracam głowe, a kiedy je otwieram już Ciebie nie ma. często patrze czy patrzysz. i nie patrzysz. nie rozumiesz mnie? to jest nas dwoje. mój palec ciągle leży na przycisku wskazującym opcje 'wyślij'. teraz już nawet nie wiem czy to miłość. kiedyś nie potrafiłam na Ciebie nie spojrzeć. kiedyś. tego wieczoru towrzyszy mi tylko myśl o Tobie. kurcze jakiejś weny dostałam..ale nie wiem czy to na coś się nadaje. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-14 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Wtajemniczenie
|
chwile szczęścia umykają z pamięci.
próbuję dogonić marzenia. to czym się staliśmy, jest przeciwieństwem tego czego chcieliśmy. przeplatające się przebłyski naszych wspomnień. mogłeś być tym, który wysłuchuje moich tajemnic. jestem zajęta zbieraniem kawałków serca.
#545 |
Przyczajenie
|
Niecierpliwość moja wzrasta, gdy czekanie się wydłuża
Ja to czuję ! Już od tylu lat patrzę w Twoje oczy Ty wiesz, że mnie niczym nie zaskoczysz Dla Ciebie O tym ja mówić chcę Długo i głośno Lecz zrozum, nie ma wolności bez miłości Zupełnie nie wiem co się tutaj dzieje Czy cieszysz się, gdy widzisz moją postać Czy Wam się jeszcze nie znudziło, ****a w dupę mać? Teraz jesteśmy razem, jesteśmy oboje Chcę Ci powiedzieć jak bardzo Cię cenię Chcę Ci powiedzieć jak bardzo Cię podziwiam Chcę Ci powiedzieć: uważaj na te drogi Ale nie mam odwagi... Ten pociąg nie pojedzie jeśli Ty w nim nie będziesz Niewiadomy niepokój obudził mnie Kocham cię, nie inaczej, czuję tak nie inaczej Żale nasze daremne połączeni lamentem Kocham cię i tak zostanie, kocham cię moje kochanie Ty opanuj swe żądze! Ta nieobecność wysysa ze mnie siły Czasem chciałbym zapomnieć, nie to niemożliwe! Nie wyjmę z głowy tego, co kiedyś przeżyłem Już nie będę jej[ew. jego] słuchać, ubiorę się i wyjdę Więcej nie wrócę - wyjdę i nie przyjdę Każdy człowiek ma potrzebę kochania
Och, proszę, kochanie, moja piękna, proszę! Chciałem to powiedzieć. Moje oczy jednak już zamykały się! Wargi nie chciały się poruszyć. Traciłem świadomość. Wysoko nad nami słońce powstało już nad ziemią. |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Twoje oczy jak lazurowe morze.
mój ty ideale składający się z wielu puzzli. miłość. nie żałuje jej. była zbyt gorzka aby ją wypić. w muzeum wspomnień. nawet ściany mają kolor twoich oczu tak zwyczajnych niezwykłych. będę walczyć jak lew o miejsce przy Tobie. jego orzechowe oczy, przepełnione smutkiem. obrałam ze skóry Twoje kłamstwa, jeszcze resztki mam pod paznokciami.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-03-14 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | ||
Zadomowienie
|
____ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
BAN stały
|
nie boisz się, przecież życie jest sennym marzeniem. a uśmiech cichutko skrada się przez twarz. i nie pomyślisz, że mija czas. marzenia pozostały już tylko marzeniami. weź ode mnie to twoje cholerne serce .! nasza miłość zwiędła, jak ten tulipan, którego dostałam od ciebie na dzień kobiet. I kiedy upadniesz, masz dwie opcje: Odnaleźć swoją dawną osobowość… Albo zatracić ją na zawsze… Bo czasami musisz stać się kimś innym. Musisz jednak pamiętać, kim byłeś. Kim chciałeś być. Kim jesteś… Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła. Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień… Bo tylko wtedy, gdy jesteś poddany próbie masz szansę dowiedzieć się, kim tak naprawdę jesteś. I tylko wtedy, gdy jesteś poddany próbie masz szansę dowiedzieć się, kim możesz być. <3 dobranoc ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
envious - kochana <33 !
Primadonna - a jak inaczej bym mogła ;D ? guru i to jakie ;D ;* Kochanaa - "Bóg stworzył świat w 7 dni. A ja zniszczyłam swój świat w 7 sekund." - kradnę ;* papergirl - "Hipnotyzuję wzrokiem telefon. I gdy komórka zapika, a ja jak oparzona podskakuję i z drżeniem serca odczytuję wiadomość, okazuje się, że to reklama." oraz "- Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki... - Ale ja z niej nigdy nie wyszłam. Zawsze, gdy byłam już przy brzegu to on chwytał mnie za nogę i wciągał do niej ponownie." oraz "Zielonym kocem przykrywam twe wady. Będę udawać, że ich nie widzę." kradnę. bo są doskonałe. tak jak i Ty <3 ;* __________________ jest szalenie dobrze. normalnie nigdy w życiu nie było tak doskonale :/ zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy. tylko u boku przyjaciela mogła liczyć na to, że jeszcze nieraz się uśmiechnie. czas się nie śpieszy - to my nie nadążamy. czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąc w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście.
#550 |
Rozeznanie
|
Bezwstydnie namakam czułością.
Gdy się śmieję, to śmiejesz się ze mną, kiedy płaczę, to mówisz:'jestem tu' Odejdź, wracaj, dotykaj słowem!
#551 |
Przyczajenie
|
i znowu całowały mnie te tanie usta.
jeśli miałbyś ochotę... mój numer się nie zmienił. ułamek sekundy zadecydował. widziałam cię z nią. wieczorami wszystko wydaje się ułożone. czemu uciekasz, kiedy ja stoję tuż za tobą? to był bardzo dziki epizod. ty i ja. |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Przyczajenie
|
zasypiać i budzić się przy Tobie do końca moich dni.
już wiem, że od dziś chce dzielić z Tobą wszystkie moje sny. to tylko miłość. nie panikuj! z Ciebie wyleczyłam się! nie chce słuchać Cię! w kłamstwach gubisz się już sam.
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
i o to czego nie kupisz , radzę dbac przyjacielu .
sekunda z nim wynagradza te złe godziny . bo dla mnie to jak powietrze, potrzebuje Cie wiecznie. potrzebuje miłości i uczyć prawdziwych ale wole nic nie mieć niż mieć cos na niby . |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Raczkowanie
|
envious <3 Dziękuję Skarbie ukradłam wszystkie ^^ ;*
Cytat:
![]() ______ jedyna rzecz,która mnie dusi w moim mieszkaniu to są cztery ściany w moim pokoju. mam świadomość,że one wiedzą za dużo.. prezes mojego serca ![]() To jest tak jakbyś zabrał część mnie ze sobą. SOS miłość. wiosna czas na zmiany ,czas się zakochać.
![]() |
#555 | |
Rozeznanie
|
dobra, dobra ja wiem swoje.
![]() ![]() Cytat:
![]() _________________________ ___ Bez twojego przyzwolenia nikt nie może sprawić, Że poczujesz się gorszy. Jestem pijana. Od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień. Serce mi bije na dzwięk twoich ust. iii.. nagle z radością na świat patrzeć chce... Wybacz, ale ja Ci upoważnienia do szczęścia nie wystawię. Ja mogę zaryzykować- ty chcesz mieć pewność. I wciąż kłamać... ‘Ja do Ciebie NIC nie czuję...’ zamknij się. już za poźno. nie płacz. odeszłam. 'I pomogę z kolan wstać. znów poczujesz życia smak. Przyjaciele po to są.' wszystko się rozsypało. zbierać nie będę, bo nie potrafię. i nie chcę. Zmieniłam o Tobie zdanie - rozczarowanie... śliczny obcy pan. w mym serduszku tkwi. coś zgubiłeś .? godność .? `To takie banalne,kilka słów bez znaczenia.Gdy do mnie mówiłeś wszystko miało zupełnie inny sens.`
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
- mam nadzieję, że Cię nie zraniłem...
- nie, no co Ty - odeszła, płacząc - obchodzę Cię jeszcze? - zapytał - mhm... jak zeszłoroczny śnieg - to przykre - odszedł - a ja uwielbiam zimę - wyszeptała ![]() im bardziej Cię chcę, tym bardziej tracę lubię Twój zadziorny nosek i dwudniowy zarost ![]() --- macie może w swoich zbiorach coś takiego, co mozna powiedzieć komuś, miłego? coś w stylu, że mi na Tobie zależy, jesteś dla mnie ważny, głuptasie. pilnie potrzebuje, a samej mi jakoś nic nie przyłazi do głowy... Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-15 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
BAN stały
|
Ale to jest kogo innego sen.
Inspirujesz mnie. Pomagasz mi znaleźć mój ogień. Jesteś nowa klasyką. To Ty tworzysz ten szalony taniec. Twój ogień jest wystarczająco gorący. Bo kiedy tańczę z Tobą, czuje się jakbym mówiła prawdę. |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Musimy kochać nie tylko nasze podobieństwa, lecz także naszą odmienność. W odmienności leży nasza siła. Nie ograniczajmy się do bycia tylko dla nas samych, lecz bądźmy też dla innych bo w nich tkwi głębsze Ja. Kiedy pojawiasz się w nowym miejscu, spotykasz tych, którzy zjawili się tam przed tobą. Wszyscy się znają i wydaje im się to czymś zupełnie naturalnym. Ty natomiast jesteś inny. Nie powinieneś sądzić, że nikt cię nie zauważy. Nie możesz też oczekiwać, że uznają cię za fascynującego. Powiedzmy, że masz przed sobą drogę pod górkę. Bo.. jesteś tym innym. W jaki sposób mogę wytłumaczyć to, o czym śnię każdego dnia, o wielkiej miłości i wielkiej przyjaźni? Ponieważ tylko miłość i prawdziwa przyjaźń potrafią naprawdę zrozumieć, jaki jesteś wewnątrz. Przekonanie, że życie ma jakiś cel, tkwi w każdej cząsteczce ludzkiego jestestwa, przynależy ono do samej esencji człowieczeństwa. Wolni ludzie nadają temu celowi wiele imion, dla nas natomiast problem ten jest dużo prostszy. Teraz i tutaj naszym celem jest doczekać wiosny. Mam nadzieję, że coś się spodobało. ![]() jesteście doprawdy niezwykłe dziewczyny !! ![]()
#559 |
Zakorzenienie
|
głupie żarty nie na żarty.
po przeciwnej stronie nieba. rzucić wszystko i biec przed siebie. spryciarzu sympatyczny (; pospiesz się. może zdążysz. w oczach ma niewinną wkur...jącą zieleń. nie patrz tak... przecież wiem. tulę Twoje myśli i słodkie pragnienia.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-03-15 o 09:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Wtajemniczenie
|
Daj mi dłoń .. bez Ciebie zycie traci sens ..
Byłam wtedy jeszcze za młoda, by umieć go kochac .. I'm dying of love. It's OK.. Przyszłość nie jest jeszcze... przesądzona, prawda? Chciałabym, żeby wszystko zatrzymało się właśnie teraz i juz nigdy, przenigdy się nie zmieniło. Tak jak zdjęcie, które nosi sie w portfelu. Smutek na twarzy. Smutek w sercu. Samotnosc. przestałam na Ciebie .. czekać za szybą marzeń.. znam Cię .. - widzialam jak kochales sie, ze mna w moim snie .. |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
- Dzień dobry, poproszę szczęście w proszku.
- Słucham ? Tu spożywczak. - Właśnie, więc proszę w proszku. .Jutro mój smak będzie dla Ciebie nieosiągalny. m i ł o ś ć . wiesz ? znasz ? podziel nią się . Otwieram telefon zanim zadzwoni.. . masz to szczęście ? cieszę się . . nie ma tego szczęścia ? to nic , przyjdzie czas i na nie . . by pokochać kogoś , najpierw pokochaj siebie . Każdy ma swoje odpały,przesunięcia i trzaski zostawie Ci tylko mój stanik na pamiątkę Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
• Mała bo bedziesz szczekała w kagańcu !
• Auta, piski, dziwki na maskach . • Plus Ty, moj styl ryj ci roztrzaska . • Wylansuj sie w tańcu ! • Na życie patrzę, na lepsze mam plan i pieprzę . • Każdy zna - interesy na esemesy • Żyję jak żyję, krzywdy nikomu nie robię. • NIe kradnę, a zabieram Twój czas bezpowrotnie . • Jestem przy tobie i w tobie i w twojej głowie Fokus !
Chodź, zabiorę cię tam, gdzie w kolorach jest świat ♥ Edytowane przez claudia7111 Czas edycji: 2009-03-15 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | ||
xoxo
|
Cytat:
![]() Cytat:
jego ślina miała smak papierosów i wina. miał szalone linie papilarne i palił popularne jaram się tobą chociaż nie palę, nie palę wcale problem ze światem jest taki że zawsze jest o trzy drinki do tyłu. ___________ Związana przez własne kajdany lęków na każdej kończynie Nigdy nie będziesz wystarczająco dobry Rozchylone ramiona oczekujące mnie
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
MarcelinKaa - a kradnij ile tylko chcesz ;* a ja zabieram te : "jedyna rzecz, która mnie dusi w moim mieszkaniu to są cztery ściany w moim pokoju. mam świadomość, że one wiedzą za dużo." oraz "to jest tak jakbyś zabrał część mnie ze sobą" ;*
xDJakJaCieLubiexD - "ja mogę zaryzykować - Ty chcesz mieć pewność" oraz "i wciąż kłamać... 'ja do Ciebie nic nie czuję...'" podkradam ;* Adriana684 - zabieram pierwszy i drugi cytat (: piękne ;* _________________ zbyt ludzka. gwiazdy - moje prywatne GPS-y. nie lubię latać. i nie mam siły na żadne ruchy. poddajesz się ? za późno. zastanawiam się co powinno mnie bardziej zdziwić. to, że się zakochałeś, czy to, że nie umiesz poderwać ? mam tylko drobną ochotę najpierw kopnąć go w tyłek, a potem ewentualnie wykastrować. no bo nie chcę być okrutna. i co mi to dało ? najszczęśliwsze 5 dni w moim życiu ? ale, że Ty mnie kochasz ? a no tak... coś słyszałam.
#566 |
Zakorzenienie
|
- jeżozwierz
- co jeżozwierz? - ma więcej uczuć niż Ty! |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
łooh troche str. o nadrobienia mam ; |
![]() ale daamy rade ![]() Kocham Moje Sloneczka ![]() modlę się za wasze opętane dusze szataniskaaa! ![]() jestem naiwna - ufam miłości! .wygrane marzenia <3. wytańczyć marzenia! ;D ` Dać Ci szczęścia kilogramy, zdobyć z Tobą nieba bramy. ` zniszczyć emocje..
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
coś dla Ciebie znaczę, czy te gesty są na niby ? Chce tylko, żebyś był pewny tego co robisz, bo ja już nie mam sił znowu o kimś zapominać.
Chcę być powodem Twoich uśmiechów, mogę? Jeśli wczorajszy dzień zaślepia ci oczy, przyniosę ci jutro. <3 Uwolniłam się od miłości do niego, od nadziei i beznadziei, od napięcia i oczekiwania, od picia i niepicia. To z jednej strony wspaniałe uczucie, z drugiej - totalna pustka. Choć wiem,że to nie ma sensu to ekscytuje się każdym Twoim sms'em. Proszę Pana, ja już od roku żyję nadzieją, więc niech mi Pan nie mówi o nadziei, dobrze? Miłość płynąca z mojego serca jest tak silna.. tylko samo serce słabe.. Ile razy znajdę klucz do szczęścia, jakiś dupek wymienia zamek. Nigdy nie wiedziała gdzie kończy się prawda a zaczyna kłamstwo.
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-03-15 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________________ Ale tak żeby już więcej ani razu. Żeby już więcej za nic. Żeby już więcej nie mieć odwagi... `usmiech to połowa pocałunku"-usmiechnij sie do mnie dwa razy. Wahasz się? - uczyń choćby jeden gest bez slow... Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę go za bardzo. Na lęk bez imienia nie pomagają nawet strzykawki. ...i że czasem jeszcze się boję, i że czasem brakuje mi sił,i że... Jeszcze raz do zdobycia cały świat, o tym wiem. bezradność, bezczynność, pieprzyć przyszłość, pieprzyć wszystko... zabij mnie ... to nic nie boli, jesli chcesz zamkne oczy.
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie wizażanki
![]() Dziewczyny cuudowne macie opissyyy ! ![]() przeczytałam wszystkie części i postanowiłam że ja też coś może dodam od siebie ; ) ` Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha. To daję Ci setkę powodów, aby żyć .. ` Baby You Are My Dream Come True < 3 ` Zbieram resztki uczuć lecz ponoszę klęskę chcąc je złożyć w całość... ` Przyzwyczajenie do trudu sprawia że łatwiej znosimy cierpienia.. ` Nic.. znowu nic.. ` Jestem tym kim jestem.. Jeżeli niepotrafisz mnie zaakceptować - odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi. ` Życie to nie iluzja.. ` Bo Ty dajesz szczęście Mi. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.