|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
hejo
![]() ale naprodukowalyscie od piatku... a ja mam takiego kaca, ze nawet nie mam sily tego czytac ![]() ![]() ![]() TZowe urodzinki juz przeszly do historii - to byl super dzien, mam nadzieje, ze moje urodziny tez tak fajnie spedzimy ![]() w piatek wieczorem dostal od moich rodzicow prezent - super czarny skorzany portfel w sobote o 7 wyjechalismy do Bialki, dojechalismy w 1h15min wiec bardzo sprawnie pogoda byla super - nawet sie opalilismy na buziach (dobrze, ze nie ubralam gogli, bo maz siostry mial przez gogle pol czola opalone, a pol biale ), a pozniej na gorace zrodla sie wymoczyc, wybiczowac i wybabelkowac wrocilismy do Krk gdzies tak na 19, przebralismy sie i pojechalismy na Kazimierz na zapiekanki a pozniej do klubu na TZowa imprezke troche zamieszalam roznych rzeczy (moj blad) i teraz w rezultacie cos mnie lupie w glowie, no ale coz... takie sa skutki... ![]() ![]() a dzis sie mam zamiar porzadnie wyrelaksowac ![]() Cytat:
bo ja np. w pierwszym lepszym z brzegu TUI widze, ze na Dominikane mozna spokojnie jechac i w czerwcu i lipcu http://www.tui.pl/strony/33402.php?p...=&w_form_hobby=wiec spokojnie - miesiac miodowy na Dominikanie po slubie jest do zrealizowania ![]() oo na Bali tez spokojnie caly rok mozna jezdzic http://www.bali.pl/oferta/BLM000006-EH02.xmli na Kube tez po 19 czerwca mozna jechac bez problemu http://www.travelplanet.pl/samolot/k...html?offers=10
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-15 o 11:44 |
|
|
|
|
#2612 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Będę próbować w tygodniu, ale czarno to widzę, bardzo czarno.Ja też to czytałam. Pierwsza część jest nawet dość. Druga, że tak powiem sucks, a trzeciej i czwartej jeszcze nie czytałam, ale mam w planach, bo słyszałam, że takie jak pierwsza część. Ale mi TŻ wczoraj niespodziankę zrobił Zadzwonił, że będzie randka niespodzianka. No myślałam, że zamorduję jak się dowiedziałam. Jak mu ostatnio mówiłam, że chcę na to iść to powiedział, że on na to nie idzie. Nie i koniec. Jak chcę to sobie z koleżanką mam iść. No to Ja się już umówiłam z koleżanką na poniedziałek, a ten mi tu wczoraj z taką niespodzianką wyskakuje, co za dziad!!! I teraz nie powiem koleżance, że z nią nie pójdę, bo ona czeka niecierpliwie aż razem pójdziemy. A film średnio mi się podobał. Tzn. wcale nie gorszy od Step Up. Tylko w step up samego tańca było jakby więcej i lepiej pokazany, a fabuła była do kitu. W KiT było mniej tańca (bo np. te eliminacje to tak skopali, myślałam, że pokażą jak Ci ludzie tańczą, a tu takie jakieś poklejone kawałki i w sumie kicha), ale za to chwilami było śmiesznie. No cóż... w poniedziałek muszę iść na ten film głodna, żeby kupić sobie ogromne nachosy i mieć co robić.
|
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Rozeznanie
|
hello
ale cisza dziaisj![]() Kurcze ten weekend tak szybko mija jutro znów ten poniedziałek... powiem Wam że marzec mi szybko mija juz za dwa tygodnie kwiecień oby było tak dalej, bo ja chce już wakacje i poleżać troszke na słonku na działeczce się powygrzewac
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie ma to tamto trzeba pisać |
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzałam na travelplanet i wyświetały mi się daty wylotu max. 9 czerwca a BAli 28 kwietnia.Właśnie wiem, ze można cały rok jeździć tyle, że w czerwcu jest pora deszczowa i przez godzinkę leje a poza tym dalej kozak A jak podzieliłam się z tz moim odkryciem to powiedział, ze przeciez nie musimy przez biuro podróży tylko sami zrobimy rezerwację i sobie polecimy, bo tak taniej chyba wyjdzie![]() Cytat:
![]() No wlasnie mówiłam, ze montaż jest skopany ![]() Tżcik zrobił mi niespodziankę i kupił mi prześliczne kolczyki z perłami Takie śliczne, że o ja I jeszcze powiedział, że żałuje, że nie kupił większego brylantu w pierścionku Głupol, kupi drugi jak urodzę bejbika Poza tym takie ogromniaste brylanty mi sie nie podobają, mój jest w sam raz
|
||
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 38![]() cześć ![]() zapomniałam Wam napisać, w tamtym tygodniu byliśmy z TZ-em na naszej sali po menu i z poprawinami 155zł ![]() byłam nastawiona na 170 chcemy jeszcze pieczonego świniaka z ziemniakami w mundurkach
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-15 o 14:19 |
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to takie barokowe, a baroku nie lubie ![]() juz wole wiecej ale malutkich kamyczkow ![]() stwierdzilismy z TZem, ze sobie darujemy w Egipcie piramidy (choc wszyscy twierdza, ze jak to tak, byc w Egipcie i nie zobaczyc piramid.... ).z Sharmu (gdzie prawdopodobnie wyladujemy) taka wycieczka wychodzi strasznie drogo, wiec moze piramidy zobaczymy innym razem jak trafimy np. do Hurghady. za to wymyslilismy, ze wykupimy sobie dzien na jachcie z polgodzinnym nurkowaniem na rafie i wycieczke na Gore Synaj - jedzie sie na nia gdzies tak o 22, od 1 czy tam 2 w nocy sie wchodzi jakies 3 godziny na gore (lub tez jak kto woli wjezdza na wielbladzie), tak, ze na szczycie jest sie na wschod slonca ![]() mysle, ze jak na 6-7 dni to dwa dni wycieczek to akurat, bo TZ chcialby odpoczac, wiec nie mozemy sobie zrobic ciaglej bieganiny. trzeba tez troche polezec na plazy albo nad basenem z drinkiem z palemka ![]() a moja siostra w tym samym czasie co my chcemy jechac wybiera sie z mezem do Bukaresztu tez fajnie namawia nas usilnie zeby ja odwiedzic w Warszawie, ale ja w sumie nie wiem co mialabym tam robic... czekam na jakis interesujacy koncert - to bylby dobry pretekst ![]() jesooo ale mnie leb boli ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- czyli jestescie juz zdecydowani? bo chyba ostatnio cos tu wspominalas, ze jeszcze jakas chcecie ogladnac... Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-15 o 14:52 |
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze... w koncu sie z TZem doczekalismy i idziemy za miesiac na koncert dwoch zespolow naszej mlodosci
oj bedzie sentymentalnie ![]() a czekalismy na nie od lat i nagle maja wspolny koncert i to w Krk. super chyba az pojedziemy dzis do Empiku kupic bilety, bo pozniej moze zabraknac
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
matko co to za czcionka znowu
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka czcionka teraz jest?
ja sobie na dole ustawilam styl szary+arial i oprocz tego, ze rozmiar wszystiego troche za duzy to jest ok ![]() o takie teraz mam: Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-15 o 15:42 |
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Adwokat diabła
|
zmierzch przeczytany..
film też obejrzany.. powiem Wam tak, książka 100% lepsza od filmu ![]() btw mam 3 tomy na mailu mogę wysłać
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-03-15 o 16:53 |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
no i już po weekendzie z tżtem
czemu wszystko co dobre musi się tak szybko skończyć![]() ale tżcik zabrał mnie na długaśny spacer, oglądaliśmy sobie domy jednorodzinne bo mieszkam w okolicy gdzie jest dużo nowych willi i wybieraliśmy kolor cian i dachu jaki nam się najbardziej podoba spodobały nam się bardzo takie jasne ściany- coś a'la piaskowe, beżowo kremowe- coś w tym stylu i do tego brązowy dach troszkę myśleliśmy troszkę liczyliśmy jak to będzie i nie będzie tak źle jak wszystko z pracą będzie po ślubie to może nawet ten domek będziemy budować szybciej niż myślimy zeby ta kasa co już ją mieć bedziemy nie traciła na wartości tylko kupować materiały i budować no zobaczymy bo to słoneczko dzisiejsze bardzo pozytywnie w głowkach nam namieszało![]() tęsknię za moim kochaniem a jednocześnie cieszę się że to szybciej do ślubu czas leci bo męczy nas strasznie takie rozstawanie się... a tu cisza widzę aby Lain na kacu nie chciała czytać wypocin wizażanek przeczytaj sobie co tu się działo w piątek wieczorem jak Kasia Samoa i Onaelle zostały same!!!! potem musiałam się tłumaczyć tztowi kto to jest Tadzik i czemu przemówił z fotela że nie chcę być TŻ
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wczoraj zdenerwował Tż
![]() bo chciałam porozmawiac o budowie domu, tzn gdzie w końcu możemy się budować a on stwierdził, że nie będzie ze mną teraz rozmawiał na ten temat bo nie wie gdzie i coś czuję ze będziemy mieli naprawdę duży problem z wyborem miejsca, bo on zapewne będzie chcial na swojej działace a ja w sumie na swojej ![]() wiem, że jest możliwość sprzedania obu i kupienia jednej nowej, ale ten poysl może nie przejść z racji tego, ze jego działak jest koło ich rodziców i pewnie nie będą chcieli abyśmy ją sprzedali tak samo u mnie, dziłałka ktora dostałam od mamy jest po babci więc też nie będzie wielkiego entuzjazmu abym ją sprzedała ![]() byc może dla Was to nie zrozumiałe takie sentymenty o ziemię ale u mnie ( i podejrzewqam, że w rodzinie Tż) jednka są ![]() I powiedzcie mi co można w takiej sytuacji zrobic
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu czytam i tak zbudujecie ten sam swój wymarzony domek jak tż chce się budować to po co komplikować sprawę i się sprzeczać- budujcie się na jego działce i luzik nie wiem czemu ale dziś jestem taaaka kompromisowa hhehehe
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Ale ten weekend szybko leci ![]() Lain przeszedł Ci już ten kac? no pięknie, ale trzeba było w końcu oblać TŻ-towe urodziny!Tancerka a kiedy planujecie zacząć budowę domku? i jaki chcecie? parterowy? piętrowy? na pewno masz już wszystko zaprojektowane w głowie ![]() Eluś ciężka sytuacja a daleko są te działki od siebie? Która lokalizacja Wam bardziej odpowiada? Ciężko tu będzie znaleźć kompromis może spróbujcie popatrzeć na te działki nie z tej strony której rodziny są tylko jaką mają wartość dla Was - to znaczy lokalizacja, jaki domek można by tam postawić i ogólnie która Wam bardziej odpowiada. I może wtedy uda Wam się wybrać jedną. A jeśli się nie powiedzie to może jednak przekonacie rodziców do sprzedaży![]() Kasia bardzo dobra cena z poprawinami a co macie w cenie? i dwudniowe robicie już na pewno?A my w końcu wybraliśmy godzinę ślubu
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli w ciągu 7 lat coś powinno powstaća domek chcemy pietrowy, jak najmniejszy żeby nie był drogi w utrzymaniu ale jednocześnie żeby był funkcjonalny. projektu jeszcze nie wybieraliśmy ale jak oglądamy jakiś katalog to podobają nam się podobne domki więc nie powinno być kłopotu ![]() a w ogóle to gadaliśmy sobie z tżtem ile byśmy mieć chcieli dieci i wyszło że dwójkę ale może jak te dzieci podrosną troszkę a nas będzie na to stać to kto wie może sobie jescze trzeciego malutkiego bobaska zrobimy
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem dziewczyny, że nie ma co odkładać ale też nie ma co dyskutować przez gg czy telefon
Chyba poczekam do maja jak Tż przyjedzie do Pl i wtedy usiądziemy i na spokojnie porozmawiamy, pojedziemy pooglądamy te działki i być może dojdziemy do racjonalnego kompromisu
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
Tancerko pewnie że jak będą pieniążki to nie ma na co czekać
Onaella TŻ teraz nie chce rozmawiać na ten temat, a co myśli o poważnej rozmowie jak się spotkacie w maju? W sam raz będziecie mieć czas, tak jak tancerka pisze, na zastanowienie się
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale wiem, że wyjdzie to nam na dobre bo przez gg to taka rozmowa, ze zaraz się o cos posprzxeczamy i dupa bedzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

w sobote o 7 wyjechalismy do Bialki, dojechalismy w 1h15min wiec bardzo sprawnie
a pozniej do klubu na TZowa imprezke 

(((A ja nie chce na jesień dopiero...to samo jest z Kubą, ale wiem, że da się jechac, bo znajomi byli w sierpniu. Musze się zapytać w biurze podróży, bo przeciez nie pojedziemy w podróż poślubną przed slubem albo kilka miesięcy po ślubie. Jeszcze wyczaję jak jest z Bali, bo w końcu okaże się, ze najlepiej jakbyśmy brali ślub w grudniu

Zadzwonił, że będzie randka niespodzianka.
powiem Wam że marzec mi szybko mija juz za dwa tygodnie kwiecień
oby było tak dalej, bo ja chce już wakacje i poleżać troszke na słonku na działeczce się powygrzewac