Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-15, 11:37   #2611
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

hejo
ale naprodukowalyscie od piatku... a ja mam takiego kaca, ze nawet nie mam sily tego czytac
TZowe urodzinki juz przeszly do historii - to byl super dzien, mam nadzieje, ze moje urodziny tez tak fajnie spedzimy
w piatek wieczorem dostal od moich rodzicow prezent - super czarny skorzany portfel w sobote o 7 wyjechalismy do Bialki, dojechalismy w 1h15min wiec bardzo sprawnie pogoda byla super - nawet sie opalilismy na buziach (dobrze, ze nie ubralam gogli, bo maz siostry mial przez gogle pol czola opalone, a pol biale ). pojezdzilismy, pozniej poszlismy do restauracji na obiad (siostra stawiala ), a pozniej na gorace zrodla sie wymoczyc, wybiczowac i wybabelkowac wrocilismy do Krk gdzies tak na 19, przebralismy sie i pojechalismy na Kazimierz na zapiekanki a pozniej do klubu na TZowa imprezke troche zamieszalam roznych rzeczy (moj blad) i teraz w rezultacie cos mnie lupie w glowie, no ale coz... takie sa skutki...

a dzis sie mam zamiar porzadnie wyrelaksowac

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
patrzyłam teraz na wycieczki i Dominikane sprzedaja do 9 czerwca to jak my tam pojedziemy po ślubie(((A ja nie chce na jesień dopiero...to samo jest z Kubą, ale wiem, że da się jechac, bo znajomi byli w sierpniu. Musze się zapytać w biurze podróży, bo przeciez nie pojedziemy w podróż poślubną przed slubem albo kilka miesięcy po ślubie. Jeszcze wyczaję jak jest z Bali, bo w końcu okaże się, ze najlepiej jakbyśmy brali ślub w grudniu
Edit: Bali to już w ogóle do końca kwietnia tylko
bez sensu.
a w ktorym biurze podrozy sprawdzalas?
bo ja np. w pierwszym lepszym z brzegu TUI widze, ze na Dominikane mozna spokojnie jechac i w czerwcu i lipcu http://www.tui.pl/strony/33402.php?p...=&w_form_hobby=

wiec spokojnie - miesiac miodowy na Dominikanie po slubie jest do zrealizowania

oo na Bali tez spokojnie caly rok mozna jezdzic http://www.bali.pl/oferta/BLM000006-EH02.xml
i na Kube tez po 19 czerwca mozna jechac bez problemu http://www.travelplanet.pl/samolot/k...html?offers=10

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-15 o 11:44
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 12:32   #2612
Elitka4
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
On śpi a ja zabrałam się za pracę mgr i tym o to sposobem zakończyłam właśnie pierwszy rozdzial
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę. Nawet ostatnio wymyśliłam, że trzeba się będzie poświęcić i jakieś dwa weekendy spędzić bez TŻ i tylko pisać, pisać, pisać, ale w tym tygodniu TŻ ma urodziny, więc w następny weekend będziemy to świętować, więc nie mogę się z nim nie spotkać. Tydzień później są moje urodziny (25) więc też mu nie powiem, żeby bie przyjeżdżał, bo jak... mama na pewno jakąś mini imprezkę przyszykuje. Ja nie wiem kliedy j to napiszę Będę próbować w tygodniu, ale czarno to widzę, bardzo czarno.

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
puk puk

zaczytałam się, pieczałowicie czytam Zmierzch
Ja też to czytałam. Pierwsza część jest nawet dość. Druga, że tak powiem sucks, a trzeciej i czwartej jeszcze nie czytałam, ale mam w planach, bo słyszałam, że takie jak pierwsza część.

Ale mi TŻ wczoraj niespodziankę zrobił Zadzwonił, że będzie randka niespodzianka. Ja się odstrzeliłam jak stróż w Boże Ciało, a wiecie co to za niespodzianka była? Poszliśmy do kina z jego bratem i brata dziewczyną na Kochaj i Tańcz No myślałam, że zamorduję jak się dowiedziałam. Jak mu ostatnio mówiłam, że chcę na to iść to powiedział, że on na to nie idzie. Nie i koniec. Jak chcę to sobie z koleżanką mam iść. No to Ja się już umówiłam z koleżanką na poniedziałek, a ten mi tu wczoraj z taką niespodzianką wyskakuje, co za dziad!!! I teraz nie powiem koleżance, że z nią nie pójdę, bo ona czeka niecierpliwie aż razem pójdziemy. A film średnio mi się podobał. Tzn. wcale nie gorszy od Step Up. Tylko w step up samego tańca było jakby więcej i lepiej pokazany, a fabuła była do kitu. W KiT było mniej tańca (bo np. te eliminacje to tak skopali, myślałam, że pokażą jak Ci ludzie tańczą, a tu takie jakieś poklejone kawałki i w sumie kicha), ale za to chwilami było śmiesznie. No cóż... w poniedziałek muszę iść na ten film głodna, żeby kupić sobie ogromne nachosy i mieć co robić.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 12:38   #2613
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
A film średnio mi się podobał. Tzn. wcale nie gorszy od Step Up. Tylko w step up samego tańca było jakby więcej i lepiej pokazany, a fabuła była do kitu. W KiT było mniej tańca (bo np. te eliminacje to tak skopali, myślałam, że pokażą jak Ci ludzie tańczą, a tu takie jakieś poklejone kawałki i w sumie kicha), ale za to chwilami było śmiesznie. No cóż... w poniedziałek muszę iść na ten film głodna, żeby kupić sobie ogromne nachosy i mieć co robić.
to ja juz go nawet z netu sciagac nie bede jak taki shit
Stary 2009-03-15, 12:44   #2614
angluka
Rozeznanie

hello ale cisza dziaisj
Kurcze ten weekend tak szybko mija jutro znów ten poniedziałek... powiem Wam że marzec mi szybko mija juz za dwa tygodnie kwiecień oby było tak dalej, bo ja chce już wakacje i poleżać troszke na słonku na działeczce się powygrzewac
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 12:49   #2615
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę. Nawet ostatnio wymyśliłam, że trzeba się będzie poświęcić i jakieś dwa weekendy spędzić bez TŻ i tylko pisać, pisać, pisać, ale w tym tygodniu TŻ ma urodziny, więc w następny weekend będziemy to świętować, więc nie mogę się z nim nie spotkać. Tydzień później są moje urodziny (25) więc też mu nie powiem, żeby bie przyjeżdżał, bo jak... mama na pewno jakąś mini imprezkę przyszykuje. Ja nie wiem kliedy j to napiszę Będę próbować w tygodniu, ale czarno to widzę, bardzo czarno.
powiem Ci, że mnie ogarnęło przerażenie jak zdalam sobie sprawę, że za nie całe 3 miesiące mam już obronę
więc nie ma to tamto trzeba pisać

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 13:53   #2616
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a w ktorym biurze podrozy sprawdzalas?
bo ja np. w pierwszym lepszym z brzegu TUI widze, ze na Dominikane mozna spokojnie jechac i w czerwcu i lipcu http://www.tui.pl/strony/33402.php?p...=&w_form_hobby=

wiec spokojnie - miesiac miodowy na Dominikanie po slubie jest do zrealizowania

oo na Bali tez spokojnie caly rok mozna jezdzic http://www.bali.pl/oferta/BLM000006-EH02.xml
i na Kube tez po 19 czerwca mozna jechac bez problemu http://www.travelplanet.pl/samolot/kuba,297,,19,6,,,,,,(0),, d,up,0.html?offers=10
o dzięęęęęki Sprawdzałam na travelplanet i wyświetały mi się daty wylotu max. 9 czerwca a BAli 28 kwietnia.
Właśnie wiem, ze można cały rok jeździć tyle, że w czerwcu jest pora deszczowa i przez godzinkę leje a poza tym dalej kozakA jak podzieliłam się z tz moim odkryciem to powiedział, ze przeciez nie musimy przez biuro podróży tylko sami zrobimy rezerwację i sobie polecimy, bo tak taniej chyba wyjdzie

Cytat:
Ale mi TŻ wczoraj niespodziankę zrobił Zadzwonił, że będzie randka niespodzianka. Ja się odstrzeliłam jak stróż w Boże Ciało, a wiecie co to za niespodzianka była? Poszliśmy do kina z jego bratem i brata dziewczyną na Kochaj i Tańcz No myślałam, że zamorduję jak się dowiedziałam. Jak mu ostatnio mówiłam, że chcę na to iść to powiedział, że on na to nie idzie. Nie i koniec. Jak chcę to sobie z koleżanką mam iść. No to Ja się już umówiłam z koleżanką na poniedziałek, a ten mi tu wczoraj z taką niespodzianką wyskakuje, co za dziad!!! I teraz nie powiem koleżance, że z nią nie pójdę, bo ona czeka niecierpliwie aż razem pójdziemy. A film średnio mi się podobał. Tzn. wcale nie gorszy od Step Up. Tylko w step up samego tańca było jakby więcej i lepiej pokazany, a fabuła była do kitu. W KiT było mniej tańca (bo np. te eliminacje to tak skopali, myślałam, że pokażą jak Ci ludzie tańczą, a tu takie jakieś poklejone kawałki i w sumie kicha), ale za to chwilami było śmiesznie. No cóż... w poniedziałek muszę iść na ten film głodna, żeby kupić sobie ogromne nachosy i mieć co robić.
haha to się chłopak postarał
No wlasnie mówiłam, ze montaż jest skopany

Tżcik zrobił mi niespodziankę i kupił mi prześliczne kolczyki z perłamiTakie śliczne, że o ja I jeszcze powiedział, że żałuje, że nie kupił większego brylantu w pierścionku Głupol, kupi drugi jak urodzę bejbikaPoza tym takie ogromniaste brylanty mi sie nie podobają, mój jest w sam raz
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 14:11   #2617
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka - widziałam tą Lazadę, bardzo ładna
patrzcie co znalazłam, jednak trochę samokrytyki by się przydało
http://www.slubnytarg.pl/ks23099-sweetheart_5832.html.
matko rozmiar 46 ja mam 38

cześć
zapomniałam Wam napisać, w tamtym tygodniu byliśmy z TZ-em na naszej sali po menu i z poprawinami 155zł a jedzonka dużo byłam nastawiona na 170 chcemy jeszcze pieczonego świniaka z ziemniakami w mundurkach

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-15 o 14:19
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 14:51   #2618
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Tżcik zrobił mi niespodziankę i kupił mi prześliczne kolczyki z perłamiTakie śliczne, że o ja I jeszcze powiedział, że żałuje, że nie kupił większego brylantu w pierścionku Głupol, kupi drugi jak urodzę bejbikaPoza tym takie ogromniaste brylanty mi sie nie podobają, mój jest w sam raz
mi tez sie nie podobaja duze kamienie dla mnie to takie barokowe, a baroku nie lubie
juz wole wiecej ale malutkich kamyczkow

stwierdzilismy z TZem, ze sobie darujemy w Egipcie piramidy (choc wszyscy twierdza, ze jak to tak, byc w Egipcie i nie zobaczyc piramid.... ).
z Sharmu (gdzie prawdopodobnie wyladujemy) taka wycieczka wychodzi strasznie drogo, wiec moze piramidy zobaczymy innym razem jak trafimy np. do Hurghady.
za to wymyslilismy, ze wykupimy sobie dzien na jachcie z polgodzinnym nurkowaniem na rafie i wycieczke na Gore Synaj - jedzie sie na nia gdzies tak o 22, od 1 czy tam 2 w nocy sie wchodzi jakies 3 godziny na gore (lub tez jak kto woli wjezdza na wielbladzie), tak, ze na szczycie jest sie na wschod slonca
mysle, ze jak na 6-7 dni to dwa dni wycieczek to akurat, bo TZ chcialby odpoczac, wiec nie mozemy sobie zrobic ciaglej bieganiny. trzeba tez troche polezec na plazy albo nad basenem z drinkiem z palemka

a moja siostra w tym samym czasie co my chcemy jechac wybiera sie z mezem do Bukaresztu tez fajnie
namawia nas usilnie zeby ja odwiedzic w Warszawie, ale ja w sumie nie wiem co mialabym tam robic...
czekam na jakis interesujacy koncert - to bylby dobry pretekst

jesooo ale mnie leb boli

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

cześć
zapomniałam Wam napisać, w tamtym tygodniu byliśmy z TZ-em na naszej sali po menu i z poprawinami 155zł a jedzonka dużo byłam nastawiona na 170 chcemy jeszcze pieczonego świniaka z ziemniakami w mundurkach
czyli jestescie juz zdecydowani? bo chyba ostatnio cos tu wspominalas, ze jeszcze jakas chcecie ogladnac...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-15 o 14:52
Stary 2009-03-15, 14:54   #2619
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jestescie juz zdecydowani? ..
tak

Stary 2009-03-15, 14:59   #2620
lain
Zakorzenienie

o kurcze... w koncu sie z TZem doczekalismy i idziemy za miesiac na koncert dwoch zespolow naszej mlodosci oj bedzie sentymentalnie
a czekalismy na nie od lat i nagle maja wspolny koncert i to w Krk. super
chyba az pojedziemy dzis do Empiku kupic bilety, bo pozniej moze zabraknac
Stary 2009-03-15, 15:32   #2621
kaska87
Zakorzenienie

matko co to za czcionka znowu a juz było dobrze

Stary 2009-03-15, 15:39   #2622
lain
Zakorzenienie

Cytat:
matko co to za czcionka znowu a juz było dobrze
a jaka czcionka teraz jest?
ja sobie na dole ustawilam styl szary+arial i oprocz tego, ze rozmiar wszystiego troche za duzy to jest ok

o takie teraz mam:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (71,7 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-15 o 15:42
Stary 2009-03-15, 15:51   #2623
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka czcionka teraz jest?
ja sobie na dole ustawilam styl szary+arial i oprocz tego, ze rozmiar wszystiego troche za duzy to jest ok

o takie teraz mam:
też tak mam, ale ta czcionka jest jak dla ślepego

Stary 2009-03-15, 16:13   #2624
lain
Zakorzenienie

Cytat:
też tak mam, ale ta czcionka jest jak dla ślepego
oo cos sie dobrego stalo, bo ja juz nie mam takiej duzej czcionki teraz juz jest ok
Stary 2009-03-15, 16:48   #2625
onaella
Zakorzenienie

1 rok 4 miesiące i 30 dni

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-15, 16:51   #2626
BlackAngel
Adwokat diabła

zmierzch przeczytany..
film też obejrzany..

powiem Wam tak, książka 100% lepsza od filmu

btw mam 3 tomy na mailu mogę wysłać

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-03-15 o 16:53
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 17:39   #2627
tancerka212
Zakorzenienie

no i już po weekendzie z tżtem czemu wszystko co dobre musi się tak szybko skończyć
ale tżcik zabrał mnie na długaśny spacer, oglądaliśmy sobie domy jednorodzinne bo mieszkam w okolicy gdzie jest dużo nowych willi i wybieraliśmy kolor cian i dachu jaki nam się najbardziej podoba spodobały nam się bardzo takie jasne ściany- coś a'la piaskowe, beżowo kremowe- coś w tym stylu i do tego brązowy dach sssssuper troszkę myśleliśmy troszkę liczyliśmy jak to będzie i nie będzie tak źle jak wszystko z pracą będzie po ślubie to może nawet ten domek będziemy budować szybciej niż myślimy zeby ta kasa co już ją mieć bedziemy nie traciła na wartości tylko kupować materiały i budować no zobaczymy bo to słoneczko dzisiejsze bardzo pozytywnie w głowkach nam namieszało

tęsknię za moim kochaniem a jednocześnie cieszę się że to szybciej do ślubu czas leci bo męczy nas strasznie takie rozstawanie się...

a tu cisza widzę aby Lain na kacu nie chciała czytać wypocin wizażanek przeczytaj sobie co tu się działo w piątek wieczorem jak Kasia Samoa i Onaelle zostały same!!!! potem musiałam się tłumaczyć tztowi kto to jest Tadzik i czemu przemówił z fotela że nie chcę być TŻ
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 17:48   #2628
onaella
Zakorzenienie

a mnie wczoraj zdenerwował Tż
bo chciałam porozmawiac o budowie domu, tzn gdzie w końcu możemy się budować a on stwierdził, że nie będzie ze mną teraz rozmawiał na ten temat bo nie wie gdzie i coś czuję ze będziemy mieli naprawdę duży problem z wyborem miejsca, bo on zapewne będzie chcial na swojej działace a ja w sumie na swojej
wiem, że jest możliwość sprzedania obu i kupienia jednej nowej, ale ten poysl może nie przejść z racji tego, ze jego działak jest koło ich rodziców i pewnie nie będą chcieli abyśmy ją sprzedali tak samo u mnie, dziłałka ktora dostałam od mamy jest po babci więc też nie będzie wielkiego entuzjazmu abym ją sprzedała
byc może dla Was to nie zrozumiałe takie sentymenty o ziemię ale u mnie ( i podejrzewqam, że w rodzinie Tż) jednka są

I powiedzcie mi co można w takiej sytuacji zrobic

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-15, 17:57   #2629
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie wczoraj zdenerwował Tż
bo chciałam porozmawiac o budowie domu, tzn gdzie w końcu możemy się budować a on stwierdził, że nie będzie ze mną teraz rozmawiał na ten temat bo nie wie gdzie i coś czuję ze będziemy mieli naprawdę duży problem z wyborem miejsca, bo on zapewne będzie chcial na swojej działace a ja w sumie na swojej
wiem, że jest możliwość sprzedania obu i kupienia jednej nowej, ale ten poysl może nie przejść z racji tego, ze jego działak jest koło ich rodziców i pewnie nie będą chcieli abyśmy ją sprzedali tak samo u mnie, dziłałka ktora dostałam od mamy jest po babci więc też nie będzie wielkiego entuzjazmu abym ją sprzedała
byc może dla Was to nie zrozumiałe takie sentymenty o ziemię ale u mnie ( i podejrzewqam, że w rodzinie Tż) jednka są

wiesz nie wiem co można zrobić ale wiem o co chodzi z tym sentymentem rodzin... i że nie da się sprzedawać... ja też mam małą działkę w Kazimierzu Dolnym i rodzice by jej pewnie nie pozwolili sprzedać.. trzeba pójść na kompromis i tyle bo skoro nie da rady sprzedać to trzeba coś wybrać. A ty Ela bardzo Ci zaley na tej twojej działce mieć dom? ja no wole się pobudować na działce tżta. nie mam problemu z kompromisem jeśli chodzi o miejsce zamieszkania tu czytam i tak zbudujecie ten sam swój wymarzony domek jak tż chce się budować to po co komplikować sprawę i się sprzeczać- budujcie się na jego działce i luzik nie wiem czemu ale dziś jestem taaaka kompromisowa hhehehe
Stary 2009-03-15, 17:58   #2630
lain
Zakorzenienie

Cytat:

mozna porozmawiac i razem sprobowac znalezc jakies wyjscie z tej sytuacji - takie negocjacje ale najpierw zmus TZa zeby zechcial porozmawiac i lepiej takich spraw nie odkladac moim zdaniem.
Stary 2009-03-15, 18:05   #2631
centipede
Zadomowienie

Hello
Ale ten weekend szybko leci
Lain przeszedł Ci już ten kac? no pięknie, ale trzeba było w końcu oblać TŻ-towe urodziny!
Tancerka a kiedy planujecie zacząć budowę domku? i jaki chcecie? parterowy? piętrowy? na pewno masz już wszystko zaprojektowane w głowie
Eluś ciężka sytuacja a daleko są te działki od siebie? Która lokalizacja Wam bardziej odpowiada? Ciężko tu będzie znaleźć kompromis może spróbujcie popatrzeć na te działki nie z tej strony której rodziny są tylko jaką mają wartość dla Was - to znaczy lokalizacja, jaki domek można by tam postawić i ogólnie która Wam bardziej odpowiada. I może wtedy uda Wam się wybrać jedną. A jeśli się nie powiedzie to może jednak przekonacie rodziców do sprzedaży
Kasia bardzo dobra cena z poprawinami a co macie w cenie? i dwudniowe robicie już na pewno?

A my w końcu wybraliśmy godzinę ślubu 14 przedyskutowaliśmy dzisiaj sprawę i w końcu zdecydowaliśmy
Stary 2009-03-15, 18:06   #2632
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mozna porozmawiac i razem sprobowac znalezc jakies wyjscie z tej sytuacji - takie negocjacje ale najpierw zmus TZa zeby zechcial porozmawiac i lepiej takich spraw nie odkladac moim zdaniem.
moim zdaniem też nie co odkładac takich decyzji bo one same sie nie rozwiązują przecież po ślubie. Zobaczcie i porównajcie obie działki- najlepiej zrób sobie zestawienie plusów i minusów na kartce. Jeśli tżtowi baaardzo zależy na swojej działce a ty jesteś w stanie przystać na to to ja bym przystała. W końcu nie ważne gdzie-ważne z kim się będzie tam mieszkało
Stary 2009-03-15, 18:10   #2633
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Lain przeszedł Ci już ten kac? no pięknie, ale trzeba było w końcu oblać TŻ-towe urodziny!
e jeszcze mi tak troche dziwnie na zoladku
ale juz mnie tak bardzo glowa nie boli
zaraz jedziemy do Empiku po bilety (mam nadzieje, ze TZ juz nie ma promili we krwi )
Stary 2009-03-15, 18:12   #2634
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka a kiedy planujecie zacząć budowę domku? i jaki chcecie? parterowy? piętrowy? na pewno masz już wszystko zaprojektowane w głowie
budowę planujemy zacząć jak tylko będą pieniążki=będzie praca. stwierdziliśmy ze nie ma na co czekać i odkładać w nieskończoność bo z dziećmi się nie pomieścimy u rodziców tżta. no a że dzieciaczki chciałabym już do 30-tki urodzić wszystkie-czyli dwójkę to i do 30-tki trzebaby dom postawić czyli w ciągu 7 lat coś powinno powstać jak będzie praca to i wcześniej. bo wiadomo ze zarabiając 1000 na głowę domu nie da się budowac..
a domek chcemy pietrowy, jak najmniejszy żeby nie był drogi w utrzymaniu ale jednocześnie żeby był funkcjonalny. projektu jeszcze nie wybieraliśmy ale jak oglądamy jakiś katalog to podobają nam się podobne domki więc nie powinno być kłopotu

a w ogóle to gadaliśmy sobie z tżtem ile byśmy mieć chcieli dieci i wyszło że dwójkę ale może jak te dzieci podrosną troszkę a nas będzie na to stać to kto wie może sobie jescze trzeciego malutkiego bobaska zrobimy
Stary 2009-03-15, 18:13   #2635
onaella
Zakorzenienie

Ja wiem dziewczyny, że nie ma co odkładać ale też nie ma co dyskutować przez gg czy telefon
Chyba poczekam do maja jak Tż przyjedzie do Pl i wtedy usiądziemy i na spokojnie porozmawiamy, pojedziemy pooglądamy te działki i być może dojdziemy do racjonalnego kompromisu

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-15, 18:15   #2636
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem dziewczyny, że nie ma co odkładać ale też nie ma co dyskutować przez gg czy telefon
Chyba poczekam do maja jak Tż przyjedzie do Pl i wtedy usiądziemy i na spokojnie porozmawiamy, pojedziemy pooglądamy te działki i być może dojdziemy do racjonalnego kompromisu
a to wiadomo, ze lepiej na zywo. tylko zebyscie w czerwcu nie odlozyli tego do nastepnego spotkania
Stary 2009-03-15, 18:18   #2637
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
a to wiadomo, ze lepiej na zywo. tylko zebyscie w czerwcu nie odlozyli tego do nastepnego spotkania
eeee, nie dam się, będę twarda i nie ustąpie

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-15, 18:18   #2638
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jasne że tak! na odległość raczej nie ma co gadać o budowie domu.. ale uważam że można gadać czasem tżtowi o tych sprawach- czasem facet nawet może nie mieć jeszcze światopoglądu na ten temat wyrobionego. niech czasem sam porozmyśla o tym cego by chciał, czego oczekuje itp i wtedy jak już będzie miał swoje zdanie to będzie ok. bo czasem nie mamy na jakiś temat jeszcze zdania a druga strona juz chce o tym gadać i ustalać i wtedy się gada nieprzemyslane rzeczy. Ja bym zrobiła kartkę z plusami i minusami i logicznie wybrała- tak wybrałam fotografa i to kiedy chcę zdjęcia
Stary 2009-03-15, 19:01   #2639
centipede
Zadomowienie

Tancerko pewnie że jak będą pieniążki to nie ma na co czekać a budowanie na spokojnie i choć trochę z bieżących środków na pewno mniej Was zrujnuje niż jak mielibyście robić wszystko "na raz" i z kredytu poza tym macie działkę, macie gdzie mieszkać, nie musicie ponosić wielkich kosztów bo będziecie u rodziców także wszystko musi pójść dobrze!
Onaella TŻ teraz nie chce rozmawiać na ten temat, a co myśli o poważnej rozmowie jak się spotkacie w maju? W sam raz będziecie mieć czas, tak jak tancerka pisze, na zastanowienie się
Stary 2009-03-15, 19:08   #2640
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Onaella TŻ teraz nie chce rozmawiać na ten temat, a co myśli o poważnej rozmowie jak się spotkacie w maju? W sam raz będziecie mieć czas, tak jak tancerka pisze, na zastanowienie się
no właśnie on nie chce rozmawiać na odległość, tylko woli przyjechac poogladać te działki, porównac i wtedy się wspólnie zastanowić tylko ja to bym chciala już porozmawiać a muszę czekac no ale wiem, że wyjdzie to nam na dobre bo przez gg to taka rozmowa, ze zaraz się o cos posprzxeczamy i dupa bedzie

14.08.2010
baby
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości