![]() |
#601 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
allmylifeismusic
Wzięłam prawie wszystkie... Pomogłaś strasznie. Dziękujeeeee. ![]() ![]()
Edytowane przez daarykaa Czas edycji: 2009-03-15 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te powyżej zabieram ![]() `spuścić wzrok nie patrzeć w oczy.. `przeszłość oddzielić grubą kreską..
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zadomowienie
|
ja nie wariuje, bo jedynie ludzie o zdrowych zmysłach wariują.. żyć jest bardzo niezdrowo. Kto żyje ten umiera Czuję jakiś przeciąg. Czyżby tak wiało z twojej rozdziawionej gęby? "Rozum: Serce, Ty mnie nie rozsmieszaj, ja mam ze smiechem problemy. To odbiera mi powage." Bo widzisz... tu są tacy którzy się kochają i muszą się spotkać aby się ominąć nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie... a gdyby ci kiedykolwiek było potrzebne moje życie, przyjdź i weź je... W gruncie rzeczy na nic nie mam ochoty; bez przerwy tylko udaję. - nie nawidzę Cię! - ale za co? - tak po prostu. instynktownie. jejkuś.... jak miło się dowiedzieć, że ktoś czasem kradnie... kocham <33 ![]() xDJakJaCieLubiexD - ojj nie przesadzaj.. były beznadziejne.. ale liczą się chęci, nie? ![]() JednaNaMilion - cudowne. ![]() a ja przepraszam, że dzisiaj tak słabo... ![]() ![]()
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-15 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Rozeznanie
|
Niemy skurcz bólu.
Gdy zamykam oczy wtedy pachnie deszczem. Teraz często śnię, że wpadam do zimnej wody i nie pamiętam jak się pływa. Liżę lód od spodu. Nie ma nieba, nie ma dla nas szans. Boli mnie tu, tu i tu. Przedszkole cudownych snów o przyszłości. A ja się nie boje, zawsze robię swoje!
#605 |
Raczkowanie
|
xDJakJaCieLubiexD - łaa. jak miło takie słówka słyszeć. ;****
kocham Twoją twórczość. <3 daarykaa - nie ma za co Kochana. jestem z Tobą. ![]() bez off`a: walcz. kochaj. cierp. kolejność związku. nie jesteś pierwszym. ostatnim też nie. melancholia tego dnia budzi we mnie chorą tęsknotę. niebanalnie rozpoczynam rozdarcie chwil. zabawnie jest patrzeć na Ciebie, gdy brak Ci już wymówek. odejdę za dnia bym mogła ujrzeć łzy rozstania. zatańcz z nią po raz pierwszy swój nieostatni taniec.
![]() |
#606 |
Wtajemniczenie
|
sub.
` i nie wiesz nawet, jak mi z tym źle.. ` My public enemy. ? No, it`s nothing. ![]()
#607 |
Zadomowienie
|
Odejdź, zabierasz mi powietrze. -Nie masz zamiaru sobie odpuścić, prawda? -Nie! -W takim razie.. Mam nadzieję, że lubisz rozczarowania. I przytul mnie a ja znów będę się oszukiwać, że to jest realne. Powiedziałam "Już nie będę czekać" - czekałam.... Zanim Cię spotkam, muszę najpierw spotkać samą siebie. Czasami nie chce pamiętać koloru Twoich oczu. - Ja Cię bardzo lubię. - No to mamy problem, bo ja Cie kocham. Patrze na pustkę i słucham ciszy. Wygramy niebo... bo całe życie spędziliśmy w piekle. - Kim dla Ciebie jestem? - Wszystkim.
#608 |
Wtajemniczenie
|
Stojąc w blasku twej aureoli ..
samolot rozbił sie przed startem .. W głowie cały czas za dużo... Potrzebuję uścisku miłości. cause, this is pure love. wieczorem? budyń czekoladowy i dobry film w najlepszym towarzystwie. w deszczu maleńkich zoltych kwiatów .. Jestem ****a chodzącą melancholią. |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Rozeznanie
|
Namiot nocy.
Wyrosłam z siebie. Na naszych mapach nie ma ciepłych stref... Kiedy słońce zachodzi nie wiadomo kto kogo trzyma w ramionach. Nie chce widzieć ,nie chce czuć ...czy to koniec już...
#610 |
Wtajemniczenie
|
#611 |
Zakorzenienie
|
Allmylifeismusic
`chcę Ci coś opowiedzieć ale brakuje słów by wyrazić to co czuję...` jeśli nadal tego nie wiesz to powiem Ci... UWIELBIAM z Tobą być. te dwa kradnę, cudne ![]() ![]() Infallible `Nie mogę w oczy ci patrzyć Byś ty nie mógł w moich zobaczyć Że zależy mi na tobie bardziej niż chciałam O wiele bardziej niż planowałam` zabieram, dziękuję ![]() ![]() czasami wystarczy uwierzyć, żeby się wszystko spełniło wcale nie wypowiem słów, że pragnę Cię znów zamykamy się w szafie, żeby nie być twarzą w twarz ze światem |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#612 |
Raczkowanie
|
prośśśśśśśśśśśśśśśba wielka ...
Możecie wymyślić coś o alter ego ,takie krótkie max 6 zdań...BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ! ![]() __________ Jedna z tych chorób zwie się na przykład człowiekiem.
"Szepty, Słowa, Dźwięki, Które Słysze Czynią Zamęt W Głowie I Z Hałasu Cisze" |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
______________________ W zakamarkach pamięci szwędasz się. Zabłądziłeś? "Prawda jest w środku, na dnie zazwyczaj." ubolewam nad własną głupotą bo choć szczęście mam obok siebie nie potrafię szczęśliwą być i mówisz przepraszam, ale nie jestes wcale pewny czy naprawdę chcesz przeprosić. że drugie istnieje. gdzies daleko, na skraju przyjazni. Czuję się mniej więcej tak, jak ktoś, kto bujał w obłokach i nagle spadł. Wiem, że to się wydaje łatwe, ale nie każdy to potrafi. błękitne wspomnienia wakacyjnego morza. ((; kawa z pomarańczą pachnie jak te wszystkie ulotne chwile, które łamią serca z marmolady.. czasem czuję taką pustkę że już sama nie wiem jak żyć by nie było smutno mi wtedy marzę byś przytulił moje serce tak jak dawniej i otarł z oczu łzy
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Viv12399
Jedna osoba, twarze dwie. Pytam się Ciebie, co to właściwie jest? Nie odpowiadaj, bo wiem, że Ci ciężko jest. Ale chodź, pomogę scalić Ci Twój świat, żebyś odnalazł się w nim, jeden, sam. zapewne średni pomogłam, no ale zawsze coś ![]() *** Jestem uzależniona od twojego światła Uderza mnie promień słońca You say you got the most respect for me // Mówisz, że masz dużo szacunku do mnie But sometimes I feel you’re not deserving me // Ale czasami czuję, że nie zasługujesz na mnie You try to take the best of me, GO AWAY! // Chcesz mi odebrać, to co najlepsze, odejdź! Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-15 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kochanaa-Dziękuje i masz racje ten opis właśnie z tej piosenki.Bardzo mi się podobał ten kawałek i musiałam dodać. __________ Codziennie o tej samej porze widuję go jak wraca od niej.I pomyśleć, że kiedyś też wracał tą drogą tylko że ode mnie. A za oknem jakoś szaro..tylko deszcz stuka o parapet. Ona ciągle pamięta jak on jej mówił"masz takie duże piękne oczy i delikatne różowe usta." |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Raczkowanie
|
Marzeniatko xDJakJaCieLubiexD truskawkowa1993 carmenkaa bananowalaska peculiarity papergirl nydee TiScatteroUnaFoto Kochanaa - NAJLEPSZE I zawsze okradam <3
![]() ![]() Czysta miłość Nigdy nie zasługuje na Twoje łzy... A miało być tak pięknie i kolorowo.. Kto złamał te cholerne kredki?! Zrzuciałam peleryne śmierci Samotny pokój Kiedy mam władzę wiedz, że zrobię wszystko Ty nawet nie myślisz o samobójstwie! Za bardzo siebie kochasz, żeby się stracić.. Lepiej powiedzieć coś głupiego i zostać źle ocenionym, niż nie mówiąc nic, i być niezauważonym Chcę żyć podwójnie jak supergwiazda! Bo szczęście tak po prostu przecieka jej z oczu.. macie jakies angielskie?najlepiej z przetłumaczeniem ;*
' Tak... każda dziewczynka marzy o wielkim, białym weselu... ale niektóre marzenia, po prostu się nie spełniają... ' mm, Desperate Housewives ; ) Edytowane przez LittlePinkAngelxD Czas edycji: 2009-03-15 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
jesteś lepszą połową mnie.
bez Ciebie nie potrafiłabym oddychać. udusiłabym się natłokiem myśli. mówisz w kółko dwa proste słowa bynajmniej nie że mnie kochasz. herbata ci stygnie kochanie. obrócę się o 180 stopni, już Cię nie zobaczę
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do prośby: I really wanted that thing // ja naprawdę chcę Your heart has hardened // Twoje serce jest stwardniałe Every twenty seconds you repeat her name // W każdych dwudziestu sekundach powtarzasz jej imię So if really love me, come on // Więc jeżeli naprawdę mnie kochasz, przyjdź do mnie Don't talk to me, you're killing my dreams // Nie mów do mnie, zabijasz moje marzenia Damn right I'm good in bed, I can sleep for hours! ![]() Never trust a blonde! // Nigdy nie wierz blondynce It's new time, for new feelings // To jest nowy czas dla nowych uczuć You can't catch me // Nie możesz/ nie potrafisz mnie złapać You'll be me american boy // Zostań moim amerykańskim chłopcem Will God make it fly faster than I'm falling in love //Boże, zabierz to uczucie zanim poczuję miłość Can't get you out my mind // Nie potrafię wyrzucić Cię z moich myśli Baby are you feelin me feelin you? // Skarbie, czujesz mnie, czujesz siebie? I keep on fallin, in and out of love // Ciągle się w Tobie zakochuje i odkochuje Lovin you darlin, makes me so confused // Czuje skarbie, jak wprawiasz mnie w zakłopotanie Every time you hold me, hold me like this is the last time // Za kazdym razem jak masz mnie w swoich obięciacha, obejmuj tak, jakby miałby być to ostatni raz How many really know what love is? // Ile naprawde osób wie, co to jest miłość? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ________ krzyczę milcząc, tak już mam. daj mi siebie. w jednym ciele dwa. bez słów policzyć wszystkie chwile chcę czuć ciebie gdy nie będziesz przy mnie chcę czasem słowa puste sa, czasem twardsze niżli głaz. gdybym mogła raz milczeniem przesłać małą szczęścia część, milczałabym na zawsze, wiesz... ze swoim poznać serce Twoje chce ![]() czujesz ten chłód? sam na sam a wokół tłum. jak mogło to wszystko się zdarzyć? jak mogło w nas trafic to coś? podpalasz swój sens. miałeś wszystko. teraz nie masz nic, easy.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#620 |
Przyczajenie
|
Szalejecie kochane
![]() ![]() ![]() Coś ode mnie : . Czasem Chcę się schować bo tęsknię za Tobą. . Przez moment chce mieć Cię tylko dla siebie. . Bez Ciebie, widzę siebie całkiem inaczej. . On myśli o niej stale, On nie zna jej wcale kim jest wie doskonale. . Uszczypnij mnię. . Zróbmy tak, żeby wspominać to dobrze. . Jutro wyszepczę Ci nasze jutrzejsze pragnienia. _____________ . Ja wiem i Ty chyba też wiesz . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejkuu, ale Ty masz smakowe te opisy ![]() ![]() Cytat:
HopSiup i już u mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobra. Będę Cię nazywać moją złą siostrą bliźniaczą ![]() Te sobie biorę ![]() Pindo jesteś doskonała! ![]() Cytat:
~ ~ okazałeś się potyrpanym naukowcem nasza miłość to nic poza babraniem się w beznadziejnej szarości podobajmy się sobie (: plączą się w głowie rozmaite sceny dryluję wiśnie, ubijam pianę, tęsknię kochanie! uwielbiam, gdy ryczysz tę piosenkę z zamierzchłości <3 krew prawdziwa zarzynana nocą we łbie pożar morza mam zwidy i herezje zakochaj się we mnie nim dopadną Cię zmarszczki i kilogramy (:
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-03-15 o 16:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a angielskie... hmm... dodawałam kilka wcześniej.. ale jakieś nowe dodam ![]() The pieces don't fit here anymore / te kawałki już tutaj nie pasują It's time to surrender / czas się poddać You are the reason / jesteś przyczyną For everything i do / dla której wszystko robię but you said love taste so much better when its cruel / ale powiedziałeś, że miłość smakuje lepiej, gdy jest okrutna And nothing ever hurt like you, / nic nie bolało mnie tak, jak ty Its not real till you feel the pain / to nie jest prawdziwe dopóki nie poczujesz bólu Love takes hostages, / miłość bierze zakładników gives them pain. / i zadaje im ból gives someone the power to / daje komuś moc by hurt you again and again / ranił Cię znów i znów I never thought that I'd love someone / nigdy nie myślałam, że kogoś pokocham That was someone else's dream / to był sen kogoś innego to chyba wszystkie ![]() xDJakJaCieLubiexD - jak ja cię KOCHAM! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Żona Idealna :)
|
1. czułe słówka
2. jestem tak samotna, że mogłabym sprzedawać łzy ![]() 3. zdarzeń ulotnych puch.. 4. w moim sercu na zawsze pozostanie Twój adres..
![]() |
#624 |
Przyczajenie
|
i co teraz, gdy zobaczyłeś już najciemniejszą z moich stron?
jesteś moje "wszystko" tętnisz mi w żyłach, w skroniach pulsujesz podoba mi się mój własny wizerunek odbity w Twoich oczach _________________________ _________________________ Mam taką prośbę do was... mam nowego chłopaka, ale wcześniej miałam nieciekawe przejścia z facetami i teraz ciężko mi jest komukolwiek zaufać... macie może jakieś odpowiednie opisy? będę bardzo wdzięczna;* |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Raczkowanie
|
myślisz mi się.'
ona nawet w snach mnie prześladuje.' im potrafię wmówić, że nie obchodzisz mnie już wcale. gorzej ze mną.' spiep.rzaj niewiasto.' destiny.? if maybe chance.?' tam gdzie świeci słońce.' wiatr wypełnia muzyką każdy skrawek nieba.' tak zwyczajnie mijasz mnie.' it`s over.' kochaniutkie ![]() kiedyś byłam z chłopakiem, później się rozstaliśmy z jego winy, jakiś rok temu znów byliśmy ze sobą, ale ja poprostu chciałam się odegrać i byłam z nim tylko dla zakładu, po czym, po kilku dniach zerwałam. a teraz doszło do mnie, że jednak coś dla mnie znaczy...pomożecie.? proszę o opisiki, że warto spróbować, że jest dla mnie KIMŚ i, że żałuję tego zakładu.? (; Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-03-15 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Przyczajenie
|
![]() Tylko Ciebie chcę Kochać do utraty tchu! <3
![]() Z dnia na dzień coraz starsza ;D Ona zrozumieć tak bardzo by chciała Lecz na silikon z mózgiem się pozamieniała ^^ ![]() Opętane panny wskakują do wanny... xD ...a Ty zawracasz mi dupę ^^ ![]() Słuchaj pędź ! Śpierdzisz, wali od Ciebie wódką ! ![]() Jesteś pijana może pijesz od rana Z nudów z kimś a może sama. A wszyscy wymagają rzeczy niemożliwych... - Wiesz córeczko co się robi z Frajerami? - Je*bać frajerów ! - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lubię takie okradanie ![]() ![]() I zabieram wszystkie, bo są cudne ![]() ____________ Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś po angielsku, to bardzo bym prosiła ![]() ;;;;;; Duszę sie w czterech ścianach..
![]() |
#628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___________ Kochanaa- dziękuję. ![]() ![]() ![]() __________ Czy wiesz, że łzy się śmieją kiedy są za duże? wszystko sypie sie łatwiej niż uschnięte kwiaty... Przecież nic się nie stało, stać się dopiero może. Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem... Kolorowe i pachnące.. Malowane słońcem. Nawleczmy na nitkę koraliki tęsknoty. Pochylona nad bukietem inności próbuję pohamować łzy. Na stole cichutko płonie zapalona świeca marzeń. Czasem maluje sobie powieki kolorem Twoich źrenic.
Edytowane przez xDJakJaCieLubiexD Czas edycji: 2009-03-15 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Raczkowanie
|
Bo tak już jest, gdy widzisz na zielono w mieście, w którym wszyscy widzą na niebiesko.
A ten mur,który w obecnej chwili otacza tylko ciebie.On..on może być nasz przecież .. Odbijamy się w jeziorze z naszymi wspomnieniami. Przez okna na niebie wypatrujemy pełni .
#630 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wszystkie wyżej kradnę. ![]() chocolatelady: to wcale nie tak, że nie chciałam trwać. rozumiem... tak. zepsułam. lecz pragnę kupić klej na zranione uczucia i skleić to, co było między nami. kobieta niezdecydowana. tak, to o mnie. docenia się po utracie. dziś jak nikt rozumiem te słowa. straciłam Cię, kochanie. straciłam mój świat. więc wróć do mnie dziś, nie dla zakładu. DLA MNIE. pokochaj tak jak nigdy nikt. tęsknię za dotykiem Twych bladych ust. tylko mi wybacz. tylko podziel się szczęściem. może coś wybierzesz. ![]() coś ode mnie: a nad wodospadem łez świeciło słońce... usiądźmy więc przy okrągłym stole. i urwała się rozmowa jak zły sen. nie... nie otwieraj już ust. powstań. kochaj. trwaj. zabawmy się w powietrze. podaj mi swą dłoń. zatraćmy się w marzeniach. spędzę Ci sen z powiek. nie chciałam by do tego doszło. nigdy nie chciałam być wracał. i uderzyła głową o scenę spalonego teatru. zakompleksiona księżniczka daje się we znaki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.