Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-14, 19:44   #751
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Wrzuciłam pielęgnację do wątku

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 19:53   #752
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Bossy ale zgrabny brzuszek Ćwiczysz?? jak tak to moge wiedzieć jak i co bo ja niby a6w cwicze ale to tak srednio mi efekt daje
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 19:54   #753
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Tylko, że ta moja to nie taka zwykła skóra, a ramoneska, która raczej sugeruje przynależność do pewnych "kręgów" muzycznych Więc nie wiem czy taką byłabyś zainteresowana Ona nie jest obcisła, ale w miarę, jak na taki krój, dopasowana. Wszystkie ramoneski jakie mierzyłam wyglądały na mnie właśnie jak zdjęte ze starszego brata, za duże w talii, ramionach, napompowane w biuście i w ogóle wyglądałam jak pożal się boże..
Jakbyś chciała taką klasyczną, prostą bez ozdób to zajrzyj do Mango, Zary.
W Bershce widziałam sporo nowych modeli, w Stradivariusie też.
Dzięki za namiary, na pewno się rozejrzę. Weszłam dziś do Bershki i czym prędzej wyszłam, jakaś masakra, okropne szmaty i bardzo kiepskiej jakości materiały. Nie miałam siły szukać ukrytych perełek.
A jutro jadę na większe zakupy, także może coś wypatrzę

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 19:56   #754
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Bossy ale zgrabny brzuszek Ćwiczysz?? jak tak to moge wiedzieć jak i co bo ja niby a6w cwicze ale to tak srednio mi efekt daje
Od miesiąca niespecjalnie ćwiczę, ale zwykle tak. Biegam, skaczę na skakance. Teraz robię machanie rękoma na boki na brzuch i talię i się jedynie rozciągam. Dziś byłam na rollmasażu i chyba wykupię na to karnet i na powerplate (to takie co mocno trzęsie ).

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 19:56   #755
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
hej postanowiłam pokazać Wam cekiniastą bluzkę jaką wczoraj miałam na sobie do tego miałam czarne leginsy i lakierowane kozaki na szpilce
Bossy, fajna bluzka I rewelacyjna figura

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dzięki za namiary, na pewno się rozejrzę. Weszłam dziś do Bershki i czym prędzej wyszłam, jakaś masakra, okropne szmaty i bardzo kiepskiej jakości materiały. Nie miałam siły szukać ukrytych perełek.
Ja też jutro wybieram się na zakupy ciuchowe, w mojej szafie dominują swetry i grube bluzki z długim rękawem, trzeba odświeżyć nieco look na wiosnę Choć właśnie w prognozie pogody usłyszałam, że w następnym tygodniu powrót zimy
Stary 2009-03-14, 20:04   #756
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Bossy, fajna bluzka I rewelacyjna figura

.supergirls just fly.
Stary 2009-03-14, 20:08   #757
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Od miesiąca niespecjalnie ćwiczę, ale zwykle tak. Biegam, skaczę na skakance. Teraz robię machanie rękoma na boki na brzuch i talię i się jedynie rozciągam. Dziś byłam na rollmasażu i chyba wykupię na to karnet i na powerplate (to takie co mocno trzęsie ).
O powerplacie czytałam szkoda że u mnie w mieście nie ma tego cuda bo może to być dobre na skakance też skacze
Myśle własnie nad bieganiem ale nie wiem czy wytrwam na razie wystarcza mi chyba szybkie marsze z psem
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 20:18   #758
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
O powerplacie czytałam szkoda że u mnie w mieście nie ma tego cuda bo może to być dobre na skakance też skacze
Myśle własnie nad bieganiem ale nie wiem czy wytrwam na razie wystarcza mi chyba szybkie marsze z psem
Skakanka Ci wystarczy. Ja jak kiedyś skakałam to zgubiłam wszystko, łącznie z boczkami. Ja teraz nie skaczę i nie biegam bo nie mam po prostu siły. Ani czasu. Za dużo chyba jednak pracuję.

.supergirls just fly.
Stary 2009-03-14, 21:01   #759
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
idę oglądać

Cytat:
hej postanowiłam pokazać Wam cekiniastą bluzkę jaką wczoraj miałam na sobie do tego miałam czarne leginsy i lakierowane kozaki na szpilce
Cytat:
Właśnie miałam to napisać: co tam bluzka, jaki brzuch!! Jutro kupuję skakankę
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 21:14   #760
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No nie wiedzialam,ze jak zajrze to pewnie cos wykukasz nowego

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Z serii Colour Show. Mam Saphire i Sherry. I żałuję, że nie wzięłam jeszcze Fresii albo Crocusa. A na wzorniku wypatrzyłam taką idealną fuksję jakiej szukałam całe zeszłe lato. Muszę ją mieć choćbym miała spod ziemi wykopać, Mellow się nazywa.
Narobilas mi ochoty na lakiery Eveline tymbardziej,ze mam Lily i Gardenie -sa boskie
Podalabys numery tych ktore masz?

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
po dlugiej walce wewnetrznej zlozylam w koncu zamowienie na BU. wzielam sobie tonik z kwasem PHA, olej z czeresni, skwalan, olejek myjacy pomaranczowy i kwas hialuronowy 2%. na dniach ma przyjsc zamowienie z NP, nie moge sie doczekac juz
NP?cos nie w temacie jestem
U mnie wlasnie wydluza sie lista zakupow na BU z tym,ze modyfikuje niektore formuly i bede miala zrobione gotowce na zyczenie

Cytat:
Seksiarsko sie prezentujesz
Cekinow nie lubie ale pewnie w calosci jestes goraca laska

Edytowane przez Hexxana
Czas edycji: 2009-03-14 o 21:20
Hexxana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 21:19   #761
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
NP?cos nie w temacie jestem
U mnie wlasnie wydluza sie lista zakupow na BU z tym,ze modyfikuje niektore formuly i bede miala zrobione gotowce na zyczenie
http://www.naturalne-piekno.pl/ zamowilam kilka rzeczy na probe
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 22:12   #762
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:

Zdaj koniecznie relacje bo przegladalam pare razy ich oferte i nie powiem bo kusi
Stary 2009-03-14, 22:30   #763
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mag pisac to sobie moze na wiekszosci kremow z kwasami nie ma informacji, zeby nie uzywac latem. ba, nawet nie ma informacji o filtrach koniecznych podczas kuracji wiec nie dziw sie, ze my nieufne
No niby tak, ale im chyba można zaufać, zwłaszcza, że piszą, że tonik można stosować niekoniecznie przy rygorystycznej ochronie przeciwsłonecznej. Poza tym Hexx sama go bierze i ja razem z nią

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja choruję na zatoki od ok. 10-12-go roku życia, ale mi zawsze pomaga wygrzewanie ich i jak mam zatkane to zawsze staram się czymś głowę ocieplać Dla mnie zabójcze są wietrzne pogody, gdy mimo tego, że jest ciepło wieje zimny wiatr i wtedy prawie zawsze zatoki mam potem zatkane
Mam tak samo. Wiatry są dla mnie zabójcze, ból zatok murowany. Czasem nawet nie muszę z domu wychodzić, wystarczy, że za oknem wietrzycho szaleje, a na mnie się to zaraz odbija

Cytat:
MagJa może się na Woodstocku spotkamy w tym roku Chciałabym pojechać, w tym roku nie dałam rady, ale strasznie mi szkoda było
Fajnie by było, jak coś, to się zgadamy bliżej sierpnia. Ja mam nadzieję, ze nam się uda zaliczyć i Bolków i Woodstock, ale wszystko będzie zależeć od pracy.
A mnie tak szkoda było Woodstocku 2 lata temu, bo nagle mi się zachciało pojechać, całkiem fajne kapele grały, no ale nie wyszło. Rok temu pojechałam w sumie bardziej dla atmosfery niż dla kapel i teraz chcę znów. Przez jakiś czas myślałam, że wyrosłam z Woodstocków, ale chyba jednak nie Na pierwszym byłam w 1999, potem w 2001 (w 2000 też się wybieraliśmy, no ale go odwołali), a potem chyba w 2005. Potem była przerwa aż do 2008 i jak widać wzięło mnie na nowo

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ha, a ja mimo strasznych zakwasów jade na rolki za godzinkę
Będę wyglądać jak bałwanek bo przeciez zimno jets strasznie
Ale chcę zrobić przyjemność przyjaciółce więc się poświęcę
Szalona kobieta. A u mnie dziś było zimno, szaro, buro i ponuro. Słońca zupełnie brak.

Cytat:
Przez to wasze gadanie o lakierach do paznokci, też mi się zachciało
A mnie całe szczęście Eveline nie wzrusza, mam uraz po jakimś ichnim mini. Zresztą póki co nie mam żadnych pragnień kolorystycznych, a od 2 tygodni noszę krwistą czerwień Właśnie dziś ją zmywałam i malowałam od nowa.

Cytat:
Zrobiłam rentgen zatok, dostałam kolejne leki, w tym taki delikatny ziołowy środek, który kosztował 48zł
Chyba znam ten lek, nazwy nie pamiętam, ale coś na S chyba, nie? Też mi go laryngolog przepisała, jak usłyszałam, że ziołowy, to nawet o cenę nie pytałam, bo przecież jak ziółka to tanie. Tiaaa Wzięłam jedną blaszkę i dałam sobie spokój, bo na leki poszło grubo ponad 200zł, a poprawy żadnej.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 22:45   #764
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Chyba znam ten lek, nazwy nie pamiętam, ale coś na S chyba, nie? Też mi go laryngolog przepisała, jak usłyszałam, że ziołowy, to nawet o cenę nie pytałam, bo przecież jak ziółka to tanie. Tiaaa Wzięłam jedną blaszkę i dałam sobie spokój, bo na leki poszło grubo ponad 200zł, a poprawy żadnej.
sinupret? wlasnie skonczylam opakowanie
Stary 2009-03-14, 23:18   #765
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Si, si, Sinupret
I koleżanka też go dostała od innego lekarza na wirusowe zapalenie zatok. Także chyba b. popularny, jest. Ciekawe czy równie skuteczny, bo jednak cenę ma zaskakującą
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 23:19   #766
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napaliłam się na te lakiery Eveline, tylko nie mogę znaleźć pełnej palety kolorów w necie a na stronei producenta sa tylko nazwy z numerkami
Chyba ogólnie ciężko z pełną paletą u nich - oglądałam wzorniki w 3 sklepach, wszędzie były inne (tzn. niektóre kolory się powtarzały na wszystkich, ale duże różnice były), były też kolory, których wcale nie było na wzornikach. Nie mówiąc już o tym, że ogólnie wielu kolorów z wzorników nie było nigdzie do kupienia.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ice właśnie ja też z tej serii kupiłam a Crocusa to chyba Estella w Krakowie kupiła...albo się nad nim zastanawiała, już nie pamiętam, grunt, że ładny był
Cytat:
Kupiła, kupiła
Właśnie znajomo mi wyglądał ten odcień i tak właśnie myślałam, że to ten, który Estella pokazywała na zlocie.

Cytat:
Narobilas mi ochoty na lakiery Eveline tymbardziej,ze mam Lily i Gardenie -sa boskie
Podalabys numery tych ktore masz?
Sherry to 369 a Saphire 465.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 23:47   #767
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba ogólnie ciężko z pełną paletą u nich - oglądałam wzorniki w 3 sklepach, wszędzie były inne (tzn. niektóre kolory się powtarzały na wszystkich, ale duże różnice były), były też kolory, których wcale nie było na wzornikach. Nie mówiąc już o tym, że ogólnie wielu kolorów z wzorników nie było nigdzie do kupienia.

Właśnie znajomo mi wyglądał ten odcień i tak właśnie myślałam, że to ten, który Estella pokazywała na zlocie.

Sherry to 369 a Saphire 465.

Ice,dziekuje
Wiem,ze serie lakierow Eveline sa podzielone na kolekcje ale ze wzgledu na dziwna polityke marketingowa firmy nie sa dostepne w calosci ;/
Musze jeszcze przepytac kolezanke bo Ona jakis czas temu sprowadzala do swojego sklepu czesc kolorow.
Stary 2009-03-15, 07:25   #768
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Bershka to takie ubrania dla dzieciaków/nastolatków raczej, też tam nic nie kupuję, bo pomijając jakość i to, że w ich targecie nie jestem od dawna to rzeczywiście jakość rzeczy pozostawia wiele do życzenia. W każdym razie o kurtkach z Bershki/Stradiego dużo dziewczyny na modzie piszą. Jak weszłam szukając kurtki to faktycznie było dużo modeli, nic w moim stylu, ale może Ty coś znajdziesz

Cytat:
No niby tak, ale im chyba można zaufać, zwłaszcza, że piszą, że tonik można stosować niekoniecznie przy rygorystycznej ochronie przeciwsłonecznej. Poza tym Hexx sama go bierze i ja razem z nią

Fajnie by było, jak coś, to się zgadamy bliżej sierpnia. Ja mam nadzieję, ze nam się uda zaliczyć i Bolków i Woodstock, ale wszystko będzie zależeć od pracy.
A mnie tak szkoda było Woodstocku 2 lata temu, bo nagle mi się zachciało pojechać, całkiem fajne kapele grały, no ale nie wyszło. Rok temu pojechałam w sumie bardziej dla atmosfery niż dla kapel i teraz chcę znów. Przez jakiś czas myślałam, że wyrosłam z Woodstocków, ale chyba jednak nie Na pierwszym byłam w 1999, potem w 2001 (w 2000 też się wybieraliśmy, no ale go odwołali), a potem chyba w 2005. Potem była przerwa aż do 2008 i jak widać wzięło mnie na nowo
Marzy mi się jakiś piękny granat, może coś znajdę dzisiaj
A z Woodstocku się nie wyrasta I całe szczęście, bo dziwnie bym się czuła jakby sama dzieciarnia się zjeżdżała tylko
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 07:56   #769
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Sinupret mam nadzieję, że pomoże, jest zachwalany na różnych forach.
Cytat:

Cytat:
Bershka to takie ubrania dla dzieciaków/nastolatków raczej, też tam nic nie kupuję, bo pomijając jakość i to, że w ich targecie nie jestem od dawna to rzeczywiście jakość rzeczy pozostawia wiele do życzenia. W każdym razie o kurtkach z Bershki/Stradiego dużo dziewczyny na modzie piszą. Jak weszłam szukając kurtki to faktycznie było dużo modeli, nic w moim stylu, ale może Ty coś znajdziesz
Popatrzę, Stradivariusa mam pod nosem, więc pewnie w tym tygodniu się wybiorę, zaraz pójdę na modę popatrzeć co dziewczyny piszą.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 11:43   #770
isa666
Zakorzenienie

Bry
Wróciłam właśnie z uczelni. Mam 5.0 z seminarium
Promotorka do mnie i koleżanki: pamiętam, że panie były na seminarium, ale prac jeszcze nie widziałam
My: Nooo....ten tego, bo my piszemyyyy...
Promotorka: Wiem wiem, a ja i tak wpisuję wszystkim 5, bo to się potem liczy do średniej i czemu mam ją komuś zaniżać
No to teraz muszę coś zacząć pisać w końcu.

Byłam chwilę w G.Krak, wyszłam z 2 parami kolczyków z C&A To chyba już jakiś nałóg.

I muszę jeszcze powiedzieć, że Wax dla blondynek L`Biotica jest boski Zupełnie inne włosy są po nim jak po tym zagranicznym - po nim końce często były sztywne i takie sianowate a po tym polskim są gładkie, nawilżone i można mokre włosy rozczesywać, bo nie są ani odrobinę splątane Chyba się polubię z tym Waxem na dłużej

Cytat:
Fajna A figurki Ci zazdroszczę

Cytat:
O, zaraz oblookam.

Cytat:
Mam tak samo. Wiatry są dla mnie zabójcze, ból zatok murowany. Czasem nawet nie muszę z domu wychodzić, wystarczy, że za oknem wietrzycho szaleje, a na mnie się to zaraz odbija
Ja prawie zawsze łapię choroby jak jest wiatr Niecierpię wiatrzyska
Stary 2009-03-15, 12:00   #771
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice,dziekuje
Wiem,ze serie lakierow Eveline sa podzielone na kolekcje ale ze wzgledu na dziwna polityke marketingowa firmy nie sa dostepne w calosci ;/
Musze jeszcze przepytac kolezanke bo Ona jakis czas temu sprowadzala do swojego sklepu czesc kolorow.
Ja mam nadzieję jednak upolowac gdzies kolor, który mnie interesuje, chociaż nie bardzo mam teraz pomysł jak to zrobić. Chyba po prostu muszę nawiedzać regularnie sklepy, które prowadzą te lakiery i liczyć na szczęście.
Stary 2009-03-15, 12:56   #772
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nadzieję jednak upolowac gdzies kolor, który mnie interesuje, chociaż nie bardzo mam teraz pomysł jak to zrobić. Chyba po prostu muszę nawiedzać regularnie sklepy, które prowadzą te lakiery i liczyć na szczęście.
A gdzie one jeszcze są prócz Firlita i apteki w Krakowskiej?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 13:13   #773
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A gdzie one jeszcze są prócz Firlita i apteki w Krakowskiej?
Ja byłam własnie w Krakowskiej i w dwóch Firlitach. Jeszcze chyba A propos je prowadzi, musze się tam przejść kiedyś. W Krakowskiej jest największy wybór i w dodatku znacznie większy niż był jeszcze kilka miesięcy temu.
Stary 2009-03-15, 13:27   #774
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość

Właśnie miałam to napisać: co tam bluzka, jaki brzuch!! Jutro kupuję skakankę

Cytat:
Seksiarsko sie prezentujesz
Cekinow nie lubie ale pewnie w calosci jestes goraca laska
Dzięki he he

Cytat:
a tsooo

Cytat:

I muszę jeszcze powiedzieć, że Wax dla blondynek L`Biotica jest boski Zupełnie inne włosy są po nim jak po tym zagranicznym - po nim końce często były sztywne i takie sianowate a po tym polskim są gładkie, nawilżone i można mokre włosy rozczesywać, bo nie są ani odrobinę splątane Chyba się polubię z tym Waxem na dłużej
Ja kupiłam ten wax rainforest. Narazie użyłam 2 razy. Za 1 razem byłam b.zadowolona, za 2 już tak średnio. Dziś znów będę używać więc zobaczymy

Cytat:
Fajna A figurki Ci zazdroszczę
Nie ma czego

A ja na serio chyba muszę przystopować bo mam same problemy ze zdrowiem. Znów powróciły okropnie boleśne skórcze mięśni, palców.. do tego okropne bóle brzucha skórcze krew mi z nosa leci, i w ogóle ostatnie 3 dni wymiotowałam, dziś wpadłam na zajęcia a koleżanka na głos "a co ty taka blada!"

aaaaa

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-03-15 o 13:29
Stary 2009-03-15, 13:53   #775
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A ja na serio chyba muszę przystopować bo mam same problemy ze zdrowiem. Znów powróciły okropnie boleśne skórcze mięśni, palców.. do tego okropne bóle brzucha skórcze krew mi z nosa leci, i w ogóle ostatnie 3 dni wymiotowałam, dziś wpadłam na zajęcia a koleżanka na głos "a co ty taka blada!"
Biedactwo

Jeszcze btw. Twojej bluzeczki - czy takie cekiny nie odpadają? Bo ja chcem od dawna kupić bluzkę z cekinami, ale się boję właśnie, że będą one odpadały.
A w NY jest pełno ślicznych bluzeczek takich "nietoperzowatych" i longów I się chyba będę musiała zaopatrzyć w kilka.

EDIT: Złoś znów coś kombinuje, bo czcionka jakaś wielka Wolałam już jak była mała.
Ale Podobno będą skórki dla Wizażu; mam nadzieję, że jakieś fajne.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-15 o 14:11
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 14:12   #776
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam własnie w Krakowskiej i w dwóch Firlitach. Jeszcze chyba A propos je prowadzi, musze się tam przejść kiedyś. W Krakowskiej jest największy wybór i w dodatku znacznie większy niż był jeszcze kilka miesięcy temu.
Dzięki, zajrzę w tym tygodniu, bo chyba będę potrzebowała kolejnej pocieszynki
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 14:16   #777
isa666
Zakorzenienie

Są skórki dla Wizażu(na dole strony do wyboru) Ustawiłam sobie szarą i jest git
Stary 2009-03-15, 14:21   #778
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Bry
Wróciłam właśnie z uczelni. Mam 5.0 z seminarium
Promotorka do mnie i koleżanki: pamiętam, że panie były na seminarium, ale prac jeszcze nie widziałam
My: Nooo....ten tego, bo my piszemyyyy...
Promotorka: Wiem wiem, a ja i tak wpisuję wszystkim 5, bo to się potem liczy do średniej i czemu mam ją komuś zaniżać
No to teraz muszę coś zacząć pisać w końcu.
Isa, gratuluję 5 U nas też zazwyczaj stawiają 5 z seminarium oraz pracowni żeby nie zaniżać studentom średniej A do pisania pracy i ja jakoś nie mogę się zabrać, o ile przy licencjacie jakoś sprawniej mi to szło to teraz dosłownie zero weny, a czas leci

Cytat:

aaaaa
Bossy, ćwiczenia ćwiczeniami, ale nie ma co się tak forsować, jeśli zdarzają ci się już nawet krwotoki z nosa to nie można tego bagatelizować Może na jakiś czas przerzuć się na lżejsze ćwiczenia, jakiś basen na przykład?

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Są skórki dla Wizażu(na dole strony do wyboru) Ustawiłam sobie szarą i jest git
Ooo to lecę zobaczyć

A ja wróciłam z zakupów tylko z torbą, w dodatku przy kasie okazało się że jest przeceniona 20% co mnie bardzo ucieszyło Chciałam jakieś lżejsze bluzeczki sobie kupić, ale nic mi się nie spodobało..
Stary 2009-03-15, 15:15   #779
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
a tsooo
popiol wulkaniczny, kremy myjace i olejek jojoba, i macice perlowa i proszek jedwabny. no

boze boze boze kto zgasil slonce? pogoda jest paskudna a w sklepach nic nie ma. chcialam jakis blyszczyk czy cus ale nic sobie nie kupilam
Stary 2009-03-15, 15:22   #780
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Isa, gratuluję 5 U nas też zazwyczaj stawiają 5 z seminarium oraz pracowni żeby nie zaniżać studentom średniej A do pisania pracy i ja jakoś nie mogę się zabrać, o ile przy licencjacie jakoś sprawniej mi to szło to teraz dosłownie zero weny, a czas leci
Dziękuję
Co do pracy - możemy się wzajemnie mobilizować Najgorzej jest zacząć(a jeszcze gorzej wziąć się za to żeby zacząć ). Potem jakoś już pisanie idzie.

Zjadłabym coś dobrego...chyba sobie kisiel zrobię

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości