![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurale mam po babci, maja juz ponad wiek i bardzo mi zalezy na delikatnej i odpowiedzialnej obrobce ![]() ![]()
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-13 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
![]() bede szukac. zalezy mi bardzo, zebym to miala na czerwiec ![]() ![]()
#724 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wstałam rano wcześnie i wzięłam się za modelowanie moich włosów. Wyszło nawet ok, ale muszę mieć piankę zwiększającą objętość(dlatego dziś kupię), bo bez niej już mi wszystko zaczyna oklapywać na doł ![]() Ale będę walczyć i próbować aż nie ułożę włosów tak jak w salonie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem co to za ból. Przede wszystkim musisz uważać żeby Cię bardziej nie zawiało, czyli czapa i szalik w ruch ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o czapkę to ciężko, nie znoszę czapek, ale czasem się zmuszę, żeby założyć. Zobaczymy co mi dzisiaj lekarz powie. Leczę zatoki od wielu lat, ale w tym roku za każdym razem gdy się przeziębię albo zrobi się zimno to od razu bolą mnie zatoki. Dzisiaj chyba będę w końcu sprzątać w pokoju i w ubraniach - a jutro najprawdopodobniej pojadę do Factory, żeby uzupełnić trochę garderobę.
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyszło słoneczko ![]() EDIT: Zbieram się na zakupy i uczelnię. Miłego dnia ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-14 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale dziś piękna wiosna! Właśnie siedzę z maseczką oczyszczającą, potem zbieram się na pedicure ![]() ![]() Mam zamiar założyć dziś mój nowy wiosenny płaszczyk ![]()
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przejrzyj kiedyś na gotowaniu "co dziś zjadłaś na śniadanie" (czasami wpadnę poczytać jak potrzebna mi wena żeby wykombinować coś fajnego do jedzenia, dziewczyny takie cuda wymyślają, że zawsze coś wpadnie w oko ![]() Jakbym zjadła taką jajeczniczkę z bułeczką to by mnie ssało po kwadransie ![]() Też szukam jakiejś torby fajnej ![]() ![]() ![]() Kupiłam w końcu ramoneskę na koncerty i motor ![]() ![]() ![]() I napadłam na SP, ten sklep to zło. No, ale zapasów garniera z dzieciaczkiem (jeszcze zdążyłam upolować parki ![]() I Iconica kupiłam, ciekawe jak się spisze. I na podkład adaptacyjny Ori się skusiłam, bo podobno jasny, Daria kiedyś o nim pisała, a dla mnie już nie ma nadziei ![]() Vibesko, tęskniłaś? ![]() ![]() ![]() Niech już przyjdzie wiosna. Od razu się człowiek lepiej czuje, jest radosny nawet jeżeli ma zapieprz na co dzień ![]() Chyba sobie pójdę dzisiaj na "ciekawy przypadek..." z Pittem. Podobno fajny, a ja lubię Kate B. ![]() MagJa może się na Woodstocku spotkamy w tym roku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Nowa nowość na BU:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-cherry.html ![]()
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Ha, a ja mimo strasznych zakwasów jade na rolki za godzinkę
![]() Będę wyglądać jak bałwanek bo przeciez zimno jets strasznie ![]() Ale chcę zrobić przyjemność przyjaciółce więc się poświęcę ![]()
#732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ramoneska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Z serii Colour Show. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zrobiłam sobie mini poranek rolnika - maseczka oczyszczająca Galenic i winogronowa YR. Przetestowałam też tusz Lancome Virtuose Black Carat i na razie jest mizernie. Mam nadzieję, że się poprawi jak nieco zgęstnieje, bo tak to być nie może. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
Każdy powód jest dobry, żeby kupić nowy puder
![]() ja bym poszła na rower, ale muszę robić obiad i się uczyć ![]() ![]() ![]() Nie na zakupach ![]() ![]() ![]() A to mi się przypomniało - muszę pomalować paznokcie - ostatnio jak u nas nocowała, obudziła moją mamę mówiąc jej "ale masz ładne paznokcie" ![]() ![]() Jak sobie pomyślę, to też tak miałam - najlepsze w wakacjach było to, że można było mieć pomalowane paznokcie (do przedszkola nie wolno było ![]() ![]()
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybredna jestem w tym względzie. Najgorsze, że jak już mi się jakaś torba spodoba to najczęściej ma zamknięcie na magnes/zatrzask, co za poroniony pomysł ![]() A za ramoneską chodzę od 1,5 roku chyba. Już nawet tutaj dziewczynom trułam, że jakby jakaś zobaczyła coś interesującego to ma dać cynk ![]() Te w H&M widziałam, za krótkie dla mnie i ta eko-skóra wygląda mocno kiepsko. No, ale to już wiadomo, co osoba to opinia. Dla mnie największą udręką było znaleźć taką, która nie byłaby jak "z chłopa zdjęta" ![]() I dodatki w postaci zamków/pasków/frędzli/ćwieków raczej odpadały, bo nie lubię jak jest naćpane że tak powiem w nadmiarze, a często się zdarzało. I musiała być dłuższa niż za piersi, bo taka krótka to nie wiem dla kogo ![]() W każdym razie znalazłam wymarzone cudo z prawie żadną ilością dodatków, taką w której nie wyglądam jak napompowana i dłużej nie szukam ![]() Zdążyłam przed najbliższym koncertem ![]() Przez to wasze gadanie o lakierach do paznokci, też mi się zachciało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
![]() ![]() Byłam w Kaziu i kupiłam kurtałkę w NY, ale nie skórkę a taki kurteczko-żakiet szary w kratkę i jest on dość cienki, więc nada się dopiero na bardzo ciepłe wiosenne dni(czyli gdzieś w okolicy maja ![]() Zaszalałam też w SP(btw. wiecie, że mają tam polskie Waxy firmy L`Biotica? ![]() ![]() No i nie obeszło się bez zakupu perfum ![]() ![]() ![]() No a teraz idę zjeść coś, bo padam z głodu ![]()
#737 |
Zakorzenienie
|
Kochanie- ja też muszę się uczyć
![]() ![]() Na rolkahc było genialnie wręcz ![]() ![]() Napaliłam się na te lakiery Eveline, tylko nie mogę znaleźć pełnej palety kolorów w necie a na stronei producenta sa tylko nazwy z numerkami ![]() Isa- gratuluję udanych zakupów ![]()
#738 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko
![]() Co do zakupów to jeszcze mam w planach jeden wypad po jakieś bluzeczki i sweterki na wiosnę, bo dziś już mi się nie chciało nic mierzyć ![]() I potwierdzam - w Krakowie dziś była piękna wiosenna pogoda ![]() Wzięłam się za małe eksperymentowanie: nałożyłam na włosy te wałki na rzepy i ciekawa jestem co wyjdzie ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-14 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Jelonku a gdzie dorwałaś kurteczkę? Ja nigdy skóry nie lubiłam, ale ostatnio zachorowałam na jakąś obcisłą kurtkę skórzaną - z tym, że ja nie lubię zbędnych ozdób, więc chciałabym coś nie rzucającego się w oczy. Moja siostra ma bardzo fajną, ale z zeszłego roku. No i wolałabym żeby nie kosztowała kroci.
Zrobiłam rentgen zatok, dostałam kolejne leki, w tym taki delikatny ziołowy środek, który kosztował 48zł ![]()
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
po dlugiej walce wewnetrznej zlozylam w koncu zamowienie na BU. wzielam sobie tonik z kwasem PHA, olej z czeresni, skwalan, olejek myjacy pomaranczowy i kwas hialuronowy 2%. na dniach ma przyjsc zamowienie z NP, nie moge sie doczekac juz
![]()
#741 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ależ dziś był (tzn. nadal jest ![]() ![]() Nawet poranna wizyta u dentysty nie zdołała go zepsuć ![]() ![]() Tak chwaliłyście tę piankę Welli, że się dziś na nią skusiłam ![]() ![]() Poza tym pobawiłam się w kurę domową ![]() ![]() A propo herbatek- kupiłam w Rosmannie czarną sypaną z mango i pomarańczą i przyznam, że fajna ![]() ![]() Ice właśnie ja też z tej serii kupiłam a Crocusa to chyba Estella w Krakowie kupiła...albo się nad nim zastanawiała, już nie pamiętam, grunt, że ładny był ![]()
#742 |
Zakorzenienie
|
Estellko zdrowiej
![]() A, wąchałam dziś w SP perfumy Sun Moon Stars(pamiętam, że jeszcze jako dziecko widziałam ich reklamę w jakiejś gazecie i bardzo mi się podobała i zawsze byłam ciekawa jak mogą pachnieć); wg. mnie one pachną....jak koniczyna ![]()
#743 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A mnie chyba łapie jakieś przeziębienie... Od rana źle się czuję i nie mogę nacieszyć się weekendem. Posiedzę więc zawinięta w koc z książką a później porządnie się porolniczę bo widzę jakieś suche skórki na buzi ![]()
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staram się, mam sporo leków, może zadziałają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post11443750 taka kombinacja makijażowa mi wyszła w tygodniu
![]()
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja (odpukać) póki co czuję się dobrze i mam nadzieję, że po tym krytycznym lutym, gdy byłam cały czas chora wreszcie mój organizm się zregenerował i nie będę już musiała brać żadnych lekarstw ![]() EDIT: Idę obejrzeć Galileo, potem się porolniczę. A jutro rano jadę na uczelnię po wpis z seminarium i na rozmowę z promotorką ![]() Do jutra, miłego wieczoru ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-14 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakbyś chciała taką klasyczną, prostą bez ozdób to zajrzyj do Mango, Zary. W Bershce widziałam sporo nowych modeli, w Stradivariusie też. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie niby też. Poza tym ja niespecjalnie lubię takie rzeczy. Ale ta w całości wyglądała naprawdę b.fajnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.