|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Życie utkane z tęsknoty i smutku. W herbacie zatapiam dzień. Schowałam serce do lodówki. Jeśli ktoś już puka do moim drzwi to tylko przeciąg. Lubię samotność, ale tylko we dwoje. Życie jest piękne, a ja nienormalna. Nie buduj swojego świata na facecie, to nigdy się nie zawali. - Dlaczego płaczesz? - Ponieważ jestem kobietą. Śpię na środku łóżka, żeby nie zauważyć, że kogoś brakuje. - Nie potrzebuje faceta! - Każdy kogoś potrzebuje.
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2009-03-15 o 18:49 |
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Ahh... jak to miło.. Wczoraj Was podziwiałam... A dziś mnie wyróżniacie... myślę, że na to nie zasługuję, ale.. dziękuję
![]() LittlePinkAngelxD, xDJakJaCieLubiexD, JednaNaMilion... Primadonna - ahh genialne opisy..Nie jestem w stanie Was wszystkich wymienić... Nydee, bananowalaska, Marzeniątko, Icamna <3 ojj wsyzstkie cudiwne! * * * bez off'a Samotnym jest się tylko wtedy, gdy ma się na to czas. On nie miał czasu. Tak skrzętnie organizował sobie życie, żeby nie mieć czasu. tylko jeden bo czytam.. S@motność w sieci <33
|
|
#633 |
|
xoxo
|
-dlaczego ty mnie nie lubisz?
-bo wole Cię kochać . Przeszłość w ramach obrazów Twój szydzący uśmieszek za szkłem Wolałabym żyć na ulicy Niż w tym męczącym wspomnieniu. Twój klucz nie będzie pasował do mojego życia nigdy więcej Czy kiedykolwiek wyrzuciłeś garść brokatu w powietrze? Całe życie czekam na dzwonek, który udowodniłby, że nie jestem sama. Szklana chwila na stole Złapać na lasso księżyc i gwiazdy i pociągnąć tą linę blisko. kiedy pierwszy raz okłamałam Twoje oczy Widziałam jak pięknie patrzyłeś On jest moim złotym aniołem Teraz moje serce jest tak twarde, że aż złote On jest najsłodszą rzeczą jaka mi się przytrafiła
|
#634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
merci .. ![]() ----------------------------------- Stoję w progu,
wciąż nie wiedząc, co mam zrobić, doskonale zagubiona. 'świat nauczył nas wszystko dialogować.' Niekiedy śmiech to tylko kotara wielkiej sztuki płaczu. Jestem metaforą prostych słów. Żeby nie jeść samemu, jem z telewizorem. Uczucia to słodki deszcz z nutą goryczy. Jakże często ta nuta przeważa nad słodyczą... Tak mnie uderzyłeś swoimi słowami po twarzy, że nie jestem pewna czy jeszcze wyglądam jak człowiek. Życie jest pielgrzymką. Ciekawe jakie stacje przegapiłam. Takie nastały czasy, że charaktery są powszechnie kopiowane. Złudzenie optyczne to najłagodniejsze ze złudzeń, jakie daje nam świat. |
|
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
trochę smętów, no ale taki mam humor: codziennie na Ciebie patrzę, ale nie dochodzi do mnie myśl, że nie możesz być mój... mogę Cię zapewnić, że nikt nie kochał Cię tak jak ja spojrzała na niego, otarła łzę, machnęła ręką i odeszła... nie ma ludzi idealnych, ale ja Cię cały czas idealizuję co zrobisz, gdy powiem 'przytul mnie?' cholero, jedna! wyłaź z mojego serca! oddałabym wiele, żeby on TAK na mnie spojrzał bo ja mam papierowy wachlarz, którym zakrywam się przed uczuciami a czemu, gdy jest mi źle, nie możesz schować mnie do pudełeczka? niby już duża, a cały czas taka maaała... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
o kurczaczek
Dziekuuuje <3 ;]! mojamojamoja ![]() ![]() ...moje sumienie jest niespokojne,ale mimo że przegrałam bitwę,to wygram tą wojnę Na zdjęciu pluszowy misiaczek,a w serduszku prawdziwy robaczek ;-* Mój kochany Robaczek,do którego leci najsłodszy buziaczek ![]() tak wiele tajemnic i sekretów te oczy kryją,których już ani gorzkie ani słodkie łzy z mej pamięci nie wymyją... Zagubiona...Zastanawiam się: Czy wciąż jestem sobą?Czy może już całkiem inną osobą??? Gdzie jest moje prawdziwe Ja Gdzie zbłądziła dusza ma Kiedy woda sodowa w głowie bombelkuje,to pózniej takie efekty się otrzymuje ;D ![]() Z uśmiechem na twarzy,aby można było myśleć,że nic złego się nie wydarzy... i takie cos ![]() Znali się od dziecięcych lat. Łączyło ich wiele podobnych dat. Wspólni znajomi,rodzina,przyjacie le, Wiedzieli o sobie bardzo wiele. Powoli z każdym dniem coraz bardziej dorastali, I wtedy więcej już rzeczy się obawiali. W poszukiwaniu swoich sympatii oboje wiele dalekich dróg przemierzali, I mimo że byli tak blisko siebie, To nawzajem się omijali, Bo niczego nie zauważali. Lecz pewnego dnia w nim jakieś uczucie się obudziło, Albo może coś mu się przyśniło. Wybrał moment i do niego czekał, Ale tak naprawdę troszkę się bał i z tym zwlekał. Jednak w końcu się odważył, I zrobił to o czym marzył. Miał jej do przekazania coś ważnego, Mówił że to coś bardzo poważnego. Wtedy wiedział że już się nie wycofa, Więc wyznał jej że ją bardzo kocha. Ona była zaskoczona, Ale jednocześnie strasznie przerażona. Nie potrafiła po niedawnym zawodzie, Rzucić się w wir nowej przygodzie. Po tym przykrym doznaniu, Była w wielkim zakłopotaniu. Jednak wszystko dokładnie przemyślała, I w końcu szansę mu dała. On sprawiał wrażenie chłopaka bardzo przekonującego, A jednocześnie wyglądał na zakochanego. Ona w głębi duszy się starała, Ale bardzo ryzyka się bała, Po prostu jeszcze czasu potrzebowała. Jednak jemu zabrakło cierpliwości, I w ostatniej chwili sprawił jej tyle przykrości. Wysłał ostatnią wiadomość o treści: "Koniec z nami", I wtedy oboje już zostali sami. Ona dopiero po jego stracie sprawę sobie zdała, Że bardzo go kochała. Wszystko to zostało smutkiem zakończone, A serce dziewczyny kolejny raz bardzo zranione... nie wiem dlaczego ale taka wene mialam ![]() te opisy' to chyba bardziej do zdj )ale może komuś coś !Czarnula4 ! pierwszy opis byl niedawno dodawany! z tego co pamiętam i nie smacznie sie takie cos czyta !z gory dziękuje za przeczytanie !
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-15 o 19:34 |
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
nie można grać na zerwanych strunach.
jesteś legendą, bardzo przystonją legendą. dorosłość, jak początek umierania. twój smak czuje jeszcze na podniebieniu. pojawiam się i znikam. Rusza cię to? Czy nie dasz po sobie poznać?
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
Od wolności dzielą mnie tylko jedne drzwi, których nie mam sił otworzyć.
Miłość, wzruszenie, estetyczne zachwyty są mi równie potrzebne jak oddech. Czasy są ciężkie dla marzycieli. To będzie dzień w kolorze pomarańczy.
|
#639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesze się, że się komuś podobają ![]() __________ Potrzebuję drinka i mężczyzny. Lubię wspominać chwilę, których nigdy nie przeżyłam. Cerujemy serca jak kieszenie i wmawiamy sobie, że miłości nie ma. Żyć? Nie, nie umiem. Już nie wiem na czym to polega. Dlaczego nie mogę umrzeć z powodu złamanego serca? To by było znacznie łatwiejsze niż z nim żyć. Czasem nie ma się ochoty, nawet na ulubioną czekoladę.
|
|
#640 |
|
BAN stały
|
Zdobyc kogos a potem stracic to jak kupic szczescie i łzami zapłacic.
|
|
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kochanaa;11458569]Ahh... jak to miło.. Wczoraj Was podziwiałam... A dziś mnie wyróżniacie... myślę, że na to nie zasługuję, ale.. dziękuję
![]() LittlePinkAngelxD, xDJakJaCieLubiexD, JednaNaMilion... Primadonna - ahh genialne opisy..Oj.. Ja wymieniona przez Ciebie? Ja chyba śnie ;* CUDNA TY <3 bez off'a: [Nawet moja ulubiona czekolada zmieniła smak.. To był mój błąd... do zamkniętych drzwi chciałam wejść.. Wezmę kartę, portfel, po czym wyjdę z pokoju. Zamknę cicho drzwi, nie będzie śladów w domu. Więc raczej nie narażę się nikomu. Możesz nie uwierzyć w siłę mego gorąca. Jestem podniecająca? Dla Twojej kasy stać mnie nawet na więcej...
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
Chciała tylko, by ją kochano. By dano szansę. Chciała zmieniać świat, jak filmy świat zmieniają. Chciała całować i być całowaną. Nikt nie potrafił kochać. Nikt nie rozumiał. Boisz się? Nie kochaj. Nie kochaj mnie, jak inni. Zamknę klatkę, wyrzucę klucz. Nie kochaj. Jak rozmotać zasupłany kłębek czerwonej wełny w sercu?' " Zapomniałam nakręcić czas I zapomniałam rozpocząć nowy dzień. W zagubionej przestrzeni trwam, cały świat płynie obok gdzieś. " .Prowadzona przez zapomniane łąki pamięci. Jeszcze bardziej sami, on patrzy nocami na nią Jak to możliwe, że tak nisko upadł anioł? I nic nie czuje, nawet nie czuje się rożnie I jedno i drugie zamieszkuje próżnię.
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniątko, Primadonna - czujcie się okradzione ;]
wsłuchuję się w muzykę nocy. Czasem myślę sobie, że mogłabym być bańką mydlaną. Żyłabym krótko, ale jakże piękny byłby mój żywot Zniszczona strefa satynowych myśli. Czuję się jak ćpun na detoksie. Ile razy znajdę klucz do szczęścia, jakiś dupek wymienia zamek. Pocałujesz mnie w końcu czy potrzebujesz specjalnego zaproszenia?! Nie będzie miłości między nami bo ja nie chcę cię kochać, a serce moje spało kiedy pukałeś do jego drzwi i nawet nie wie o twoim istnieniu. Nienawidzę świata, nie chce mi się żyć. Albo się pochlastam albo zacznę wyć.
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
peculiarity -Ty również jesteś cudownaaa ! <3 a ja po prostu jestem w Tobie i Twoich opisach zakochana ;*
![]() poznasz mnie, bo ja cała blaskiem Twoim płonę niesamowicie mnie to kręci dasz mi siebie w granulkach? jestem muzyką, chwilą prawdy, zwiastunem Podróbka ideału z fabryki na Tajwanie Ukradli i wywieźli gdzieś moje serce Chodźmy popatrzeć, jak słońce chowa się za linię horyzontu Uwierzyłam w jego słowa, rzucane ot tak, bez namysłu i dla żartu Jesteś tylko po to by cieszyć oczy Wciąż kryję w sobie tyle sprzecznych uczuć Wyrwij mnie z tej samotności, bądź moim ukochanym Oddychanie bez Ciebie jest dosyć trudne, ledwo sobie z tym radzę Dam sobie szczęście w żyłę, może wtedy poczuję je szybciej Zaczynam od nowa przerabiać Cię __________________ Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.
|
|
#645 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wow, śliczne![]() Cytat:
nie twierdzę, że nie jest ładny... ale za często się już tu pojawia świat zwolnił, a moje serce bije teraz szybko spróbuj choć raz odsłonić twarz i spojrzeć prosto w słońce kiedy jestem blisko Ciebie, świat się mieni kolorami szalona wolność, chcesz się udławić nią każda mijająca chwila to szansa, żeby coś zmienić umysł traci kontrolę, a ciałem zaczyna kierować serce niecodzienni mężczyźni rodzą się nocą... w snach widzę zachód słońca w Twoich oczach na zewnątrz jest zimno, ale między nami... musisz patrzeć im w oczy bo inaczej spadniesz, nie bedziesz mógł spać w nocy lecz królewicz ją mocno przytulił i się razem z betonu odkuli
|
|
#647 |
|
BAN stały
|
powinieneś wiedzieć, że jeśli najdzie mnie ochota - zniszczę Ci życie.
kiedyś nawet sam wyraz "miłość" robił na mnie wrażenie. to nie ja jestem oschła, skarbie. to ta Twoja wrażliwość na własną krzywdę. ktoś nam kiedyś wywróżył długie i szczęśliwe życie. przekonamy się, czy miał rację? podobno z moich oczu zniknęła już ta dziecięca naiwność. czy nasze cholerne szczęście się kiedyś skończy? oboje chcemy wierzyć, że będziemy tymi, którym się uda. bo w gruncie rzeczy miłość jest nieuleczalna. do cholery, co Ci przyszło do głowy, że chcę się z niej leczyć?! jak mała dziewczynka poddaję się posłusznie. wybacz, dla Ciebie nie potrafię być twarda. |
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
JednaNaMilion - o. to cudownie ;D ja porywam ten : "daty naszych lepszych chwil." ;*
zakichanakrolewna - ja ? najlepsza ? jejku ;p to miłe i to bardzo (: no a Ciebie znów okradam ;*LittlePinkAngelxD- ahh <3 ciesze się bardzo ;** no i też okradłam (: Primadonna - hah (: i Twoje u mnie również ;* Kochanaa - dziękuję słoneczko ;* a ten opis kradnę (: lilyblack - skarbeńku ;DD ;* zabieram te Twoje cuda ;* ____________ tak i najlepiej to wogóle przeproś mnie, za to, że się we mnie zakochałeś :/ gorzka cząstka pomarańczy. moje dłonie się trzęsą, moje usta są suche, moje oczy płoną. Pani z zielonego sklepu pieczywa Prostytutki na końcu nieba Zabierzcie ten tłum ! Próbuję spać.
|
#649 |
|
xoxo
|
Ktoś prosił o anglojęzyczne opisy:
(z moich zbiorów) And now I see what I really am: a thief, a whore, and a liar! // I teraz widzę, czym naprawdę jestem: złodziejem, dziwką i kłamcą Meet me after dark again and I'll hold you. // Spotkajmy się znów po zmroku i wtedy Cię przytulę It never was and never will be, you're not real and you can't save me. // To nigdy nie było i nigdy nie będzie, nie jesteś prawdziwy i nie możesz mnie ocalić I`m numb to you - numb and deaf and blind. // Jestem tobą sparaliżowana - sparaliżowana, i głucha, i ślepa Try and make it all okay - Spróbuj i spraw, żeby wszystko było OK. I gave you everything and never asked for anything - Dałam ci wszystko i nigdy o nic nie prosiłam I've got to breathe, I can't keep going under.... // Muszę oddychać, nie mogę wciąż iść na dno No amount of painkillers could keep this ache away... // Żadna ilość środków przeciwbólowych nie powstrzyma tego bólu I used to pretend that I feel ok... // Przyzwyczaiłam się udawać, że czuję się w porządku Don't ask, how I feel... // Nie pytaj jak się czuję Break the rules. // złam zasady I know I'm not easy to love, but couldn't you have tried? // Wiem, że niełatwo mnie kochać, ale nie mógłbyś chociaż spróbować? I had a heart, until you took it from me. // Miałam serce, dopóki mi go nie zabrałeś I walk an extra mile just to see you with her. // Przeszłam dodatkową milę tylko po to, by zobaczyć cię z nią Forgive me for the things, that I never said to you... * (wybacz mi za te rzeczy, których nigdy Ci nie powiedziałam) You know I'm one of a kind, there'll never be another me! // Wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju, nigdy nie będzie drugiej takiej jak ja Can't get me out of your mind, you're lost in your own fantasy. // Nie możesz wyrzucić mnie ze swoich myśli, jesteś zgubiony we własnej fantazji Is it hard for you to realize? She'll never be me! // Czy to jest trudne do zrozumienia? Ona nigdy nie będzie mną! You're all I want but not like this. // Jesteś wszystkim, czego chcę, ale nie w ten sposób I'm watching you disappear but you, you were never here... // Widzę, jak znikasz, ale Ciebie, Ciebie tu nigdy nie było I can’t keep what isn't my. // Nie mogę zatrzymać czegoś, co nie jest moje Don't say you love me unless you really mean it. Because I might do something crazy like believe it! // Nie mów, że mnie kochasz, dopóki naprawdę nie będziesz tak myślał. Bo mogę zrobić coś tak szalonego, jak uwierzyć w to! Don't cry because it's over, smile because it happened. // Nie płacz, dlatego że coś się skończyło, ciesz się, że w ogóle się zdarzyło You don't wanna kiss my lips and we don't talk too much.. / Już nie pragniesz mnie całować i nie rozmawiamy za dużo.. Lately tou don't look at me..There's something in your eyes. . / Ostatnio nie patrzysz na mnie..Coś jest w Twoich oczach.. Telling me that you don't care..You think of someone else.. / Powiedz mi, że Ciebie już to nie obchodzi..Myślisz o kimś innym .. You love another girl..Now she will be your pearl../Kochasz kolejną dziewczyną..Teraz ona będzie twoją perłą.. Held my breath seeig you both..And I couldn't' deny .. / Wstrzymuje oddech i widzę ciebie..Nie mogę temu zaprzeczyć ( nie mogę się tego wyprzeć).. I won't ever let somebody hurt me one more time.. / Przenigdy sobie nie pozwolę żeby ktoś zranił mnie jeszcze raz..
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
nydee, Czarnula4, abunee, TiscatteroUnaFoto, peculiarity, envious, kissabble, kamisha, , tyshe, papergirl, Miluuu, honey, snowball, kee, Plotkaraaa, chocapic, Primadonna, JednaNaMilion, NieZTejBajki, Icamna, truskawkowa1993, dontlookdown,Little Ballerina, nastychick, Onax3, agattee, perfekcyjnie, madelajnn, rOzunia, rebellious. najlepsze. <3 hmm, chyba mnie z kimś pomyliłaś ale dziękuję. Naprawdę cieszę, że komuś się jeszcze moje wypociny podobają. A Twoje zabieram, jak zwykle zresztą <3 ________________ I nie zrezygnuje z Ciebie z poniedziałku na wtorek. Mało dla Ciebie znaczę, bo zawsze jestem obok. Na zawołanie. Nie boisz się, że kiedyś powiem "nie". Masz rację - nie powiem.. Bardzo mocno dano mi odczuć, że nic nie znaczę
|
#651 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a kissable jak zwykle ... fenomenalne opisyy ![]() <lizus>
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-03-15 o 22:18 Powód: literówka |
|||||
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
-to najwieksze bzdury jakie słyszałem.
-największy palant jakiego spotkałam. odeszła. -albo mi się wydaje, albo Ty mnie kochasz. -jesteś zbyt wrażliwa.. -na dotyk Twoich ust? możliwe. -chciałabym dać Ci w pysk! i jednocześnie tak mocno przytulić.. -który wariant wybierzesz? -a na który mi pozwolisz? Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-15 o 22:15 |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja prosiłam dziekuje.. kradne
|
|
|
#654 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj ja? <33!Cytat:
ja tam jeszcze widzę moja kochaną lilyblack : ) dzieki, groszek ;** _
- Wynocha! - ...co..? - Której cześci 'wynocha' nie zrozumiałeś?! ależ ja uwielbiam byc tą dziewczyną, która smieje sie najgłosniej! słońce tonie, zauwaz to. wrócę. jezeli poprosisz. - Jestem żałosny. Najpierw oberwałem po łbie od życia, potem obwiniałem wszystkich oprócz siebie, odgrywałem się na tobie za wszystko zło, które mnie spotkało, a najgorsze, ze tak bardzo cię zraniłem. I to ja jestem gwiazdą?- Zaśmiał się, a w jego śmiechu nie było niczego, co przypominałoby radość. - Dla mnie zawsze nią będziesz- nieśmiały szept jeszcze spotęgował jego wyrzuty sumienia. - Więc teraz mozesz pomyśleć życzenie. - Nie rozumiem..? - Właśnie miałaś okazję oglądać spadajacą gwiazde. czasami, kiedy jedynym swiatelkiem w twoim życiu jest mrugajaca zarówka.. pójść po rozum do krowy use me like i was a whore, relationships are such a bore na skrzyżowaniu zdrowego rozsądku i pragnień najskrytszych pastelowe słońce śmieje mi się w twarz a jego promyki rozgrzewaja mi serce powiem ci, ze jestes nawet w popękanych naczyńkach mojego oka! w trampkach na przekór tobie, sobie i innym też! niebezpieczeństwo, mówisz? Niebezpieczeństwo, to ja ci zaraz pokażę, jak mi nie zejdzesz z oczu! lubię, kiedy szprychy mojego roweru są kolorowe. wiec pokoloruję je dziś na wiosnę. jak rozpędzony pociąg rozbiłeś mi się o skroń i czasami, jak sobie jeszcze przypomnę twe usta, pluję, bo nie chcę mieć nic wspólnego z twoim DNA myślisz, ze głupota to choroba zakaźna? No bo czuje, jakby mi zdrowy rozsadek gdzieś ucieka, jak patrzę ci w oczy. chodź, pogramy razem na naszych gumowych marzeniach lubie przeciagac strunę, wieesz?
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-03-15 o 22:37 |
||
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Daje opisy, ale od razu przepraszam, jeśli były.
![]() nie nadążam wszystkiego czytać. ;* "Dobrze widzi się tylko wtedy, gdy się patrzy sercem" "Najważniejsze jest dla oczu niewidoczne" "Mowa jest źródłem nieporozumień" "Ludzie nie mają czasu, żeby cokolwiek poznać. Kupują wszystko w sklepach. A ponieważ nie ma sklepów z przyjaciółmi, ludzie nie mają przyjaciół". "Dorosłe osoby są rzeczywiście niesamowite" "Nie jesteś sobą, bo w tych czasach już nie warto" "Nie ufaj, choć chcesz dać mu cały świat". Tyle.
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Świt przerywa często najpiękniejsze sny o nim.
Dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę? Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość. Nadmiar smutku się śmieje. Nadmiar radości płacze. Ktoś dziś mnie opuścił w ten chmurny dzień słotny... Kto? Nie wiem... Ktoś odszedł i jestem samotny... Zrobiłeś - nie bój się; boisz się - nie rób! Kobieta bez mężczyzny jest jak statek bez steru. Γυναίκα χωρίς άντρα, πλοίο χωρίς τιμόνι. (gr.) Życie jest skarbem skarbów. Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą. W ziarnku piasku ujrzeć świat cały Całe niebo - w kwiatku koniczyny, Nieskończoność zmieścić w dłoni małej Wieczność poznać w ciągu godziny. To see the world in grain of sand, and the sky in beautiful flower. To close infinity in the palm of your hand, and eternity in hour. (ang.) Sztuka jest częścią bólu. Art is a division of pain. (ang.) Każda pora dnia jest porą dobrą na szarlotkę. ![]() Every time is a good time for a pie. (ang.) Być albo nie być, oto jest pytanie. To be or not to be, that is the question. (ang.) Kiedy odchodzi przyjaciel, coś we mnie umiera. Whenever a friend succeeds, a little something in me dies. (ang.) Picie budzi pożądanie, lecz odbiera wykonanie. Drink provokes the desire but takes away the performance. (ang.)
|
#657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ty też jesteś genialna. ![]() _____________ ' ktoś zabiera cię kolejny raz gdy już czuję że mogę cię mieć' ' ostatni raz wtuleni w szarość gwiazd ' na razie tylko dwa opiski reszte dodam później.
Edytowane przez xDJakJaCieLubiexD Czas edycji: 2009-03-16 o 10:29 |
|
|
|
|
#658 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to zaszczyt być wymienioną przez Ciebie <3 . Ciebie okradam już regularnie. ;D Cytat:
to cieszy ^^ okradam Panią .. Cytat:
zabieraj zabieraj .. a ten czerwony idealnie pasujący. <3 Cytat:
![]() kradnę <33333333333 Cytat:
![]() ja też okradam , ale ćśii .. ^^ - * -
-Co może się stać w takiej sytuacji? -Wszystko. W życiu zawsze wszystko może się przydarzyć. (...) -To, co powiedziałaś, jest przerażające- chwycił ją za rękę i już jej nie puścił. -Nie. Nie tak, jak ci się wydaje. -Jak to nie?! A cóż jest bardziej przerażającego? -Nicość. będzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali. mężczyźni kochają za coś, a kobiety - bo fajnie jest kochać. ^^ dobrze wiesz, że bez Ciebie jest mi ciężko. i nadal śpi z misiem od NIEGO, wierząc że gdy go przytula On czuje to samo ciepło co pluszak .. nie czekaj .. ja o miłość nigdy nie poproszę. Mężczyzna (...) rozgrzewa się jak żarówka: trzask prask i już jest rozżarzony do czerwoności, i kolejne trzask prask lub pstryk, jak kto woli, i w sekundę jest sopel lodu. Płeć niewieścia zaś, i to jest naukowo dowiedzione, rozgrzewa się jak ruszt, rozumiemy się? Powolutku, pomalutku, na wolnym ogniu, jak dobra escudella. Ale gdy się już rozgrzeje, nie ma siły, która by to zatrzymała. PROŚBA ! ;> coś o tym że dzisiaj mielibyśmy już 5 mies. za nami ? ;< .. a niedawno się rozstaliśmy ;/ . i że mimo wszystko mojego uczucie do niego nie wygasło ? wiem że mu także jest ciężko .. pomożecie ? ^^
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki prosze jakies opisy o wrednym charakterku
|
#660 |
|
Przyczajenie
|
Hej
) Ja nowa ^^ Opisy booooskie po prostu ;D A jakieś by sie znalazły o dziewczynach któe wiedzą czego chcą ? ^^ a żeby nie było to też coś daaaam, a co : - Uśmiech to fajna sprawa. Siadasz przy stoliku, kładziesz nogę na nogę, Wszystkim gościom nagle, coś upada na podłogę Wszystkie niunie wokół robią się nerwowe.. ;DD - Chcesz się przekonać jak bardzo kusząco - uwodząca potrafię być? ;D - weź coś zrób i się tu przy mnie wyczaruj ![]() - zarezerwowany dla mnie ! pachnący mną ! nie szuka innej ! ;* - Był wspaniały. Pokochała byś go. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

genialne opisy..