|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Od dziś Codziennie 8 min ABS BUNS LEGS ARMS !!->kto ze mną ??
8 minut to tak mało w sumie
też się przyłączę.życzę sobie i Wam wytrwałości.
|
|
|
|
|
#992 |
|
Rozeznanie
|
Oj, to chyba będę musiała z tym poczekać, bo najpierw chcę spalić tłuszczyk z brzucha. Może porobię sobie teraz ARMS i BUNS. Bo to mi by się sprzydało, a co do brzucha, to nie chcę, żeby ten tłuszczyk zamienił mi się w mięśnie. Najpierw musi mi trochę cm tu i ówdzie ubyć.
Dzięki za pomoc, bo popełniłabym błąd.
|
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Przylacze sie do tematu. Cwiczylam a6w ale strasznie po tych cwiczeniach boli mnie kregoslup wiec chyba zrezygnuje. Mam pytanie, nie chce duzo spalic tluszczyku, tak ze 2 cm w pasie zrzucic tylko zeby troche splascic i mam pytanie czy abs bez diety i ewentualne ograniczanie slodyczy dalby mi taki efekt?
|
|
|
|
|
#994 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spróbuj ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- A jeszcze dodam że na "spłaszczenia" brzucha bardzo dobre są ćwiczenia na dolne partie brzucha.. oj pomogły mi bardzo w pozbyciu się małej oponki pod pępkiem
|
||
|
|
|
|
#995 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny....znowu odpuscilam....dzis po raz trzeci zaczynam od nowa....;/
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale myślę sobie tak teraz, że chyba rzeczywiście nie zaszkodziłoby jak bym sobie co któryś dzień dodała ABS, a w inne dni ARMS i BUNS. Hmm.. Pomyślę intensywnie nad tym. Ale dzięki wielkie za rady! Na pewno skorzystam. Samej trudno mi jest na razie ułożyć sobie plan ćwiczeń, bo nie znam się na tym. Ale powolutku zaznajamiam się z wszystkim, czytam dokładnie forum, ale jeszcze długa droga przede mną. Mam nadzieję natomiast, że owocna. ![]() Miłego wieczora dziewczyny! EDIT: Renia90, czyli np. mam skakankę i hula hop jednego dnia, a drugiego 8 minutówki robic? Czy mogę jednego dnia zarówno zrobic 8 minutówkę, a do tego aeroby? Bo szczerze powiem, że ta druga wersja odpowiadałaby mi najbardziej. Ale oczywiście, jeśli tak byc nie może, to się dostosuję.
Edytowane przez alusia1989 Czas edycji: 2009-03-15 o 22:09 |
|
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj dziewczyny zbijcie mnie, ale ostatnie 2 dni nawalałam
tzn. wczoraj i dziś;P niestety po pracy byłam już tak padnięta i jeszcze dzisiaj nauka że nie dałam rady;/// Ale od jutra coming back choćby nie wiem co ))
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Witam bardzo serdecznie!
![]() ![]() Wracam do Was dziewczynki z moimi Legs ![]() mam nadzieje, ze nie bedzie zadnego chorobska, ktore nie pozwoli mi robic 8 minutes :P
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dalej robie 8abs i już widze róznicę
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
heloł dziewuszki
Założyłam ten wątek i dałam ciała bo "poszłam sobie" ale od dzis wracam do Was i to co napisałam w pierwszym poscie zaczynam od dzis juz regularnie![]() Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie Powiedzcie mi na nogi legs Wam pomaga??? ja je juz robilam daaaaaaaaaaaawno te cwiczonka i wsumie niepamietam jak to bylo ze mną bo mi zalezy by mi schudly uda... i biodra...
|
|
#1002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi osobiście legs rozbudowało nogi ale również ujędrniło Był okres kiedy miałam za bardzo umięśnione, wtedy ćwiczyłam pilates i zrobiły się smukłe lecz co najwazniejsze mięśnie nie "zniknęły" lecz w jakimś stopniu rozciągęły się i wysmukliły |
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) hmmm... no niby ujedrnione tez ladne ale raczej wole smukle wręcz szczuplutkie a ze ujedrnione to swoja droga![]()
|
|
|
#1004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ćwiczonka sa przeważnie 20 minutowe. Wklejam link na szczupłe nogi i ładne pośladki. Moim zdaniem są extra i pod koniec czuję pracę pośladków i nogi rzeczywiście stają się szczupłe Powodzenia ![]() http://www.veoh.com/browse/videos/ca...98115365Treqng ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Są jeszcze z tej serii wyszczuplające całe ciało, typowe na brzuch itp Na prawdę polecam sprawdziłam na sobie. Ja je bardzo lubię nie są nudne i przyjemnie się je ćwiczy |
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
link wkleilam stronke w zakladke i od dzis bede cwiczyc a te legs to sobie bede cwiczyla tez ale tak np 3 razy w ty... Na wysmuklenie od sibeie moge polecic tez owijanie folia... z taka papka pod spodem To wyda sie smieszne ale naprawde skora sie poprawia a cellulit znika jesczze z cwiczeniami to juz w ogole cacko... a wiec jesli chcecie i Ty jesli chcesz to zrob sobie papke( fusy z kawy zaparzone, balsam jakis na cellulit,olejek cynamonowy) wymieszaj to i naloz na cialko gdzie chcesz na daje na uda tylek i brzuch. Owin sie folia szczelnie
|
|
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakoś zaprzestałam, chyba znowu spróbuję na uda, pupę i brzuch. Ciekawa jestem efektów |
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko ćwiczę i ćwiczę. i wcieram serum antycellulitowe na uda, bo niestety się pojawił Dlatego też, teraz zabieram się za aeroby aby spalić troszkę zbędnej tkanki tłuszczowej |
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
WLasnie mi sie tez cellulit pojawil masakra....a mialam juz taaaaaaaaaakie gladkie cialo chocbym niewiem w ktora strone sie sczzypała pociesza mnie fakt ze wtedy mialam gorszy jak wazylam przed odchudzaniem i dalam mu rade to teraz dam tymbardziej
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja rozstepow niemam i nie mialam nigdy ,ale za to mam cellulit a kiedys mialam bardzo spory Juz sie nie mofge doczekac wieczora kiedy zaczne te Cwiczonka co polecilas
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robię tak: Tamile na brzuch a potem skakanka.. żeby najpierw energię z mięśni 'wypalić' no i żeby potem z tłuszczyku brało ;p
|
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Rozeznanie
|
Aha, to ja sobie może będę robiła najpierw Turbo Jam lub ABS, ARMS i BUNS (oczywiście na zmianę) i po tym skakanka. Ćwiczę jeszcze z hula hop i zamierzam kupić sobie Twister
|
|
|
|
|
#1014 | |||
|
♥
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo troche nie rozumiem. Ale jesli zaliczasz te 8 min do treningu siłowego ( w co nie bede juz wnikac ) to mozesz cwiczyc ten twoj trening siłowy a nastepnie aeroby tak max 20 min. |
|||
|
|
|
|
#1015 |
|
Rozeznanie
|
anniaa, gdzieś na tym forum przeczytałam, że owszem, można to zaliczyć do siłowego. Jestem zielona w tym temacie, dlatego pokierowałam się tamtą informację. Dopiero douczam się w tym temacie, także przepraszam bardzo za tą pomyłkę. Jeszcze dużo nauki przede mną. Ale tutaj, na forum, jest tak dużo tematów, że trudno jest je ogarnąc tak naraz. Szczególnie, jeśli ma się dosyc dużo zajęc.
Jeszcze raz przepraszam za błąd. Obiecuję poprawę
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
♥
|
Cytat:
a czy ty uznasz je za ten trening czy nie to twoja indywidualna sprawa
|
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam 8 min arms i legs. Zastanawiam się tylko czy twister to aeroby czy siłowe... hmm... Cześć Priv
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie za często przebywan na "fitnessie", ae ciągle słyszę tylko "aeroby" albo "siłowe", więc myślalam, że to podział dychotomiczny
|
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do 8 minutówek i będę się pojawiać z buns we wtorek, abs w czwartek, arms w sobotę i legs w niedzielę:P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

też się przyłączę.życzę sobie i Wam wytrwałości.

Dzięki za pomoc, bo popełniłabym błąd.

tzn. wczoraj i dziś;P niestety po pracy byłam już tak padnięta i jeszcze dzisiaj nauka że nie dałam rady;/// Ale od jutra coming back choćby nie wiem co

masakra....a mialam juz taaaaaaaaaakie gladkie cialo chocbym niewiem w ktora strone sie sczzypała
bo troche nie rozumiem.