|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
a teraz jak sobie myślę o moich kilkunastu tysiącach na lokacie to mi błogo i jestem z siebie dumna że to będzie mój własny osobisty wkład na nową drogę życia
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
czasem zdarza mi się majaczyć i gadać bez sensu chciaż, czy aby napewno tylko czasem..... |
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam rozwalony łańcuszek, kolczyki i pierścionek, ale to i tak za mało. Noo chyba, ze do jesieni uda mi się nazbierać. Wiem, że mogę u niego to co mam oddać, a on mi zrobi ze swojego, byłoby wtedy taniej o tyle za ile przyniosłam to swoje.Cytat:
a co to za projekt?
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,142 obrączki 5mm grubości kosztują prawie 1000zł a 4mm 700zł http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,143
cyli jak sie okaze że 4mm to ciut za mało to muszę wyskoczyć z dodatkowych 3 stówek moja skarbonka jęknęła...
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-03-15 o 21:28 |
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam uważam, ze raz się żyje i szkoda zdrowia dla kasiory. Niech siedzi, Ty pojedziesz co by się dzieci zagramanicą urodziły i zagramaniczne becikowe w kieszeni ![]() Cytat:
mam podobną do tej białej Ale mi się ubrudziła i nie chcialo mi sie jej czyścić to przestałam chodzić, bo się wstydziłam Teraz w ramach oszczędności ją umyję Ten sklep ma siedzibę niedaleko pracy tż i jak ide tą ulica po niego to zawsze próbuje wypatrzyc gdzie jest ten sklep, bo kupiłabym z odbiorem osobistym, ale za cholere go nie widać
|
||
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
Jozia do maja, do matury jeszcze dużo czasu, spokojnie zdążysz ze wszystkim
Tancerka ja też jestem w transie oglądania sprzętów kuchennych, lodówek, pralek, kuchenek i ogólnie wszystkiego co związane z mieszkaniem teraz zamiast patrzeć po wystawach z ciuchami to oglądam się jak widzę jakieś śliczne filiżanki czy zastawęMadzia ładnie zaszałałaś z torebkami ![]() Właśnie skończyłam pisać papierzyska na praktyki miałam napisać więcej dzisiaj, no ale cóż, nie chce mi się, dokończę jutro
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo buty i tak ładne mam już a mikser to ważna rzecz w naszym przyszłym domu np żeby bitą śmietankę ukręcić na gofry z naszej nowej gofrownicy z owocami pokrojonymi na naszej nowej desce do krojenia
|
|
#2678 | ||
|
Zakorzenienie
|
trocinami
![]() Cytat:
Czuję Twoją satysfakcję![]() Z siebie jestem dumna z tego, ze zawsze jestem w stanie zarobic kasiore na wakacje i nie musimy sie ograniczać Bo większe oszczędności to wiadomo, ze z tżta pensji.Cytat:
![]() A czy ja oceniam jej osobowośc - nie, oceniam to co widze a na zdjęciu widzę, ze źle dobrała sukienkę. Proste. A się unosisz. I w stosunku do siebie jestem podobnie krytyczna a nie tak, że jadę po innych i a sama się wciskam w rybke z moimi udziskami i wtedy to jest cacy.Luzik. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-15 o 21:37 |
||
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny a powiedzcie mi na temat tych obrączek jeszcze jedną rzecz- bo mam wątpliwość. Ja np mam drobne palce u rąk i rozmiar pierscionka 11 i mi to raczej ta 4mm obrączka będzie pasować ale zastanawiam się jak taka cienka obrączka będzie wyglądać na męskiej ręce??? może tż powinien mieć 5mm a ja 4mm??? kurczę muszę go wyciągnąć na przymierzanie
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dla świętego spokoju wyciągnij go na przymierzanie. Jak będę w galerii z tż to tam jest Kruk i Apart i pójdziemy przymierzyć, bo ciekawa jestem jak wyglądamy w tych co wczoraj w necie upatrzyliśmy
|
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i on to tylko na te cienkie patrzy bo takie mu sie najbardziej podobają na mnie cienka 4mm na bank będzie ładnie wyglądać bo mam chude palce.. a wy jakie macie rozmiary tego palca co na nim obrączka będzie???? u nas w galerii są Apart Kruk i Yes więc chyba wszędzie się przejdziemy kiedyś z ciekawości mam nadzieję ze panie nie popatrzą na nas jak na jakieś dzieci tylko będą służyć swą radą
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-03-15 o 21:55 |
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ ______ a co do dzieci w UK to już kiedyś pisałam, że za zadne pieniądze moje dziecko tam nie będzie ani sie rodziło ani wychowywało ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż pewnie z 24 jak nie więcej A w Aparcie to żadne obrączki mi się nie podobały, my będziemy kupować u "zwykłego" jubilera
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam chudych palców, ale tez nie mam raciczek jak świnka Raz mnie zdziwiło jak kolezanka przymierzyła mój pierścionek zaręczynowi taki szok, że mam takie grube palce, bo na jej palcu to latał jak oszalały Ale to jedna, inne koleżanki jak mierzyły (a własciwie wszystkie mierzyły )to pasował, więc raczej mam standardowy rozmiar palca Tż tez nie wie jaki mam numer, bo jak kupował zaręczynowy to miał przy sobie jeden z moich pierścionków.
|
|
|
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak patrzylam na te wycieczki fakultatywne to ceny czasem bardzo od siebie odstaja. nurkowanie z jachtu (pod wode shcodzi sie po szkoleniu na pol godziny z instruktorem iles tam metrow wglab) z lunchem zazwyczaj jest w przedziale 35-60$, a gora Synaj ze wschodem slonca i klasztorem sw. Katarzyny 25-55$. mam nadzieje, ze nam sie uda jak najtaniej chcemy jechac na tydzien a ja tez tak na 2 tygodnie nie chce zniknac z uczelni, szczegolnie przed sesja dzisiaj kupilam juz sobie na ten wyjazd nowe japonki i przymierzalam kapelusze Cradle of Filth i Moonspell (walkowalismy to jak sie poznalismy i zaczelismy byc razem na kolonii w Bulgarii ) kupilismy juz dzis bileciki ![]() Cytat:
![]() tez uwazam, ze to poprostu komentowanie czyjejs nieudolnosci w doborze stroju dla siebie. a ty to chyba jednak zbyt personalnie traktujesz. chill out chilanes ![]() a dzis widzialam promocje w Kruku. jak sie kupi cos za minimum 499 zl to dostaje sie bon na zakup o wartosci 299zl... nie wiem czy tam nie ma jakiegos haczyka (pewno jest ), ale jakby tak bylo to mozna najpierw kupic jedna obraczke, a potem skorzystac z bonu i doplacic roznice kupujac druga ![]() ja nie wiem jaki mam rozmiar palucha. zapytalam TZa- on twierdzi, ze kupowal 11-ke. i on czasem luznawy jest. Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-15 o 22:07 |
||
|
|
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc tam możemy iśc, ale w tym ch nie ma Kruka![]() Cytat:
![]() A dlaczego nie chcesz jukejowych dzieci????Co się wydarzyło w wakacje mów! To zabrzmiało jak trailer filmu grozy
|
||
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
czyli ja jednak mam ten niestandardowy rozmiar- mam 11 i myślałam że wszyscy mają taki rozmiar - dopiero jak koleżanki oglądały mój pierścionek zaręczynowy to się śmiały że jest maleńki jak dla lalki bo na żadną nie chciał wejść
![]() ale pewnie za obrączki płaci się za model a nie za rozmiar że jak większa to i droższa co??? czy jak to jest?? ciekawe jaki rozmiar ma tż... będziemy parą z najchudszymi palcami na wątku
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
ja pewnie będę mieć rozmiar obrączki 10, ale to się jeszcze wszystko okaże
a obrączki będziemy kupować pewnie u jakiegoś miejscowego jubilera, może tam gdzie był kupowany mój pierścionek?! zobaczymy![]() Ela to straszne co piszesz
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-03-15 o 22:10 |
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego co wiem to wraz z rozmiarem cena nie rosnie (przynajmniej u jubilera u mnie na ulicy )ale w Aparcie czy Kruku to nie wiem jak to jest. |
|
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
ijeeeeee .... ale mam głupawę
sala, kamerzysta, fotograf załatwieni, jeszcze tylko zespół i wsio na jakiś długi czas chyba że zapomniałam o czyms co mozna załatwić prócz tych 4 rzeczy na rok przed ślubem ;d
|
|
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ela moi znajomi też pół roku temu stracili córeczkę co miała 5 miesięcy... jesteś pewna ze to była wina lekarzy? ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kolezanka była w Egipcie w zeszłe wakacje i płacili za wycieczke 105$, ale może ich skasowali, bo sie porwali na 5* hotel Albo może móiwła o cenie za dwie osoby, jak nie zapomne to się jej zapytam Ale i tak sie zobaczy jak się pojedzie![]() Ja wymyśliła, że zostawimy z tz Egipt na okres, kiedy będziemy chcieli sie gdzies wybrac pogrzać tyłki w zimie, bo tam jest cieplutko cały rok no i tanio w porównaniu z podobną temperaturowo egzotyką ![]() Nam sie zapowiada duża kasiora jak na na wakacje, które planujemy więc albo ten rajd Chorwacja, Wiedeń i Czarnogóra albo Turcja na dwa tygodnie albo tydzień w Hiszpanii i z każdej z tych opcji powinna nam zostać kasa. Ale najabrdziej jesteśmy za rajdem a jeszcze we wrześniu będziemy tydzień nad morzem to Sztokholm zaliczymy o ile kasiora pozwoli a i tak chciałbym, zeby nam została kasa na obrączki, ale to wszystko w praniu wyjdzie i w sumie pewnie jest zbyt piekna wizją, zeby była prawdziwa. Taki mam plan wakacyjny z widmem ślubnych spraw, realny czy nie, ale jest Ale jeszcze właśnie odnosnie wyjazdu na tydzień vs dwa tygodnie, sama nie wiem czy my wylezymy w hotelu dwa tygodnie, bo my sie szybko nudzimy leżeniem plackiem, więc te dwie wycieczki na pewno bysmy wzięli, bo gdybysmy pojechali gdzies na dwa tygodnie to to groziłoby większa ilością wycieczek i ubytkiem kasy. Własnie wymyśliłam opcję Hiszpania na tydzień a później sam aChorwacja na tydzień - myslicie, ze zdążymy Chorwacje zobaczyć w tydzień? Wtedy to juz samo wybrzeże, prawda?Lain, myślałam, ze się znam na muzyce Zaraz zapuszczam youtube, żeby zobaczyc co to za szatany ta Wasza młodość, bo nazwa zespołu nic mi nie mówi![]() A co do Kruka, jak będę w okolicy i zobacze to zapytam czy mozna tak zrobic Sherlocku i dam znac
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno nic sie nie dało zrobić nawet jak b bylo wykryte ale wiesz strach pozostał, że jednka ludzie, którym powierzasz największy skarb nie wykrywają takich rzeczy ![]() Z resztą.... w zeszłym roku dziecko naszych innych znajomych (też mieszkających w UK) zaksztusilo sie orzeszkami a jak pojechali do lekarza to dał leki na astmę i nie chcieli zrobić prześwietlenia, przlecieli do Poslki i dziecko było natychmiast wzięte pod narkozę i wyjmowali jej te orzeszki bo groziło czymś tam w plucach ![]() Tam rodzi się naprawdę sporo dzieci i aż ciśną się na jęzk slowa ze trkatują to po prostu taśmowo
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kobitki kiedy zamierzacie robić nauki?
|
|
#2696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
Szkoda tylko, że już się skończył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o rozmiary palców, to z tego co słyszałam to może się różnić u różnych jubilerów. Ja u "swojego" miałam dokładnie 13,5 ![]() Ale fajny dzień dzisiaj był. Niespodziewanie jechaliśmy sobie na lodowisko Ani razu się nie przewróciłam Spontan na maxa, ale było suuuper
|
||
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do orzeszków i innyc tego typu spraw - to mnie przeraża w posiadaniu dziecka - połknie coś, spadnie, czy uderzy sie w głowę i po dziecku... a dużo wczesniej trzeba sie zapisywać czy mozna tydzien przed?Jak to jest? My pewnie w wakacje w jakiś weekend sie poswięcimy. |
|
|
|
|
#2699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki malutki rozmiar ![]() Cytat:
Nawet nie umiem sobie wyobrazić co mogli czuć rodzice Straszne ![]() My już jesteśmy w trakcie. 2 spotkania za nami, a przed nami jeszcze... 10
|
||
|
|
|
#2700 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wezmie je w wakacje jak i ja bede miala wolne i wtedy na tydzien skoczymy do Irlandii i na pare dni np. w Taterki ![]() Cytat:
chpc to wiadomo, ze zalezy od teo jakie oferty beda koncem kwietnia![]() cena wycieczki nie zalezy od hotelu tylko albo od biura podrozy (jak sie wykupuje u rezydenta) albo loklanych biur podrozy sprzedajacych wycieczki. z tego co wiem to od rezydenta srednio sie oplaca. lepiej poszukac czegos na miejscu. Cytat:
ale w zimie to ja wole na deche jechac i korzystac z zimy ![]() Cytat:
TZ wlasnie sciaga najswiezsza dyskografie i bedziemy sie wdrazac przed koncertem mysle, ze na koncercie powinno byc ciekawie i pod wzgledem muzycznym i widowiskowym bo Cradle of Filth w szczegolnosci to taki zespol gdzie na koncertach w klatkach gole lub prawie gole panie tancza
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

a teraz jak sobie myślę o moich kilkunastu tysiącach na lokacie to mi błogo

cyli jak sie okaze że 4mm to ciut za mało to muszę wyskoczyć z dodatkowych 3 stówek
moja skarbonka jęknęła...

mam podobną do tej białej
miałam napisać więcej dzisiaj, no ale cóż, nie chce mi się, dokończę jutro