|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
nas ksiądz zaprosił na początku przyszłego roku- a w praktyce zrobimy kurs przedmałżeński dopiero jak ja skończę swój kurs księgowości bo i jeden i drugi jest w soboty więc nie dam rady fruwać z jednego miasta do drugiego na oba kursy na raz
![]() Cytat:
![]() a teraz tak pomyślałam ze te dwa linki co wam wkleiłam z obrączkami to są dwa różne modele. i nie oznacza to ze mm większe są 300zł droższe. teraz jak sobie przypominam w aparcie były wlasnie takie obrączki ale różniły się masywnością- czyli grubością i były cieńsze i grubsze- nie mylić z węższe lub szersze. i ten model 215 to wlasnie te cieńsze co nam się podobały bo te 216 były tymi masywniejszymi i nam sie mniej podobały. zastanawia mnie jednak kwestia ceny a szerokosci obrączki z racji tego że na ich stronie ceny są podane "od" Cytat:
|
|
#2703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puściłam sobie i powiem Ci tak, dopóki ten straszny pan nie zacznie charczeć do mikrofonu to mi się to podoba Muzyka ok, pan nie![]() A on je kurczaki na scenie czy tylko udaje groźnego? ![]() My tez chcemy w wakacje pogrzac tyłki, wiadomo - chodzi mi tylko o to, ze własnie 7 dni to taki optymalny czas na grzanie dupki, bo później to już sie człowiekowi nudzi ![]() Cytat:
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-15 o 22:41 |
||
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja to chyba będę się kierować w stronę łóżka bo jutro muszę wstać przed 7
ja chcę tżta w łóżku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! jeszcze dziś sobie z nim spałam a tu teraz go nie ma nie znoszę się rozstawać!!! ale cóż to koszulka tżta została pod kołderką przytulę się chyba do niej i tak sobie będę spać z namiastką tżta![]() dobrej nocki dziewczyny
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tak przynajmniej mi się wydaje, bo mam małą orientację przestrzenną )
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą te ceny są już od dawna a ceny złota poszły w górę- zawsze jak oglądam obrączki to zawsze ten jeden model mi się podoba tylko i zapamiętałam cenę no a ceny złota poszły w górę i w sumie nie wiadomo o co chodzi.. a jak byłam a Aparcie to wydawało mi się ze widziałam wlasnie je na zywo i na pewno nie miały 3mm tylko te 4 to na bank bo te 3mm to byśmy widzieli ze są cienkie a tamte były takie w sam raz że nam sie od razu spodobały z tżtem a cena była też 709zł-czyli tyle co na stronie... więc trzeba po prostu pójść i osobiście sprawdzić może za 2 tygodnie jak znów będziemy w lublinie spędzać weekend to skoczymy do centrum handlowego i poszukamy troszkę czegoś z ciekawości.
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście uważam, że nasza działka jest za wielka jak na moje potrzeby, ale rodzicom sie podoba i uważaja, że jest akurat zrobili z tyłu ogródek warzywno-owocowy i posadzili drzewka, jest miejsce na grilla i opalanie i na trzy garaże, jest część na parking z przodu i piesek ma sie gdzie wybiegać, więc niby optymalnie, ale dałoby sie to zrobić na mniejszej przestrzeni i faktycznie trzy domy by spokojnie weszły, ale ogródek to byłby chyba mały, ale tez nie mam za bardzo orientacji, a juz w ogóle nie wiem ile to jest ar a ile hektar![]() Ale na dwa domy to by fajnie wyszło. Chyba ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
Chyba, że płaci sie przy odbiorze a mówią, ze wyjdzie około xx zł. Trzeba się zapytać. Jak będę miała okazję to zapytam
|
||
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
on tylko udaje groznego a tak na codzien to ma normalne zone i dziecko (nawet mial takie zdjecie z bobasem na rekach jak kazdy przecietny tatus )wiec kurczakow nie bedzie choc TZ mial okazje byc na tym koncercie o ktorym kiedys bylo tak glosno, ze na scenie byla czarna msza, bo byly ponabijane glowy baranie, a na krzyzach wisialy dwie nagie laski i koles (jedna z tych lasek jak sie pozniej okazalo to bardzo spokojna i skromna znajoma naszego kolegi a ze dobrze placili to sie zgodzila powisiec przez koncert )Cytat:
z drugiej strony troche boimy sie zeby pare dni nam nie odpadlo z powodu zemsty faraona ![]() ale bedziemy uwazac co jemy i pijemy, przed wyjazdem zrobimy mala kuracje stosownym srodkiem i moze bedzie oki
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-15 o 22:57 |
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie spokojne i skromne to sa własnie takie ciche wody ![]() Właśnie ta moja koleżanka była z chłopakiem i znajomymi i tylko jej nie dosięgła zemsta faraona. No nic, najwyżej zrobicie diete oczyszczającą - samą woda z butelki przez tydzień
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie odwiedził mnie mój piesek, na łóżku leżał dość gruby słownik a on a sobie go wzięła do pyszczka, połozyła między łapkami i się zabierała za obgryzanie
Całe szczęście, że zwróciłam na to uwagę. Jak się uczę to jak przyjdzie to kładzie się koło mnie i mi tak delikatnie gryzie notatki, które trzymam w ręce a jak juz mam pisak w ręce to koniec świata, zabawa na całego Fajne są pieski, ale ja sobie kupię dopiero na starość jak będę miała czas.Jeszcze sobie sprawdzę czy ta Hiszpania to dobry pomysł, ale mam pewne obawy, ze kasożerny kraj, bo nie ma tam all inclusive tylko HB, ale pomarzyć nie zaszkodzi
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
A ja własnie się dowiedziałam, że dziś rano moja koleżanka z roku urodziła Amelke
![]() A najlepsze, ze jeszcze tydzień temu z nią rozmawiałam i mówiła, że ma jeszcze sporo czasu do porodu ![]() a jaka śliczna ta Kruszynka ![]() A inna moją koleżanka ostatnio też urdoziła, jakoś około tygodnia po terminie. Miała rodzić w Niedziele ale nic sie nie działo więc poczekała, w środę poszła do szpitala ale jej powiedzieli że narazie może iść do domu choć lada dzien będzie rodzić a ta na zajęcia sobie przyszła i na wykładzie tylko co chwilę każdy się pytał czy już rodzi ale nie urodziła
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że bałabym sie tam jeść, przeciez oni nie myja owoców tylko kroją takie jak dostaną...ciekawe czy w pokojach dwuosobowych w łazienkach są w razie czego dwa kibelki
|
|
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kotki tez lubia ksiazki i notatki moje szczegolnie lubia przyjsc i sie na nich polozyc jak sie wlasnie ucze ale na szczescie nie obgryzaja![]() ja kotka chce (a nawet dwa ) jak tylko bedziemy miec swoje mieszkanko. nawet jak bedziemy chcieli gdzies wyjechac to nie bedzie problemu, bo moja mama jest straszna kociara (to rodzinne ) i z checia przyjmie dwoch delikwentow do siebie jak bedzie potrzeba![]() a moje kicie cos w kiepskim stanie sa nie chca jesc i takie ospale z tym z chora watroba boje sie najgorszego jeszcze mu zostala jedna strzykawka z antybiotykiem. moze jak juz nie bedzie mial zastrzykow to jakos mu sie poprawi. mam nadzieje...a ten z kulejaca lapka juz praktycznie chodzi normalnie, ale w ogole nie chce jesc. tylko pije wode w duzych ilosciach. nie wiem czy to nie od nadmiaru stresu: najpierw spadl i nie mogl wrocic do domu, potem wizyta u weterynarza, przez ostatnie dni codziennie zastrzyki i jeszcze moja siostra przyjechala i zajela mu jego lozko, na ktorym codziennie spi. wyglada jakby mial depresje jak nie zacznie jesc to nie wiem co zrobimy... kroplowki? ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
oni myja owoce, ale ta ich woda, wiec w sumie wychodzi tak jakby ich nie myli ![]() tak samo na drinki trzeba uwazac i brac bez lodu, bo lod jest wiadomo z jakiej wody... szkoda troche, ze na wersji all trzeba bedzie zrezygnowac z tylu rzeczy. |
||
|
|
|
#2715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale juz się doczekac nie może, cała ciąża jest minęła super, żadnych dolegliwości nie miała, ale teraz mówi, że z tym bandziochem to już wytrzymac nie może.droga ta Hiszpania ![]() najtanśza oferta na siedem dni jest taka - jest napisane, że jeździ z tej miejscowości jakas kolejka do Barcelony, więc pewnie byśmy sie zebrali ![]() http://www.travelplanet.pl/samolot/o...a,1707938.html tylko jeszcze opłata lotniskowa 220 zł i wychodzi 4600 ![]() i jeszcze taki hotelik jest tani, ale dlaczego 2* jak wyglada normalnie? http://www.travelplanet.pl/samolot/o...r,1707482.html w ogóle 3* hotele sa droższe niż niektóre 4* ciekawe dlaczego... podrzuce tz pomysł i nich on pomyśli i przeanalizuje to pod kątem kursów walut ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
moze pije, bo ma gorączkę? Nasza piesia duzo piła jak jej ząbki wychodziły i miała gorączkę A kiedyś sie przegrzała i jeździlismy na kroplówki. Współczuję Ci, bo to przykre widzieć, że cos jest nie tak, nie wiedziec co a chcialoby się pomóc.JA nie chcę pieska tylko ze względu na to, że na pewno nie poświęcalibyśmy mu tyle czasu ile trzeba. A kotki to dadzą radę jak będziecie w pracy, poleniuchują sobie, pieski są takie bardziej towarzyskie i bardziej niz kotki potrzebuja cżłowieka - tak mi się wydaje, ze s kot to samotnik i jak ma humor to przyjdzie i zrobi łaskę włascicielowi a pies potrzebuje kontaktu bardziej. Mam na myśli to, ze psem na spacer trzeba iśc a kot da radę sam Ze z psem trzeba sie pobawić a kot sam sobie cos znajdzie, wiesz o co mi chodzi Koty sa wg mnie mniej absorbujące![]() jej faktycznie...to co masz zamiar tam jesc skoro nie owoce i warzywa??? I drinki...hmmm ale jakby były tkaie mocno alkoholowe to może zabiłyby bakterie
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-15 o 23:34 |
||
|
|
|
#2716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wet juz mu mierzyl temperature i wszystko bylo ok (a wtedy tez duzo pil i nie jadl). nie wiem co sie dzieje ![]() Cytat:
moje same nigdy nie chca siedziec w pokoju. zawsze ida tam gdzie ktos jest i najchetniej siedza na kolanach trzeba tez od czasu do czasu sie z nimi pobawic - pogonic po domu, porzucac kulka skarpetek itp ![]() tyle, ze dwa kotki zajma sie soba (jednego nie mialabym sumienia zostawiac na dluzej samego) no i nie trzeba ich wyprowadzac na spacery co jak dla mnie jest ogromnym plusem kotow i spora oszczednoscia czasu jaki trzeba im poswiecac ![]() Cytat:
wszystko co gotowane, smazone itp. TZ ma zamiar wziac butelke wodki, bo podobno kieliszek wypity po posilku jest bardzo dobrym srodekiem przeciwzemstowym tylko, ze ja czystej nie przelkne
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-15 o 23:37 |
|||
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I faktycznie jak kotki to dwa. To masz fajne kotki, moja ciotka ma trzy - dwa dachowce i persa i to takie dzikusy są![]() A może ten kotek, wie, że z jego towarzyszem kotkiem jest źle i przez to jest taki apatyczny? Zwierzęta czują jak coś jest nie tak ![]() Już mi się odwidziała ta Hiszpania, bo hotel który i sie spodobal wprawdzie jest koło Barcelony, ale w te 7 dni to bysmy tylko Barcelone zoabczyli a tych pozostałości po kalifatach to nie, bo to za daleko a do Barcelony to mozna na kilka dni wyskoczyć na długi weekend i nie za taka kasę. W sumie mozna szukac taniego hotelu w tamtym rejonie, ale spac mi się chce, najpierw niech tz oceni mój pomysł, a później sie będę produkować ![]() Jednak znalazłam ostatkiem sił hotel na Costa del Sol, w sumie jak nic za tydzień poszłoby tam z 8 koła, bo 5 to za samo spanie i śniadania, nie ma all, zwiedzać się chce, masakra Musimy poczekac na lepsze czasy Ciekawa jestem jak ta wódka zadziała I czy butelka wystarczy![]() idę spać, dobranoc
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-15 o 23:53 |
|
|
|
|
#2718 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Ja bym chciała taką działkę na max 15 arów. Akurat by się domek zmieścił i jeszcze by było miejsce na osobny garaż (bo TŻ nie chce garażu połączonego z domem) i było by gdzie we freezbie pograć. Działka na której stoi dom rodziców ma nieco ponad 20 arów i stoi na niej duży dom, jest jeszcze miejsce na ogromny garaż, mamy trochę drzewek owocowych, dużo miejsca na jakieś warzywa i takie tam i jeszcze z boku domu mogłabym sobie rozwiesić siatkę do siatkówki Ale ile to trawy do koszenia w lecie Ja z TŻ bym aż tak dużej działki nie chciała. Cytat:
Ja pod koniec czerwca. Już jesteśmy zapisani, bo my jedziemy na takie weekendowe nauki do Rychwałdu (koło Żywca). Cytat:
tak myślę. 100 metrów=1 ar więc jak Ja chcę działkę max 15 arów, to znaczy, że max 1500 metrów.
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-03-16 o 00:04 |
|||
|
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
Witacie panny młode 2010. Gratuluję bardzo bardzo.
Musze z wielką radością oznajmić, że 8 marca dołączyłam do przyszłych panien młodych na 2010 roku.
|
#2720 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wśród znajomych "normalnymn" rozmiarem jest 8-9 ![]() A to prawda, że obraczka powinna być ciut większa, bo przeważnie jest szersza od pierścionka i np, jak noszę 12, to powinnam wziąć 13? Cytat:
![]() ![]() Nooo jak miło, że nowa PM do nas dołącza ![]() Opowiedz nam jak przebiegły zaręczyny, macie już datę? Jozia - kurczę ten Wasz domek to taki akurat dla nas Fajniutki projekt
|
|
#2721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A cena obrączek zależy od gram złota, z których ta obrączka jest zrobiona Nie licząć oczywiście ceny za markę firmy która te obrączki sprzedaje
|
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
ale się przez weekend wymiziłam i wyprzytulałam z Tz oj ja chce już ten ślub no a teraz trzeba powrócić do szarej rzeczywistości i zacząc znowu pracować ostro, ale mam sporo energii chociaż ta pogoda za oknem (u mnie znowu pada deszcz) okropieństwo witaj Marino w naszych skromnych "progach" ![]() miłego dnia kobietki
|
#2723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do wyjazdu to mialam jechać ale od kwietnia zaczynam staż który bedzie trwał 12 miesiecy a póxniej bede miec juz normalna robote wiec i ja bede miec wklad wlasny na nowa droge zycia... A myslicie ze mi sie podoba to ze Tz wyjeżdza, nie!!!! Jest mi bardzo przykro ale on chce tam jechać. A jeśli chodzi o rachunki bedzie mieszkał u ojca i ojciec powiedział ze nie bedzie sie doklafal do rachunków bo to syn i do jedzenia. Czasem jak bedzie chciał sobie kuypic cos innego do jedzenia to kupi.... On nie bedzie robił na budowie tylko w jakieś firmie w sumie sam jeszcze nie wie w której... Najchętniej sama bym pojechała zarobić, ale jeśli mam wybierac przed przysżłościa i dobr apraca wybieram dobra prace. Bo niestety wszedzie trezba miec staz. Staz jest wymagany.... Naw et Tz mówi ze lepiej ze sie tu zostaje, ze bede miec juz na starat na przyszła prace. WItam nową PM2010
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-16 o 08:37 |
|
|
|
|
#2724 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Kurcze u mnie tez pochmurno i toszke kropi ale zaraz chyab zacznie lac, bo tak ciemno sie zrobiło ![]() Jutro ide do fryzjera ![]() Wiecei co ja tez juz chce slub!!! chce byc żonką mojego TŻcika ![]() Jak dostane wpłate to musze kupić matreiały i dokończyć robienie naszych zaproszeń, wczoraj dokończyałam wszystkie zawieszki na wódke chociaż powiem Wam że nawet czas szbko mi płynie bo za dwa tygodnie już kwiecień i byle do świąt i połowa kwietnie itd... i jesienią za sukienką będe się rozglądac |
|
|
|
#2725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec tym bardziej nie mam oporow zeby komentowac w taki sposob zdjecia z internetu. Cytat:
to masz chyba malutkich znajomych, bo 8-9 to w ogole najmniejsze standardowe rozmiary u jubilera ![]() Cytat:
![]() a ja musze isc na uczelnie na 4-godzinny wyklad... ale mi sie nie chce. szczegolnie przez ta pogode.kraina deszczowcow
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-16 o 08:53 |
|||
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Czym dłużej chodze do PUP tym bardziej nic nie wiem
Poszłam sie odchaczyć a tam dziewczyna (znajoma) mowi mi ze ona juz dstała staż ostatnimi dniami w PUP a ja czekam dalej bo wnioski sa rozpatrywane!!! Zamorduje ich chyba Ile można czekać juz od stycznia mi tak mówią wnioski sa rozpatrywane.... No choroby jakieś dostane z nimi....Jeszcze ta pogoda coraz bardziej mnie wkurza przed wcvzoraj i wczooraj od rana tak ładnie słoneczko cieplutko, a od popołudnia pochmurno, zimno i pokrapia deszcz
|
|
|
|
#2727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lain wierzę w Ciebię wytrzymasz na tym wykładzie i pójdę nawet o krok dalej, będziesz słuchała z zainteresowaniem
|
|
#2728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: wystarczy nie pić ich wody i niemytych w mineralce owoców i będzie oki Cytat:
Ogólnie hiszpania jest taka droga, czy tak ceny podskoczyły jak wzrósł kurs euro? My na 2 tyg. z all inclusive do Turcji płacimy 4tys. z opłatami![]() Cytat:
Nam wyszło, że głupio wyglądaliśmy w obrączkach mniejszych niż 5 mm, więc tyle conajmniej będzie. No i rozmiar będę miała prawd. 13 lub 14, a zaręczynowego mam 11 i jest czasami luźnawy Ogólnie było fajnie, ale nie kupimy naszych cudeniek w żadnej sieciówce...Czaję się co niedziela w kościele, kiedy ksiądz na ogłoszeniach na końcu zapowie. Na kolendzie się dowiedziałam, że mają być na wiosnę i wtedy też pójdziemy ![]() Byliśmy wczoraj na "siedem dusz". Po filmie tż wziął mnie na stronę i powiedział ze łzami w oczach, że by też tak dla mnie zrobił, jak bohater(chyba nie mogę mowić jak, bo trailer Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-03-16 o 10:05 |
|||
|
|
|
#2729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosze rozmiar 34/36 i zaręczam że w niektórych rzeczach też mój tyłek wygląda na gruby.. nie wiem czemu Chilanes sie tak oburza.. na tym zdjęciu z netu dziewczyna źle dobrała model sukni- zamiast rybki jakby założyła spódnicę w kształcie litery A to by wyglądała szczupło a tak rybka jeszcze powiększyła optycznie tyłek i uda i co tu ukrywac jak tak jest...Cytat:
czyli płaci się więcej za szerokość a nie za rozmiar
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Trzymajcie kciuki żebym dziś do mnie zadzwonili z jedengo bardzo dla mnie ważnego miesjca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

mysle, ze na koncercie powinno byc ciekawie i pod wzgledem muzycznym i widowiskowym
nie znoszę się rozstawać!!! ale cóż to

Ja z TŻ bym aż tak dużej działki nie chciała. 

Poszłam sie odchaczyć a tam dziewczyna (znajoma) mowi mi ze ona juz dstała staż ostatnimi dniami w PUP a ja czekam dalej bo wnioski sa rozpatrywane!!! Zamorduje ich chyba
Ogólnie hiszpania jest taka droga, czy tak ceny podskoczyły jak wzrósł kurs euro? My na 2 tyg. z all inclusive do Turcji płacimy 4tys. z opłatami