|
|
#841 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Używam maseł tylko na noc chociaż jak bywa TŻ to się nie smaruję mieliśmy ostatnio śmieszną rozmowę:- mogę się posmarować masłem? - no pewnie, że możesz ![]() - ale będę się kleić.. - a to nawet lepiej jak się będziesz kleić Cytat:
![]() Cytat:
ale trochę na pewno. Poleci Light Blue (bo mam I love love), poleci Dreaming Hilfigera, bo wcale mi się nie spodobał Trzeba zrobić miejsca na nowe ![]() ![]() ![]() A w ogóle to nie mogę się doczekać na Rush 2 które kliknęłam na początku lutego, a sprzedawca wysłał na zły adres i zobaczę je chyba na Wielkanoc dopiero ![]() Potrzeba mi trochę świeżej krwi ![]() Poza tym nie chcę trzymać zapachów które stoją bezużytecznie
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-03-16 o 15:33 |
|||
|
|
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak często się powstrzymuję przed otwarciem nowego kosmetyku, kiedy powinnam wykończyć stary tak z masłami nie umiem ![]() Cytat:
masło zbliża ludzi ![]() Cytat:
a widziałaś to cudo?http://www.allegro.pl/item579171182_...dp_100_ml.html pierwsza 'podróbka' FLOWERBOMBY jaka spotkałam(wszyscy znajomi myślą ze to oryginał) myślałam, że padnę ![]() współczuję sytuacji z Rush2, nie wyobrażam sobie tyle czekać..
|
|
#844 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na dziś koniec zajęć Organzzo a jak tam no wiesz... nastawienie przedmaturalne?
|
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może spróbuję pojedynczo je wykończyć..Cytat:
![]() w miarę dobre ![]() niby sporo się uczę, a ciągle mam wrażenie, że nic nie umiem no i staram się ograniczać wizaż, na tym zyskuję dużo czasu
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby ktoras z Was miala ochote na wspolne zakupu Eau Premiere to zapraszam
![]() https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=360
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej tru kochana ![]() Ja też proszę o pogłaskanie Adasia w brzuszku ![]() Ej, bo w końcu wyjdzie na to, że tylko ja ciągle nowe zapachy kupuję I choć nie mam wielkiego zbioru to i tak flaszki powoli nie mieszczą mi się na połce.Cytat:
A ja chciałabym tak umieć ograniczyć Wizaż na czas nauki...niestety nigdy mi to nie wychodziło
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odwyku nie planuje bo poki co mam ogromny perfumeryjny glod ![]() Ostrze sobie pazurki na kilka nowych flaszek-w sam raz na wiosne
|
|
#849 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w ogole to Adam to piekne dziecko ]. bedziesz miala malego przystojniaka w domu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez bede sie pozbywac kilka flakonow na pewno poleci w swiat, juz jestem na to psychicznie przygotowana ![]() bylam w Tesco i zrobilam sobie zapach majciochow i skarpeciochow - uwielbiam ichniejsze bawelniane majty i kolorowe skarpetki od ostatniego razu potanialy to wzielam po kilka paczek i wcale nie jakies drogie, kosztuja tyle samo co Danonowe Fantasie.w drodze do domu wlazlam do Oysho i oczywiscie musialam kupic sobie pizamke z Minnie Mouse, a co
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-16 o 17:34 |
||||
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Jest w Douglasie, jak kupowałam w styczniu to kosztował ok. 150zł (akurat miałam wtedy kupon -40zł do wykorzystania
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Hexiu no to cieszę się, że nie jestem sama
Ja pewnie kupię na wiosnę/lato jeszcze ze 2 zapachy i na pewno na promocji w SP, bo prawie zawsze wychodzę z tego sklepu z nowym flakonikiem.ziz ja też kupiłam sobie właśnie w sklepie jogurt Mullera Z jakimiś czekoladowymi kuleczkami
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś kupiłam taki śliczny malutki (4g) puder brązujący Estee Lauder i przy okazji założyłam w końcu kartę w Douglasie. To był bardzo opłacalny zakup - tylko 35zł, a puder jest śliczny. I muszę naskarżyć na Madziarrę, ale to już sama Wam powie o co chodzi
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co planujesz?bo u mnie na liscie wisi nowy flakon Par Amour Toujours,Eau Premiere i pare innych ale juz mniej sprecyzowanych
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nadal mi chodzi po głowie Bright Crystal Versace(bo mam Crystal Noir i razem by ładnie wyglądały na półeczce, ale ciągle się waham co do BC, bo jest ładny, ale nie wiem czy na tyle, by go kupić ). Myślę też nad jabłuszkiem Niny Ricci i Hypnose(ale to raczej będzie zakup na jesień/zimę). No i jeszcze ciekawam wszelkich nowości jakie się mają pojawić wiosną i latem
|
|
#855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co tam Madziarra nakupowała?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam na Lato 2009
juz powinny sie te nowosci Ck na dniach w Sephorach pojawic. z niecierpliwoscia przebieram nozkami
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki puder? Miniaturę zachwalanego Bronze Goddes może? ![]() Ja mam ostatnio fazę na Granolę czekoladową i orzechową, pożeram ogromne ilości, aż się sama sobie dziwię. |
|
|
|
|
#858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jabluszko Niny znam ale nie uwidlo mnie na tyle by miec caly flakon Hypnose na nowo mna zawladnelo(Rzyrafko za przypomnienie) i tak sobie mysle,ze ta budyniowa slodycz dobrze by sie ukladala wczesna wiosna i wieczorami.Nowosci mnie jakos specjalnie nie kusza choc zalezy co i kto sie pojawi Dumam jeszcze nad flaszka Armani Diamonds Intense ale to mega slodziak i lepszy na jesien/zime.Cytat:
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że w któryś dzień wybiorę się do Sephory albo Douglasa i potestuję coś, może znajdę jeszcze jakąś nową perfumową miłość
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze bo dla mnie to mega ulepki,ktore staja sie nie do zniesienia na skorze i o ile klasycznego Angela i wariacje ogrodkowe zniose to Innocenta juz nie.... Powodzenia zycze ja zaczelam uskuteczniac wycieczki do Quality
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszcze
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
http://www.cosmoty.de/news/2824/
|
|
#862 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
! Jak patrzyłam to ten puder rzadko pojawia się na allegro w wersji sypkiej. Tylko ten sprzedawca ma tyle negatywów, że muszę się poważnie zastanowić - zawsze boję się kupować od kogoś kto nie wysyłał paczek (a jeśli wysyłał, to nie odpowiadał na takie negatywy - dziwne to). Ale aukcję dodałam do obserwowanych, jest trochę czasu żeby się namyślić![]() Cześć Ja również pozdrawiam Adasia![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Już tak długo się buntuję przeciw masłom tbs, ostatnio sobie prawie wmówiłam, że nie lubię owocowych balsamów... Ale tak już tęsknię za świeżymi letnimi owocami: truskawkami, brzoskwiniami, morelami, wiśniami że chyba sobie kupię jedno masełko po marcowym niby-odwyku![]() Cytat:
Estello, a jaki puder ? I to jakaś promocja, czy on tak zawsze kosztuje ? Ostatnio pomalowałam się baaardzo delikatnie moim pudrem brązującym sephory i usłyszałam komplement czemu jesteś taka żółta Nikt mi tego wcześniej nie powiedział! No ale spodek wędruje na allegro chyba, albo do kosza, albo spróbuję go wymienić na cokolwiek . Więcej się nim nie pomaluję No i szukam zastępcy![]() A mnie wysusza krem 50+ Avene Nigdy tego nie miałam, przecież te filtry mocno nawilżają... No ale wczoraj nałożyłam go solo, wieczorem miałam piekące policzki. Dzisiaj użyłam pod spód kremu, który wcześniej wystarczał sam na cały dzień i znowu to samo Chyba sobie kupię LV jak już będzie w aptekach
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez bardzo to cieszy ale moj stan konta pewnie nie bardzo czekam na rozne cuda ze wspolnych zakupow i mam ochote na kilka flaszek z Q.Ostatnio ktos mi powiedzial(nie wiem czy nie MagJa ),ze teraz to pewnie juz zamieszam w Q.jezeli jest u mnie w miescie
|
#865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bronze Goddes - te na Allegro mają 1,5grama a ten z Douglasa 4gramy. Moja mama miała duże opakowanie, fajny jest - tak samo jak je pojedyncze i podwójne pudry brązujące ![]() Mam jeszcze Bambusa - 40gram!!! Więc dla odmiany potrzebuję czegoś innego poza tym przyda się do podkreślania policzków.---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
On zawsze tyle kosztuje, był tylko w 1 odcieniu - 01; promocja bo to 'tylko' 4 gramy; maleńka puderniczka z pędzelkiem - idealna do torebki. Nie jest ozdobna, biżuteryjna, jest zwykła plastykowa i pewnie też przez to tańsza, ale mnie to nie robi różnicy ![]() Bambus Lancome ma piękny herbatnikowy odcień
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
kliklo mi sie paskowanca diora - Spicy Desert. marzyl mi sie od tak dawna
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mavala ma też suuper lakiery w malutkich buteleczkach, kupiłam w zeszłym roku dwa: czerwień i fiolet z serii dżinsowej Kosztowały w Szwecji (gdzie niby wszystko jest drogie) 10 złotych - u nas w Marrionaud widziałam je po 25 No i prawie kolorów nie ma, ech...Muszę jechać do douglasa, żeby obejrzeć tę miniaturkę - bambusa się trochę boję, bo ten puder sephory miał 30 gramów, a i tak bym nie zużyła takiej ilości Bambusem chyba bym musiała malować się cała )
|
|
#868 |
|
|
Organzzo z takim zapałem do nauki nie może być źle
zdasz śpiewająco!zizku ale śliczności upolowałaś ![]() isa jak już mówiłam wyprzedam tylko te, które w jakimś sensie mi się znudziły potrzebuję zdecydowanie nowej miłości perfumowej a BC mam i uwielbiam, więc głosuję za nim.
|
|
#869 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Lubię zapachy CK, zwłaszcza Euphorię i Euphorię Blossom ).Byłam dziś w Sephorze i podoba mi się nowa wersja In2U, taki fajny świeżak, i jeszcze herbata Kenzo (gdybym nie miała zielonej herbatki YR to pewnie bym się skusiła). ![]() Jakaś taka strasznie zmęczona jestem.. Znowu przespałam całe popołudnie. ![]() EDIT: Przypomniało mi się. ziz, podasz adres swojego bloga?
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-03-16 o 19:10 |
|
|
|
|
#870 | |
|
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

mnie zawsze jak mama budzi to wwąchuje się, co akurat czuć
no i lubił mi wchodzić pod paznokcie 

a co poleci w świat?

i wcale nie jakies drogie, kosztuja tyle samo co Danonowe Fantasie.
No i szukam zastępcy
),ze teraz to pewnie juz zamieszam w Q.jezeli jest u mnie w miescie
).