|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Powiedzcie jej, że mieliście pierwsi wszystko załatwione i niech przełożą ślub. Jak można coś takiego najbliższej rodzinie zrobić.
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
a ja nie lubie byc jedyna trzezwa w towarzystwie. bo to sie jednak nadaje na zupelnieinnych falach. wszystko by mnie irytowalo w tych pijacych ![]() |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wogole tancerka to dzieki za ta strone z papierem pokazałam tz i normalnie tak sie na ten papier napalil ze szok chce kupic chociaz rolke dla nas do domku
|
|
|
|
|
#2854 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zima, temperatura -15 stopni, mój K. w adidasach, lato + 25 stopni, mój K. w adidasach Za chiny ludowe nie potrafię mu przemówić do rozumu Dobrze, ze do garnituru zakłada lakierki a nie adidasy ![]() Cytat:
Po co facetom staniki A przy okazji, wczoraj dostałam stanik od przyszłej teściowej ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2855 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam
i udało nam się zarezerwować panią od pieczenia![]() Gosia wracaj do zdrówka U nas będzie kierowca, który będzie rozwozić gości po weselu, o której będą chcieć. Mam nadzieję, że się sprawdzi pomysł ![]() A czy trzeba będzie transport spod kościoła to się jeszcze okaże, bo nie wiadomo na pewno w którym kościele będziemy mieć ślub. Chcemy w takim jednym, który jest oddalony od sali dosłownie 5 minut piechotką, ale jak będzie to jeszcze zobaczymy ![]() Ogólnie to uważam, że fajnie jest jak jest transport dla gości
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje ale niestety już raczej nie aktualne
|
|
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście mam 2 wesela w kwietniu więc na jednym będe pić i przykleję się do barku gdzie będa serwować drinki a na drugim będę kierowcą![]() Cytat:
miejmy nadzieję ze to nie było cos niezbędne do życia... i że mimo wszystko wszystko ok
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
do jutra
|
#2860 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewczyny nie chciałam wam tego pisac ale chyba jednak muszę...
Nie dogadywaliśmy się ostatnio z TŻtem, sytuacja się tak nakręciła że nasz związek stoi pod wielkim znakiem zapytania.. Mamy 2 i pół tygodniową przerwę i potem się spotkamy i coś ustalimy może... Na razie nie będę tu zaglądac, zeby mi szkoda za bardzo nie było... Jakby się to wszystko nie rozwiązało to będzie dobrze.. trzymajcie się
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi, ale powiem Ci, że ja też tak miałam i skończyło się dobrze, Tobie też tego życzę
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny uzywalyscie moze kosmetykow do opalania z Vichy lub La Roche Posay?
bo cos malo opinii na KWC, a zastanawiam sie czy warto zaplacic wiecej... czy to jakas lepsza ochrone rzeczywiscie daje jak sie kupi krem do opalania drozszej marki ![]() czy moze poprostu placi sie tylko za marke? |
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
gosica502 tez ci zycze zeby wszystko ułozyło sie jak najlepiej
dobranoc ide na tv |
|
|
|
#2866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze wsyztsko sobie wyjaśnicie i ze po tych dwa i poł tygodnia przerwy skoczycie sobie na ramiona i wszytsko pieknie bedzie....
|
|
|
|
|
#2867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
|
#2868 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Tancerka a przez Ciebie się tylko rozkleiłam.. Ty łobuziaro:P |
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak samo co do noclegów, kogo da się położyć do domu, to się położy, niestety liczba miejsc noclegowych może być niewspółmierna do liczby gości przyjezdnych, więc i o nich trzeba zadbać.Oj polemizowałabym ![]() Ja też byłam z Tztem i rodziną na weselu kuzyna z Tarnowie i mieliśmy wynajęte 2 pokoje w hotelu, to jest profesjonalne podejście do sprawy i widać, że zależało im, zebyśmy byli i czuli się tam komfortowo. W mojej rodzinie też tak to jest... |
||
|
|
|
#2870 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój chodzi w sportowych sandałkach, w japoknach nie, bo go denerwuja - wiadomo kwesto przyzwyczajenia, ale jemu się nie chce przyzwycajać. Dlatego dla niego wyczaiłam klapki Tommy'ego Hilfighera A te sportowe ma reeboka, kiedyś mielismy takie ame, ale ja w moich nie chodziłam on swoje zniszczył i ma nowe teraz. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poproszę świece o zapachu porzeczek![]() my połowie gości płacimy za dwa noclegi a reszcie wynajmiemy autobus na wesele i z wesela. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Toż to profanacja![]() Cytat:
![]() pewnie dlatego, że ja nie trzymałam kciuków, bo nie wiedziałam ![]() Cytat:
Z resztą może pamiętasz co Ci pisałam ostatnio![]() Cytat:
Ale myślę, że warto, bo tż opala sie na czerwono i ma wraliżwa skórę i np. w Grecji mielismy 50 i go nie spiekło a nawet sie opalił, ja tez na początku smarowłam się 50 i tez sie opaliłam(tylko, z ja sie i tak szybko opalam), później przeszliśmy obydwoje na 30 i ciagle sie opalaliśmy, nie schodziła nam skóra (ale sumiennie co jakis czas sie smarowaliśmy). Własciwe przez cały wyjazd używalismy Vichy i nas nic nie zjarało tylko bylismy ładnie opaleni. Do Egiptu bym kupiła Vichy, bo tam jest dużo mocniejsze słońce niż w Grecji a w Grecji potrafiło zdrowo przyjarać.W ogóle to polecam wodę termalną w sprayu - świetnie odświeża
|
|||||||||
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze, MUSI![]() My zapewniamy Naszym gościom transport(do Kościoła, restauracji, jak i odwożenie gości do domu), nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-03-16 o 21:12 |
|
|
|
|
#2872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozklejaj się![]() Cytat:
masz szczęście że oszczędzam heh dzisiaj zebrałam moje 5 złotówki i chciałam je gdzies wymienić na papierowe pieniążki i nie chcieli ich przyjąć bo mieli za dużo monet na szczęście pan w xero mi wymienił troszkę bo oni akurat monet potrzebuja już mam 150zł
|
|
#2873 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Claris;11477885]
To, że Ciebie nie potraktowano tak jak się powinno traktować swoich drogich gości, to nie znaczy, że Ty ich też musisz tak swoich potraktować. Ale jak napisałam, to tylko moje zdanie. Nie wyobrażam sobie mając wesele 20 km od miasta zostawić gości po weselu i "róbta co chceta" Tak samo co do noclegów, kogo da się położyć do domu, to się położy, niestety liczba miejsc noclegowych może być niewspółmierna do liczby gości przyjezdnych, więc i o nich trzeba zadbać.quote]Ale ja nie mam do nich żalu , że mi transportu nie załatwili. Broń Boże. Przyjechał po mnie brat i to było ok. Moi goście mają samochody i nie będzie tak, że przed kościołem zostanie ktoś. No bez przesady. A po weseleu tak jak mówiłam, jak ktoś nie będzie miał transpotrtu to ich brat odwiezie. Ale ludzie w swoim zakresie załatwiają sobie transport do domu i to jest notrmalne. A co do miejsc noclegowych u mnie w domu będzie spało 5 osób,a że dom mamy duzy to każdy się zmieści. Są 3 łóżka wolne więc z spaniem nie będzie problemu. Może w mioeście się organizuje dla miejscowych transport bo samochodów nie mają ale u nas każdy sobie transpotrt załatwia w swoim zakresie. A dla 10 osób nie będę wynajmowała autobusu.Koniec tematu Każdy robi jak chce Ja się nie oburzam, że mi nei załatwiaja transportu i ja tez nie będę załatwiać I ni dlatego, że jestem złośliwa tylko nie ma takiej potrzeby.
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
obca7 no i spoko, cieszę się, że doszłyśmy do porozumienia
|
|
|
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie małe z Ikei porzeczkowe Za 10 zł![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Jak ktos lubi Clinta Eastwoda to zapowiada się fajny film Widzieliśmy z tż trailer i na pewno idziemy![]() http://www.filmweb.pl/f476580/Gran+Torino,2008 |
||
|
|
|
#2876 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
|
#2877 |
|
Rozeznanie
|
czeeeeść Kochane kociaki
![]() ![]() ![]() nie mam jak nadrobić Was muszę się z wami czymś podzielić, bo strasznie się źle czuję Uwaga-tasiemiec-nie wiem czy ktos dobrnie do konca no więc na zajęciach.....siedzimy sobie wszyscy na przerwie i się śmiejemy (dodam, że grupę mamy bardzo fajną i dość "zboczoną" -coś jak nasze forum )no i kolega prosi mnie, żebym materiały które dostałam od babeczki zeskanowała i przesłała także na jego pocztę, więc poprosiłam e-mail napisał mi, potem napisł drugi i dodał, że ten jest bardziej osobisty...i takie tam..pośmialismy się wszyscy (oczywiscie, ja caly czas siedze z moim TŻ hihihihihi)no i w końcu powiedziałam: wiesz co daj mi wogóle swój numer tel (oczywiscie odpowiedział żartem : no wreszcie od godziny próbuje wymienić się telefonami ) no i wszyscy zaczelismy sie smiac oczywiscieno i ten kolega poprosił mnie, czy nie skserowałabym mu materiałów z "Prawa" a ja na to , że OK i tak minął dzień, na zajeciach z tekstami i podtekstami do pani prowadzącej (wiadomo, śmiechu co nie miara) pod wieczór, dostaje smsa od kolegi typu : mam nadzieje ze pamietasz o mnie? ja odpisałam, że tak, tak pamiętam, wysle mu maila a on: to sie ciesze, mysl o mnie dalej a ja: ze bede myslec i zeby sie nie bał, napewno wysle mu maila z materiałami (oczywiscie z zartem, tak jak on do mnie)po jakims czasie dostaje smsa: myslisz? a ja odpisałam: jakze by inaczej (znowu z zartem) i ze mnie rozbawił no i jutro zeskanuje i wysle maila, ale tymczasem klade sie juz spac, wiec zycze dobrej nocy ...polozylam sie z TZ...oczywiscie mówiłam mu o kazdym smsie od Maćka i mówiłam , że mu odpisuję i się smiałam, że on tak sie przejmuje tymi materiałami ......rano..TZ coś odebral na komórce ale nic mi nie mówił , .....zasnelismy....potem TZ pojechał do szpitala ok godz 15.00 dostaje smsa : nic nie myslisz o mnie, na skrzynce wiadomosci brak, smsów brak ...wiec zdziwiona sprawdzam telefon i patrze a tu był sms o 6.30 rano!!!! wiec mu odpisuje, wybacz, ale nie odczytałam smsa, bo zrobił to TZ i wylaczyl telefon, i nic mi nie powiedział, ze cos mi przyszło na komórkę (w tym czasie zeskanowałam materialy wysłałam mu i na poczte naszej grupy) a on, napisal, sory ze cie tak męczę, dzieki za materiały ja odpisałam: nie meczysz mnie, (dosc zabawne byly te smsy - tak jak na zajeciach się do siebie oddzywamy) mozesz pisac, ale nie o 6.30 bo gdybym ja sie obudziła, to bys dostał ochrzan, a ze odebrał mój TZ więc to on się zdenerwował po chwili dzwoni telefon, oczywiscie Maciek i przeprasza mnie za tego smsa rano, że co sobie mój TZ pomysli, ze pewnie sie bardzo wkurzył, --->to ja mu mówie, ze sie nie wkurzył, tylko odebral smsa i wylaczyl komórkę, bynajmniej nic mi nie mówił i wiecie co on na to? że w takim razie czy moze do mnie pisac od czasu do czasu; a ja mówię: że no służę pomocą, jak będzie potrzebował jakies materiały czy cos to pewnie, niech pisze, a on: ale czy mogę pisać w innych sprawach? ja: yyyyyyyyyyy no zalezy o co chodzi...i dalej mówię (głupia) jak potrzebujesz coś to pisz (dalej naiwna nie zorientowałam się o co chodzi) i na tym zakonczylam rozmowe po chwili dostaje smsa - w takim razie puszczam oczko, zeby zobaczyc twój usmiech normalnie szoooookk odpisałam mu, ze coś głupio wyszło, bo ja równiez mam duze poczucie humoru (jak cała nasza grupa na uczelni) ale muszę to sprostować i napisałam (ku ścisłości) że jedyna osoba o której intensywnie myślę to mój TZ i że ja zawsze służę pomocą znajomym i zawsze staram się być miła, ale jednak on chyba źle to interpretuje ( poprostu odpisywałam na jego smsy) (poprostu ostatni sms był nie na miejscu) wiecie co....my z TZ i znajomymi, kolezankami kolegami, mamy taki styl bycia na luzie, nie obrazamy sie jak ktoś puści jakis tekst z (podtekstem) np mój TZ dzwoni do swoejej kolezanki i mówi "czesc słoneczko " ...to samo jest na zajeciach...smichy-chichy... ale gościu ewidentnie zarywałczuje taki niesmak...bardzo dziwnie się czuje...jakby ktos naruszył "tą granicę" starałam się być miła i odpisywałam..choć myślałam, że on już nie bedzie odpowiadal na moje smsmy, bo moje były ewidentnie konczące watek... zadzwoniłam do TZ i mu mówię, że dostałam dziś od niego smsy i ze dzwonił... nie zorientowałabym sie dalej gdyby ten kolega tak nie ciągnął wszystkiego i na koncu rozmy nie powiedziałby tego co powiedział to wszystko dało mi do myslenia....ze znajomymi tak gadamy na luzie i wogóle...ale czasem ktos jednak moze przekroczyc granice....całe szczescie wszystko wyjasniłam mu w smsie, po czym on ostatecznie odpisał, że o nic mu nie chodziło, że ma żonę..rodzinę...i że to jakies nieprozumienie ....od tej pory bede sie nieswojo czuła na zajeciach...nie wiem czy beda mnie smieszyc te rózne zarty, w stosunku do kolegów i kolezanek czy nawet do wykladowców jutro mielismy isc do znajomych...a ja czuje aki niesmak, ze wogole powiedziałam TZ, ze ja nie idę, może innym razem... mam nadzieje, ze szybko mi przjdzie, aczkolwiek niechęnie się z nim zobaczę na zajęciach...a w sumie uważałam go za spoko gościa, jak i reszte ludzi z grupy... ale teraz...chciałbym się przytulic do TZ (ale on w pracy jest).....TŻ nie odebrał tego wszytskiego źle...dopiero dzisiaj, tak jak ja........ ja TZ wszytsko mówię...i dobrze bo mnie wspiera...i bedzie mnie bronił na zajeciach jakby ten gosc dalej zarywał...... dam mu te materiały i tyle... niepsodziewałbym sie takiego obrotu akcji...tymbardziej, ze ja zawsze z TZ wszedzie jestem...nie opuszczamy się na krok, razem siedzimy w ławkach na wykładach, cwiczeniach "nie zadaje sie" z chłopakami bez wiedzy mojego TZ sorrrryyyyy , tak chaotycznie napisałam, ale jestem tak zniesmaczona, że mi niedobrze (TŻ się tak przejął, że chyba przyjedzie do mnie z samego rana )
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez sobie tak zartujemy z tz ze znajomymi, wszyscy wiedzą, ze każde nas kogos ma - wiadomo Ale raz miałam taka sytuaje z kolegą (żonaty, dziecko) że tez żartowalismy i ogólnie przejaja do momentu az sie kapnęłam, ze z jego strony to juz nie żarty tylko chamsie propozycje i z dnia na dzien akńczyłam znajomość. Trzeba uważać na takich gości, ja od tamtej pory uważam co do kogo mówie i jak traktuje żarty, bo niektórzy sie nie znaja na żartach. Było mi po tej akcji stesznie głu[io w stosunku do tz, ze sie dłam tak zrobic w konia kolesiowi. Ale janaprawde myślałam, że to tk po koleżeńsku
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
gosica502 trzymamy kciuki mocno za Was, na pewno się wszystko wyjaśni i ułoży
![]() a co do tego jednego terminu naszego i Tż kuzynki to trudno stwierdzić kto był pierwszy - na razie ustalamy tylko czy to coś zmieni? kuzynka nie jest z tych najbliższych,jednak u Tż wszyscy, że tak powiem, cała niemal rodzinka siedzi na "kupie" w jednym mieście/okolicy, utrzymują kontakty i się zapraszają na wesela. i teraz jak ktoś ma do wyboru tego samego dnia dwa wesela, w tym jedno blisko, a drugie - takie,że trzeba przynajmniej 5 godz w autobusie spędzić, to wiadomo, co wygodniejsze...ech. trochę się podłamałam, bo chciałam takie większe wesele, ale cóż. jak Tż wróci z dyżuru coś więcej się dowie... ale ja nie chce zmieniać swojej daty, mnie się ona podoba! ![]() a poza tym orkiestry szukamy i nie jest to łatwe...oj nie...
|
#2880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedziec![]() to juz sie nie bede zastanawiac ![]() Cytat:
wybitnie mnie draznia pijani ludzie podczas gdy ja jestem trzezwa ![]() Cytat:
a woda termalna to rzeczywiscie moze byc dobry pomysl - nie wpadlam jakos sama na to ![]() Cytat:
(TZ sie nie mogl doczekac po trailerze w kinie )potwierdzam - super film fajne?? http://www.galante.pl/szczegoly/194/...nkietow_st0311TZ sobie wlasnie takie kupil... moze by sie tez do slubu nadaly ![]()
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-16 o 21:51 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

porąbani są niektórzy... no chyba że nie wiedziała że wy macie w tym czasie wesele ale u mnie w rodzinie wszyscy mają zakodowane daty slubów na najbliższe 2 lata i nikt by takiej chamówy nie odstawił...

Zima, temperatura -15 stopni, mój K. w adidasach, lato + 25 stopni, mój K. w adidasach
Za chiny ludowe nie potrafię mu przemówić do rozumu
Dobrze, ze do garnituru zakłada lakierki a nie adidasy 

Będzie dobrze, MUSI