|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
hmm.. t o akurat MÓJ opis 'koleżanko', dodawałam go całkiem niedawno... Ale skoro wchodzisz na te forum, mogłabyś uszanować jego zasady, hmm?
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-16 o 20:11 |
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
A w tłumie wiecznie oby sobie my. Póki jesteśmy młodzi życie trzeba sobie słodzić. Ta dobra suka kosztuje ponad 290. Pracujesz całym ciałem a potem zdychasz jak rex. Umiem się zdobyć na wcielenie wielu swych marzeń w czyn. Wiesz gdzie jest raj? W Miami Beach Ukrywamy się przed światem. Jesteś najbardziej rozczarowującym samcem jakiego znałam znam i bede znać.
|
#723 |
|
Przyczajenie
|
* Brzydka piękność.
Religijna dziwka Czarna biel duszy. * serce połatane czarną muliną * malinowa burza opętała mózg! * schowałam w pudełeczku trochę Twego uśmiechu. * pofrunąć bez otwierania okna! * sufit wiruje, podłoga skacze, życie zawraca a ja? płaczę... * Jestem w Tobie przez smak, zapach, pocałunek.. * Zapadam się w Tobie. Od szeptu, aż po krzyk! * Szukam kropli Twego zapachu w spojrzeniach ludzi. * cicha muzyka ścieląca się wieczorem wokół nóg. * Szukam szczypty Twego smaku na brzegach filiżanek z tysięcy kawiarni! jakos zero weny pewnie niekomu sie nei spodoba :PP
|
#724 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
![]() i zabieram ten bo ostatnio mam manie na opisy z rajem ![]() zabieram Ci go ![]() pozwolisz prawda? ![]() _____________ Dlaczego za każdym razem, kiedy próbuję ci powiedzieć co czuję Czuję się jakby nadchodziła czkawka Jak tylko uczucia zaczynają się odwzajemniać, wtedy on przychodzi i je zabiera Sprawiasz, że chcę wrzeszczeć, płakać i głośno krzyczeć I jesteś niczym prócz bycia dzi.wką Sprzedającą swoją pieprzoną duszę Jesteś kokainową dziw.ką Jesteśmy złymi ludźmi i robimy złe rzeczy
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli coś sie powtórzy to przepraszam ; )
`zrzuce ciężar twych kłamstw powtarzanych co dnia .. ` zaczne wierzyć w to że żyć bez Ciebie się da.. ` z lekkim sercem dziś odejdziesz z powodów błahych.. ` chciałam znaczyć jak najwięcej.. ` głowa pęka od przemysleń..
|
|
#726 |
|
Przyczajenie
|
jeden Twój gest,
.. i uśmiecham się ![]() Jeden Twój uśmiech sprawia, że życia nabiera sensu.. ![]() Poznawać życie z każdym Twym oddechem ![]() I wanna be with you, now ! >> Laski potrzebuje opisów coś w stylu jak wyżej ![]() da się zrobić ? <prosi> <<Je**** księżniczka ! Obrażona na wszystko i wszystkich ;] I niczego mi do szczęścia nie brakuje, prócz uczucia, pier******* satysfakcji, która spokój Twój zakłóca.. i choć to nie karnawał, ja tańczyć z nim chcę.. ![]() Kiedyś wstanę i wyjdę nie zamykając drzwi, Zrobię zamęt i zniknę by nie widział mnie nikt ;] |
|
|
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam do was prosbe. możecie napisać mi takie opisy, że mam już dość wszystkiego co dzieje się wokół mnie, że zabija mnie bezsilność itp.
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Jaki on musiał być wyjątkowy , że dla niego , złamała wszystkie swoje zasady .
widać można być bardziej samotnym . Bardziej niż myślą Ci , którzy myślą , że są samotni . ładnie się uśmiecham , prawda ? Wiem , że Ci się podoba . ( ; . znasz na bank kogoś z kim chwile trwają zbyt krótko że nawet całe życie to za mało . ! Jestem Julią . mam lat tysiąc . żyję . W moim domu będzie pachnieć mandarynkami i uśmiechem . Moi przyjaciele będą przychodzić , a gdy będą głodni , otworzą lodówkę i się najedzą . Będziemy siadać na ganku i czytać książki , opowiadać o przeszłości , oglądać spadające gwiazdy i pić herbate . Gdy poczaują zmeczenie , przygotują sobie łóżko i pójdą spać . Bo mój dom , nie będziemy czterema ceglanymi ścianami , ale z czterema ścianami naszej miłości . Z lojalności , wierności , nadziei i szczęścia . Fundamenty zrobimy ze wspomnień , tych złych i tych dobrych . A dach ? Dach wypełnimy niebem . Tak źle , tak nie dobrze . Pachniało mi dzisiaj Tobą . Przechodziłam przez pole lawendy .
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ahh ja go kocham ^^ jak książke czytałam to normalnie ![]() Żeby był, żeby chciał być, żeby nie zniknął Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. nieznajoma90 - huh! piękniee!tyshe - woow <33 kocham twoje opisy! edit: MySmallCornerInSky - cudownie jak dodajesz swoje opisy to mam kompleksy.. bo jak je porównać z moimi to... ykhm.. aż mi wstyd za moje... .
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-03-16 o 20:56 |
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
ja jeszcze ciągle czekam na ciebie
a ty nie przychodzisz a jeśli to jesteś przejazdem na dwa dni jak ten fizyk z Moskwy w niemodnym kapeluszu który uśmiechnął się od mnie i zniknął na zakręcie białych szyn nie próbowałam go zatrzymać wiedziałam przecież że to nie ty czekam czekam wytrwale tak lekko dotykają mnie dni moja tęsknota jest tęsknota planet zmarzłych tęskniących do słońca a ty jesteś słońcem które pozwala mi żyć jest znowu wieczór na dachach leży śnieg wąskie wieże kościołów nakłuwają niebo i dni tak lekko biegną nie wiadomo gdzie |
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
no time to lose, no time to loooose, NO TIME TO LOOOOSEEE!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() "Usycha z tęsknoty za fiordami" xD "dziś rozpoczynamy od quizu pogrzebowego, przygotujcie długopisy i ołówki" ![]() -Sześć miesięcy! -Dziękuje -Ale w zawieszeniu! To zdecydowanie nie jest jego obecna żona. Rozstał się z Connie Booth uooo w cholerę czasu temu. my brain hurts / mózg mnie boli "czy jest życie po śmierci? Do udziału w dyskusji zaprosiłem trzech nieboszczyków" według mnie cement jest znacznie bardziej interesujący niż się ludziom wydaje ![]() ![]()
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny , poszukuje opisow o tyu, ze zerwalismy z chlopakiem przez gg i ze zachowal sie jak gowniarz bo ja mu pisalam co jest nie tak a on mi tylko o odp `;p` i robil sobie jaja .
|
#733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać, ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach. jesteś dla mnie, chociaż jestem złodziejem - Twe najlepsze chwile kradnę. Do frajerstwa wiele nie trzeba. Wystarczy być TOBĄ ! nie zawsze wszystko będzie się po Twojej myśli toczyć. mam dla Ciebie mały prezent - znów mam cię w sercu... znów nie śpię po nocach, marzę o szczęściu.
|
|
#734 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje Skarbie hih ![]() ![]() opisy : * pora pokochać, to nienawidziłaś i znienawidzić to co kochałaś. * spadam! jaka zabawa! nie czuję ciała! * szukam Twego zapachu w kolorach kolejnych pędzących pór roku.. * stanę na stole i zaczne tańczyc! od tak! * setny ołówek zjedzony do połowy - wynikiem myśli o Tobie. * - co czytasz? -tysiące słów zostawianych przez Niego przypadkowo na kartkach. - po co? - szukam słowa "kocham" * od wilgoci po żar... * cichy taniec języka * w ciszy pełzających ogników świec. * obsesja bliskości słów! * próżnia w głowie, w sercu tłok! * wysiadłam na peronie - Miłość jakies takie denne heh Styrana , Vivi12399 - macie cuuuuudne opisy <3 ![]()
A Twoim uśmiechem pomaluję ściany. Taak barwny jest ! ![]() Edytowane przez nieznajoma90 Czas edycji: 2009-03-16 o 21:31 |
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
i nawet uśmiecham się trzy razy dziennie- jak prosiłeś. on był inny. parzył kawę tylko dla zapachu. mam na oczach zapach twoich słów. tęsknię, ale tak naprawdę rzadko płaczę. nie znoszę ludzi, którzy kradną moje słowa. żołnierzyki tracą na wartości, a wojna trwa zbyt krótko, żeby ich wszystkich wynieść. serce skurczone do pozycji embrionalnej. Siedziała jak osoba czekająca na kogoś, kto może lada chwila nadejść. Siedziała smutna jak ktoś, kto czeka na tę chwilę od dawna, od samego urodzenia albo i wcześniej; być może nawet wcześniej niż od dnia narodzin oczekiwanej osoby. nie mów mi, proszę, że nie chciałbyś jeszcze raz. moje dłonie już nie płaczą za tobą. jesteś moim złem. pod skórą mam trupa miłości. razem zgnijemy w tym piekle. dłonie mam niespokojne i nieprzyzwoite. źle sypiam. pamiętasz mamo, jak śpiewałaś mi do snu? chyba lubię tęsknić za muzyką. koniec nocy, w którą próbowaliśmy umrzeć. uśmiechasz się tak niewinnie... zapomniałam powiedzieć, że będę czekać na ciebie zawsze. wiesz, w tłumie zbiera mi się na płacz. masz smak moich łez na palcach prawej dłoni. nikt nie wyjdzie stąd żywy. pomieszane ciała. a my uciekamy przed kamiennym snem. zmarnowaliśmy świat. a tego nie wybaczy nam żadne niebo. to już koniec śmiechu i niewinnych kłamstw, mój mały. nie jestem szalona. interesuje mnie wolność. boję się, że twoje 'na zawsze' to bardzo krótko. ten ból jest tylko moim bólem.
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
[guote]zabieram Ci go
![]() pozwolisz prawda? [/quote]Prawda : DD anyszowska- dziękuję : DDD kochanaa- ja twoje też ;> ;D ____________ Rozmawiało się uroczo, ale jest już taryfa ..Sama ją zamówiłam, bo tak ciemno na dworze ... - zaraz! Ja nie wychodze ... myslalam o Tobie ![]() Oni nam zazdroszcza a my karmimy się tym
Rap nas zmienia, rap kreuje, rap ocenia, rap wibruje. nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz!? jedna miłość...dla Ciebie <33 Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem <33 Edytowane przez tyshe Czas edycji: 2009-03-16 o 21:40 |
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za każdy kompelemt
Dobra, wiem, że mnie niedługo zapomnicie itp. wybaczcie ;* Ale Wy sobie doskonale radzicie widzę w utrzymywaniu porządku na forum! ![]() * Kocham Cię, a miłością swoją mógłbym wypełnić cały świat... * Gdy pytasz mnie czy pójdę za Tobą, chcę wykrzyczeć Ci w twarz jak Cię nienawidzę (o ironio), ale moje nogi już biegną w Twoją stronę. * Chciał powiedzieć słowo, a powiedział wszystko... * Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę, oby z czasów, kiedy jeszcze żyła. * Powiedz mi, co zrobisz, gdy ktoś przystawi ci nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki. * Chcę nauczyć Cię pożądać i zazdrościć. * Chciałabym wchodzić za Tobą po długich, długich schodach. * Zwykliśmy spacerować nago. * Zwisam z parapetu, do butelki zbieram deszcz. * Raz. Dwa. Trzy. Znikaj! * Od najmniejszego szczegółu, po najgłębszą treść tego, co było kiedyś wszystkim. * Zwykłam czytać każdą Twoją wiadomość do każdego, bo z nich łapię jakąś nikłą informację o Tobie, której nie dane jest mi usłyszeć z Twoich ust. * Kiedyś Ci opowiem, jak piękne i puste były wieczory bez Ciebie. Gdy za towarzystwo robiła muzyka, herbata i koc i Twoje zdjęcie. Powiem Ci jak smakowały moje łzy i tęsknota, której nie dało się opisać słowami, że nawet pomarańcze traciły smak. * Najprawdopodobniej nigdy się nie dowiesz jak boli gdy na mnie nie patrzysz i gdy muszę odwrócić wzrok od Twojej twarzy - nie patrzeć nawet kątem oka - abyś przypadkiem nie zauważył jakie wywierasz na mnie wrażenie. * Schody na werandzie wieczorem mają w sobie coś magicznego. Jestem ja i ta cisza, która nie krępuje i myśli o Tobie w pustych kubkach po herbacie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#738 |
|
Przyczajenie
|
Kochane
. Jestem TU nowa ;*. Mam wielka proźbe, mam chlopaka jestesmy razem rok, a ja czuje coś dziwnego, nie wiem co mi jest, ake iagle mysle o tym jakby bylo jakbyśmy nie byli razem . I chce zeby mi to minęło... Proszę o pomoc ![]() I opis ktory mam aktualnie. 'z rękami pod głową próbuje utrzymać się na cieńkiej nici zwanej snem !' |
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
Poznałam sie już na losu żarcie ...
problemów tłum, szczęśliwych chwil tylko garstka. " Niczego nie możesz być pewny bo wtedy skucha " Czy idealny świat mogę widzieć tylko we śnie? pieprzyć smutek zbędny ... ! ... pamiętaj dla niektórych rap to antidotum. " Kiedy odchodzą szybko ci, którzy żyli tak niewinnie... " ... ale piękna była każda chwila spędzona razem ... Pomyśl o wczoraj, dziś, jutro może nie być nic. ...a to czym żyję to doświadczenie nie łzy! podobno gdzieś tam jest lepsze miejsce niż Ziemia ... (podobno)! Wiesz? nic, nikt nie przewinie czasu wstecz. " Przez okno patrzę w gwiazdy, nad miastem wisi wszechświat " __________________ ... to co ma sens, nie to co piękniejsze ... |
|
|
|
#740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za to Twoje z 'Samotność w sieci' zrobiły na mnie ogromne wrażenie , mimo , że czytała tą książkę . I ukryłam do notatnika . _ ludzie i tak z reguły nigdy nic nie rozumieją . - powiedz mi , kiedy będę blisko nieba ? - jak wyjdziesz z siebie i staniesz obok . czy jak się uśmiechnę , to zabierzesz mnie na spacer ? wiesz jak to jest wracać w podskokach do domu ? I pomagać mrówce przejść przez ulice ? Wąchać kwiaty po drodze , ale ich nie zrywac ? Mieć tak wielką miłość i radość w sercu , że najchętniej stanęłabyś na środku świata i krzyczała ' uwierzcie w miłość ' .
M. ; * http://streemo.pl/Portal/529958,Utwor,BJN_Perla.ht ml J A R A Ć S I Ę ! Edytowane przez MySmallCornerInSky Czas edycji: 2009-03-16 o 21:45 |
|
|
|
|
#741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wznawiam prośbę:
Cytat:
Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało
Jak tam było, tak było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było łatwiej wdepnąć niz wyczyscić buty
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
przyjaźń.
a nie miłość. Spojrzałam w przyszłość. Nie bój się. Nie powiem Ci co widziałam. Nie chcę żebyś wiedział że niedługo odejdziesz.. Zamykam oczy. Zaciskam usta. Udaję że Cię nie widzę Nie chcę żeby wyrwało się niepotrzebne 'kocham' Czekasz na tę jedną chwilę serce jak szalone bije.. Tak jak wtedy powiedziałam że mi zależy. Tak jak wtedy powiedziałam że kocham.. Tylko wtedy już nie do ciebie. Wtedy byłam z Nim.. |
|
|
|
#743 | |||
|
Zadomowienie
|
_________ Cytat:
bo pierwszy raz Cię widzę Cytat:
i kurczę, znowu zabieramm świetny jest...Cytat:
dziękuję. I nie znikajj jużż tyshee,kee,jakjacielubie, truskaweczka,styrana,litl eballerina [kocham Twój avek;*] , aggatte,abunee,powinnam, TiS,miluuu,plotkara,banan owalaska,lilyblack powaalacie ejj kochanaaa, książka fajna,[czytałam] fakt, ale Twoich opisów ja for example jestem rządna, więc tylko spróbuj jeszcze raz planować zniknąć z tego wątku too [+18 ] ... ![]() MySmallCornerInSky-czy Ty miałaś kiedyś inny avek? Bo wydaję mi się,że kojarzę..x] świetne opisy;*
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-03-16 o 22:08 |
|||
|
|
|
#744 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zachwycasz teeeez.!<33 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) ten cudny, kardę![]() Cytat:
Kocham ![]() ________________________ taaaakich kilka z piosenek bo weny brak: Odejdź nim siebie sama znienawidzę za każdy dzień, który dałeś mi. w twych oczach nie ma mnie. tylko żal. z pomiesznia mowy, słychać jeden głos. nie wybaczą mi kilku słabszych chwil. nie uwierzą że brakło sił. rozliczasz mnie ze wszystkich słów. zatrzymany w biegu kadr. On dał mi wszystko to, co można dać. świat obcych rąk. Odejdź dopóki wiem, że wystarczy mi sił by nie zatrzymać Cię.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-03-16 o 22:25 |
|||||
|
|
|
#745 |
|
BAN stały
|
obsesja, nie miłość.
wybacz, nie potrafię być idealna. czy wiesz, że kiedyś byłeś moim bohaterem? ona płacze sama nad potłuczonym sercem. |
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
macie może jakieś podobne do tych wyżej ? ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#747 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kocham Cię normalnie <3 cudne opsiy ! :*** ty też powalasz ! :* piję dziś za miliony co katują swoja dusze
by przetrwać sugeruję: zamknąć ****ę, nie krzyczeć właśnie tak ja to wszystko *******e, wiesz i szkole, stres, strach, ****a mać
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
||
|
|
|
#748 | ||
|
Zadomowienie
|
anyszowska - dziękuję kochana moja
![]() allmylifeismusic - dziękuję bardzo ![]() kee & styrana - jak zawsze Cytat:
kradnę je szybciutko Cytat:
opisy : - jesteś jak ucieczka do drugiego świata. - jak wyzdrowiały ślepiec, który zobaczył słońce.
|
|
#749 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() ![]() ____________ Starałam się tak bardzo być zabawna i miła Starałam się tak bardzo być słodka i ostra Nie zadziałało. Nie będę handlować najlepszym czasem w moim życiu I jestem bardzo zajęta kupowaniem i podróżowaniem po świecie Nie wiem, gdzie będę jutro Nie wiem, dokąd zmierzam Nie wiem nawet, gdzie byłam Ale teraz wiem, że chciałabym zobaczyć Cię jeszcze raz. Spędzam noce na marzeniach Widzieliśmy deszcz, razem Przetrwaliśmy ból, zawsze Miałam okropny sen. Taki w którym Ciebie nie było przy mnie. To jest moment zachodu piątkowego słońca Gdzieś między atramentem twojego tatuażu Gdzieś poza papierosem i diabelskim uśmiechem Możesz przepraszać na tysiąc sposobów ale nie możesz wymazać faktów Jestem zimowym kwiatem pod ziemią, zawsze spragnionym letniego deszczu
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy wszystko dzieje się na opak...
zamknięta w małym, ciemnym pudełeczku zawsze kiedy jestem na gg, czekam, aż prześlesz mi wiadomość...niedoczekanie ... szkoła, dom i tak w kółko a kiedy czas na przyjemności ? bo nie cieszy już kolejna kostka czekolady ani lody... kiedy muzyką jest dla mnie tylko ukojeniem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

huh! piękniee!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. I chce zeby mi to minęło...
dziękuję. I nie znikajj jużż

genialne opisy..