Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-16, 21:53   #2881
Karlain
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

oj Samoa...przeczytałaś wielkie dzięki....ja to strasznie się boję później po takich sytuacjach, bo dla mnie inni oprócz TZ są wogole aseksualni i mi strasznie źle jak ktoś coś zrobi nie tak....przezywam to..jakby ktoś przekroczył pewna granicę

najgorsze, że jestesmy w tej samej grupie...ale będę się trzymać TZ więc może jakoś przetrwam... tymczasem udaję, że to na mnie nie zrobiło wrażenia..... sytuację wyjasniłam koledze JASNO i WYRAŹNIE więc liczę na pomyślne zakończenie tej sprawy i będę udawac, że nic się nie stało, ale bedę stanowcza i bardziej będę uważać na niego i tym podobnych gości
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 22:05   #2882
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
ale ja nie chce zmieniać swojej daty, mnie się ona podoba!

a poza tym orkiestry szukamy i nie jest to łatwe...oj nie...
a jaką ty właściwie masz datę bo w podpisie nie widzę..
jak nie macie jeszcze wszystkiego to przesuńcie sobie wesele przed kuzynke hehehe oczywiście jeśli to ona wam się wwaliła w wasz termin bo jak nie to nie ma co szalec... chociaż własciwie czemu nie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
oj Samoa...przeczytałaś wielkie dzięki....ja to strasznie się boję później po takich sytuacjach, bo dla mnie inni oprócz TZ są wogole aseksualni i mi strasznie źle jak ktoś coś zrobi nie tak....przezywam to..jakby ktoś przekroczył pewna granicę

najgorsze, że jestesmy w tej samej grupie...ale będę się trzymać TZ więc może jakoś przetrwam... tymczasem udaję, że to na mnie nie zrobiło wrażenia..... sytuację wyjasniłam koledze JASNO i WYRAŹNIE więc liczę na pomyślne zakończenie tej sprawy i będę udawac, że nic się nie stało, ale bedę stanowcza i bardziej będę uważać na niego i tym podobnych gości
spokojnie Karlajn- ja też miałam taką sytuację kiedyś i też czułam wielki niesmak.. mimo że tż wszystko też czytał i się ze mną smiał to wiadomo że jest to taka niewygodna sytuacja.. luzik zachowuj się jakby nigdy nic- w koncu nic nie było prawda

ja już wykąpana i nie wiem czy coś czytać sobie mam czy co.. chyba posiedzę z wami bo mi się do tżta tęskni i zadna prezentacja o aktualizacji wartości należności nie zaspokoi mojej tęsknoty....
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 22:16   #2883
Karlain
Rozeznanie

tancerko dziękuję również za wsparcie ale ja jestem głupia...siedzę zestresowana teraz....nie wiem czemu ciężko takie coś przechodzę
już nie moge się doczekać aż mój TŻ przyjedzie do mnie...

ale masz rację tancerko...spokojnie....n ie ma co się denerwować przez jakiegoś idiotę

EDIT
położę się i spróbuje jakoś zasnąć, pomarzę o wspólnym mieszkanku z moim Kochenie

Edytowane przez Karlain
Czas edycji: 2009-03-16 o 22:17
Stary 2009-03-16, 22:25   #2884
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
położę się i spróbuje jakoś zasnąć, pomarzę o wspólnym mieszkanku z moim Kochenie
nie kładź się możemy pomarzyć razem wlasnie przeczytałam na onecie wieści ze teraz jest dobry czas na budowanie domu robotnicy wracaja z zagranicy, tanieją materiały itp- niech tanieją- za jakieś 5 lat mają być mega tanie bo ja tak chcę!!!
Stary 2009-03-16, 22:25   #2885
centipede
Zadomowienie

Karlain Słońce nie stresuj się tak
Nie zawiniłaś przecież! Miałaś dobre intencje, myślałaś ze są to tylko żarty a później w porę zaaragowałaś i tak jak piszesz wytłumaczyłaś jasno i konkretnie swoje intencje. Musi być dobrze! Może porozmawiaj z TŻ-tem na ten temat jak się spotkacie? Na pewno Cię uspokoi i nie będziesz już się stresować!

Grulla beznadziejna sytuacja współczuję a ile macie już załatwione? Może uda się jakoś dogadać z kuzynką, bo beznadziejnie wyszło

Gosia widzę, że nas podczytujesz. Jak się czujesz?
Stary 2009-03-16, 22:30   #2886
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Grulla beznadziejna sytuacja współczuję a ile macie już załatwione? Może uda się jakoś dogadać z kuzynką, bo beznadziejnie wyszło

no właśnie ciekawe jak dużo ma Grulla załatwione. bo jak prawie nic to ja bym się zastanawiała nad przesunięciem wesela na jakąś wcześniejszą datę.. późniejszej nie doradzam bo sama bym nie chciała czekać dłuzej- co najwyżej krócej hehehe
Stary 2009-03-16, 22:57   #2887
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja wlasnie mysle zeby kupic Vichy 50-ke i 30-ke a do tego sztyft do ust 50-ke z La Roche Posay (bo nie widzialam zeby z Vichy takie byly)

a woda termalna to rzeczywiscie moze byc dobry pomysl - nie wpadlam jakos sama na to

my juz go z TZem ogladalismy miesiac temu (TZ sie nie mogl doczekac po trailerze w kinie )
potwierdzam - super film

fajne?? http://www.galante.pl/szczegoly/194/...nkietow_st0311
TZ sobie wlasnie takie kupil... moze by sie tez do slubu nadaly
no Vichy nie ma chyba sztyftów. Są tez takie sztyfty z Shiseido do smarowania nosa, ramion i uszu, ale chyba też 50, wydaje mi się,ze któraś apteczna marka tez ma taki sztyft do miejscowej aplikacji w ofercie - może to nadaje sie tez do ust?A przydałby sie Wam tez na deskę.
Tylko jeszcze jedno Ci powiem - ja smarowałam tym Vichy też twarz, w sumie mieliśmy 30 taką małą do twarzy specjalnie i strasznie oczy piekły jak się zmieszało z wodą z basenu i później cała buzia piekła, sama nie wiem czy to od chloru czy w połączeniem z kremem, ale raczej od chloru. TAkże omijajcie oczy - ja to zawsze ładuję krem w kazde miejsce, tak rozsamrowuje na buzi równomiernie i pewnie miałam na powiekach i mi sie tak działo, tylko, ze skoro cała buzia piekła to jednak był chlor. Na pewno to by chlor, bo to się działo tylko w basenie a normalnie jak w kazde wakacje używałam tego kremu to nic mnie nie piekło.
A jednak pierwszy lepszy link i znalazłam sztyft 60 z Vichy
http://www.apo-discounter.pl/vichy-c...nny-p-982.html

A co do wody termalnej - na pewno każdy zna uczucie tkaiego mega upało, że nic tylko umrzeć - jak się spryska buzię woda termalną i wytrze chusteczką to moment się człowiek super czuje, także to polecam koniecznie i nawet nie do ciepłych krajów tylko u nas przecież tez są takie upałyTylko efekt jest po tym jak się wytrze buzie chusteczką. JA jeszcze nawet nie wykorzystałam naszej wody, mam taka małą pojemność do samolotu z Vichy(o ile mozna wnosić spray do samolotu, wole nie próbowac a faz na pryskanie sie w samolocie nie mam) i jeszcze taką wielgachną, to jest bardzo wydajne, więc warto. Tą małą często dają w gratisach.
A i tak mała jest śmiesznie tania, dlatego ja kupiłam, bo taka poręczna i śliczna, bo tego wielkoluda to tz nosił w plecaku

Bardzo ładne te spinki, jak najbardziej pasują na ślubTeż planuję kupić tżtowi srebrne z czarnym w środku

Cytat:

dokładnie rozumiem co masz na myśli z przekroczeniem granicy, to jest bardzo nieprzyjemne i nie wiem jak sobie z takim uczuciem radzić
Zachowuj sie w stosunku do tego kolesia normalnie jakby nic sie nie stałoBardzo dobrze sie zachowałas i traktuj go normalnie, nie dasz po sobie poznać, ze to zrobiło a Tobie wrażenie, tyle chyba wystarczy.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-16 o 23:07
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 23:07   #2888
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A co do wody termalnej - na pewno każdy zna uczucie tkaiego mega upało, że nic tylko umrzeć - jak się spryska buzię woda termalną i wytrze chusteczką to moment się cżłowiek super czuje, także to polecam koniecznie i nawet nie do ciepłych krajów tylko u nas przecież tez są takie upały
.
uwielbiam wodę termalną mam tłustą cerę i pod koniec dnia wyglada na bardzo zmęczoną i w ogóle "zużytą" a jak sobie popsikam termalką to zaraz nabiera ładnego kolorku i wyglądu jak o poranku mój ukochany kosmetyk- w zasadzie to nie kosmetyk tylko woda zawsze przed randką psikam, w ogóle psikam kiedy mi się przypomni bo jest suuuuuper

lecę chyba spać dziewczyny bo nie mam co robić.. przeszukałam allegro w poszukiwaniu jakiś inspiracji na sukienkę wieczorową bo mnie mama gania żebym sobie jakąś kupiła i wszystkie są tak brzydkie ze wolę iść bez sukienki niż w tym z resztą mam jedną sukienkę dopiero kupioną i jeszcze ani razu nie założoną i do tego super dodatki jak będę na weselu to postaram się cyknąć fotkę i wam pokażę- nie wiem czemu mama się jej czepia
szkoda tylko że wesele jest w święta w Wielka Niedzielę więc ani na fryzjera ani na nic nie mogę liczyc- muszę sobie nakupić zapas rajstop bo nie daj Boże coś się stanie i nie będę miała gdzie kupic pannie młodej też nie zazdroszczę- dobrze że ma ciocię fryzjerkę bo by chyba sama się czesała i w ogóle wszyscy w tym dniu zamiast swiętować będą dla niej harować przy obsłudze wesela- dziwny dzień na wesele... w zasadzie to wesele jest dwudniowe więc święta z rodziną z głowy
Stary 2009-03-16, 23:10   #2889
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
uwielbiam wodę termalną mam tłustą cerę i pod koniec dnia wyglada na bardzo zmęczoną i w ogóle "zużytą" a jak sobie popsikam termalką to zaraz nabiera ładnego kolorku i wyglądu jak o poranku mój ukochany kosmetyk- w zasadzie to nie kosmetyk tylko woda zawsze przed randką psikam, w ogóle psikam kiedy mi się przypomni bo jest suuuuuper

lecę chyba spać dziewczyny bo nie mam co robić.. przeszukałam allegro w poszukiwaniu jakiś inspiracji na sukienkę wieczorową bo mnie mama gania żebym sobie jakąś kupiła i wszystkie są tak brzydkie ze wolę iść bez sukienki niż w tym z resztą mam jedną sukienkę dopiero kupioną i jeszcze ani razu nie założoną i do tego super dodatki jak będę na weselu to postaram się cyknąć fotkę i wam pokażę- nie wiem czemu mama się jej czepia
szkoda tylko że wesele jest w święta w Wielka Niedzielę więc ani na fryzjera ani na nic nie mogę liczyc- muszę sobie nakupić zapas rajstop bo nie daj Boże coś się stanie i nie będę miała gdzie kupic pannie młodej też nie zazdroszczę- dobrze że ma ciocię fryzjerkę bo by chyba sama się czesała i w ogóle wszyscy w tym dniu zamiast swiętować będą dla niej harować przy obsłudze wesela- dziwny dzień na wesele... w zasadzie to wesele jest dwudniowe więc święta z rodziną z głowy
ja używam tej wody regularnie w wakacje, bo orzeźwia a tak to dopiero jak sobie przypomnę

Faktycznie głupio z tym ślubem, bo nikt nie będzie miał fryzjera ani odpoczynku w święta, ja w sumie lubie jak w święta sa święta

Ja tez juz sie zbieram, bo wczoraj wyłączyłam kompa po północy a zanim sie wykapałam i położyłam to już było po pierwszej, dlatego dziś ide spac wcześniejDobranoc

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-16 o 23:11
Stary 2009-03-16, 23:17   #2890
tancerka212
Zakorzenienie

heh oglądam sobie sukienki na allegro i tak patrzę na jedną i sobie myślę "eeeee nie dałabym 700zł za sukienkę wieczorową..." i właśnie mnie olśniło że suknia ślubna będzie kosztować 3 lub 4 razy tyle
i tym optymistycznym akcentem życzę dobrej nocy pannom młodym
Stary 2009-03-16, 23:24   #2891
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
heh oglądam sobie sukienki na allegro i tak patrzę na jedną i sobie myślę "eeeee nie dałabym 700zł za sukienkę wieczorową..." i właśnie mnie olśniło że suknia ślubna będzie kosztować 3 lub 4 razy tyle
i tym optymistycznym akcentem życzę dobrej nocy pannom młodym
hmmm...ja kiedyś dałam za suknię wieczorową więcej niż 700 i nie żałujęFakt, że byłam w niej dwa razy, ale myślę, ze przyda mi się w przyszłości
Stary 2009-03-16, 23:31   #2892
Claris
Zakorzenienie

Też idę spać, bo po 6 muszę wstać jutro i w środę też Dobranoc!!
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 23:45   #2893
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny nie chciałam wam tego pisac ale chyba jednak muszę...
Nie dogadywaliśmy się ostatnio z TŻtem, sytuacja się tak nakręciła że nasz związek stoi pod wielkim znakiem zapytania.. Mamy 2 i pół tygodniową przerwę i potem się spotkamy i coś ustalimy może...
Na razie nie będę tu zaglądac, zeby mi szkoda za bardzo nie było... Jakby się to wszystko nie rozwiązało to będzie dobrze.. trzymajcie się
3mam kciuki, żeby wszystko się ułożyło tak jak powinno Głowa do góry
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Też idę spać, bo po 6 muszę wstać jutro i w środę też Dobranoc!!
Ja wstaję codziennie o szóstej Wiele osób dziwi się jak ja to robię, że chodzę spać ok. 12-1, a wstaję o 6
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 07:34   #2894
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no Vichy nie ma chyba sztyftów. Są tez takie sztyfty z Shiseido do smarowania nosa, ramion i uszu, ale chyba też 50, wydaje mi się,ze któraś apteczna marka tez ma taki sztyft do miejscowej aplikacji w ofercie - może to nadaje sie tez do ust?A przydałby sie Wam tez na deskę.
ale mi wlasnie chodzi o taki do ust o taki http://kosmetyki.iai-shop.com/produc...znym-3-ml.html
na deske mamy Neutrogene (tez z filtrem), ale wlasnie mi sie konczy

Cytat:
Tylko jeszcze jedno Ci powiem - ja smarowałam tym Vichy też twarz, w sumie mieliśmy 30 taką małą do twarzy specjalnie i strasznie oczy piekły jak się zmieszało z wodą z basenu i później cała buzia piekła, sama nie wiem czy to od chloru czy w połączeniem z kremem, ale raczej od chloru. TAkże omijajcie oczy - ja to zawsze ładuję krem w kazde miejsce, tak rozsamrowuje na buzi równomiernie i pewnie miałam na powiekach i mi sie tak działo, tylko, ze skoro cała buzia piekła to jednak był chlor. Na pewno to by chlor, bo to się działo tylko w basenie a normalnie jak w kazde wakacje używałam tego kremu to nic mnie nie piekło.
A jednak pierwszy lepszy link i znalazłam sztyft 60 z Vichy
http://www.apo-discounter.pl/vichy-c...nny-p-982.html
ooo super i to 60-ka
ja na twarz bede pewno 50-ke nakladac, bo nie lubie byc czerwona (a tak mi sie na poczatku twarz opala, dopiero nastepnego dnia brazowieje ) i nie chce zeby mi skora z nosa schodzila, a mam taka przypadlosc czesto jak mocno swieci slyszalam, ze uszy tez trzeba porzadnie smarowac

Cytat:
Bardzo ładne te spinki, jak najbardziej pasują na ślubTeż planuję kupić tżtowi srebrne z czarnym w środku

no wlasnie moj TZ latal jak kot z pecherzem za takimi z czarnym w srodku (koniecznie srebrnymi albo tytanowymi) i strasznie maly wybor jest takich w sklepach. w ogole jakies takie nieciekawe te spinki w zwyklych sklepach, dlatego kupilismy w internetowym

a w ogole to dzien dobry panienki
moj kicio juz normalnie je!!!
i juz praktycznie normalnie chodzi (no jeszcze jak sie przyjrzec to troche widac, ze ta noga jeszcze zaciaga )
niedlugo zacznie sie jeczenie, ze chce sobie wyjsc na spacerek
juz siedzi w oknie i wypatruje tesknymi oczkami....
a ja nie chce go wypuszczac znowu spadnie i co bedzie...
mama wymyslila zeby mu zrobic drabinke... ciekawe tylko jak... i to musialaby byc porzadna drabinka na 6 kg kota...

a drugi kicio dostal wczoraj ostatni antybiotyk. mam nadzieje, ze teraz ju bedzie tylko lepiej.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 08:09   #2895
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie dogadywaliśmy się ostatnio z TŻtem, sytuacja się tak nakręciła że nasz związek stoi pod wielkim znakiem zapytania.. Mamy 2 i pół tygodniową przerwę i potem się spotkamy i coś ustalimy może...

Na razie nie będę tu zaglądac, zeby mi szkoda za bardzo nie było... Jakby się to wszystko nie rozwiązało to będzie dobrze.. trzymajcie się
Gosia trzymam kciuki aby się wszystko ułożyło będzie co ma być, ale szczera rozmowa może zdziałac cuda.. trzymaj się Kochana

dzień dobryyyyyyy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 08:39   #2896
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki, by wszystko skończyło się dobrze i przytulam mocno.

Miłego dnia dziewczyny
Stary 2009-03-17, 09:20   #2897
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo super i to 60-ka
ja na twarz bede pewno 50-ke nakladac, bo nie lubie byc czerwona (a tak mi sie na poczatku twarz opala, dopiero nastepnego dnia brazowieje ) i nie chce zeby mi skora z nosa schodzila, a mam taka przypadlosc czesto jak mocno swieci slyszalam, ze uszy tez trzeba porzadnie smarowac

no wlasnie moj TZ latal jak kot z pecherzem za takimi z czarnym w srodku (koniecznie srebrnymi albo tytanowymi) i strasznie maly wybor jest takich w sklepach. w ogole jakies takie nieciekawe te spinki w zwyklych sklepach, dlatego kupilismy w internetowym

a w ogole to dzien dobry panienki
i juz praktycznie normalnie chodzi (no jeszcze jak sie przyjrzec to troche widac, ze ta noga jeszcze zaciaga )
mama wymyslila zeby mu zrobic drabinke... ciekawe tylko jak... i to musialaby byc porzadna drabinka na 6 kg kota...

a drugi kicio dostal wczoraj ostatni antybiotyk. mam nadzieje, ze teraz ju bedzie tylko lepiej.
my zawsze się smarujemy przed wyjściem z pokoju, później jeszcze raz i jeszcze pod koniec dnia mniejszym filtrem(ale to na początku, bo później to chyba odpuszczamy)i w ogóle nam skóra nie schodziMoże jeszcze jedzcie sobie beta karoten?My jedliśmy przed wyjazdem i podczas i myślę, że to też miało wpływJa teraz już zawsze będę profilaktycznie robić taką kurację
Fajnie, że z kotkiem już lepiejA mieszkasz na parterze?

Chyba sobie dziś odpuszczę wykład

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-17 o 09:25
Stary 2009-03-17, 10:52   #2898
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

Ja wstaję codziennie o szóstej Wiele osób dziwi się jak ja to robię, że chodzę spać ok. 12-1, a wstaję o 6
jak ty to robisz???

Cytat:
.
cieszę się że kicie wracają do siebie po niezbadanej traumie

Cytat:
Chyba sobie dziś odpuszczę wykład
też bym sobie odpuściła- 4 wykłady! już jeden odpuściłam bo spałam jak zabita normalnie tak zapadłam w sen jak jakiś niedźwiedź ale teraz to już chyba na resztę pójdę.. zobaczymy ile wytrzymam jakbym się tu zjawiła przed 17 to znaczy że nie wytrzymałam

a tak w ogóle to chyba z 5 minut stałam dziś przed szafą i nie wiedziałam w co się ubrać... a szafa pełna ciuchów że już więcej wieszaków się nie da tam nawet włożyć też tak macie czy to tylko ja przechodzę jakiś kryzys wiosenny??
Stary 2009-03-17, 11:50   #2899
angluka
Rozeznanie

Witam Kochane Kobietki
Dostałam wczoraj zaproszenie na wieczór panieński mojej kolezanki, w sobote za dwa tygodnie iiiii szukam co by jej tu kupic, kilka fajnych (smiesznych) rzeczy znalazłam na allegro ale nei chce kupowac bo z ta poczta to teraz jest tak że nie wiem czy dojdzie mi na czas iiiiii musze sie wybrac do sexshopu po raz pierwszy heheh treme mam ale z TŻ pojade bo sama to bym w zyciu nie weszła hehe):

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-03-17 o 11:53
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 12:34   #2900
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Witam Kochane Kobietki
Dostałam wczoraj zaproszenie na wieczór panieński mojej kolezanki, w sobote za dwa tygodnie iiiii szukam co by jej tu kupic, kilka fajnych (smiesznych) rzeczy znalazłam na allegro ale nei chce kupowac bo z ta poczta to teraz jest tak że nie wiem czy dojdzie mi na czas iiiiii musze sie wybrac do sexshopu po raz pierwszy heheh treme mam ale z TŻ pojade bo sama to bym w zyciu nie weszła hehe):
Hehehe ale fajna wyprawa, też jeszcze nigdy nie byłam
Siostrze na wieczór panieński kupiłam kamasutrę
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 13:15   #2901
angluka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hehehe ale fajna wyprawa, też jeszcze nigdy nie byłam
Siostrze na wieczór panieński kupiłam kamasutrę
ja zamierzam kupić kajdanki z futerkiem, olejki do kąpieli i poduche w kształcie"penisa": chciałam kupic jakąś sexi bielizne ale o juz kilka dziewczyn się zadeklarowało więc żeby troche smiechu było
Stary 2009-03-17, 14:09   #2902
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
dokładnie rozumiem co masz na myśli z przekroczeniem granicy, to jest bardzo nieprzyjemne i nie wiem jak sobie z takim uczuciem radzić
Zachowuj sie w stosunku do tego kolesia normalnie jakby nic sie nie stałoBardzo dobrze sie zachowałas i traktuj go normalnie, nie dasz po sobie poznać, ze to zrobiło a Tobie wrażenie, tyle chyba wystarczy.

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Karlain Słońce nie stresuj się tak
Nie zawiniłaś przecież! Miałaś dobre intencje, myślałaś ze są to tylko żarty a później w porę zaaragowałaś i tak jak piszesz wytłumaczyłaś jasno i konkretnie swoje intencje. Musi być dobrze! Może porozmawiaj z TŻ-tem na ten temat jak się spotkacie? Na pewno Cię uspokoi i nie będziesz już się stresować!

dziękuję za wsparcie wizażanki wy moje hihihi
no humorek dziś już lepszy

co do wody termalnej, to ja też używam, zwłaszcza, jak pogoda się ociepla to regularnie kupuję
Stary 2009-03-17, 15:15   #2903
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że z kotkiem już lepiejA mieszkasz na parterze?
jakbym mieszkala na parterze to nie byloby problemu. ale mieszkam na pierwszym pietrze, wiec sie kitek troche bardziej musi nagimnastykowac

ale tu dzis przerazajaca cisza
ja juz po zajeciach wcinam obiadek
Stary 2009-03-17, 15:30   #2904
angluka
Rozeznanie

Ja czasem zaglądam w wolnej chwili i az dziw że nie mam nadrabiania postów
Ja za 30 min do domku i tylko wejde sie przebrac i do fryzjera biegne
Miłego popłudnia
Stary 2009-03-17, 16:27   #2905
lain
Zakorzenienie

dziewczyny a robilyscie kiedys zdjecia takim jednarazowym aparatem do robienia zdjec pod woda? zastanawiam sie czy jakosc tych zdjec warta jest zakupu tego aparatu. w sumie calkiem fajna sprawa. a jakby takie zdjecia rzeczywiscie wychodzily jako tako to w ogole byloby super.

edit: znalazlam w necie fotki zrobione takim aparatem
http://www.flickr.com/photos/davidteter/2610488213
http://www.flickr.com/photos/44809302@N00/2610486477/
http://www.flickr.com/photos/digitalkitchen/294334238/
http://www.flickr.com/photos/digitalkitchen/294334240/

jak na taka tanioszke to chyba calkiem ok
chyba sie skusze

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-17 o 16:36
Stary 2009-03-17, 16:46   #2906
szana
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny a robilyscie kiedys zdjecia takim jednarazowym aparatem do robienia zdjec pod woda? zastanawiam sie czy jakosc tych zdjec warta jest zakupu tego aparatu. w sumie calkiem fajna sprawa. a jakby takie zdjecia rzeczywiscie wychodzily jako tako to w ogole byloby super.

chyba sie skusze
zdjęcia wyglądają całkiem ok jak na takie robione jednorazówką a ile taka jednorazówka kosztuje?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 16:53   #2907
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
zdjęcia wyglądają całkiem ok jak na takie robione jednorazówką a ile taka jednorazówka kosztuje?
tanszy Polaroid 10zl, a drozszy Fuji Quicksnap Marine 30 pare zlotych. tylko, ze ten Fuji ma duzo lepsze opinie i to co wkleilam to wlasnie zdjecia z niego...
mozna nim zrobic 27 zdjec
Stary 2009-03-17, 17:04   #2908
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Hej Skarby moje KOciaste
Od razu przyznam się bez bicia, ze nie jestem w stanie nadrobić tego co pisałyście od bodaj piątku...
Od tamtego czasu: w sobotę wparował do mnie kurier z ogromnym bukietem kwiatów "od tego co mnie zawsze kochał będzie".. czyli możecie się domyślać, że TZ wkupił siew moje łaski
Wczoraj byliśmy w czymś co większość z Was nazwałaby wiejskim aqua-parkiem (2 niecki jedna koło drugiej, rura do zjeżdżania, sauna i 5 dysz z masażami z różnych kierunków) - kompletny relaks--- przed dzisiejszą wizytą u gina... Dziś gin powiedział, że no wszystko jest extra i nic tylko trzeba wypróbowywać TZ jako przyszły materiał genetyczny - czytaj - zachodzić w ciążę (szczególnie, że wg niego dziś najlepszy moment), a juz jak dowiedział się, że ślub za rok.. od razu z miejsca przepisał mi preparat kwasu foliowego - lekko mnie to zdziwiło bo juzkiedys kupowałam, bez recepty i nie był jakos super drogi, ale ok
Zdziwiłą mnie przede wszystkim reakcja --> ślub a to kwas foliowy
No to u mnie tyle przez weekend
i ktoś mnie na facebooku zaczepił
Stary 2009-03-17, 17:05   #2909
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
też bym sobie odpuściła- 4 wykłady! już jeden odpuściłam bo spałam jak zabita normalnie tak zapadłam w sen jak jakiś niedźwiedź ale teraz to już chyba na resztę pójdę.. zobaczymy ile wytrzymam jakbym się tu zjawiła przed 17 to znaczy że nie wytrzymałam

a tak w ogóle to chyba z 5 minut stałam dziś przed szafą i nie wiedziałam w co się ubrać... a szafa pełna ciuchów że już więcej wieszaków się nie da tam nawet włożyć też tak macie czy to tylko ja przechodzę jakiś kryzys wiosenny??
no i nie poszłam Z tą szafa to mam tak zawsze, nie tylko na wiosnę a ciuchy mi się z szafy dosłownie wysypują.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Witam Kochane Kobietki
ja bym postawiła na sexi bieliznę, niekoniecznie jakiś elegancki komplet ale np. strój pokojówki - taki kupiłyśmy PM jak ja organizowałam wieczór panieński i wyglądała fajowo

Cytat:
jakbym mieszkala na parterze to nie byloby problemu. ale mieszkam na pierwszym pietrze, wiec sie kitek troche bardziej musi nagimnastykowac

ale tu dzis przerazajaca cisza
ja juz po zajeciach wcinam obiadek
to chyba długa ta drabinka by była na pierwsze piętro...dałoby sie tak?
Otworzyłam dzis szafe u tż, bo szukałam koszulki i zobaczyłam przypadkiem, że on ma juz spinki do mankietów czarno srebrne zapomniałam o nich i chciałam mu kupić następneCo więcej ja mu je kupiłam:P

Cytat:

chyba sie skusze
zdjęcia całkiem ok Możn zawsze kupic ta osłonę do wody i próbowac swoim, ale nie wiem czy na kompakty jest taka osłona. A moim zdnaiem powinny być, bo kompakta bym wsadziła w tym do wody bez mrugnięcia okiem, za to lustarsznki never a na lustrzanki własnie widziałam takie osłony.
Ale ta jednorazówk a za trzy dychy to az się prosi, żeby ją kupić

Wczoraj kupiłam tżtowi krem Lorea'la dla mężczyznI się ciesze jakbym sobie kupiła
Stary 2009-03-17, 17:22   #2910
szana
Zadomowienie

Cytat:
tanszy Polaroid 10zl, a drozszy Fuji Quicksnap Marine 30 pare zlotych. tylko, ze ten Fuji ma duzo lepsze opinie i to co wkleilam to wlasnie zdjecia z niego...
mozna nim zrobic 27 zdjec
ja bym kupiła ten za 30 zł jeśli jakoś lepsza to nie ma się co zastanawiać
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Hej Skarby moje KOciaste
Od razu przyznam się bez bicia, ze nie jestem w stanie nadrobić tego co pisałyście od bodaj piątku...
Od tamtego czasu: w sobotę wparował do mnie kurier z ogromnym bukietem kwiatów "od tego co mnie zawsze kochał będzie".. czyli możecie się domyślać, że TZ wkupił siew moje łaski
Wczoraj byliśmy w czymś co większość z Was nazwałaby wiejskim aqua-parkiem (2 niecki jedna koło drugiej, rura do zjeżdżania, sauna i 5 dysz z masażami z różnych kierunków) - kompletny relaks--- przed dzisiejszą wizytą u gina... Dziś gin powiedział, że no wszystko jest extra i nic tylko trzeba wypróbowywać TZ jako przyszły materiał genetyczny - czytaj - zachodzić w ciążę (szczególnie, że wg niego dziś najlepszy moment), a juz jak dowiedział się, że ślub za rok.. od razu z miejsca przepisał mi preparat kwasu foliowego - lekko mnie to zdziwiło bo juzkiedys kupowałam, bez recepty i nie był jakos super drogi, ale ok
Zdziwiłą mnie przede wszystkim reakcja --> ślub a to kwas foliowy
No to u mnie tyle przez weekend
i ktoś mnie na facebooku zaczepił
no no Kubusewa to nieźle z tym kwasem foliowym wyskoczył gin jak tylko o ślubie wspomniałaś to musiałaś się uśmiać powiedziałaś mu coś na to?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości