Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-16, 19:50   #2851
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

jak to sobie kuzynka ten sam termin wzięła porąbani są niektórzy... no chyba że nie wiedziała że wy macie w tym czasie wesele ale u mnie w rodzinie wszyscy mają zakodowane daty slubów na najbliższe 2 lata i nikt by takiej chamówy nie odstawił...
Też jestem w szoku. Takiego czegoś się nie robi.

Powiedzcie jej, że mieliście pierwsi wszystko załatwione i niech przełożą ślub. Jak można coś takiego najbliższej rodzinie zrobić.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 19:52   #2852
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
ja np nie potrzebuje pić żeby się bawić i teraz jedziemy na wesele 50km od lublina i ja nie będę pić i nawet się z tego cieszę bo wrócę sobie do domku jak będę chciała i kiedy będę chciała

a ja nie lubie byc jedyna trzezwa w towarzystwie. bo to sie jednak nadaje na zupelnieinnych falach. wszystko by mnie irytowalo w tych pijacych
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 19:54   #2853
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:

jak to sobie kuzynka ten sam termin wzięła porąbani są niektórzy... no chyba że nie wiedziała że wy macie w tym czasie wesele ale u mnie w rodzinie wszyscy mają zakodowane daty slubów na najbliższe 2 lata i nikt by takiej chamówy nie odstawił...
u mnie tez wiec jakos nie moge tego pojac,
a wogole tancerka to dzieki za ta strone z papierem pokazałam tz i normalnie tak sie na ten papier napalil ze szok chce kupic chociaz rolke dla nas do domku
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 19:55   #2854
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki żebym dziś do mnie zadzwonili z jedengo bardzo dla mnie ważnego miesjca
Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale 3mam dzielnie
Cytat:
dobra dziewczyny w zasadzie większość ma zaklepane rzeczy typu sala, orkiestra, fotograf czy video.. a jaki ma być kolejny krok???
My organizujemy sobie mieszkanko, ale Wy to już macie
Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Mój to ani japonek ani sandałek nie załozy:/ Tylko adidasy. Współczuje jego stopom. Ale moze uda mi sie namówić na fajne sandały sportowe na lato:P
Mój tak samo Zima, temperatura -15 stopni, mój K. w adidasach, lato + 25 stopni, mój K. w adidasach Za chiny ludowe nie potrafię mu przemówić do rozumu Dobrze, ze do garnituru zakłada lakierki a nie adidasy
Cytat:
dla tych które uważają że japonki są niemęskie- zobaczcie TO!!!!! staniki dla facetów
O matko Po co facetom staniki A przy okazji, wczoraj dostałam stanik od przyszłej teściowej
Cytat:
Już ludzie normalnie nie mają co wymyślać
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 19:57   #2855
centipede
Zadomowienie

Wróciłam i udało nam się zarezerwować panią od pieczenia:jup i: ale się cieszę!

Gosia wracaj do zdrówka jak to tak, wiosna idzie a Ty będziesz chorować! nie wolno!

U nas będzie kierowca, który będzie rozwozić gości po weselu, o której będą chcieć. Mam nadzieję, że się sprawdzi pomysł mamy tylko garstkę osób przyjezdnych i tutaj musimy się jeszcze zastanowić, myślę że w domu uda się ulokować towarzystwo, no chyba że nie będą chcieć to się pomyśli nad innym noclegiem
A czy trzeba będzie transport spod kościoła to się jeszcze okaże, bo nie wiadomo na pewno w którym kościele będziemy mieć ślub. Chcemy w takim jednym, który jest oddalony od sali dosłownie 5 minut piechotką, ale jak będzie to jeszcze zobaczymy
Ogólnie to uważam, że fajnie jest jak jest transport dla gości ale co do noclegów to ja gdybym szła na wesele to myślę, że sama opłaciłabym nocleg
Stary 2009-03-16, 20:04   #2856
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale 3mam dzielnie

dziękuje ale niestety już raczej nie aktualne

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:14   #2857
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

a ja nie lubie byc jedyna trzezwa w towarzystwie. bo to sie jednak nadaje na zupelnieinnych falach. wszystko by mnie irytowalo w tych pijacych
wiesz po weselu na 9 będę miała kurs więc musimy jakoś wrócić z tego wesela a ja muszę księgować coś w miarę sprawnie potem następnego dnia więc pić nie będę. na jakiś imprezach to lubię wypić ale jak potem mogę położyć się spać bo w pewnym momencie mi się tak spać chce po alkoholu.. musiałabym cały czas pić bo jak przestanę to usypiam... na szczęście mam 2 wesela w kwietniu więc na jednym będe pić i przykleję się do barku gdzie będa serwować drinki a na drugim będę kierowcą

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
a wogole tancerka to dzieki za ta strone z papierem pokazałam tz i normalnie tak sie na ten papier napalil ze szok chce kupic chociaz rolke dla nas do domku
fajnie by było mieć po weselu takie smieszne dodatki w domu i się cieszyć tym dniem przez cały następny miesiac ale szkoda kasy 18zł plus przesyłka za papier toaletowy..
Cytat:
miejmy nadzieję ze to nie było cos niezbędne do życia... i że mimo wszystko wszystko ok
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:24   #2858
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

miejmy nadzieję ze to nie było cos niezbędne do życia... i że mimo wszystko wszystko ok
nie, no spoko aż tak to nie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:27   #2859
kaska87
Zakorzenienie

do jutra

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:32   #2860
gosica502
Wtajemniczenie

Dobra dziewczyny nie chciałam wam tego pisac ale chyba jednak muszę...

Nie dogadywaliśmy się ostatnio z TŻtem, sytuacja się tak nakręciła że nasz związek stoi pod wielkim znakiem zapytania.. Mamy 2 i pół tygodniową przerwę i potem się spotkamy i coś ustalimy może...

Na razie nie będę tu zaglądac, zeby mi szkoda za bardzo nie było... Jakby się to wszystko nie rozwiązało to będzie dobrze.. trzymajcie się
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:34   #2861
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość

Nie dogadywaliśmy się ostatnio z TŻtem, sytuacja się tak nakręciła że nasz związek stoi pod wielkim znakiem zapytania.. Mamy 2 i pół tygodniową przerwę i potem się spotkamy i coś ustalimy może...

Na razie nie będę tu zaglądac, zeby mi szkoda za bardzo nie było... Jakby się to wszystko nie rozwiązało to będzie dobrze.. trzymajcie się
przykro mi, ale powiem Ci, że ja też tak miałam i skończyło się dobrze, Tobie też tego życzę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:37   #2862
lain
Zakorzenienie

Cytat:

mam nadzieje, ze sobie wszystko wyjasnicie, dojdziecie do porozumienia i skonczy sie tak dobrze jak reszta kryzysow na tym watku trzymam kciuki
Stary 2009-03-16, 20:42   #2863
centipede
Zadomowienie

Cytat:

Gosiu trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło między Wami mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys! Trzymaj się cieplutko
Stary 2009-03-16, 20:44   #2864
lain
Zakorzenienie

dziewczyny uzywalyscie moze kosmetykow do opalania z Vichy lub La Roche Posay?
bo cos malo opinii na KWC, a zastanawiam sie czy warto zaplacic wiecej... czy to jakas lepsza ochrone rzeczywiscie daje jak sie kupi krem do opalania drozszej marki
czy moze poprostu placi sie tylko za marke?
Stary 2009-03-16, 20:48   #2865
metkaa
Zakorzenienie

gosica502 tez ci zycze zeby wszystko ułozyło sie jak najlepiej

dobranoc ide na tv
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:48   #2866
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:

je jciu Gosiu Mam nadzieje ze wsyztsko sobie wyjaśnicie i ze po tych dwa i poł tygodnia przerwy skoczycie sobie na ramiona i wszytsko pieknie bedzie....
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:51   #2867
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

o kurczę widzę że poważnie się zrobiło... trzymaj się cieplutko i nie dajcie się!!! w końcu decyzja o ślubie to nie była przypadkowa decyzja i między wami na pewno jest coś jeszcze tylko trzeba to uczucie podgrzać troszkę.. nie uciekaj od nas! przecież my cię zawsze wysłuchamy i mozesz żalić sie i radzić nas kiedy tylko chcesz!!! jesteśmy wizażanki na dobre i na złe ale ta przerwa w związku to już poważna sprawa... ale jeśli ma wam pomóc to niech będzie i przerwa- trzymamy kciuki!!! ale panną mlodą 2010 nadal jesteś więc zaglądaj tu koniecznie

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
bo cos malo opinii na KWC, a zastanawiam sie czy warto zaplacic wiecej... czy to jakas lepsza ochrone rzeczywiscie daje jak sie kupi krem do opalania drozszej marki
kosmetyki apteczne te drogie różnią się tym od drogeryjnych że są fotostabilne. znaczy to że jak się posmarujesz takim zwykłym kremem z drogerii i sie np spocisz itp to krem ten nie chroni cie już. filtry tych porządnych firm są fotostabilne i jeśli nałożysz ich przepisową ilość na skórę to możesz być pewna swojej ochrony. to samo np jak zrobisz makijaż na kremie z filtrem takim zwykłym to nie masz ochrony... jak chodzisz w ciągu dnia i się spocisz to już koniec ochrony.. a te apteczne cię wziąż chronią
Stary 2009-03-16, 20:54   #2868
gosica502
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny

Tancerka a przez Ciebie się tylko rozkleiłam.. Ty łobuziaro:P
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:56   #2869
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

Mam tak samo, wkurza mnie np., że śmieją się z rzeczy, które mnie jako trzeźwego wogóle nie śmieszą

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
No sorry ale ja jak jade na wesele 50 km, to tez mi nikt transportu nie zapewnia. A gości będzie odwoził mój brat, a reszta transport sobie załatwia. Mnie nikt się nigdy nie pytał czy nie potzrebuje transportu do domu, bo chcę sobie wypić. Jak ktoś nie zorganizuje sobie transportu to auto może zostawić i na pewno ktoś odwiezie. Jest w mojej rodzinie kilku abstynentów i dla niech nie jest problemem odwieżć parę osób. A jak nie mam czym, wrócić do domu to nie piję proste.
To, że Ciebie nie potraktowano tak jak się powinno traktować swoich drogich gości, to nie znaczy, że Ty ich też musisz tak swoich potraktować. Ale jak napisałam, to tylko moje zdanie. Nie wyobrażam sobie mając wesele 20 km od miasta zostawić gości po weselu i "róbta co chceta" Tak samo co do noclegów, kogo da się położyć do domu, to się położy, niestety liczba miejsc noclegowych może być niewspółmierna do liczby gości przyjezdnych, więc i o nich trzeba zadbać.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
właśnie co do gości to są taksówki i wcale drogo nie kosztują
Oj polemizowałabym

Cytat:
Ja tez jade na wesele do kuzyna do Inowrocławia i nocleg mamy zapewniony i zapłacony ze strony Państwa Młodych. Tak to juz w mojej rodzinie jest....
Ja też byłam z Tztem i rodziną na weselu kuzyna z Tarnowie i mieliśmy wynajęte 2 pokoje w hotelu, to jest profesjonalne podejście do sprawy i widać, że zależało im, zebyśmy byli i czuli się tam komfortowo. W mojej rodzinie też tak to jest...
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:05   #2870
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Tez nie lubie u facetów japonków jak tam patzre to bez obrazy śmiać mi sie chce z nich

Mój to ani japonek ani sandałek nie załozy:/ Tylko adidasy. Współczuje jego stopom. Ale moze uda mi sie namówić na fajne sandały sportowe na lato:P
o mój Boże, nawróć go Mój chodzi w sportowych sandałkach, w japoknach nie, bo go denerwuja - wiadomo kwesto przyzwyczajenia, ale jemu się nie chce przyzwycajać. Dlatego dla niego wyczaiłam klapki Tommy'ego HilfigheraA te sportowe ma reeboka, kiedyś mielismy takie ame, ale ja w moich nie chodziłam on swoje zniszczył i ma nowe teraz.

Cytat:
Mi się podoba jak w leci mój Tż chodzi w takich....i teraz nie wiem jak to opisac ale nie adidasy ale i nie sandały, takie sportowe buty ale na lato, tzn ze noga sie tam nie poci bo są przewiewne, oj dobra, nie umiem powiedzieć o co mi chodzi
chyba wiem o które Ci chozi - ote takie z dziurami i taka jakby siateczką? Z dojga złego juz lepsze to

Cytat:
blech i ja tu chodzić i smiac sie do ludzi mając plastik w tam

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja idę robić ołtarzyk i będę się modli do Samoy (dobrze odmiełam?) dzieki niej moge pisac dalej moja pracę

właśnie co do gości to są taksówki i wcale drogo nie kosztują
a rodzina przyjezdna będzie spała u nas w domku, a reszta jest z naszego miasta
jak idzie budowa?Poproszę świece o zapachu porzeczek
my połowie gości płacimy za dwa noclegi a reszcie wynajmiemy autobus na wesele i z wesela.

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
u nas większość gości przyjezdnych i moi przyjeżdżają sami, a Tż w busie/autobusie - bo może być ich dużo więcej..choć kto wie, jego kuzynka ten sam termin wzięła i ma wesele na miejscu a nie 350 km więc...chyba z jego 60 gości zrobi się 20-parę...
co za chamówa

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
i tak bezceremonialne będzie go używał?Toż to profanacja

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Mój tak samo Zima, temperatura -15 stopni, mój K. w adidasach, lato + 25 stopni, mój K. w adidasach Za chiny ludowe nie potrafię mu przemówić do rozumu Dobrze, ze do garnituru zakłada lakierki a nie adidasy
lato to wiam, ze dramat, ae co do zimy to mam ndzieje, ze jeździ wszedzie autem

Cytat:
pewnie dlatego, że ja nie trzymałam kciuków, bo nie wiedziałam

Cytat:

jak będzie Wam sie miało ułożyć to sie ułożyZ resztą może pamiętasz co Ci pisałam ostatnio

Cytat:
ja awsze kupuje z Vichy i mam takie spostrzeżenia - drogie to i sybko to zużywamyAle myślę, że warto, bo tż opala sie na czerwono i ma wraliżwa skórę i np. w Grecji mielismy 50 i go nie spiekło a nawet sie opalił, ja tez na początku smarowłam się 50 i tez sie opaliłam(tylko, z ja sie i tak szybko opalam), później przeszliśmy obydwoje na 30 i ciagle sie opalaliśmy, nie schodziła nam skóra (ale sumiennie co jakis czas sie smarowaliśmy). Własciwe przez cały wyjazd używalismy Vichy i nas nic nie zjarało tylko bylismy ładnie opaleni. Do Egiptu bym kupiła Vichy, bo tam jest dużo mocniejsze słońce niż w Grecji a w Grecji potrafiło zdrowo przyjarać.
W ogóle to polecam wodę termalną w sprayu - świetnie odświeża
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:10   #2871
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

Gosia Ja też ostatnio miałam kryzys w związku, trzymam kciuki aby Wam się również udało wszystko naprawić Będzie dobrze, MUSI

My zapewniamy Naszym gościom transport(do Kościoła, restauracji, jak i odwożenie gości do domu), nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-03-16 o 21:12
madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:15   #2872
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Tancerka a przez Ciebie się tylko rozkleiłam.. Ty łobuziaro:P
uuuu dzialam na zmysły... nie rozklejaj się dopóki widniejesz na liście jesteś wizażową panną młodą 2010 i nigdzie nie idziesz-rozumiesz?? siedzisz tu z nami czy jest dobrze czy źle
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Poproszę świece o zapachu porzeczek
wyzwoliłaś we mnie potrzebę posiadania świecy o zapachu porzeczkowym masz szczęście że oszczędzam heh dzisiaj zebrałam moje 5 złotówki i chciałam je gdzies wymienić na papierowe pieniążki i nie chcieli ich przyjąć bo mieli za dużo monet na szczęście pan w xero mi wymienił troszkę bo oni akurat monet potrzebuja już mam 150zł w takim tempie do ślubu powinnam nazbierać około tysiąc zł
Stary 2009-03-16, 21:15   #2873
obca7
Wtajemniczenie

[quote=Claris;11477885]

To, że Ciebie nie potraktowano tak jak się powinno traktować swoich drogich gości, to nie znaczy, że Ty ich też musisz tak swoich potraktować. Ale jak napisałam, to tylko moje zdanie. Nie wyobrażam sobie mając wesele 20 km od miasta zostawić gości po weselu i "róbta co chceta" Tak samo co do noclegów, kogo da się położyć do domu, to się położy, niestety liczba miejsc noclegowych może być niewspółmierna do liczby gości przyjezdnych, więc i o nich trzeba zadbać.quote]
Ale ja nie mam do nich żalu , że mi transportu nie załatwili. Broń Boże. Przyjechał po mnie brat i to było ok. Moi goście mają samochody i nie będzie tak, że przed kościołem zostanie ktoś. No bez przesady. A po weseleu tak jak mówiłam, jak ktoś nie będzie miał transpotrtu to ich brat odwiezie. Ale ludzie w swoim zakresie załatwiają sobie transport do domu i to jest notrmalne. A co do miejsc noclegowych u mnie w domu będzie spało 5 osób,a że dom mamy duzy to każdy się zmieści. Są 3 łóżka wolne więc z spaniem nie będzie problemu. Może w mioeście się organizuje dla miejscowych transport bo samochodów nie mają ale u nas każdy sobie transpotrt załatwia w swoim zakresie. A dla 10 osób nie będę wynajmowała autobusu.Koniec tematu Każdy robi jak chce Ja się nie oburzam, że mi nei załatwiaja transportu i ja tez nie będę załatwiać I ni dlatego, że jestem złośliwa tylko nie ma takiej potrzeby.
Stary 2009-03-16, 21:18   #2874
Claris
Zakorzenienie

obca7 no i spoko, cieszę się, że doszłyśmy do porozumienia
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:28   #2875
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wyzwoliłaś we mnie potrzebę posiadania świecy o zapachu porzeczkowym masz szczęście że oszczędzam heh dzisiaj zebrałam moje 5 złotówki i chciałam je gdzies wymienić na papierowe pieniążki i nie chcieli ich przyjąć bo mieli za dużo monet na szczęście pan w xero mi wymienił troszkę bo oni akurat monet potrzebuja już mam 150zł w takim tempie do ślubu powinnam nazbierać około tysiąc zł
super, że tak dobrze Ci idzie
Ja mam takie małe z Ikei porzeczkoweZa 10 zł

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ale ja nie mam do nich żalu , że mi transportu nie załatwili. Broń Boże. Przyjechał po mnie brat i to było ok. Moi goście mają samochody i nie będzie tak, że przed kościołem zostanie ktoś. No bez przesady. A po weseleu tak jak mówiłam, jak ktoś nie będzie miał transpotrtu to ich brat odwiezie. Ale ludzie w swoim zakresie załatwiają sobie transport do domu i to jest notrmalne. A co do miejsc noclegowych u mnie w domu będzie spało 5 osób,a że dom mamy duzy to każdy się zmieści. Są 3 łóżka wolne więc z spaniem nie będzie problemu. Może w mioeście się organizuje dla miejscowych transport bo samochodów nie mają ale u nas każdy sobie transpotrt załatwia w swoim zakresie. A dla 10 osób nie będę wynajmowała autobusu.Koniec tematu Każdy robi jak chce Ja się nie oburzam, że mi nei załatwiaja transportu i ja tez nie będę załatwiać I ni dlatego, że jestem złośliwa tylko nie ma takiej potrzeby.
ja bym nie chciała stawiać gości w takiej sytuacji. U mnie tez kazdy ma auto, ale nie będę go za to karać trzeźwością, albo proszeniem kogos o prysługę, na która on tez kiedyś pewnie będzie musiał odpowiedzieć

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Jak ktos lubi Clinta Eastwoda to zapowiada się fajny filmWidzieliśmy z tż trailer i na pewno idziemy
http://www.filmweb.pl/f476580/Gran+Torino,2008
Stary 2009-03-16, 21:30   #2876
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
obca7 no i spoko, cieszę się, że doszłyśmy do porozumienia

Cytat:
ja bym nie chciała stawiać gości w takiej sytuacji. U mnie tez kazdy ma auto, ale nie będę go za to karać trzeźwością, albo proszeniem kogos o prysługę, na która on tez kiedyś pewnie będzie musiał odpowiedzieć
Dla niektórych taka przysługa to nie problem
Stary 2009-03-16, 21:31   #2877
Karlain
Rozeznanie

czeeeeść Kochane kociaki
nie mam jak nadrobić Was
muszę się z wami czymś podzielić, bo strasznie się źle czuję

Uwaga-tasiemiec-nie wiem czy ktos dobrnie do konca

no więc na zajęciach.....siedzimy sobie wszyscy na przerwie i się śmiejemy (dodam, że grupę mamy bardzo fajną i dość "zboczoną" -coś jak nasze forum )
no i kolega prosi mnie, żebym materiały które dostałam od babeczki zeskanowała i przesłała także na jego pocztę, więc poprosiłam e-mail
napisał mi, potem napisł drugi i dodał, że ten jest bardziej osobisty...i takie tam..pośmialismy się wszyscy (oczywiscie, ja caly czas siedze z moim TŻ hihihihihi)
no i w końcu powiedziałam: wiesz co daj mi wogóle swój numer tel (oczywiscie odpowiedział żartem : no wreszcie od godziny próbuje wymienić się telefonami ) no i wszyscy zaczelismy sie smiac oczywiscie
no i ten kolega poprosił mnie, czy nie skserowałabym mu materiałów z "Prawa" a ja na to , że OK

i tak minął dzień, na zajeciach z tekstami i podtekstami do pani prowadzącej (wiadomo, śmiechu co nie miara)
pod wieczór, dostaje smsa od kolegi typu : mam nadzieje ze pamietasz o mnie?
ja odpisałam, że tak, tak pamiętam, wysle mu maila
a on: to sie ciesze, mysl o mnie dalej
a ja: ze bede myslec i zeby sie nie bał, napewno wysle mu maila z materiałami (oczywiscie z zartem, tak jak on do mnie)
po jakims czasie dostaje smsa: myslisz?
a ja odpisałam: jakze by inaczej (znowu z zartem) i ze mnie rozbawił no i jutro zeskanuje i wysle maila, ale tymczasem klade sie juz spac, wiec zycze dobrej nocy

...polozylam sie z TZ...oczywiscie mówiłam mu o kazdym smsie od Maćka i mówiłam , że mu odpisuję i się smiałam, że on tak sie przejmuje tymi materiałami
......rano..TZ coś odebral na komórce ale nic mi nie mówił , .....zasnelismy....potem TZ pojechał do szpitala
ok godz 15.00 dostaje smsa : nic nie myslisz o mnie, na skrzynce wiadomosci brak, smsów brak
...wiec zdziwiona sprawdzam telefon i patrze a tu był sms o 6.30 rano!!!!
wiec mu odpisuje, wybacz, ale nie odczytałam smsa, bo zrobił to TZ i wylaczyl telefon, i nic mi nie powiedział, ze cos mi przyszło na komórkę

(w tym czasie zeskanowałam materialy wysłałam mu i na poczte naszej grupy)

a on, napisal, sory ze cie tak męczę, dzieki za materiały
ja odpisałam: nie meczysz mnie, (dosc zabawne byly te smsy - tak jak na zajeciach się do siebie oddzywamy) mozesz pisac, ale nie o 6.30 bo gdybym ja sie obudziła, to bys dostał ochrzan, a ze odebrał mój TZ więc to on się zdenerwował

po chwili dzwoni telefon, oczywiscie Maciek
i przeprasza mnie za tego smsa rano, że co sobie mój TZ pomysli, ze pewnie sie bardzo wkurzył, --->to ja mu mówie, ze sie nie wkurzył, tylko odebral smsa i wylaczyl komórkę, bynajmniej nic mi nie mówił
i wiecie co on na to? że w takim razie czy moze do mnie pisac od czasu do czasu;

a ja mówię: że no służę pomocą, jak będzie potrzebował jakies materiały czy cos to pewnie, niech pisze,
a on: ale czy mogę pisać w innych sprawach?
ja: yyyyyyyyyyy no zalezy o co chodzi...i dalej mówię (głupia) jak potrzebujesz coś to pisz (dalej naiwna nie zorientowałam się o co chodzi)

i na tym zakonczylam rozmowe
po chwili dostaje smsa
- w takim razie puszczam oczko, zeby zobaczyc twój usmiech

normalnie szoooookk

odpisałam mu, ze coś głupio wyszło, bo ja równiez mam duze poczucie humoru (jak cała nasza grupa na uczelni) ale muszę to sprostować i napisałam (ku ścisłości) że jedyna osoba o której intensywnie myślę to mój TZ i że ja zawsze służę pomocą znajomym i zawsze staram się być miła, ale jednak on chyba źle to interpretuje ( poprostu odpisywałam na jego smsy) (poprostu ostatni sms był nie na miejscu)

wiecie co....my z TZ i znajomymi, kolezankami kolegami, mamy taki styl bycia na luzie, nie obrazamy sie jak ktoś puści jakis tekst z (podtekstem) np mój TZ dzwoni do swoejej kolezanki i mówi "czesc słoneczko " ...to samo jest na zajeciach...smichy-chichy... ale gościu ewidentnie zarywał
czuje taki niesmak...bardzo dziwnie się czuje...jakby ktos naruszył "tą granicę"
starałam się być miła i odpisywałam..choć myślałam, że on już nie bedzie odpowiadal na moje smsmy, bo moje były ewidentnie konczące watek...

zadzwoniłam do TZ i mu mówię, że dostałam dziś od niego smsy i ze dzwonił...
nie zorientowałabym sie dalej gdyby ten kolega tak nie ciągnął wszystkiego i na koncu rozmy nie powiedziałby tego co powiedział

to wszystko dało mi do myslenia....ze znajomymi tak gadamy na luzie i wogóle...ale czasem ktos jednak moze przekroczyc granice....całe szczescie wszystko wyjasniłam mu w smsie, po czym on ostatecznie odpisał, że o nic mu nie chodziło, że ma żonę..rodzinę...i że to jakies nieprozumienie
....od tej pory bede sie nieswojo czuła na zajeciach...nie wiem czy beda mnie smieszyc te rózne zarty, w stosunku do kolegów i kolezanek czy nawet do wykladowców

jutro mielismy isc do znajomych...a ja czuje aki niesmak, ze wogole powiedziałam TZ, ze ja nie idę, może innym razem... mam nadzieje, ze szybko mi przjdzie, aczkolwiek niechęnie się z nim zobaczę na zajęciach...a w sumie uważałam go za spoko gościa, jak i reszte ludzi z grupy...

ale teraz...chciałbym się przytulic do TZ (ale on w pracy jest).....TŻ nie odebrał tego wszytskiego źle...dopiero dzisiaj, tak jak ja........

ja TZ wszytsko mówię...i dobrze bo mnie wspiera...i bedzie mnie bronił na zajeciach jakby ten gosc dalej zarywał...... dam mu te materiały i tyle...

niepsodziewałbym sie takiego obrotu akcji...tymbardziej, ze ja zawsze z TZ wszedzie jestem...nie opuszczamy się na krok, razem siedzimy w ławkach na wykładach, cwiczeniach
"nie zadaje sie" z chłopakami bez wiedzy mojego TZ

sorrrryyyyy , tak chaotycznie napisałam, ale jestem tak zniesmaczona, że mi niedobrze (TŻ się tak przejął, że chyba przyjedzie do mnie z samego rana )
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:42   #2878
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
czeeeeść Kochane kociaki
nie mam jak nadrobić Was
muszę się z wami czymś podzielić, bo strasznie się źle czuję

Uwaga-tasiemiec-nie wiem czy ktos dobrnie do konca
rozumiem o co chodziMy tez sobie tak zartujemy z tz ze znajomymi, wszyscy wiedzą, ze każde nas kogos ma - wiadomoAle raz miałam taka sytuaje z kolegą (żonaty, dziecko) że tez żartowalismy i ogólnie przejaja do momentu az sie kapnęłam, ze z jego strony to juz nie żarty tylko chamsie propozycje i z dnia na dzien akńczyłam znajomość. Trzeba uważać na takich gości, ja od tamtej pory uważam co do kogo mówie i jak traktuje żarty, bo niektórzy sie nie znaja na żartach. Było mi po tej akcji stesznie głu[io w stosunku do tz, ze sie dłam tak zrobic w konia kolesiowi. Ale janaprawde myślałam, że to tk po koleżeńsku
Stary 2009-03-16, 21:46   #2879
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

gosica502 trzymamy kciuki mocno za Was, na pewno się wszystko wyjaśni i ułoży

a co do tego jednego terminu naszego i Tż kuzynki to trudno stwierdzić kto był pierwszy - na razie ustalamy
tylko czy to coś zmieni?
kuzynka nie jest z tych najbliższych,jednak u Tż wszyscy, że tak powiem, cała niemal rodzinka siedzi na "kupie" w jednym mieście/okolicy, utrzymują kontakty i się zapraszają na wesela. i teraz jak ktoś ma do wyboru tego samego dnia dwa wesela, w tym jedno blisko, a drugie - takie,że trzeba przynajmniej 5 godz w autobusie spędzić, to wiadomo, co wygodniejsze...ech. trochę się podłamałam, bo chciałam takie większe wesele, ale cóż. jak Tż wróci z dyżuru coś więcej się dowie... ale ja nie chce zmieniać swojej daty, mnie się ona podoba!

a poza tym orkiestry szukamy i nie jest to łatwe...oj nie...

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 21:47   #2880
lain
Zakorzenienie

Cytat:

kosmetyki apteczne te drogie różnią się tym od drogeryjnych że są fotostabilne. znaczy to że jak się posmarujesz takim zwykłym kremem z drogerii i sie np spocisz itp to krem ten nie chroni cie już. filtry tych porządnych firm są fotostabilne i jeśli nałożysz ich przepisową ilość na skórę to możesz być pewna swojej ochrony. to samo np jak zrobisz makijaż na kremie z filtrem takim zwykłym to nie masz ochrony... jak chodzisz w ciągu dnia i się spocisz to już koniec ochrony.. a te apteczne cię wziąż chronią
oo to spoko dobrze wiedziec
to juz sie nie bede zastanawiac

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Mam tak samo, wkurza mnie np., że śmieją się z rzeczy, które mnie jako trzeźwego wogóle nie śmieszą
oo tak
wybitnie mnie draznia pijani ludzie podczas gdy ja jestem trzezwa

Cytat:
ja awsze kupuje z Vichy i mam takie spostrzeżenia - drogie to i sybko to zużywamyAle myślę, że warto, bo tż opala sie na czerwono i ma wraliżwa skórę i np. w Grecji mielismy 50 i go nie spiekło a nawet sie opalił, ja tez na początku smarowłam się 50 i tez sie opaliłam(tylko, z ja sie i tak szybko opalam), później przeszliśmy obydwoje na 30 i ciagle sie opalaliśmy, nie schodziła nam skóra (ale sumiennie co jakis czas sie smarowaliśmy). Własciwe przez cały wyjazd używalismy Vichy i nas nic nie zjarało tylko bylismy ładnie opaleni. Do Egiptu bym kupiła Vichy, bo tam jest dużo mocniejsze słońce niż w Grecji a w Grecji potrafiło zdrowo przyjarać.
ja wlasnie mysle zeby kupic Vichy 50-ke i 30-ke a do tego sztyft do ust 50-ke z La Roche Posay (bo nie widzialam zeby z Vichy takie byly)

a woda termalna to rzeczywiscie moze byc dobry pomysl - nie wpadlam jakos sama na to

Cytat:

Jak ktos lubi Clinta Eastwoda to zapowiada się fajny filmWidzieliśmy z tż trailer i na pewno idziemy
http://www.filmweb.pl/f476580/Gran+Torino,2008
my juz go z TZem ogladalismy miesiac temu (TZ sie nie mogl doczekac po trailerze w kinie )
potwierdzam - super film

fajne?? http://www.galante.pl/szczegoly/194/...nkietow_st0311
TZ sobie wlasnie takie kupil... moze by sie tez do slubu nadaly

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-16 o 21:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości