![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Co robić??
Witam
![]() Piszę do was ponieważ mam problem mam chłopaka z którym jestem już powyżej roku jest wrażliwy kochany opiekuńczy... Kocham go ale staje się to trochę monotonne bo jakoś tyle czasu razem... sama nie wiem mam dopiero 19 lat. A problemem jest to że od niedzieli pisze do mnie pewien chłopak ze szkoły strasznie przystojny ![]() naprawdę piękny wręcz i ciągnie mnie do niego ale jest to pociąg fizyczny... to chyba normalne w tym wieku. I naprawdę nie wiem co mam z tym zrobić?? Nie chcę rozstać się z moim chłopcem bo wiem że on bardzo mnie kocha i zapewnia mi bezpieczeństwo zresztą mi też jest z nim dobrze tylko w związek wkrada się nuda ale zarazem tamten przystojniak ![]() Bo już naprawdę nie wiem Chcę być ze swoim chłopcem ale i zarazem ten drugi ze szkoły tak mnie kręci- ma ona taką niewinność w sobie jest wstydliwy ale taki piękny ![]() Pomóżcie albo doradźcie co robić?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co robić??
A do swojego chłopaka nie czujesz pociągfu fizycznego?
Ten drugi chłopak - czy on wie, że jesteś z kims związana? Skąd ma Twoj nr telefonu czy maila?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zerwij z chlopakiem i zacznij krecic z tym pieknym .
eshh mlodosc ,piekna rzecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Właśnie tego nie wiem... i boję się zapytać, a numer ma od kogoś znajomego tego niestety nie chcę powiedzieć ponieważ tamta osoba chce pozostać anonimowa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pewnie nie jedna z nas powie Ci, że mając 19 lat, to jeszcze kilku TŻ poznasz, więc się nie krępuj i używaj życia
![]() No chyba, że już będziesz zakochana na zabój, wtedy pamiętaj, że możesz stracić coś baardzo ważnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Używać życia?? tzn? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz, to znaczy, że rozważasz porzucenie chłopaka? Najwidoczniej już to rozważasz. Konsekwencje poniesiesz Ty (nie będzie sie dało ukryć, że to z Twojego powodu rozpadł się związek), znajomi moga Cie za to obwiniać.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Za każdym razem kiedy poznasz przystojnego chłopaka będziesz się zastanawiać, co dalej z twoim związkiem? Śmieszne. Może sobie do mnie pisać 5 misterów szkoły, ja mam chłopaka i byle Alvaro nie zrobi mi wody z mózgu, tak to chyba powinno funkcjonować. Ale pewnie się nie znam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
twoj chlopiec nie jst malym dzieckiem i jeszcze nie raz dostanie kosza czy dlatego ze stracil brata bedziesz sie zmuszala aby byc z nim do konca zycia ? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- nie meczyc sie w zwiazku skoro juz łypiesz na innego to znaczy uzywac zycia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli myślisz, czy w razie czego będziesz mogła wrócić, to nie nie sądzę. Jeśli pytasz czy poradzi sobie psychicznie z "rzuceniem", to na pewno. Tu ważniejsze, czy umiałabyś patrzyć w lustro wiedząc, że jesteś z kimś tylko z litości, żeby się nie załamał ![]() To znaczy umawiać się z facetami, spotykać, poznawać różne charaktery.. Iść za głosem intuicji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zostaw chłopaka, widać że nie dorosłaś do bycia w związku. Ledwo na horyzoncie pojawił się jakiś przystojniak,a Ty już chcesz lecieć mu w ramiona i chyba jedyna myśl, która Cię powstrzymuje to to czy się Twój chłopak nie załamie jak go zostawisz
![]() Czytając miałam wrażenie,że to pisze jakaś gimnazjalistka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Hmmm... Coś mi się wydaje, że jesteś nieco powierzchowna. O tym drugim facecie powiedziałaś nam tylko tyle, że jest śliczny, ładniutki, blabla. Co z charakterem? Przystojnych facetów jest od groma, a nie oznacza to, że mamy się rzucać na każdego :/ Może zastanów się troszeczkę nad sobą. Mój pierwszy facet miał bardzo specyficzną urodę i nie pociągał mnie na początku. Obecny wydawał mi się za niski. I cóż z tego? Gdy poznajesz drugiego człowieka i wydaje Ci się on interesujący - z charakteru - to często zaczynasz dostrzegać zalety jego wyglądu, a wady stają się nieistotne. Przynajmniej u mnie to tak funkcjonuje. U Ciebie chyba jeszcze na poziomie gimnazjalnym.
P.S. Błaaaagam, o dorosłym facecie piszesz "chłopiec"?! On ma 5 lat, czy co? Przepraszam, ale to nieco irytujące... Nie, to bardzo irytujące! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11487352]Gdy poznajesz drugiego człowieka i wydaje Ci się on interesujący - z charakteru - to często zaczynasz dostrzegać zalety jego wyglądu, a wady stają się nieistotne.[/quote] Robiąc delikatną prowokację powiem tak: Może bycie z pasztetem jest wielce charytatywne, ale wcale nie świadczy o dojrzałości. Dla mnie równie ważne żeby chłopak był dla mnie atrakcyjny fizycznie jak i psychicznie ![]() Specjalnie mówię dla mnie, bo nie chodzi mi o amorka do chwalenia się przed koleżankami, tylko mężczyznę, chłopca, chłopaka.. który będzie mnie kręcił i fascynował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zdecyduj sie dziewczyno - nie mozesz zjesc ciastka i jednoczesnie miec ciastka. Albo olewasz pieknego i jestes ze swoim facetem z ktorym Ci dobrze, albo z nim zerwij i wez sie za pieknego, ktorego nie znasz charakteru. Oczywiscie ze mozesz sie przejechac na nim, ale to juz Twoje ryzyko.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No to normalne chyba w kazdym wieku. Co mozna doradzic.... zastanów sie, czego chcesz i podejmij decyzje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Kmee - z tym pasztetem to zrobiłaś nadinterpretację :P W życiu bym się nie była z facetem, który mnie nie pociąga fizycznie (obecny nie jest wysoki, ale to naprawdę niezłe ciacho :P ). Ale działa to też w drugą stronę - nie byłabym z facetem, który nie podoba mi się z charakteru! Najlepiej znaleźć złoty środek - tylko warto pamiętać, że nie ma ideałów. Dlatego ciekawa jestem, czy obecny "chłopiec" (?!) autorki jest (wg niej) przystojny i interesujący i czy nowy obiekt zainteresować jest tylko ładniejszy, czy też lepszy, pod względem charakteru..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna motywacja ,pelna milosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Trochę mnie ubawiło to określenie "chłopiec"
![]() Hm, no po prostu musisz się zdecydować, albo kochasz swojego chłopaka i zostajesz z nim, a Panu Pięknisiowi każesz spadać, albo rzucasz chłopaka i odchodzisz w siną dal z Pięknisiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11487892]Kmee - z tym pasztetem to zrobiłaś nadinterpretację :P [/quote]
hehe no wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego na wszelki wypadek napisałam, że to mała prowokacja, bo jeszcze niektóre wizażanki wzięły by to do serca i potem byłaby kłótnia hyhy ![]() [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11487892]W życiu bym się nie była z facetem, który mnie nie pociąga fizycznie (obecny nie jest wysoki, ale to naprawdę niezłe ciacho :P ). Ale działa to też w drugą stronę - nie byłabym z facetem, który nie podoba mi się z charakteru! Najlepiej znaleźć złoty środek - tylko warto pamiętać, że nie ma ideałów. Dlatego ciekawa jestem, czy obecny "chłopiec" (?!) autorki jest (wg niej) przystojny i interesujący i czy nowy obiekt zainteresować jest tylko ładniejszy, czy też lepszy, pod względem charakteru..?[/quote] Ano dokładnie, ten złoty środek to najważniejsza rzecz w życiu.. no i trzeba mieć nieco samokrytyki, bo może okazać się, że brzydkie kaczątko szuka księcia z bajki ![]() Mając 19lat często jeszcze trudno to wyczuć, dlatego autorka sama powinna zdecydować.. byle nie na bycie z chłopakiem i kręcenie z przystojniakiem, bo to już nie jest fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli dla ciebie liczy się tylko to, że jest śliczny, to na co jeszcze czekasz? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
a ja uważam, że Ty w ogóle nie kochasz swojego obecnego chłopaka. Jesteś z nim, bo on Cię kocha i zapewnia poczucie bezpieczeństwa - jak sama napisałaś.
I jeśli zastanawiasz się, czy zerwać z chłopakiem, z którym jesteś już jakiś czas dla innego, tylko dlatego, że jest śliczny, to zrób to, bo inaczej skrzywdzisz obecnego. A śliczny kopnie Cię w tyłek za jakiś czas, bo się przerzuci na inną - taki ich urok. I przepraszam, ale nie będzie mi Cię wtedy żal, skoro kryterium wyboru faceta jest dla Ciebie tylko wygląd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ej ale chwila. czemu nie mozesz sie z pieknisiem umowic na piwo na stopie kolezenskiej? wtedy lepiej go poznasz i sama ocenisz. a TZ nie powinien ci miec za zle wyjscia z kolegą
![]()
![]() |
#29 |
Realistka
|
tez niestety opdnisolam wrazenie ze liczy sie dla Ciebie tylko to ze chlopak musi byc piekny, sliczny, przystojny ... ok przystojnych lalusiom jest pelno a co jesli poleciasz na pieknego a pojawi sie piekniejszy ??
![]() ![]() pomysl co czujesz do swojego chlopaka czy jestes z nim bo ci na nim zalezy - jesli tak to raczej nie lecialabys na pierwszego lepszego bo jest aldny - czy masz go gdzies - wtedy go zpstaw dla jego i sowjegi dobra ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to bedzie preselekcja a nie wyjscie z kolega. Zreszta jak juz ktos napisal i ja sie do tego przychyle - jestes ze swoim ...chlopcem bo sie boisz, ze inny zwiazek bedzie gorszy. Do odwaznych swiat nalezy, nie badz ze swoim ...chlopcem z litosci i ze strachu, ze on to przezyje lub z obawy przed konsekwencjami. Duze prawdopodobienstwo, ze ...chlopcow to jeszcze wielu bedziesz miala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.