![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
urodzona by cię uszczęśliwić
nie wiem jak żyć bez twej miłości młody księżyc usiądzie na kołdrze a my piękne w niebieskich pończochach wróżą z kart, on nie jest grosza wart suknia uszyta z moich snów..
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
uwielbiam Was moje kochane < 333 brak słów na Wasze opisu ;OO normalnie cudo! ;D każda okradam ! ;D dosłownie;* czujcie się obrabowane ;D po katach cisza gra.
już nie śmiejesz się jak kiedyś wszystko jest inaczej. kolejny raz proszę Cię o ostatnią szanse. Czasem nie wszystko zależy od nas samych. chwila dla mnie, chwila dla Ciebie, chwila dla nas. Nie będę kłócić się już ze sobą beze mnie możesz mieć wszystko.. chociaż dosyć mam łez.. smutek ściska gardło.. szymbol szcześcia. a to słowa mojej koleżanki, aczkolwiek bardzo się mi spodobały dlategoi wstawię: ' A teraz czuję się jak dwutlenek węgla, który wszystkim przeszkadza, z którym niektórzy chcą walczyć w imię obrony wartswy ozonowej, a innym jest po prostu obojętny.'
![]() |
#783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________ na pożegnanie plujemy na odległość . Otwórz oczy, zobacz sam... przed Nami Mgła .
![]() |
#784 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
__ to tylko krok. jeden mały krok, aby przekroczyć granicę. wylądowali w nieznanym sobie świecie. dwoje nieznajomych. pan i pani. skazani tylko na siebie. w świetle tej niezwykłej świecy poczuł po raz pierwszy nieobojętną siłę, którą nosimy w sobie. patrzeć w ciszy na jego usta, włosy i dłonie oświetlone malutką lampką, było uczuciem tak majestatycznym, jak położenie się na torach i zatrzymanie lokomotywy siłą nóg, albo jak pływanie bez łapania oddechu w morzu <33 a nasza miłość to kolejne zwykłe uczucie, które już zdążono opisać słowami. a ja wyglądam przez okno pociągu i widzę, jak ostatnie wagony podążają za nim, nigdy go nie doganiając. on wolał przychodzić do niej wieczorami, kiedy jego kumple bawili się, pili i robili te wszystkie normalne rzeczy. wtedy wiedziała, że mu zależy.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-03-17 o 15:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ~"Zanim mnie poznasz, pomylisz się tysiąckroć..." ~Pogrążona w nierealnych marzeniach idę gdzieś... ~I'm sliding on the rainbows of my childhood dreams../Ślizgam się na tęczach moich dziecięcych marzeń.. |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NIe byle kim jestem, matura w oczy zagląda^^
Klucz maturzysty Ano taka już ze mnie pokręcona maturzystka xd Życie jest okrutne, nie tylko dla maturzystów Pewnie nie pomogłam, ale coś próbowałam
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a coś o chorobie, grypie, przeziębieniu ? wiem, że takie coś było, ale nie mogę znaleźć. (A bardzo mi zależy..)
narazie mam tylko : romans z chusteczkami higienicznymi i gripexem. pomożecie? ![]() __________ a my z wiecznego niepokoju, z przelotów wiatru, z garści cienia... kłócę się z deszczem. biegam za rzeczywistością. ___ kee, anyszowska, peculiarity, tyshe, agattee, Miluu, abunee, carmenka <33 CUDOWNE!
![]() |
#788 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() abunee styrana kee nydee agattee ![]() ![]() Wciąż nie rozumiem, a może nigdy tego nie pojmę Tylko Twoja herbata z cytryną tak mi smakowała. Tylko Ty wiesz, że lubię taką pół zimnej, pół gorącej wody. I zawsze taką robiłeś. Dla mnie specjalnie. Żeby moja wyobraźnia była choć w jakimś najmniejszym stopniu realistyczna Bez złudzeń Ciemność. Widzę tylko ją. Moja tzw. Przyjaciółka ‘ Kurczowo zaciskam dłonie, gdy mówisz ‘cześć ’ Uśmiechem powalam Cię na kolana, wtedy mogę wszystko Chciałabym od Ciebie uciec. Najlepiej do Włoch, ilu tam przystojniaków. Może bym zapomniała w końcu. Wszystko na próżno, co masz w sobie - tyle ciepła, tyle czułych słów… Moja podróż zakochania dobiegła końca Nie zwracam uwagi już nawet na moje skarpetki, które ostatnio zakładam nie do pary Chciałabym schować w moim niebieskim pudełeczku Twoje serce , wtedy biło by już na pewno tylko dla mnie I znów przechodzę niby przypadkiem obok boiska, na którym codziennie grasz.. żebyś tylko spojrzał. Nawet chamsko Przedzieram nasze wspólne zdjęcia na coraz mniejsze kawałeczki, z nadzieją, że Ty zaraz przyjdziesz i wszystko na nowo posklejasz __________________ Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w poduszkę wsiąkają wypłakane uczucia==>chora i jeszcze: upojne chwile w łóżku- z grypą gorącooo, powyżej 36,6 -> w łóżku W łóżku... z przeziębieniem : ( Może MI ktoś pomóc? Wiem, że się powtarzam, ale zależy mi na takim opisie.
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Cześć, jestem nowa xD
od czasu do czasu podkradałam wasze opisy i postanowiłam zamieścić swoje, może się komuś przydadzą. ^ Widząc wśród tych kłamstw wiele pozytywów. Zostałam pokonana swoją własną bronią myśląc, że mnie to nie czeka. Dopiero kiedy poczułam ten sam ból, wiedziałam dlaczego odszedłeś. Mierzyłeś mnie wzrokiem niczym ofiarę, a ja czekałam... Bawiłeś się mną jak marionetką. Zamykam oczy i widzę tamte dni. To Twoja obojętność zabiła jej nadzieję. Frajerom mówimy elo. Miło jest zabawiać się czyimś kosztem, nieprawdaż? |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Rozeznanie
|
Patrzyłeś z niewinną miną. Wiedziałam, ze coś się skończyło.
Gaśnie w nas przegrana miłość. Wciąż tuli się do słowa 'było' ... Dziś dużo nam nie trzeba, tylko herbaty z cierpkich słów .. Właśnie siedzę na ławie oskarżonych o miłość. chciałabym , kochać , chciałabym. Powróciło...? – Nie.. raczej nigdy nie minęło... Lubię gadać o niczym, ale ty już to wiesz... Księżniczka. To co, ze z plastiku... Zupełnie przypadkowy splot słów i zdarzeń. Zapomnieć - nie ma mowy. Być razem - nie ma mowy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Przyczajenie
|
xDJakJaCieLubiexD Wielbie cie.!;D Oczywiście Kradnę wszystkie.!
![]() To moje życie To moja bajka I moja scena A w tej bajce Są tylko wybrani .! ....To,że się uśmiecham...
...wcale nie oznacza że jestem szczęśliwa....
#793 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta wszystkie jesteście genialne <3 nie będę pisać nickami bo bym musiala chyba parę stron się cofnąć żeby zobaczyć kiedy ostatnio cos naskrobałam.
ode mnie: Zostań proszę, bo przy Tobie moje miejsce, Zostań proszę i nie odchodź nigdy więcej, Zostań proszę, Twoje miejsce moim sercem, Zostań proszę, ze mną. Ty, wypełniasz moje sny, zapominam co to łzy, W twych ramionach się skryć, i na zawsze z Tobą być Wylećmy w przestworza,rozpal uczuć pożar, To ta magia, dzięki Tobie moge nawet latać. Bo Ty, dajesz szczęście Mi, Chce zostać z Tobą gdy, tworzymy wspólne My, Od początku właśnie Ty, wmawiałeś miłość Mi, Chcesz zabrać z każdą z chwil, Nie pozwolę na to Ci, Gdy Ty, zabierasz mi mój świat, Ja ratuje mimo ran, Swobodą nie ma bram, spełniać Nasz dawny plan, Pomimo Twego 'Nie', Ja staram ciągle się, Zatrzymać w sercu Cię, z piosenki: Tłoku&Jula - Zostań ..jakby trochę magii, ktoś odebrał im.. Meżczyzna z honorem to wyjątek.Regułą jest mężczyzna bez honoru. i od niechcenia mamy te marzenia, gdzie trochę jaśniej robi się.. ja mam wielką siłę! Kiedyś Cię zniszczę tak jak Ty mnie! kręcić, kręcić uwodzić i nęcić. ogrzewaczem rąk już nie sa twoje dłonie lecz herbata. Zanim zrozumiesz... Ukradleś mi ostatni kolor ze snu.. Zabierz jej z ręki nóż. |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
aa. i abunee. <3 Moja ;* opisy przecudowne, jak zawsze. ;* ---------------------------------------- 1.nie chcę obietnic, chcę ciebie.. 2.nie musisz mnie kochać wystarczy tylko żebyś nocą czekając aż zasnę patrzył na mnie do rana.. 3.Ofiarował mi jeden uśmiech i jedno spojrzenie. Krzywy uśmiech i ironiczne spojrzenie. 4.gdzie mogę znależć przycisk OFF do paru irytującycyh mnie okoliczności? 5.Kolejna zmarnowana historia miłosna. Naprawdę kocham tę historię. 6.wracaj juz z tamtad . to tak daleko ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
tęsknota rzęsy mi parzy. parzy aż się żarzy..
docierasz do mnie przez tysiąc kilometrów, a ja sie wacham na brzegu centymetrów. ja tam, ty tu, co noc bez tchu. przytulam się do lodowatej ramy łóżka. kategoryczny RESET.
![]() |
#796 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() . Mam już dość tego wszystkiego. Chcę być szczęśliwa. Tak po prostu. . Bo nie zawsze bywa w życiu - tak jak chcesz. . Żartowałam, kiedy mówiłam, że jest ' dobrze '. . Będzie lepiej . Obiecujesz?. . Znów ten stan tylko cisza i ja. . We mnie jest taka pustka. . Czuję się źle ? Nie to chyba nie to. . Czasem tak jest, że cały świat traci sens. Mam takie coś.. Ale to chyba nie o to chodziło ![]() ![]() Cytat:
To może coś takiego : . Gapić się na dziury w niebie, jak najdłużej Kochać Ciebie. . Wszystko wiruje . Gdy On na mnie patrzy. . To dla Ciebie skarbie, jesteś całym moim światem. . Rano się przebudzę w ukochanych mych ramionach. . Kotku wygraliśmy Siebie w totolotku. . Znalazłam pewien skarb i nosi on twoje imię. Ajć.. mam tylko to ![]() ![]() ![]() _______________________ I jeszcze : . Powiedziałeś nara - to teraz nie biegaj za mną. . Nie lansuj się bejbe ! I tak mną nigdy nie będziesz. . Słodki narkotyku , przecież wiesz ,być Twoją kobietą - słodka śmierć. . Na przekór życiu nadam mu sens. ____________________ Ja wiem i Ty chyba też wiesz ![]() Byle do wakacji xD . ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Przyczajenie
|
Prośba.
opisy o tym, że o 00:00 jak wróciłam do domu, znalazłam mojego przyjaciela małego [psa] który miał tylko 3 miesiące martwego. Płacze i nie moge w to uwierzyć. Bardzo ją kochałam i przywiązałam się do niej. Był domowym pieskiem.. nie moge się pozbierać. + tęsknota. może któraś jeszcze coś wymyśli ? 'Mamy prawo do szczęścia, lecz nie mamy szczęścia do prawa'
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cukier puder z nieba leci
czuję jeszcze oddech Twój na rzęsach i na ustach wpadam w jego pułapki bajki tej zakończenie musisz już dopisac sama
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-17 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
boooskie!!!! ![]() ![]() moje : * Nie da się zaprzeczyć - był nikim. * spadła mi na głowę lawina kamieni, kamyków, kamyczków... * krzyż bez ramion, miłość bez wiary. * jak dziecko karmię się Tobą. * jesteś mym placebo na dnie mego serca... * nicość odbiera mi mowę. * jest poręcz , ale nie ma schodów. * kapie ze mnie szczęście.. kapie miłość.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() _________________ no, to teraz ja mam prośbę ![]() coś o tym, że się nie odzywa, że o mnie zapomniał.. _________________ nim zaśniesz ja spłonę. Tam gdzie czas płynie wolniej niż może się to wydawać..
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() i rodzą się te wewnętrzne wybuchy paniki, odosobnienia.
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały ;*
Plotkaraaa, abunee, nydee, powinnam, Paajkaa, styrana, agattee, Miluuu, Primadonna, Paulqa94, peculiarity - okradłam ;* _______________ A smutek, niby mądra książka, w sercu żyje. Gnije mi serce. Zburzone myśli układam niczym puzzle. I nad naszymi głowami niebo czyste, bez obłoku... -Nienawidzę Cię. -Ale... Dlaczego.? -Bo jesteś jedyną osobą, która może mnie zabić jednym słowem... A nawet nie słowem, bo gestem. A nawet i nie gestem. Złym spojrzeniem, uśmiechem do tej blondynki po drugiej stronie, zamyśleniem się o dziewczynie z klatki obok... Nienawidzę Cię... Każdego dnia będę Ci przynosiła ziarenko piasku. I odejdę dopiero, gdy ułożysz z nich pustynie taką jak Sahara <3 Wbijam w uda paznokcie, bo lewa pierś już cała jest posiniaczona. Sufit wali mi się na łeb. To na dnie piekła się bawią... |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
cześć, masz dla mnie chwilę?
zbyt późno by zostać, zbyt wcześnie by mówić, że jest dobrze. nadal twoje brązowe oczy tylko mi w głowie. nim upadnę swoje odbiorę lub zagarnę. nigdy nei masz racji, ja ją mam. była trochę nienormalną dziewczyną, lubiła się bawić z tapczanu sprężyną. gdybyś nie był jedynakiem, to przespałbyś się z siostrą. przyciąga mój wzrok. prowokuje do marzeń. czasami wszystko jest tak ewidentne, że nie potrzeba dowodów.
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
: * kocham się bać, ale nie jestem szaleńcem czy to prawdziwy hardcore? kto jest diabłem w tym filmie? więc k***a mać do chuja masz ten hardcore za friko gdy patrzę tobie w oczy to widzę swoje własne marzyć to znaczy wierzyć w co się wydarzy mamy to samo serce ty nawet nie wiesz jakie masz szczęście jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca bo dla mnie bez marzeń żyć człowieku nie warto czasem nie ma, że jutro, bo jutra może nie być chwila uniesień przy tym brzmieniu trwa wiecznie każde uderzenie serca przez tych ludzi mogłabym chodzić i zabijać siekierą O.S.T.R. !
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2009-03-17 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ukradlam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#806 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() głaszcze kręcone włosy czule dotyka palców może w nich zaklęte są głosy ukochanych chodzi tam gdzie zimą on dotykał źdźbła jej suchych włosów i muskał koniuszek ucha bo ona miała duże, niebieskie i wiecznie rozmarzone oczy. Jej kasztanowe, kręcone włosy opadały na ramiona...ie jedyną naszą wspólną cechą była burza kręconych włosów za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste dlaczego zatem robiło mu się gorąco na samą myśl o jej brązowych oczach, wyraźnych brwiach, małych ustach, kręconych włosach? hmm pewnie nie pomogłam, ale się starałam, wybacz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i ode mnie: Jak sprawić być zobaczył Jak dać Ci znak jak powiedzieć, jak powiedzieć jak bardzo Cię kocham słowami, które rozumiesz słowami, które właściwie docierają do Twojego serca Śmierć? Ona oddycha równie głęboko jak miłość Nie przyjdziesz tutaj Nie wyważysz drzwi Nie zabierzesz mnie Chciałabym z Tobą rzeźbić na nowo las ze śniegu razem otulać oddechem gałęzie tworzyć drogi korytarze dla zbłąkanych zajęcy i saren jechać z Tobą saniami Bo gdy jestem z nim myślę o Tobie Co byś zrobił, gdybyś to był Ty usłyszała kiedyś, że gdy się z kimś kochasz jego energia drzemie w Tobie jeszcze siedem lat wtula się w swoje ciało kto spędza noce jak ja – chcąc spojrzeć w Twoje oczy? Jesteś najlepszy I tak, żałuję że dałam ci odejść Teraz to wiem Czuję się jak wypalona I myślę, że powinieneś wiedzieć na przystankach patrzy ludziom w oczy a tam susza bardziej cierpka niż pustynne ziarnka piasku bardziej gorzka od szkolnej kredy ściera jak szron dotyk wczorajszego kochanka. Kochanka który miał być wieczny chcę żebyś kładł swoje usta na moich zawsze będę mówiła, że życie bez Ciebie jest nie do wytrzymania inspiracją być. Umiesz? pozwól każdemu dniu stać się tym najpiękniejszym... stajesz się powietrzem, którym oddycham! tylko Ty masz tą iskierkę w oczach. kurtyna poszła w dół.. nic już nie ma.. błogi sen, chwila zapomnienia.. brak słów... cisza... zatrzymany w miejscu czas... a krok, którym idę do złudzenia przypomina Twój! na cienkiej linii iluzji normalności... podejrzanie wesoła. Podejrzanie szczęśliwa. mokra fotografia w dłoni mej.. niedostępna prawda, ukryta tajemnica, mały sekret. Ty. romantycznie hipnotyzuj mnie bo zanim zgasną resztki dnia (..) powtórzymy wszystko ja czekam, a Ty szukaj słów tam, gdzie nie ma już dróg! tam, gdzie serce gra dla duszy słowa których było brak jesteś światełkiem moim, które wskazuje mi drogę... ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem serce wszystko wie...ono zdradziło Cię zostań bo... jak nikt przynosisz mi powietrze zamykam oczy, które tak chciałabym Ci dać.. bo książę zapomniał, że miał mnie kochać.. oszukam czas, ucieknę od tych wszystkich spraw... Gdyby miłość była prostą sprawą, moglibyśmy iść teraz przytuleni do siebie, a słowa piosenki opowiadałyby historię naszej miłości" **Kocham. Dlaczego? **Wzruszył ramionami. Mówiłeś kiedyś, że aniołowie nie kochają? **Może nie jestem zwykłym aniołem? Kim jesteś? **Sobą. oczy masz przepiękne. wiecznie roześmiane iskierki. uwielbiam Twoje oczy Zostań i cierp jak ja cierpiałam
tak tak pomyliłam czas, przez chwilę wierząc w nas Edytowane przez musica Czas edycji: 2009-03-17 o 17:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
BAN stały
|
Cytat:
jeden dzień. 1440 minut. 86400 sekund. i ani jednej chwili dla mnie.
Moja głupia naiwność i wiara w to, że jest w Tobie coś dobrego. może jeszcze pamiętasz, może jeszcze mnie znasz. To boli, gdy czekam jak idiotka, gdy napiszesz. A Ty... milczysz. wciąż mam nadzieje, że czasem myślisz o mnie jeszcze. zapomniałeś zabrać wspomnień. Wiesz Prosiaczku...Czasem nawet miłość gubi się w Stumilowym lesie. ile jeszcze chwil przemknie obok nas? Może boli. Może da się zapomnieć. Może. warto patrzeć na ciebie z daleka? warto tęsknić i czekać? z myślą tak uparta? warto? _______ cyniczny, celofanowy świat pełen plastikowych ludzi. z bagażem pełnym snów. wyruszam znów do nikąd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Opisy dodam wieczorem a z gory dziekuje ![]()
#809 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
W doborowym towarzystwie pigułek i chusteczek.a ten opisik wyzej zabieram (akurat przyda się do pogody) i dzięki za wyróżnienie. Cytat:
Cytat:
Biegnij ze mną w noc i pod wiatr... Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-03-17 o 17:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.