|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
ale to fajne Aż chciałabym takie cos kupić, tylko dużo kasiory trzeba wydac n apoczatek, bo ja bym chciała wszystkie wzorki![]() Ale Wasze dziecie będą miały fajnie, będzie im robi wypasione kartki do przedszkola Chyba jednak musze cos podziałać, żeby moje dzieci nie były gorsze
|
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
z teog co dziś się zorientowałam zrobił mi cytologię i na miejscu ocenił - więc chyba musi mieć jakieś swoje metody zbadania, bo 2 lata temu od razu mi powiedzial, że mam przyjsc za miesiac po wynik a dziś od razu powiedzial, że jest ok No ja to mam jeszcze o tyle dobrze, że to endokrynolog przy okazji takze zbada niemal wszystko
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do piasku to jeżeli mam to wyjdzie na badaniach nawet jak mnie nie będzie bolało i nic zupełnie nie bedę czuła. Tak miałam za ktorymś razem po szpitalu z nerkami, już mnie nic nie bolało a mialam infekcję, stan zapalny a to wszsytko spowodowane właśnie zlogami piasku ![]() także czy zrobie dziś czy pojutrze to jeżeli coś sie dzieje to napewno wyjdzie ale co do picia to się zgodzę, najłatwiej ruszyć to wszystko piciem bardzo dużej ilości wody, tylko u mnie jest ten problem, że mi jakiekolwiek picie nie jest do życia potrzebne, no ale zmuszam się jak moge
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie chyba ze dwa takie dziurkacze sprawie jak sie zdecyduje na robienie winietek i zawieszek na wodke
jakis jeden brzegowy i jeden ze wzorkiem (dwa golabki i serduszko na przyklad albo dwa serducha polaczone )fajna sprawa
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
i Wy się dziwicie, że ja sie zaraziłam, niedługo wątek będzie ślubno scrabookowy tak siewszystkie zachwycają tymi dziurkaczami
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z akcentami serocwymi mam takie i sa naprawdę super |
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko prywatnie. Jutro idę do dentysty.Cytat:
Właściwie to takie to fajne, że kusi, żeby to kupić, ale przy moim zapale skończyłoby sie na tym, że robiłabym konfetti, bo karteczek by mi się nie chciało pewnie![]() Ale co do robienia winietek to wydaje mi się, że z punktu widzenia kosztów lepiej je kupić - bo trzeba to wydrukować, kupić gilotynkę, wstążki i dziurkacz( ). I klej. I papier - prawie bym zapomniała![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te dwa co Ci się najbardziej podobają sa jednej z lepszej firmy a co za tym idzie są jeden z droższych
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
napiszę wam na gmailu gdzie mieszkam bo tu nie będę pisać aż takich szczegółów
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz mi czym się robi bigowanie? Jakim urządzeniem? Cytat:
Chodzi mi o to, że az tak daleko, żeby nie móc dojeżdzać do worka w Lublinie?Chociaz domek zbudujcie bliżej miasta
|
||
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
onaellcia powiedz mi Scarbie
czy te patchery da sie w Polsce kupić w detalu .. na żywo nie z allegro ??bo tak kupować przez maila to co innego ja bym sobie poszła i pomacała powybierała bo rzeczywiscie jak samoa mówi, na początek majatek wyjdize a ja zaczynam powoli napalać się na te wszystkie patchery, jak facet na czerwone ferrari |
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wydrukowac moge sobie u ojca w pracy za free dziurkacz (do zawieszek) posiadam wstazki nie sa zbyt drogie ![]() jak nie znajde w necie ladnych i tanich winietek i zawieszek to sama zrobie
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
nawet ksiązki o tym są http://www.empik.com/scrapbooking-fo...ortu,1028019,p
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio dobrze mi się sprawdzał telefon bo ma ladnie zaokrąglone boczki i nie brudzi ![]() A tu masz opisane ręczne bigowanie http://www.signs.pl/article.php?sid=1854 Cytat:
Ale są też w księgarniach czy zwykłych papierniczych, musisz pochodzić i poptyać o dziurkacze do wzorków I Ewciu punchery
|
||
|
|
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie jeszcze nożyczkami możesz sie bawić, ale nie wiem czy to tkaie równe wyjdzie.ja bym chciała na metalizowanym papierze 300 g, ale wiem, że takie arkusze sa bardzo drogie. |
||
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę podjechać do nowego centrum handlowego może w tamtym empiku będzie.. a co do puncherów to mi się z jakichs nieznanych przyczyn pomieszało ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- musze już się urwać z wizażu i od Was bo normalnie zapuszczę tu korzenie a dom mi się zapuści .. juz nei wspomnę o nauce ![]() Uciekam Skarby i Scarby
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Karlain mysle ze nie ma co przezywac, a moze ten chłopak tak specjalnie pisał zeby zobaczyc jak ty zareagujez i czy wlasnie powiesz swojemu tz takie dziurkacze to bardzo fajna sprawa my w pracy uzywamy i naprawde super sie sprawdzaja |
|
|
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mnie to zastanawiało a zapomniałam Cie zapytać![]() Cytat:
Ma mikroskop w oczach?????Przeciez to jest badanie mające na celu sprawdzić czy nie ma zmian nowotworowych na pobranych komórkach z szyjki macicy i w ogóle co tam sobie żyje w środku. Jacież ale masz gina
|
||
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AAAaaaaaaa ![]() to gdzie Ty pracujesz
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym ja na razie sie nie boje raka na szyjce... w koncu jestem po szczepionce .. jakkolwiek maly jest procent pewnosci ze sie nie zachoruje, ja sie go trzymam ![]() Poza tym dlaczego w takim razie mi nie podal żadnego numerka zlecenia czy czegokolwiek, a narzędzie do pobierania próbki cytologicznej raczej rozróżniam
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja mam wiele roznych sprawnosci
ale z tych manualnych jestem bardzo dumna ![]() ![]() ![]() przydaja sie w wielu dziedzinach zycia ![]() zaraz po kosciele pijani nie beda, a glownie wtedy patrzy sie na winietki w poszukiwaniu swojego miejsca wiec bede musiala uwaznie wycinac mama mi przyniesie ze szpitala nozyczki chirurgiczne
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-17 o 19:36 |
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
a pracuje z dzieciakami i robimy sobie kartki na rozne okazje czy inne ciekawe rzeczy
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa nie zacytowałaś mi się - mieszkam 50km od lublina a dom będę mieć jakieś 60km. ostatecznie mogę dojeżdżać ale jak mi kasę zaproponuja jakąś konkretniejsza bo mieć pracę za 800zł a 600 wydawać na paliwo to średnio mi sie to kalkulować będzie.. jak tu znajdę pracę taką żebym miała jak dożyć do kolejnej wypłaty to i dojeżdżac mogę ale wolałabym na miejscu cos znaleźć tym bardziej że nasze miasto nie jest jakąś zabitą dechami wiochą tylko naprawdę poważne miejsce z poważnymi ofertami pracy. dlatego ten kurs robię ale opisałam to na gmailu
dla tych co nie chcą czytać nawet 3 obrazki wkleiłam żeby sobie chociaż pooglądały
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Aż chciałabym takie cos kupić, tylko dużo kasiory trzeba wydac n apoczatek, bo ja bym chciała wszystkie wzorki
Chyba jednak musze cos podziałać, żeby moje dzieci nie były gorsze

będę dojeżdżać??? cieeekawe co to ze mną bedzie...

Ma mikroskop w oczach?????Przeciez to jest badanie mające na celu sprawdzić czy nie ma zmian nowotworowych na pobranych komórkach z szyjki macicy i w ogóle co tam sobie żyje w środku. Jacież ale masz gina