|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobra ja juz po ćwiczeniach-nie wiedziałm jakie areoby wymyslić to wyłaziłam 40 minut na fotel ![]() Cza się ruszać co by pupcia nie rosła i w kręgosłupku nie strzelało ![]() Teraz idę papu ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3662 | ||
♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
slyszalyscie te piosenke I'm Yours -Jasona Mraz'a? tak mnie ona pozytywnie nastawia ze szok...wakacyjnie,beztros ko.. a teledysk to juz wogole swietny.. obejrzyjcie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3664 | |
♥
|
Cytat:
kilka postów wyżej napisałam , że osoba która przez dłuzszy czas nie wykonywała aerobów , albo zacznie intensywnie cwiczyc moze na samym poczatku powodowac przyrost który jest chwilowy.
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-03-16 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3666 | ||
Zakorzenienie
|
kto by pomyślał
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Promotor mi odpisał ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Rozeznanie
|
Agolek fajna ta piosenka
![]() Idę spać.Dobranoc ![]()
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
![]() ale teledysku nie mogę znaleźć ![]() ![]() Coś dziś mały ruch u nas był ![]() Zbieram się powoli do spanie również ![]() Miłych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od siebie dodam, że naprawdę często pierwszy rok studiów nie ma nic z nimi wspólnego ![]() Cytat:
i tak też zrobię ![]() jak ja "uwielbiam" mój wydział.... ![]() wczoraj okazało się, że od wczoraj rana były zapisy na praktyki...nie ma to jak w porę wywiesić o tym informację...ehhhhhhh...w ięc dzięki temu zamiast poświęcić swój wolny dzień na wykurowanie się to muszę jechać do dziekanatu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko chyba najpierw muszę pokonać moją szczerą niechęć do wszelkich nauk karnistycznych ![]() ![]() miłego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, ja juz po sniadanku i uciekam. Mgla taka ze domkow naprzeciwko nie widac! ![]() ![]() milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#3671 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Spaza wybierz prokuraturę ![]() miłego dnia tez Wam zyczę ![]()
![]() |
#3672 | |||||||
Zadomowienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() Niestety, życie w gruncie rzeczy nie jest an sprawiedliwe ani różowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą myślałam, że na WPiA praktyki zawsze musicie załatwiać sobie sami... ![]() ![]() Bonjour ![]() Ale paskudnie dziś za oknem, pogoda dla samobójców ![]() ![]() Dziś zrobiłam sobie wykładowe wagary - liczę, że coś napiszę choć przy takiej aurze chce się tylko spać i weny brak ![]() ![]() ![]() Życzę Wam miłego dnia ![]()
![]() |
#3673 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() (chociaż u mnie był początek z grubej rury, codziennie miałam tylko łacinę i grekę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiosna już chyba nigdy nie przyjdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie by się też przydało... ale najgorsze jest to ze wczoraj skończyłam piać to co sobie wymyśliłam i znowu muszę jakiś kolejny podrozdział zacząć ![]() ![]() Idę zaraz poćwiczyć trochę i biorę się za pracę naukową ![]() miłego dzionka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zadomowienie
|
Mam już tego wszystkiego dosyć... chce schudnąć ale nie moge... co ja mam robić,sama już nie wiem./
#3675 | |||
Zakorzenienie
|
tak też zrobiłam
![]() Cytat:
![]() a co do tych oględzin to wszystko zależy od prokuratora, który się tobą opiekuje, ale wiem że część zabiera ![]() a tak w ogóle jeśli Cię interesują takie rzeczy- to na 4 roku można iść na wdw na medycynę sądową- zajęcia odbywają się na AM i jest możliwość pójścia na sekcję zwłok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() teraz wypadałoby się coś pouczyć, ale to może trochę później ![]() buziaki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
♥
|
Cytat:
![]() Ja własnie jem obiad i na siłownie - od dzisiaj znowu mam karnet ![]() dzisiaj luzny dzien był w szkole - nikt z nauczycieli nie chciał mnie pytac ![]() ![]() Dzisiaj wyniku ze szpitala bede miec , w czwartek sie wszystko okaze. AnetaWr. poczytaj podwieszone watki u góry i do tego dołóz cwiczenia ![]() Ewus ile juz stron napisałas ? ![]() madame ja dzisiaj chciałam sobie zrobbic dzien wolny od zajec ale w ostatecznosci poszłam ![]() Spaza ooo to musza byc ciekawe praktyki :d studiujesz prawo ? edit. złozyłam juz temat na prezentacje maturalna- wymagajacy ,ciekawy , mam nadzieje ze sobie poradze ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-03-17 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aniuuu, nie zadawaj mi takich krepujących pytań ![]() ![]() ja też jestem ciekawska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrryyyy !
![]() Co tam laski ? Ja dziś spędzam chyba samotni wieczór, gdyż TŻet ma jakies spotkanie z kumplami... ![]() ![]() ![]() Za oknem szaruga, pogoda w kratke, deszcz, słońce, śnieg, wiatr... nic sie nie chce.. Ogólnie tak siedząc zastanawiam się nad wyborem studiów, no i chyba powinnam sie zacząć uczyć do tej matury nie ? ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3680 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurczę, zazdroszczę Ci tej pracy... Też chciałabym znaleźć coś, co mogłabym dopasować do swojego grafiku zajęć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I ucz się do matury, bo my tutaj chcemy Tamusię co ma powyżej 90% ze wszystkiego ![]() Witam Kochane ![]() Ostanio mało piszę, ponieważ mam tak zawalone dni (przez szkołę!), że ledwo wyrabiam.. Ale cóż.. Mam nadzieję, że wyniki będą zadowalające... W ogóle to.. kupiliśmy sobie z TŻ-em rolki! ![]() ![]() ![]() Teraz pozostaje czekać tylko na w miarę pięknąpogodę i mogę ruszać w trasy ![]() Teraz mam chwilę przerwy, właśnie skończyłam wkuwanie materiału na jutrzejsze zaliczenie o tabletkach ![]() ![]() Za 20 dni jadę do domu, szczerze to nie za bardzo mi się chce...skoro wiem,że i tak nic się nie zmieniło,że ojciec nadal pije, a brat już stoczył się na dno, od którego odbić się nie potrafi, a mama zamiast coś z tym zrobić to tkwi w tym wszytskim.. widocznie jej tak dobrze.. Ehh... Miłego wieczoru ![]()
![]() |
#3681 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3682 |
♥
|
spaza, ewus - wysłałam prv z tematem
![]() Agolku : to puchniecie to jest tzw popularna pompa to krew w mięsniach pojawiająca sie pod wpływem treningu jest to generalnie krótkotrwały efekt ponieważ krew po zakończnym treningu odpływa z mięsni , tętno wraca do normy. U ciebie wystepuja dłuzej ze wzgledu , ze od niedawna ćwiczysz, tak samo jest jak zmienisz trening to na poczatku równiez kilka dni jest się spuchnietym. Wiesz twoje spuchniecie moze byc równiez spowodowane tym , ze jestes przed okresem . |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zadomowienie
|
dieta... jak ja od czekolady sie odpędzic nie umiem...
![]() |
#3684 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to się nie dziw ze nie możesz schudnąć ![]() Nie mam weny ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Wtajemniczenie
|
no to my tu za duzo nie pomozemy...
Cytat:
mm nadzieje,ze sie poczujesz lepiej szybko bo dobra Ewcia to wesola Ewcia ![]() ![]() dobry wieczor, ja sobie ogladam Superfat v Superskinny ![]() ![]() ![]() potem poloze sie poczytac i spaaac. jutro juz sroda,srodek tygdnia i do weekndu coraz blizej ![]() dobranocka ![]()
![]() |
#3686 |
Zadomowienie
|
Bry wieczór ;]
Tamonita-dzień 'bez' spotkania to przecież nic strasznego, od czasu do czasu wręcz wskazanego ![]() Ewusia-Ten ból to pewnie 'znak' aby poczekać na dogodniejszy moment czyli nie dziś ![]() Nefre-Rolki ![]() ![]() ![]() Spaza-Hmm wybór oczywiście należy do ciebie, ale prokuratura wydaje się być poniekąd ciekawsza Toż prawie jak na medycynie z tymi oględzinami xD Jabłuszko-Nim się obejrzysz nadrobisz wszystko jak się patrzy, a 1 dzień zwłoki cóż dziś dzień taki-17 marca. 4 do wiosny więc wniosek jest prosty ;D A u mnie. Poniekąd lepiej. Przemyślałam sobie na spokojnie tę sprawę.. Po głębszej analizie,retrospekcji podobnych sytuacji wysnułam wniosek,że za bardzo się wszystkim przejmuję, byle drobnostka,coś nie teges (w tym przypadku kilka odgórnych uwag ,nakazów epowszechnie nielubianych wykładowców..) i już się zniechęcam. Kierunek owszem przypadł mi całkiem do gustu (3 przedmioty , tylko i aż ;P), ściślej jego domniemana postepowość na nadchodzących semestrach +brak innej ciekawej alternatywy w uczelnianej puli , ale czasem górę daje me ambiwalentne i czarnowidzące nastawienie stąd tego typu sensacje. Grunt by się wyciszyć,zrelaksować, po czym zacisnąć zęby i do roboty. Odbębnie te pisemnych prac do 18 maja, w czerwcu 3 examy (w tym jeden ze znajomości 60 [ ![]() ![]() i a nuż się uda zdać ![]() Potem zobaczę smiem twierdzić,że czymś innym tyż się efektywnie zajmę. Oby ![]() (ot ten wrodzony słomiany zapał ![]() W innych kwestiach. tak se ;P Dopadło mnie jakieś wiosenne przesilenie czy inne przemęczenie. Sypiam kilkanaście godzin na dobę i jeszcze mi mało ![]() Na zajęcia docieram półżywa (dziś wcale,wiadomo ;P) i tak mija dzień za dniem z nadzieją,że nastepny będzie lepszy. Z pozytywów ,wzięłam się za napisanie kilku zdań 'na brudno' do rocznej na warsztaty z txt'em, trza będzie to jeszcze rozwinąć,skorygować itp no ale bądzmy dobrej myśli ![]() Zresztą myślami i tak jestem gdzie indziej _^_ Czwartek poludnie, do pociągu wsiad, kierunek W-wa centralna, piątek rano tomografija komputerowaa i rozrywka w postaci mego doktorka- podstarzałego erotomana gawędziarza, więc nie będzie trza niczego pić 'przed' dla kurażu. ![]() Co do wszelakiej maści doktorów, 'raczyłam' udac sie na oczekiwaną kilka tygodni wizytę do endokrynologa. 7 z rzędu ![]() Kobita,młoda,dość sympatyczna chociaż... Mimo,że hormony obwodowe lecą niczym łeb na szyję, to ta wyskakuje z nadczynnością o_O Bo tsh za niskie jak zwykle ![]() Za to tarczyca 'rzeczywiscie dużo za mała' Błyskotliwe ![]() Co by zrobic mały eksperyment dla dobra matki naÓki zaleciła abym na 2 tygodnie z sporej dawki tyorksyny 125 zjechała do zera, tj.odstawiła, potem powtórne badania i wizyta tym razem,uwaga,uwaga nieomal spadłam z krzesła (z wrażenia i rozpaczy) w Akademii Medycznej w Gda ![]() w katedrze schorzeń metabolicznych (normalnie czeka się pół roku lub więcej) co bym nie musiała płacić,bo dośc mam wydatków na koniec obiecawszy,że wyprowadzi mnie z tą tarczycą (na smyczy ? ) ;< Yhh średnio mi się ten teges,uśmiecha ten plan, zwłaszcza,że nawet internista gromił aby tak nagle nie odstawiać,co by doszczętnego rozgardiaszu nie doprowadzić. No ale. to tylko akademia medyczna więc trza wziąść poprawkę na ich działania.. ![]() Dobra znikam już, z rana informatyka oO i inne takie rozrywki więc trza mieć siły by wogóle gdzieś dojść ;P Miłych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Rozeznanie
|
Ja tylko powiedzieć dobranoc
![]() Nie mam siły pisac ale wszysko przeczyatłam. ![]() Do jutra dziewczynki ![]()
#3688 | |||||||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do studiów, jakie masz plany? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak jak radziła Ci psycho - szukaj w życiu więcej przyjemności by mieć siły na więcej obowiązków ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc kochane, zmęczonam trochę, a jutro nie mogę spać do oporu tylko do 8.30 więc idę do łóżeczka żeby zmieścić się w wyżej wspomnianym optymalnym czasie snu ![]() Do ranka ![]()
![]() |
#3689 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już dobrze wszystko, to chwilowe nerwobóle chyba były ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcze, będę pamiętać ![]() ![]() Cytat:
dasz radę ![]() ![]() Cytat:
sądząc po tej masie ironii nie wygląda to optymistycznie, aleee a nuż nowa pani endokrynolog faktycznie Cię "wyprowadzi" ![]() ![]() no i oby w Wawie jakoś zleciało ![]() Cytat:
spoko, moja najlepsza kumpela też tak ma więc jestem przyzywczajona do ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja histeria związana z brakiem weny ustąpiła i racjonalnie postanowiłam napisać cokolwiek ![]() ![]() ![]() ![]() Zwracam honor, fajnego mam jednak promotora ![]() A teraz idę spać ![]() kolorowych snów ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko- za swoje rolki dałam 79,90zł i są naprawdę super
![]() ![]() ![]() Ewusia- ale już się bierz za pisanie pracy ![]() Schizm- i widzisz.. da się?;D Cieszę się, że sobie przemyślałaś ![]() Agolku- a o czym ten program? ![]() Lecę się ogarniać i jadę za chwilę do szkoły ![]() Miłego dnia!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.