|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy V
Cytat:
to musi boleć [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;11487561]teściowa upiekłam mi dwa ciacha-biszkopt z galaretą i jagodami oraz kruche ze śliwkami. Ale mi smaka narobiłaś Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my z mężem mamy zielone oczy, a Sylwia ciemnobrązowe. Klaudia natomiast niebieskie ![]() a lea dowcip dobry
|
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
ajanna a sprawdzałaś kosze na śmieci, bo moje dziecko potrafi wyrzucić tam coś co mu niepotrzebne jest
, np. maść na dziąsełka, albo bluzkę
Edytowane przez kasia_mw Czas edycji: 2009-03-17 o 17:51 |
|
|
|
#3603 |
|
Wtajemniczenie
|
na kosze już za późno - to było wczoraj wieczór, więc śmieci już dawno wyrzucone - tego się obawiam najbardziej, bo poza tym to te buty powinny być w domu
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
kasia_mw dziękuję za pomoc w dodawaniu zdjęc wszystkim wam dziewczyny serdeczne dzięki mam jeszcze jedną prośbę jak mogę wstawic zdjęcie żeby było widoczne pod moim nikiem bo na razie nie wiem jak to zrobic ![]() pozdrawiam
Edytowane przez dolidoli Czas edycji: 2009-03-17 o 18:52 |
|
|
|
#3605 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Lea - spełnienia marzeń!! Witaj dolidoli ![]() Cytat:
![]() Kiedyś, jeszcze jak byłam piękna i młoda (teraz jestem tylko piękna , po dzisiejszym fryzjerze szczególnie ) to z moją przyjaciółką (tą z UK) depilowałyśmy się nawzajem . Ale wtedy w ogóle wolno nam szło i to się zdarzyło już przy końcu flaszki Cytat:
Ojjjj, taaaaak. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak pisałam wyżej, byłam dziś u fryzjera i czuję się BOSKO ![]() Elis nadal pochłania ogromne ilości jedzenia i niestety, ale nadal lodówkę zaklejam taśmą klejącą
|
|
#3606 |
|
Zadomowienie
|
kropka słyszałam w TV, że te rzęsy sztuczne takie już profesjonalne to koszt od 4 do 6 stówek
, jak dla mnie to wolę już wypasiony tusz.ajanna też kiedyś myślałam, że Krzyś wyrzucił jakąś część od maszyny do szycia do kosza, a akurat śmieci nam godzinę wcześniej zabrali. Tylko całe szczęście to mi się coś pomieszało i ta część była na swoim miejscu (ja myślałam, że powinna być w innym )
|
#3607 |
|
Rozeznanie
|
izuniak- mam pytanie odnośnie tego sera.
Czy ten ser z durszlaka to sie wrzuca do garnka bez tej serwatki?? I na koniec jak sie rozleje ten ser to coś sie z nim dalej robi?? |
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Xantia pokaz fryc
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Przy sztucznym oświetleniu nie będzie pewnie widać kolorków
![]() Edit: Kurcze, nie załadowało foty za pierwszym razem . W ogóle po tych zmianach teraz to mi wizaż gorzej chodzi. A ta firanka czy zasłonka z boku jest też do bani
Szefowa wydziału ds. niemożliwych Edytowane przez Xantia Czas edycji: 2009-03-17 o 20:13 |
|
|
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
jest! znalazł się! a właściwie TŻ go znalazł jak wrócił z pracy - był w chłopaków piekarniku tzn. tym od ich kuchenki
Xantia a z przodu?
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
Xantia a gdzie przód?
Fajne kolorki i jakie długie włoski masz, ja ciągle wyobrażam sobie ciebie w króciutkich z ukośną grzywką.A co do chleba to też raz piekłam i już się robi zakwas na następny. Mąż znalazł fajną stronkę, ale ja zrobiłam po swojemu na oko i trochę nie słony wyszedł, ale wszystkim smakował . Jakbyś chciała skorzystać to tutaj jest kupa przepisów http://www.chleb.info.pl/---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Dawaj te muzeum !!! ajanna no to bucik się podgrzewał
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA!! Osoby o słabych nerwach prosi się o nieoglądanie
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
no kolor fajny ale ja chciałam buziuchne zobaczyc
![]() ajanna schowaj teraz dobrze Aduch tez teraz wszystko gotuje zmaży, piecze swoje parówki, chrupki, sztucznego pomidora, kaskadera z motoru zabawki no i swoje "jaja" siada na kuchenkę przyciska guzik i mówi, "jaja psiiiiiiiii" ![]() ed: nooo jakieś nowe to muzeum ale to pewnie ten fryz tak działa generalnie bardzo mi sie podoba Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2009-03-17 o 20:37 |
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
witam
lea wszystkiego najlepszego ![]() Xantia fryzurka i kolorki super dolidoli ![]() Jestem dzisiaj mega zadowolona kupujemy ogródek działkowy blisko nas. Dzisiaj go oglądaliśmy i jest bardzo fajny i duży
Edytowane przez Laurusia2007 Czas edycji: 2009-03-17 o 21:36 |
|
|
|
#3616 |
|
Wtajemniczenie
|
xantia- bardzo fajnie i kolorek i krój
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Xantia co to za teksty "muzeum"? Wg mnie wygladasz rewelacyjnie
Ajanna dobrze, że but się znalazł Wypiłam piwko żeby sie zrelaksować, bo mam wielkiego stresa. Spóźnia mi się @ ![]() Idę spać
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
o łał Anula
|
|
|
|
#3619 | |||
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny kochane , dziękuje za kolejną porcję życzeń.
Cytat:
![]() bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja już po gościach, ale jutro jeszcze druga runda. ![]() EDIT: Anula, to ja trzymam kciuki, aby problem @ rozwiązał się po Twojej myśli, jakakolwiek ona jest. Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2009-03-17 o 21:51 |
|||
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
lea ale siada na swoją kuchenkę
|
|
|
|
#3621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za komplemenciory, laski
. Lea - szczególnie Twój tok myślenia mi się podoba ![]() Cytat:
Thx! Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;11497322]Ja już po gościach, ale jutro jeszcze druga runda. [/quote]Jak Ty tyle kaw wytrzymujesz
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
trafiłam na wątek o ukrytej treści jak się odsłuchuje kasety od tyłu i sram w gacie
![]() jestem boidupa i wszelkie duchy, horrory dziwne zdarzenia powodują u mnie niepokój chociaz w duchy i jakies paranormale nie wierze tak mój mozg po przeczytaniu lub obejrzeniu takich rzeczy fiksuje bleee chyba ide się przytulić do dupki Tzta |
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;11497322]
[/quote] Cieszę się bardzo. No serio wybieg Laura dzisiaj biegała w deszczu po ogródku jak tam byliśmy
|
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Mamuśki!
Ja właściwie przywitam się tylko z Wami .Xantia bardzo ładna fryzurka i kolorek dolidoli witaj Dzieciaczki śliczne wszystkie Co do oczu to ja mam brązowe a mój mąż i Mati niebieskie . Zawsze marzyłam o niebieskich oczach .Nie wiem czy słyszałyście ale u nas w Goleniowie zdarzyły się dwa przypadki SEPSY . Jeden to małe dziecko przedszkolne, a drugi to 17-latek, który zasłabł na hali sportowej... Oczywiście zaczyna się powoli panika w mieście. Każdy każdego pyta gdzie jego dziecko chodzi do przedszkola, bo wszyscy się boją, żeby ich dziecko nie miało kontaktu z "potencjalnie" zarażonym dzieckiem . No masakra. Idę wyciągnę z piekarnika szyneczkę i spadam laseczki spać
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Xantia niejedna chciałaby takie muzeum mieć
![]() Anula ja to bym już nie wytrzymała i test zrobiła, chociaż ostatnio nie zapisuję w kalendarzyku i nie wiem dokładnie kiedy ma być. Ale kalendarzyk już jest więc będę kropki stawiać. Ale to dobrze świadczy o TŻ, znaczy że się poprawił.
|
#3626 |
|
Rozeznanie
|
Witamy wieczorkiem
![]() Lea - urodzin. Kawał the bestIwka, Joannah - dzięki za zyczenia Iwka - ser biały raczej tłusty, przynajmniej ten mój ze fsi taki jest Joannah - serwatka ląduje w kanalizie lub szambo ( jak u mnie ) a jak rozlejesz ser to musi tylko stężeć np. w lodówce. Najlepiej przykryć czymś pojemniki lub owinąć folią, wtedy serek nie wysychaDolodoli - witamy u nas Xantia - super kolorki i fryzurka. Ja idę do fryzjera w czwartek ![]() A sera nie rób z mniejszej ilości bo wiele tego nie wychodzi z tej porcji
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuchy
dolidoli witaj cieplutko - prosze podaj dane takie jak są na 1 stonie to dopiszę cię do naszej listy ![]() Xantia wow super wyglądasz i jak CI fajnie włosy urosły lea spotkanie jak najbardziej aktualne ![]() minia kciukasy za sanepid oczywiście trzymałam - i jak wyszło ![]() ajanna i dobrze, ze się bucik znalazł Anula no to czekamy na wieści ![]() Laurusia a gdzie ten ogródeczek Na niedźwiedzińcu czy tam za Jubileuszową I oczywiście gratulacje Ja się bardzo cieszę, że mam dwa dni wolnego, bo po 4 dniu na popołudnie juz mam dość ![]() I jeszcze trochę humorku : Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka. Nie podobało mu się to, wiec postanowił coś z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał całe swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz. Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała coś wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę. - Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej. - Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona. - Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć.
http://www.suwaczek.pl/cache/dcaff89e30.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png Edytowane przez minisia Czas edycji: 2009-03-17 o 22:27 |
|
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
juleczka u nas też ostatnio chłopiec zmarł na sepsę
, ale mi się wydaje, że to nie powód do paniki. On był po grypie i chyba go źle leczyli, a jak trafił do szpitala to było już za późno.
|
#3629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Laura ma niebieskie, a mąż ma zielone. minisia ogródek przy domkach jednorodzinnych jak jedziesz na Świętochłowice. "Na trójkącie" chyba je nazywają super kawał hahahaaaHania śliczna
Edytowane przez Laurusia2007 Czas edycji: 2009-03-17 o 22:45 |
|
|
|
|
#3630 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloo
Lea - spełnienia marzeń i duuuużo miłości!!! No proszę, dziś też jestem ![]() Cytat:
Z odgarnianiem śniegu super. Ekstra czapa.Cytat:
I pokazuj córcię.Cytat:
Ja mam piwne, mąż- niebiesko-zielone. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że się znalazł. Bardzo ładnie. Fajny kolor. Szybki dzień, ale udany. Nie dość, że w pracy nie byłam, to udało mi się skoczyć na zakupy przed szkoleniem i obkupiłam się trochę i Mikołaja. A teraz wracam do pisania analizy próbnego spr. Pozdrówka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

to musi boleć
. Kciuki baaardzo wskazane 
chyba na spacer dziś nie pójdziemy

bo na razie nie wiem jak to zrobic

)

swoje parówki, chrupki, sztucznego pomidora, kaskadera z motoru zabawki no i swoje "jaja"
.
. Jeden to małe dziecko przedszkolne, a drugi to 17-latek, który zasłabł na hali sportowej... Oczywiście zaczyna się powoli panika w mieście. Każdy każdego pyta gdzie jego dziecko chodzi do przedszkola, bo wszyscy się boją, żeby ich dziecko nie miało kontaktu z "potencjalnie" zarażonym dzieckiem