|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Witam wieczorowo
![]() Widzę że pogoda w całej Polsce nie za fajna, u nas też ulewa po południu przeszła, ale na szczęście wypadało się zanim wyszłam do domku ![]() Oglądam właśnie prognozę, masakra jakaś, gdzie ta wiosna!!!
#4412 |
Rozeznanie
|
![]() ale sil nie mam zeby odpisywac... wiec chyba uciekam... a pochwale sie tylko ze dzis budowlancy wkroczyli na dzialke i juz zaczeli stawiac sciany ![]() tyle ode mnie...wybaczcie ze nie cytuje ale po wizycie weekendowej w wawie mialam sporo zaleglosci ![]() final wizyty u rodzinki w stolycy--- malz sie zbetonil na wizycie razem z moim kuzynem ![]() a final zakupow- 3ramki i lusterko z ikei----ciuchow brak ![]() uciekam ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | ||||
Zadomowienie
|
![]()
Cześć laseczki...normalnie mnie ściagnął zapach rogalików...dobrze trafiłam??
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Izuś imienniczko moja....wszystkiego dobrego, szczęścia, życzę, aby sąsiedzi sie troszke "ogarneli" i zajęli sobą...i żebyś zawsze miała wesołą buźkę...ja też obchodzę 16 imieninki... ![]() ![]() Cytat:
![]() paulinko wszystkiego co najlepsze...co dobre i miłe...niech spełnią sie Twoje najskrytsze marzenia...od kulezanki z wizażu...ja zyczenia składam spóźnione...ale z serduszka... ![]() Oglądam M jak Milość... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-17 o 20:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad 2 ![]() ![]() Ad 3 To rzeczywiście jakoś tak zakupy nie zaliczone - tak bez ciuchów ![]() ![]() może to ta burza i gradobicie wszystkich wystraszyła ![]() Ja lecę oglądać 39 i pół ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie jak głupia wzięłam się za rozliczanie PIT-u
![]() ![]()
#4417 |
Zakorzenienie
|
a ja uciekam bo dzis ogladamy "Siedem dusz"
![]() buzka dziubaski kochane ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- cos sie pomerdalo i dwa razy mi sie wyslalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż lubię wypady na fotografowanie starych kamienic i szwendanie się po tej Starej Pradze .... wogóle to marzy mi się mieszkanko w takiej starej przedwojennej kamienicy albo w loftach ale to niestety majątek kosztuje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A z zakupami to rzeczywiście przyszalałaś ![]() Kotek pochowałysmy się bo się chcemy pobawić w kotka i myszkę ![]() No a wogóle to masz taki nick, że tylko Cię zagłaskac na śmierć ..... ohhhh jak ja uwielbiam milusie kotki ![]() Hmmm na początku nie bardzo kojarzyłam o co chodzi w tym filmie ale później okazało się że to bardzo refleksyjny filmik. Melduję, że padam na pysk - ale egzamin zdany ![]() Co do kredytu to walczę zaciekle ![]() Poniżej wklejam fotoski starych przedwojennych kamienic na Warszawskiej Pradze w zestawieniu z nowym budownictwem i park Skaryszewski zlokalizowany tuż nieopodal centrum ![]() Aaaaa i powiem Wam tak w tajemnicy, że TŻ ma konferencję naukową od 01-04 lipca na ...... Sycylii w Palermo i może uda mi się z nim lecieć na te kilka dni ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-17 o 21:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w walce z bankami ![]() Bardzo ładna ta kamienica ![]() ![]() Tak po cichutku trzymam kciuki żeby ci się udało wyskoczyć na tą sycylię ![]() ![]() Zmykam do łóżeczka bo męża bo coś jakiegos foszka strzelił nie wiem dlaczego ![]() Dobranoc wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gratuluję egzaminu!
![]() |
#4421 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ![]() ad. 3 to w tej stolicy to już nie ma nic ciekawego z ciuchów ![]() my już po rozliczaniu Pit-ów. Dzięki ściągniętemu przez męża programowi do rozliczań zajęło mi to max pół godziny i nawet już złożyliśmy je do urzędu. Pozostaje tylko czekać na zwrot "zawrotnej" mężowskiej sumy 129 zł ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 trzymam ![]() ad. 3 jaka fajna wiewiórka ![]() ad. 4 to tak po ccciiiccchhhuuu ![]()
![]() |
#4422 | ||||||
Wtajemniczenie
|
CZEŚĆ
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja kuzynka chciała swoją coreczkę nazwać Paula, ale w urzędzie nie chcieli jej tak "zarejestrować" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie z prezentami od teściów różnie bywa ![]() ![]() ![]() no właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ad3. super mocne ![]() ![]() przyznaję się bez bicia, że nadrobiłam tylko wczorajszy dzień ![]() w nocy myślałam, że nam dach zdmuchnie, tak wiało ![]() remont nadal trwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no dobra Słonka, lecę do autobusu ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-18 o 06:40 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej! Dzasta mnie dzis ubiegła, była pierwsza a ja się nad kawą zasiedziałam.
W ogóle to wstaję dziś rano a tu niespodziewajka - śniegu po kostki. brrrr....kiedy wreszcie koniec tej zimy???????? To nadrabiaj i wracaj małpiszonku bo Ty i czekoladka - bankierka potraficie najbardziej humorek poprawić ![]() Zapisałam ![]() ![]() No, mnie dwa razy namawiać nie trzeba ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a planów na ciuchy najlepiej nie mieć, wtedy najwięcej sie kupuje. Cytat:
![]() ![]() Poza tym wielkie kciukasy za kredyt i za wyjazd ![]() a egzamin wiedziałam, że zdasz. Już widzę jak egzaminator nie chciałby Cię przepuścić. Zagadałabyś go na smierć i tak rozśmieszyła zdałabys na 100% ![]() pokaż |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Kochane
![]() To ja się wbijam na trzecią ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kredyt mam nadzieję dostaniesz a w czwartek mocno trzymam kciuki aby w tym open finance sie udało a jak nie w nim to w innym ![]() A sycyli zazdroszczę kurcze gdzie ten twój mężus pracuje że ma takie fajne konferencje?? [quote=malutka_24;11498855] my już po rozliczaniu Pit-ów. Dzięki ściągniętemu przez męża programowi do rozliczań zajęło mi to max pół godziny i nawet już złożyliśmy je do urzędu. Pozostaje tylko czekać na zwrot "zawrotnej" mężowskiej sumy 129 zł ![]() /quote] heheh a zgadnijcie ile ja mam zwrotu ...................... ................. ................. ............... tara 3 złote ![]() A u nas od kilku dni śliczne słoneczko prawdziwa wiosna chociaż strasznie wieje. Do pracy jeżdże już samochodzikiem więc mam codziennie o 40 min więcej spania ![]() wkurzył mnie tylko z rana kureier z ups bo dzwoni i mówi że ma paczkę ja mówię że fajnie ale w domu będę po 16 a on na to że on po 16 nie może. grrr więc mówię że może jutro a on że nie. grrrrr wkurzył mnie co nie miara ale w końcu dogadaliśmy sie że przekaże komus ta paczkę i może mi ją ktoś do pracy dostarczy. kurcze zazwyczaj kurierzy do prywatnych osób po 16 dostarczają, nerwów mi troche popsół ale mam nadzieję że paczka dotrze. Dobrze że mam teraz auto bo tak bym się nie zabrała bo ona jest duża ( zabawki dla mojego chrześniaka na urodzinki) Mam nadzieję że nier poplątałam za bardzo buziaki i miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, u mnie dziś piękne słoneczko
![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |||
Zakorzenienie
|
Witam żoneczki w wietrzny, ale sloneczny dzionek!!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() GRATULACJE ZA ZDANY EGZAMIN!!! i trzymam kciuki za kredyt ![]() A u mnie humorek lepszy-tż mnie przeprosil, zrozumial wreszcie jak mnie potraktowal........ przyjaciolka przyniosla mi wielka reklamowe ciuchów ciążowych, to teraz sie bede stroic........... ![]()
![]() |
#4428 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ci kurierzy to są na prawdę poryci czasami ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi też już kilka razy nie chciał dostarczyć po 16-ej, powiedział, że tylko do 16, więc musiałam sie z pracy zwalniać, bo np. zmywarki czy piekarnika raczej nikt by mi nie przechował ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4431 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i ![]() Cytat:
![]() Dzasti pochwal sie meblami ![]() Dla ciekawskich nasza sunia ..... Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-18 o 10:04 Powód: ach bo zapomnialam o Dzastince |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | ||
Zadomowienie
|
![]()
Hejjjoo ....
![]() Cytat:
![]() czekoladka79 z tym kredytem, to lewy sierpowy...albo ![]() trzymam kciuki, żeby poszło po Waszej myśli... ![]() Wooooo...jakie fociaki...ogólnie nie przywiazywałam uwagi do takich kamienic...ale to foto jest miłe dla oka.. ![]() a zdjęcie z wiewiórą podoba mi się bardzo... Tak po tajniacku.... ![]() Cytat:
![]() A mąż.......==>> dobry mąż, niech mu tak zostanie... ![]() pokaż ciuszkowce czekoladko21 ... daget dziękuję... ![]() masz cudownego tego psiaka...własnie próbuję ustwić sobie nowe tło.. ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-18 o 10:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
DAGET fajna psinka!! taki pluszowy miś!!! nic tylko sie przytulac!!
![]()
![]() |
#4434 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ad. 2 a może jakieś fotki tych mebli dla koleżanek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 i pokazywać fotki na wizażu ![]() boska jest ![]() ![]()
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
Daguś co za słodziak
![]() oby przestało wiać ![]() ja przez okno tylko patrze, to ładnie, ale wiatr rzeczywiście nieprzyjemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() na początek chcialam wszystkim pomocny duszyczkom podziękować za pomoc w wyborze prezentu Anusia_piekniusia, Daget, Lola, gosia1007 ![]() W związku z tym że Patryk interesuje siępiłką nożną kupiłam mu film z klasyki filmów o tej tematyce "Gol!" (film od 12 lat i taki chyba pokazujący, że na marzenia o wielkich boiskach trzeba ciężko pracować, że to nie taki łatwy kawałek chleba jak sie wydaje). Aż mu się oczka zaświeciły jak zobaczył co dostał, wiec chyba praezent trafiony ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie Warszawa ma swój urok, charakter i piękną historię ... jestem lokalną patriotką (chociaz miałam taki okres, że chciałam ją zdradzić dla Częstochowy ![]() Mi byłoby wstyd przyjechac do jakiegoś miasta, czerpać z niego korzyści (dużo osób przyjeżdzą do pracy, szkoły) a na prawo i lewo mówić jak to tu jest żle, brzydko itd - noż mi się wtedy w kieszeni otwiera. Mam nadzieję, że nikt się na mnie za te słowa nie obrazi. Cytat:
![]() A zdajecie sobie sprawę, że to ostatni PIT pewnie dla większości z nas który będziemy rozlizać same? ... kiedy nie jesteśmy rozpatywane jako mężatki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Wtajemniczenie
|
Wspaniała, normalnie zazdraszczam Ci tej sunieczki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 rzeczywiście, bo za ten rok to możemy się już rozliczać jako małżeństwo, a my to już w ogóle całą trójeczką ![]() Idę się ubrać, bo aż wstyd się przyznać, ale ja jeszcze w piżamce leżę w łóżku z laptopem na kolankach ![]()
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
wklejam fotki ciuszkow ktore dostalam od kumpeli
1-bardzo fajna tuniczka 2-ach ten kolor- moj styl 3-fajna na lato 4-spodnie lniane 5-jeansy, troche nie moj styl, ale sa dobre 6-sztruksy- za duze na mnie ![]() 7- spodnie bardziej eleganckie- za duze ![]()
#4440 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja wogóle lubie się powłóczyc w piżamce (szlafroku) po domu, ajk mam wolne i nie muszę nigdzie iść, spieszyć się, ale mojego męża to wkurza, wiec korzystam jak go nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Dagecik - Czika przesłodka - jak już bedzie mogła wychodzic to umawiam się z Wami na spacer w okolicach Legionowa ![]() A mi sie nic dziś nie chce i głowa mnie boli ... wczoraj po imieninach chrześniaka, wpadłam po męża do pubu - mamy tez kolegę Patryka - i zostałam na dłużej, bo wszyscy prosili. oczywiście jak to w takich miejscach bywa pełno dymu tytoniowego, któego ja nie znoszę a mój organizm nie toleruje. Musialam jednak wytrzymac, bo juz się trochę ludzie na nas obrazają bo nie chcemy przychodzić na spotkania, albo ja wysylam tylko męża i mysla,.ze się obraziłam czy "coś do nich mam". Teraz siedzę i mimo że wszystko mam czyściutkie, śmierdzi mi papierosami :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.