Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-17, 18:45   #4411
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Witam wieczorowo

Widzę że pogoda w całej Polsce nie za fajna, u nas też ulewa po południu przeszła, ale na szczęście wypadało się zanim wyszłam do domku

Oglądam właśnie prognozę, masakra jakaś, gdzie ta wiosna!!!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 19:45   #4412
katey
Rozeznanie

GG do katey

nadrobilam....

ale sil nie mam zeby odpisywac...

wiec chyba uciekam...

a pochwale sie tylko ze dzis budowlancy wkroczyli na dzialke i juz zaczeli stawiac sciany

tyle ode mnie...wybaczcie ze nie cytuje ale po wizycie weekendowej w wawie mialam sporo zaleglosci skorbiecie na potege!!!

final wizyty u rodzinki w stolycy--- malz sie zbetonil na wizycie razem z moim kuzynem
a final zakupow- 3ramki i lusterko z ikei----ciuchow brak a taki plan mialam ambitny......ehhhhhhhhh

uciekam

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 20:01   #4413
kotekk81
Zakorzenienie

a co tu taka cisza
gdzie sie wszystkie pochowalyscie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 20:16   #4414
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cześć laseczki...normalnie mnie ściagnął zapach rogalików...dobrze trafiłam??
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Załączam jedną fotkę z tej chałupy ..... zobaczcie na widok za oknem .... oczywiście zabudowa w cene ale bez tego zwieszającego się zielska
Aaaa no i zakup z ostatniej chwili w ramach odstresowania od nauki .... kobaltowa spódniczka
Świetny zakup...śliczna spódniczusia czekoladko79
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Jak mnie dawno nie było...
Mam nadzieję, że ktoś tu o mnie jeszcze pamieta

Wpadłam się przywitać i powiedziec, że żyje Tesknie za wami okrutnie ale nie jestem zazwyczaj wstanie wysiedziec przy kompie ... jeszcze troche i wszystko wroci do normy (mam nadzieję)
pozdrowionka...wracaj do nas szybciutko mili
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane mojej twórczości (jeszcze raz dzięki daget za inspirację )
Anusia, ale zdolniach z Ciebie...śliczne te robótki
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A ja dziewczynki mam dziś imieninki
I właśnie idziemy na pizzę
Izuś imienniczko moja....wszystkiego dobrego, szczęścia, życzę, aby sąsiedzi sie troszke "ogarneli" i zajęli sobą...i żebyś zawsze miała wesołą buźkę...ja też obchodzę 16 imieninki...
Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
No to dziewczyny proponuje toast imieninowo urodzinowy może tak aby było równo wszystkie o 22:15 hluśniemy dużego łyczka za nasze jubilatki i solenizantki
Dąłączę się do "chluśnięcia"
paulinko wszystkiego co najlepsze...co dobre i miłe...niech spełnią sie Twoje najskrytsze marzenia...od kulezanki z wizażu...ja zyczenia składam spóźnione...ale z serduszka...

Oglądam M jak Milość...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-03-17 o 20:18
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 20:17   #4415
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
a w piatek ma byc wogóle zimno masakra gdzie ta wiosna chyba misie się myliły troszkę
No rzeczywiście - wszystko przez te misie No chyba że czekoladka źle coś je wypatrzyła
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a ostatnio ogladamy filmy.....dziwne albo jestem glupia albo te filmy sa jakies dziwne bo ja ich poprostu nie rozumiem tzn na koncu filmu stwierdzam ze nie wiem o co chodzi nie wiem czy ogladalyscie "Miasto slepcow" albo "Pasazerowie" to moze mi wytlumaczycie o co cho
Ja niestety nie widziałam
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
a pochwale sie tylko ze dzis budowlancy wkroczyli na dzialke i juz zaczeli stawiac sciany

final wizyty u rodzinki w stolycy--- malz sie zbetonil na wizycie razem z moim kuzynem

a final zakupow- 3ramki i lusterko z ikei----ciuchow brak a taki plan mialam ambitny......ehhhhhhhhh
Ad 1 to gratuluje ruszenia budowy
Ad 2 takiego określenia to nie znałam
Ad 3 To rzeczywiście jakoś tak zakupy nie zaliczone - tak bez ciuchów u mnie by się tak nie dało
Cytat:
a co tu taka cisza
może to ta burza i gradobicie wszystkich wystraszyła
Ja lecę oglądać 39 i pół Zajrzę później
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 20:19   #4416
agunia82
Zakorzenienie

A ja właśnie jak głupia wzięłam się za rozliczanie PIT-u A mężuś śpi. Zaraz i tak zresztą załączam 39 i pół

Stary 2009-03-17, 20:27   #4417
kotekk81
Zakorzenienie

a ja uciekam bo dzis ogladamy "Siedem dusz" naaareszcie

buzka dziubaski kochane

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

cos sie pomerdalo i dwa razy mi sie wyslalo

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-17, 21:21   #4418
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Dzień doberek,
Czeko - z tym trzepaniem to tak mi się zrymowało i dlatego na Ciebie padło
Witam kolezankę z Pragi - ja dzieciństwo tam spędziłam (Praga II) - a w Katedrze na przeciwko miśków ślub braliśmy , i Dziadków mam w tej okolicy.
Wooow !!!! Wiesz ja trafiłam na pragę przez przypadek i zakochałam się w tej dzielnicy .... niech złorzeczą, niech mówią że to daleki wschód, że tu menelstwo żyje .... ale to najstarsza dzielnica stolicy i ma swój niecodzienny klimat, którego nie zamieniłabym na luksusowe getta typu Marina ..... a mieszkam w okolicy Placu Hallera i tu faktycznie jest bosko.
Chociaż lubię wypady na fotografowanie starych kamienic i szwendanie się po tej Starej Pradze .... wogóle to marzy mi się mieszkanko w takiej starej przedwojennej kamienicy albo w loftach ale to niestety majątek kosztuje

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
UWAGA żONECZKI!! ZAPRASZAM na cieple, swieżutkie rogaliki!!
no jakie pyszności nam nasza słodziutka koleżaneczka przygotowała, mam nadzieję że humorek dzisiaj lepszy

Cytat:
nadrobilam....
ale sil nie mam zeby odpisywac...
wiec chyba uciekam...
tyle ode mnie...wybaczcie ze nie cytuje ale po wizycie weekendowej w wawie mialam sporo zaleglosci skorbiecie na potege!!!

uciekam
No widzę, że małżowi klimat stolicy służy
A z zakupami to rzeczywiście przyszalałaś

Cytat:
a co tu taka cisza
Kotek pochowałysmy się bo się chcemy pobawić w kotka i myszkę
No a wogóle to masz taki nick, że tylko Cię zagłaskac na śmierć ..... ohhhh jak ja uwielbiam milusie kotki
Cytat:
a ja uciekam bo dzis ogladamy "Siedem dusz" naaareszcie
Hmmm na początku nie bardzo kojarzyłam o co chodzi w tym filmie ale później okazało się że to bardzo refleksyjny filmik.

Melduję, że padam na pysk - ale egzamin zdany , coprawda praca zbiorowa ale do przodu.

Co do kredytu to walczę zaciekle , we czwartek jestem umówiona w open finance i odezwali się z alior banku.

Poniżej wklejam fotoski starych przedwojennych kamienic na Warszawskiej Pradze w zestawieniu z nowym budownictwem i park Skaryszewski zlokalizowany tuż nieopodal centrum

Aaaaa i powiem Wam tak w tajemnicy, że TŻ ma konferencję naukową od 01-04 lipca na ...... Sycylii w Palermo i może uda mi się z nim lecieć na te kilka dni ale narazie ciiiiiiiii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7010167.jpg (131,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7010169.jpg (111,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7010179.jpg (120,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7010180.jpg (184,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7010182.jpg (134,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7010188.jpg (108,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9230043.jpg (183,9 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-03-17 o 21:23
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 21:39   #4419
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Melduję, że padam na pysk - ale egzamin zdany , coprawda praca zbiorowa ale do przodu.

Co do kredytu to walczę zaciekle , we czwartek jestem umówiona w open finance i odezwali się z alior banku.

Poniżej wklejam fotoski starych przedwojennych kamienic na Warszawskiej Pradze w zestawieniu z nowym budownictwem i park Skaryszewski zlokalizowany tuż nieopodal centrum

Aaaaa i powiem Wam tak w tajemnicy, że TŻ ma konferencję naukową od 01-04 lipca na ...... Sycylii w Palermo i może uda mi się z nim lecieć na te kilka dni ale narazie ciiiiiiiii
Gratuluję egzaminu
Powodzenia w walce z bankami
Bardzo ładna ta kamienica szkoda tylko że teraz ma takie sąsiedztwo. No a ruda koleżanka - słodziutka
Tak po cichutku trzymam kciuki żeby ci się udało wyskoczyć na tą sycylię Taka okazja nie może ci przecież przejść koło nosa

Zmykam do łóżeczka bo męża bo coś jakiegos foszka strzelił nie wiem dlaczego
Dobranoc wszystkim
Stary 2009-03-17, 21:42   #4420
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Wooow !!!! Wiesz ja trafiłam na pragę przez przypadek i zakochałam się w tej dzielnicy .... niech złorzeczą, niech mówią że to daleki wschód, że tu menelstwo żyje .... ale to najstarsza dzielnica stolicy i ma swój niecodzienny klimat, którego nie zamieniłabym na luksusowe getta typu Marina ..... a mieszkam w okolicy Placu Hallera i tu faktycznie jest bosko.
Chociaż lubię wypady na fotografowanie starych kamienic i szwendanie się po tej Starej Pradze .... wogóle to marzy mi się mieszkanko w takiej starej przedwojennej kamienicy albo w loftach ale to niestety majątek kosztuje
mnie tylko tak zastanawia jaki to architekt wydał zgodę na taką zabudowę tam. Koszmar jakiś, pasuje to do siebie jak pięść do nosa... Kamieniczka piękna, zresztą reszta fotek też. Warszawa potrafi być urocza, trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać

I gratuluję egzaminu!

Stary 2009-03-17, 21:51   #4421
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:

ad. 1 to niedługo będziecie mieli swoje 4 ściany
ad. 2 widzę, że po wizycie w stolicy wzbogaciłaś swoje słownictwo
ad. 3 to w tej stolicy to już nie ma nic ciekawego z ciuchów

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A ja właśnie jak głupia wzięłam się za rozliczanie PIT-u
my już po rozliczaniu Pit-ów. Dzięki ściągniętemu przez męża programowi do rozliczań zajęło mi to max pół godziny i nawet już złożyliśmy je do urzędu. Pozostaje tylko czekać na zwrot "zawrotnej" mężowskiej sumy 129 zł

Cytat:

ad. 1 gratuluję widać niebieski segregator otworzył się przed Tobą owocnie
ad. 2 trzymam za walkę z kredytem
ad. 3 jaka fajna wiewiórka
ad. 4 to tak po ccciiiccchhhuuu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 06:39   #4422
dzasta110
Wtajemniczenie

CZEŚĆ

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Kochane moje moja siostra dzisiaj przyleciała z Anglii na bierzmowanie mojego brata Dziamdzia jedna zrobiła nam taką niespodziankę, wiedzieli tylko rodzice, a tu przychodzę do nich, a ona sobie siedzi na kanapie A ostatnio piczkę jedną opierdzielałam za to, że żal jej pieniędzy na bilet
no to miałaś niespodziewajkę

Cytat:
A ja myślałam, że Paulina i Paula to jedno imię. Ja mam koleżankę Paulinę i zawsze do niej Paula mówimy
to nie jest to samo imię
moja kuzynka chciała swoją coreczkę nazwać Paula, ale w urzędzie nie chcieli jej tak "zarejestrować" i jest Paulina, ale mówią na nią Paula

Cytat:
A wiesz że ja te zdostaję zawsze coś do pielęgnacji ciała: żel, balsam itp tylko ja to zawsze musze stawiac w łazience w widocznym miejscu bo jak teściowa przychodzi w odwiedziny to zawsze obczaja w łazience co się dzieje z jej prezentami a ja później co jakiś czas trochę opróżniam buteleczki żeby nie było że nie używam
dobre

u mnie z prezentami od teściów różnie bywa raz dobrze, raz źle

Cytat:
UWAGA żONECZKI!! ZAPRASZAM na cieple, swieżutkie rogaliki!!

Cytat:
Oglądam właśnie prognozę, masakra jakaś, gdzie ta wiosna!!!
no właśnie

Cytat:
super

Cytat:
A ja właśnie jak głupia wzięłam się za rozliczanie PIT-u A mężuś śpi. Zaraz i tak zresztą załączam 39 i pół
ja już czekam na kase z US

Cytat:

Co do kredytu to walczę zaciekle, we czwartek jestem umówiona w open finance i odezwali się z alior banku.

ad1. super
ad2.
ad3. super mocne

przyznaję się bez bicia, że nadrobiłam tylko wczorajszy dzień

w nocy myślałam, że nam dach zdmuchnie, tak wiało

remont nadal trwa mam upatrzone meble do salonu superaśne i do 3 tyśków wczoraj był u nas kuzyn, który zajmuje się tynkami strukturalnymi i podpowiedział nam co możemy zrobić i jego pomysł mi się bardzo spodobał, więc będziemy mieć taki bajer na ścianie

no dobra Słonka, lecę do autobusu miłego dnia

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-03-18 o 06:40
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 07:00   #4423
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej! Dzasta mnie dzis ubiegła, była pierwsza a ja się nad kawą zasiedziałam.
W ogóle to wstaję dziś rano a tu niespodziewajka - śniegu po kostki. brrrr....kiedy wreszcie koniec tej zimy????????
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej myszy
Ależ naskrobałyście babole jedne!!!
Lecę nadrabiać
To nadrabiaj i wracaj małpiszonku bo Ty i czekoladka - bankierka potraficie najbardziej humorek poprawić

Cytat:
UWAGA UWAGA PODAJE PRZEPIS NA PYSZNE ROGALIKI
Zapisałam Zawsze robię takie trochę francuskie ale drożdżowych też chętnie sproboję (jak tylko post minie)

Cytat:
A wogóle dziewczyny dzisiaj dzień Św. Patryka więc piweczko obowiązkowe
No, mnie dwa razy namawiać nie trzeba, chociaż obiecałam sobie, że w tygodniu zero alkoholu (ze względów tyciowych oczywiście), prawie sie trzymam, wprawdzie w poniedziałek było winko z mężem, ale...to sie nie liczy

Cytat:
Dziewczynki macie jakiś pomysł na prezent dla chłopca 13 latniego - najlepiej coś niezobowiązującego.
(
Może jakaś gra komputerowa, zapytaj kogoś czy lubi, albo film na DVD. Ciężko takiemu cos kupić. Z książek to chyba bym zrezygnowała...w tym wieku raczej się ich nie ceni.

Cytat:
"Miasto slepcow" albo "Pasazerowie" to moze mi wytlumaczycie o co cho
Nie oglądałam, nie powiem
Cytat:

----ciuchow braka taki plan mialam ambitny......ehhhhhhhhh
Super, że gniazdko rosnie
a planów na ciuchy najlepiej nie mieć, wtedy najwięcej sie kupuje.

Cytat:
Kurcze a ja sie tych kamienic boję moja siostra mieszka w takiej starej przy kinie czasami jadam tam w takiej budzie chińskiej (ale jedzonko mi smakuje) i zawsze się boję czy mi samochodu nie gwizdną

Poza tym wielkie kciukasy za kredyt i za wyjazd
a egzamin wiedziałam, że zdasz. Już widzę jak egzaminator nie chciałby Cię przepuścić. Zagadałabyś go na smierć i tak rozśmieszyła zdałabys na 100%

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
remont nadal trwa mam upatrzone meble do salonu superaśne i do 3 tyśków
pokaż
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 08:02   #4424
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień dobry Kochane
To ja się wbijam na trzecią
Cytat:
remont nadal trwa mam upatrzone meble do salonu superaśne i do 3 tyśków wczoraj był u nas kuzyn, który zajmuje się tynkami strukturalnymi i podpowiedział nam co możemy zrobić i jego pomysł mi się bardzo spodobał, więc będziemy mieć taki bajer na ścianie
To pokazuj te mebelki Mi się tez takie bajery tynkami struktualnymi podobają. Kiedys takie będziemy mieć (tzn jak juz będziemy mieć wasne mieszkanko a nie wynajmowane )
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
W ogóle to wstaję dziś rano a tu niespodziewajka - śniegu po kostki. brrrr....kiedy wreszcie koniec tej zimy????????
A ja tu wstaje a tu niespodzianka - cudne słoneczko i zapach wiosny w powietrzu Aż chce się od razu wyjść na spacerek Ale póki co zamiast spacerku zabrałam się za pranie Przynajmniej mi super wyschnie na świeżym powietrzu .
Stary 2009-03-18, 08:46   #4425
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
czesc dziewczatka

Lola u nas to byla jeszcze mloda godzinka a ostatnio ogladamy filmy.....dziwne albo jestem glupia albo te filmy sa jakies dziwne bo ja ich poprostu nie rozumiem tzn na koncu filmu stwierdzam ze nie wiem o co chodzi nie wiem czy ogladalyscie "Miasto slepcow" albo "Pasazerowie" to moze mi wytlumaczycie o co cho
Nie oglądałam więc nie pomogę

Cytat:

Gratuluje egzaminu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Kredyt mam nadzieję dostaniesz a w czwartek mocno trzymam kciuki aby w tym open finance sie udało a jak nie w nim to w innym
A sycyli zazdroszczę kurcze gdzie ten twój mężus pracuje że ma takie fajne konferencje??

[quote=malutka_24;11498855]

my już po rozliczaniu Pit-ów. Dzięki ściągniętemu przez męża programowi do rozliczań zajęło mi to max pół godziny i nawet już złożyliśmy je do urzędu. Pozostaje tylko czekać na zwrot "zawrotnej" mężowskiej sumy 129 zł
/quote]

heheh a zgadnijcie ile ja mam zwrotu ......................
.................
.................
...............
tara 3 złote

A u nas od kilku dni śliczne słoneczko prawdziwa wiosna chociaż strasznie wieje.
Do pracy jeżdże już samochodzikiem więc mam codziennie o 40 min więcej spania
wkurzył mnie tylko z rana kureier z ups bo dzwoni i mówi że ma paczkę ja mówię że fajnie ale w domu będę po 16 a on na to że on po 16 nie może.
grrr więc mówię że może jutro a on że nie. grrrrr
wkurzył mnie co nie miara ale w końcu dogadaliśmy sie że przekaże komus ta paczkę i może mi ją ktoś do pracy dostarczy.
kurcze zazwyczaj kurierzy do prywatnych osób po 16 dostarczają, nerwów mi troche popsół ale mam nadzieję że paczka dotrze. Dobrze że mam teraz auto bo tak bym się nie zabrała bo ona jest duża ( zabawki dla mojego chrześniaka na urodzinki)

Mam nadzieję że nier poplątałam za bardzo
buziaki i miłego dnia
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 08:50   #4426
kina2807
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, u mnie dziś piękne słoneczko , oby tak było przez cały dzień

miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 09:14   #4427
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Witam żoneczki w wietrzny, ale sloneczny dzionek!!
Cytat:
Herbatkę wysłałam do malutkiej, ale mam nadzieję, że wszystkie inne chętne też sobie nalały
aaa i poczęstowałam się Czekoladkowymi rogalikami ... pyychaaa!
(przepis zapisany i wydrukowany)
Cytat:
melduję że rogaliki doleciały całe i zdrowe i juz ich nie ma - są przepyszne

Nie no to by juz była przesada na całej linii
Dzięki czekoladdko za przepis - też sobie przekopiowałam do swoich zbiorów
Cytat:

zapisany
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Super przepisik, zaraz go zapisze i w niedlugim czasie wyprobuje

wiecie nie tylko na wizażu moje rogaliki zrobiły furorę!! moje przyjaciolki przyszly i zjadly mi pol talerza takie jęzory mialy !!! ale ciesze sie ze smakowaly wszystkim!!

Cytat:

no jakie pyszności nam nasza słodziutka koleżaneczka przygotowała, mam nadzieję że humorek dzisiaj lepszy

mam nadzieje ze tez sie poczestowalas, bez wymowek ze post
GRATULACJE ZA ZDANY EGZAMIN!!! i trzymam kciuki za kredyt

A u mnie humorek lepszy-tż mnie przeprosil, zrozumial wreszcie jak mnie potraktowal........
przyjaciolka przyniosla mi wielka reklamowe ciuchów ciążowych, to teraz sie bede stroic...........

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 09:28   #4428
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
.................
.................
...............
tara 3 złote

wkurzył mnie tylko z rana kureier z ups bo dzwoni i mówi że ma paczkę ja mówię że fajnie ale w domu będę po 16 a on na to że on po 16 nie może.
grrr więc mówię że może jutro a on że nie. grrrrr
wkurzył mnie co nie miara ale w końcu dogadaliśmy sie że przekaże komus ta paczkę i może mi ją ktoś do pracy dostarczy.
kurcze zazwyczaj kurierzy do prywatnych osób po 16 dostarczają, nerwów mi troche popsół ale mam nadzieję że paczka dotrze. Dobrze że mam teraz auto bo tak bym się nie zabrała bo ona jest duża ( zabawki dla mojego chrześniaka na urodzinki)

Mam nadzieję że nier poplątałam za bardzo
buziaki i miłego dnia
Nie to normalnie zaszalejesz kobieto

A ci kurierzy to są na prawdę poryci czasami Ja w piątek miałam z nimi starcie. Zamówiłam dla męża prezencik na urodziny, a że siedzę cały czas w domku to cierpliwie czekałam na paczuszkę w piątek. A oni z rana dzwonią do mojego męża z pytaniem: " Czy Pani Ania jest w domu bo maja dla niej paczkę" Mąż od razu do mnie dzwoni czy ja coś zamawiałam a ja zgrywam durnia że nie. A później zjechałam tego kuriera z góry na dół jak przyszedł . Okazało się że oni sobie wpisali nazwisko i adres w swoją bazę danych, a że mój mąż częściej paczki dostaje to mieli w bazie jego nr telefonu nie mój, więc sobie zadzwonili idioci A ja się później musiałam tłumaczyć przed tż że koleżance cos zamawiałam...
Cytat:
A u mnie humorek lepszy-tż mnie przeprosil, zrozumial wreszcie jak mnie potraktowal........
przyjaciolka przyniosla mi wielka reklamowe ciuchów ciążowych, to teraz sie bede stroic...........
to super że mąż poszedł po rozum do głowy To pokaż jakieś fajne ciuszki Bo aj lubię takie oglądać (tylko oglądać na razie )
Stary 2009-03-18, 09:29   #4429
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
zamiast spacerku zabrałam się za pranie Przynajmniej mi super wyschnie na świeżym powietrzu .
U mnie na świeżym powietrzu to co najwyżej mogłoby się zrobić na bałwana.

Cytat:
kurcze zazwyczaj kurierzy do prywatnych osób po 16
Mi też już kilka razy nie chciał dostarczyć po 16-ej, powiedział, że tylko do 16, więc musiałam sie z pracy zwalniać, bo np. zmywarki czy piekarnika raczej nikt by mi nie przechował
Stary 2009-03-18, 09:47   #4430
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
to super że mąż poszedł po rozum do głowy To pokaż jakieś fajne ciuszki Bo aj lubię takie oglądać (tylko oglądać na razie )
zaraz porobie foty!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-18, 10:03   #4431
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

:
No to gratuluje scian . Mezus widze, ze zabalowal ostro, a co do ciuchow, to mam to samo jak juz mi cos w oko wpadnie to cena zabij ai daje sobie spokoj.
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

Izuś imienniczko moja....wszystkiego dobrego, szczęścia, życzę, aby sąsiedzi sie troszke "ogarneli" i zajęli sobą...i żebyś zawsze miała wesołą buźkę...ja też obchodzę 16 imieninki...
No jakze moglysmy o Tobie zapomniec ,wielki dla Ciebie nasza pieknoto i spelnienia co sobie wymarzysz
Cytat:
No ja juz jednego ciocionego rozliczylam i odliczylam cioci internet za ktory my placimy i juz nam powiedziala ze zwrot podatku jest dla nas ... A dzis robilam jej korekte, bo zapomniala ze miala jeszcze umowe o dzielo ech te kobitki hihihi.

Cytat:

No to gratuluje egzaminu jakze moglo byc inaczej . A moj mezulek tez sie pyta co twoja polowica robi,m ze az na Sycylie leci???
No i za kredycik...
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
U nas sniegu nie ma ale piz...dzi jak w Kieleckim hehhhe. A musze do notariusza z dokumentami pojsc

Dzasti pochwal sie meblami . Ja gadalam z mym mezem i pomysl Gosienki na stolarza bardzo nam sie spodobal zobaczymy moze, moze...
Dla ciekawskich nasza sunia .....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG4934.jpg (45,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG4935.jpg (48,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG4937.jpg (42,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CIMG4938.jpg (38,3 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-03-18 o 10:04 Powód: ach bo zapomnialam o Dzastince
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 10:11   #4432
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Hejjjoo ....
Cytat:

Gratulacje... my wizażanki wiedziałyśmy, że zdasz, ale tak dla formalności czekałyśmy, aż to napiszesz....
czekoladka79 z tym kredytem, to lewy sierpowy...albo
trzymam kciuki, żeby poszło po Waszej myśli...
Wooooo...jakie fociaki...ogólnie nie przywiazywałam uwagi do takich kamienic...ale to foto jest miłe dla oka..
a zdjęcie z wiewiórą podoba mi się bardzo...
Tak po tajniacku....
Cytat:
Witam żoneczki w wietrzny, ale sloneczny dzionek!!
Wyszłam na chwilę na dwór, to o mało mi głowy nie porwało...
A mąż.......==>> dobry mąż, niech mu tak zostanie...
pokaż ciuszkowce czekoladko21 ...

daget dziękuję...
masz cudownego tego psiaka...własnie próbuję ustwić sobie nowe tło..

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-03-18 o 10:18
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 10:12   #4433
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

DAGET fajna psinka!! taki pluszowy miś!!! nic tylko sie przytulac!!

Dominika 04.11.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 10:19   #4434
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam

Cytat:
no to miałaś niespodziewajkę

ad. 1 myślałam, że najwcześniej zobaczę ją dopiero w sierpniu, a tu proszę
ad. 2 a może jakieś fotki tych mebli dla koleżanek

Cytat:

.................
.................
...............
tara 3 złote
te 129 zł to mojego męża, ja mam 2 zł

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, u mnie dziś piękne słoneczko , oby tak było przez cały dzień

miłego dnia
tylko bez tego wiatru

Cytat:
ad. 1 ma chłop szczęście
ad. 2 i pokazywać fotki na wizażu

Cytat:
boska jest pozuje jak modelka
Stary 2009-03-18, 10:33   #4435
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Daguś co za słodziak
Cytat:
tylko bez tego wiatru
oby przestało wiać
ja przez okno tylko patrze, to ładnie, ale wiatr rzeczywiście nieprzyjemny

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 10:37   #4436
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry

na początek chcialam wszystkim pomocny duszyczkom podziękować za pomoc w wyborze prezentu
Anusia_piekniusia, Daget, Lola, gosia1007
W związku z tym że Patryk interesuje siępiłką nożną kupiłam mu film z klasyki filmów o tej tematyce "Gol!" (film od 12 lat i taki chyba pokazujący, że na marzenia o wielkich boiskach trzeba ciężko pracować, że to nie taki łatwy kawałek chleba jak sie wydaje).
Aż mu się oczka zaświeciły jak zobaczył co dostał, wiec chyba praezent trafiony

Cytat:

Ale u nas ulewa, zrobilo sie tak ciemno jakby bylo juz po zmroku.... A wiatr taki ze strach na dwor wyjsc... Mam nadzieje, ze mojej psinie nie zachce sie siusiu . Pomine fakt, ze zaraz wraca moj Skarb i jedziemy do Legionowa na spotkanie z gazownikiem
Edit: Poprawka wali gradem
Daguś, coś często u Was ten grad pada !!! u nas wogole nie było go widać - popadało tylko i powiało.

Cytat:

Gratuluję pierwszych ścian, oby szybko powstałą cała reszta domku

Cytat:

Dzielnica napewno ma swój klimat Ja tam ją bardzo lubię - chociaz jak jest ciemno to czasem mam pietra np. tam się przesiadać, szczególnie jak kiedyś miałyśmy z mamą dziwną sytuacje na pl. Hallera, całe szczęście że jestem spostrzegawcza
Moi Dziadkowie mieszkają też przy pl. Hallera
Teraz troche się pozmieniało, bo towarzystwo wymieszane i ludzie trochę "charaktery potracili".
Tych kamienic to szkoda - maja swoją historię (był kiedys taki program dokumentalny o Pradze i jej historii - szkoa, że ludzie tej historii nie znają i nie doceniają), one w większości niszczeją i niedługo je rozbiorą i pobudują nowe bloki/osiedla ... a feee!

Gratulacje! wiedziałam, że znajdziesz sposób na ten segregatorek

Żeby się udało

O następna "fotograficzka" w naszej grupie
My z meżem i znajomymi też często chodzimy po mieście (także Pradze) na zdjecia. Te Praskie podwórka, kamienice mają wiele tajemnic, uroku i nie pozwalaja o sobie zapomnieć.
Skaryszewski to też częste miejsce naszych spotkań z aparatem.

ciiii

Cytat:
mnie tylko tak zastanawia jaki to architekt wydał zgodę na taką zabudowę tam. Koszmar jakiś, pasuje to do siebie jak pięść do nosa... Kamieniczka piękna, zresztą reszta fotek też. Warszawa potrafi być urocza, trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać

I gratuluję egzaminu!
Aguś, uwielbiam Cię za te słowa
Dla mnie Warszawa ma swój urok, charakter i piękną historię ... jestem lokalną patriotką (chociaz miałam taki okres, że chciałam ją zdradzić dla Częstochowy ) i wkurza mnie jak luzie mówią, że Warszawa jest przydka, beznadziejna itd a tak naprawdę nie mają najmniejszej chęci jej poznać - takiej prawdziwej.
Mi byłoby wstyd przyjechac do jakiegoś miasta, czerpać z niego korzyści (dużo osób przyjeżdzą do pracy, szkoły) a na prawo i lewo mówić jak to tu jest żle, brzydko itd - noż mi się wtedy w kieszeni otwiera.
Mam nadzieję, że nikt się na mnie za te słowa nie obrazi.

Cytat:
Ja się wczoraj rozliczyłam i mam całe 4 zł do zwrotu ... i napewno je zobaczę
A zdajecie sobie sprawę, że to ostatni PIT pewnie dla większości z nas który będziemy rozlizać same? ... kiedy nie jesteśmy rozpatywane jako mężatki
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 10:40   #4437
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Wspaniała, normalnie zazdraszczam Ci tej sunieczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 10:52   #4438
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
oby przestało wiać
ja przez okno tylko patrze, to ładnie, ale wiatr rzeczywiście nieprzyjemny
coś mi się wydaje, że to tak szybko to nie przestanie wiać

Cytat:
W związku z tym że Patryk interesuje siępiłką nożną kupiłam mu film z klasyki filmów o tej tematyce "Gol!" (film od 12 lat i taki chyba pokazujący, że na marzenia o wielkich boiskach trzeba ciężko pracować, że to nie taki łatwy kawałek chleba jak sie wydaje).
Aż mu się oczka zaświeciły jak zobaczył co dostał, wiec chyba praezent trafiony

Ja się wczoraj rozliczyłam i mam całe 4 zł do zwrotu ... i napewno je zobaczę
A zdajecie sobie sprawę, że to ostatni PIT pewnie dla większości z nas który będziemy rozlizać same? ... kiedy nie jesteśmy rozpatywane jako mężatki
ad. 1 no jak mu się oczka zaświeciły to na pewno trafiłaś w gust
ad. 2 rzeczywiście, bo za ten rok to możemy się już rozliczać jako małżeństwo, a my to już w ogóle całą trójeczką

Idę się ubrać, bo aż wstyd się przyznać, ale ja jeszcze w piżamce leżę w łóżku z laptopem na kolankach
Stary 2009-03-18, 10:53   #4439
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

wklejam fotki ciuszkow ktore dostalam od kumpeli
1-bardzo fajna tuniczka
2-ach ten kolor- moj styl
3-fajna na lato
4-spodnie lniane
5-jeansy, troche nie moj styl, ale sa dobre
6-sztruksy- za duze na mnie
7- spodnie bardziej eleganckie- za duze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tunika.jpg (46,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czerwona.jpg (25,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg na lato.jpg (23,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lniane.jpg (20,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jeans.jpg (22,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sztruksy.jpg (23,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eleganckie.jpg (18,6 KB, 5 załadowań)

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-18, 11:29   #4440
madziczek
Zadomowienie

Cytat:

Idę się ubrać, bo aż wstyd się przyznać, ale ja jeszcze w piżamce leżę w łóżku z laptopem na kolankach
ojej, ale masz fajnie też tak bym chciała
ja wogóle lubie się powłóczyc w piżamce (szlafroku) po domu, ajk mam wolne i nie muszę nigdzie iść, spieszyć się, ale mojego męża to wkurza, wiec korzystam jak go nie ma

Cytat:
wklejam fotki ciuszkow ktore dostalam od kumpeli
1-bardzo fajna tuniczka
2-ach ten kolor- moj styl
3-fajna na lato
4-spodnie lniane
5-jeansy, troche nie moj styl, ale sa dobre
6-sztruksy- za duze na mnie
7- spodnie bardziej eleganckie- za duze
Fajne te ciuszki ... a do za dużych napewno dorośniejsz

Dagecik - Czika przesłodka - jak już bedzie mogła wychodzic to umawiam się z Wami na spacer w okolicach Legionowa

A mi sie nic dziś nie chce i głowa mnie boli ... wczoraj po imieninach chrześniaka, wpadłam po męża do pubu - mamy tez kolegę Patryka - i zostałam na dłużej, bo wszyscy prosili. oczywiście jak to w takich miejscach bywa pełno dymu tytoniowego, któego ja nie znoszę a mój organizm nie toleruje.
Musialam jednak wytrzymac, bo juz się trochę ludzie na nas obrazają bo nie chcemy przychodzić na spotkania, albo ja wysylam tylko męża i mysla,.ze się obraziłam czy "coś do nich mam".
Teraz siedzę i mimo że wszystko mam czyściutkie, śmierdzi mi papierosami :/
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości