|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
"Wytańczyć marzeni"a warty obejrzenia
Z neta można z łatwością ściągnąć![]() Cytat:
![]() Ja w piątek ide do szkoły w sobote tez powinnam ale ide do pracy na weekend. Także ja też nie mam weekendu. W PUP-u powiedzieli mi że wniosek z moim nazwiskiem przyszedł jako ostatni!!!! I musze sie uzbroić w cierpliwość:/ |
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
a kiedy skladałaś wniosek? pytam z ciekawości bo tż jak się obroni i pracy nie bardzo będzie miał to chce iść na staż ale ja to w ogóle nie wiem jak sie za to zabrac??
|
#3033 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie składałam tylko tam gdzie bede pracowac juz razem z nazwiskiem. A takto jak bedzie chcaŁ STAZ TO MUSI SIE ZAREJESTROWAC JAKO BEZROBOTNY I POWIEDZIEC ZE CHCE STAZ
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
aha czyli ty poszłaś tam gdzie chciałaś mieć staż i ci sie tam zgodzili tak? bo tż też by chciał w takie jedno miejsce na staż iść więc najpierw musi pójść do tej firmy żeby mu się zgodzili przyjąć a potem do PUP?? czy jak to jest z takim rodzajem stażu?
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja też jem w łóżku z TZ-em ale co tam
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny, chyba mnie tu z tydzien nie bylo
![]() taki maly odwyk wizazowy
|
|
#3037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
OBCA czy to prawda ze w Lesznie sa takie tanie zespoły?? ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Tz zawsze w niedziele robi mi śnaidania jak moi rodzice ida do Kościoła zeby nie widzieli ze on buszuje w kuchni a nie ja |
|
|
|
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
A dokładnie o które Ci chodzi??
Chodzi mi o nazwy Ale przyznaje się bez bicia, że nie znam ich za duzo. To tez zależy jaką muzykę młodzi chvca na weselu.Znajomi mieli tani zespół ale niestety tak fałszowali, ze szok. Albo zepoły ładnie grające, ale tylko stare przeboje a nowości już wcale-u mojej kuzynki(jakby grali nowości to by było jeszcze lepiej ). Więc kwestia gustu![]() Mój kosztuje 4250 za wesele plus 250 zł za każdą godzinę poprawin Ale oni są najdrożsi chyba w okolicy, ale dla mnei najlepsi Bardzo rozchwytywani mimo dużej ceny
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-18 o 12:54 |
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
heh tak zobaczyłam tytuł nowego wątku jaki właśnie powstal- najśmieszniejszy prezent jaki kiedykolwiek dostalyscie czy otrzymalyscie i mi się przypomniał ślub kuzynki- podczas wesela znajomi przypchnęli pod dom starego trabanta całego wypchanego nadmuchanymi prezerwatywami i czymś tam jeszcze kolorowym a z zewnątrz wysprejowanego napisami z życzeniami ślubnymi hahaha ubaw mieli młodzi jak po weselu wrócili do domu ale szczerze mówiąc to co z tym potem zrobic???
no ale prezent oryginalny! a tżta jakiś sąsiad jak się żenił to dostał kozę w czerwonych stringach która czekała pod salą weselną pan młody się tak uśmiał a panna młoda sie obraziła że jej wiochę na weselu zrobili..... wiadomo że kozy bym nie chciała dostać ale zaraz się obrażać i fochy strzelać- jakby to pana młodego wina była że koledzy mu kozę przyprowadzili... no to tyle mi się póki co przypomniało
|
#3040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niektórzy to mają pomysły Ciekawe co nasi znajomi wymyslą, a że niezłe z nich gagatki to na pewno coś będzie![]() Ale wszystko trzeba przyjąć z humorem ![]() Dziewczynki a nie wiecie, gdzie się Kasia083 podziewa?? (mam nadzieję, że wszystko ok i nie strzeliłam jakieś gafy)
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-18 o 12:57 |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
też się zastanawiam co z Kasią
![]() mój TZ zbiera na obrączki już ma nawet dużo i to sam z siebie
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzę że nastapiła przemiana w naszych tżtach i jednak postanowili oszczędzać moj nie umie zbierać do skarbonki więc założyliśmy darmowe konto w mbanku i tam tżcik zaczyna odkładanie hehehe ciekawe co mu z tego wyjdzie ale ja jestem dobrej myśli teraz jest jeszcze martwy sezon na różne dorywcze prace takie jak on to lubi ale już w czerwcu spodziewamy się większych wpływów gotówki z naszej plantacji
|
|
#3043 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry ja się tylko witam i zabieram się za prace, a tak mi się nie chce że hoho
![]() miłego dnia
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj u mnie taka piękna pogoda i mam taki super humorek
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam super humorek mimo że dzisiaj powinnam dostać @ a go nie ma
ehhh ale z moim @ już tak jest że na czas nie lubi przychodzić hehe albo 2 dni za wcześnie albo 2 dni za późno... gin mówi że wszystko w porządku i jak nie biorę hormonów to jak zegarek nie będę chodzić... no to ja jej wierzę ale już wole niech przychodzi za wcześnie niż za późno bo wiecie jakie wtedy od razu pierwsze myśli do głowy przychodzą![]() Kasia właśnie obczaiłam twój suwaczek i kurna Ty już masz 1 rok i 30 dni!!!! wow!!! szacun...
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Co do stażu bo ktoś tu pytał, to:
- może przejść po firmach, dowiedzieć się, czy go będą chcieli, jeśli będą chcieli to zarejestrować się w PUP, a firma musi wtedy złożyć wniosek z zaznaczeniem imienia i nazwiska osoby, którą chce przyjąć na staż; - może się zarejestrować w PUP, zgłosić się jako chętny na staż i dostanie listę potencjalnych pracodawców, do których musi się udać i zapytać, czy byliby zainteresowani jego osobą tu pojawia się problem, bo np w pracach biurowych jest duża konkurencja i często ejst tak, że idzie się do takiego potencjalnego pracodawcy i się okazuje, ze już kogoś znalazł, albo czeka się w nieskończoność na listę firm z PUP, bo nie mają zgłoszeń. Ja osobiscie polecam wariant nr 1. Wtedy staż zalezy tylko od PUP, czyli: - czy mają środki, - czy było się już na stażu (w pierwszej kolejności staż otrzymują osoby, które go jeszcze nie odbywały wogóle w życiu, a dopiero jeśli zostaną jakieś środki staż otrzymują osoby, które już wcześniej jakąś część odrobiły). Długo czeka się na decyzję, bo PUP musi mieć środki. Teraz mają pulę, więc od 1 kwietnia rusza staże. Następna pula pieniędzy będzie sierpień/wrzesień, kolejna listopad/grudzień.
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
no ja z jednej strony się cieszę a z drugiej nie, bo jeszcze dużo rzeczy nie jest załatwionych
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
No to mam nadzieję, że pomogłam
![]() Niech ten czas szybciej leci
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyjęłaś mi to z ust kochana!!!! ileż można czekać ja to już ostatnio śpię po 10 godzin żeby mi szybciej czas leciał hehehe naprawdę to dużo daje hahaha np luty i marzec nie pamiętam kiedy zleciał no i jaka wypoczęta chodzę!!!
|
|
#3052 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeśc Wam
![]() No dla mnie też mógłby czas szybciej leciec.. Ale dlatego że już bym chciała wiedziec po prostu na czym stoję.. |
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() A ja od jutra będę kobieta pracująca co zadnej parcy się boi Praca to może nie szczyt moich marzeń ale i tak nie powinno być źle, ale więcej napiszę jutro ![]() tylko..........musze wstać jakoś o 4.40 ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Też moge iść do pracy tam gdzie mama moja pracuje nie na umowe tylko tak dorobic bo sa zamowienia i potrzebuja ale jest taki zapierdziel tam ze mama mowi ze na weekend tak ale nie wiecej . |
|
|
|
|
#3055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze tęsknisz za tżtem!! bo jakbyś nie tęskniła to by było niedobrze... Cytat:
fajnie że są tu takie obrotne panienki które niczego się nie boją w życiu
|
|
#3056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie szukałam tańszego:PFaktycznie trochę daleko. U mnie za 50 km biorą 250 zł. I tak przeważnie tyle. Ale może akurat jej się uda ![]() Onaella gratuluję pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od czegoś trzeba zacząć
|
|
#3057 |
|
Rozeznanie
|
Mi jakoś kolejny dizonek zleciał
jeszcze 1.20 i do domku ale coś zmęczona dzisiaj jestem jak TZ przyjedzie po szkole to się w niego mocno wtule![]() Musze jakis fajny kostiumik wyczaic bo wakacje tuż tuż ![]() Chciaz już bym chciala wakacje 2010 ![]() :ehem :
|
|
|
|
#3058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy tęsknie? Bardzo tęsknie, ale jednocześnie próbuję nie robić sobie nie wiadomo jakich nadziei... Chciałabym, żeby zdecydował że walczymy o nas ale zmusić go do niczego nie mogę.. ![]() Niepewność jest straszna... Ale już całkiem najgorsze jest to,że nie mogę spac w nocy... Dawniej mnie usypiały myśli o sukience ślubnej, bukiecie i tego typu rzeczach... A teraz na myśl o tym wszystkim to mi łzy lecą.. Chciałabym zasnąć i się obudzić 3 kwietnia.. Onaella to trzymamy kciuki za nową pracę.. |
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro się wszystko okaze jak to będzie ale z tego co dzis widziałam to powinno być dobrze tylko dojazd mam fatalny bo cały lublin musze przejechac rano ![]() dziękuje |
|
|
|
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest silniejsze ode mnie, powinnam tą swoją pracę pisać ręcznie albo na maszynie (tak to się nazywało) bo oooo chwila coś popisze i juz się zastanawiam co nowego natworzyłyście
ten internet to jest takie uzależnienie Gosia wczoraj sobie o Tobie myślałam, wierzę że dacie radę przetrwać ten kryzys bo to zapewne nie pierwszy i nie ostatni (jak w każdym normalnym związku) czasami tak się po prostu dzieję, ze jest wszystko nie tak jak powinno, ale grunt żeby się z tym wszystkim jakoś uporać, zastanów się dobrze czy widzisz się za 10, 15 lat u boku swojego TZ i Waszych dzieci..teraz może powiem coś przykrego ale zawsze lepiiej to wiedzieć i miec pewność przed ślubem niż pół roku po... dacie radę i na pewno w komplecie dotrwamy do tego 2010 roku. Trzymaj się Kochanie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

z boskim Antonio 
Z neta można z łatwością ściągnąć

Chodzi mi o nazwy
już ma nawet dużo

jak TZ przyjedzie po szkole to się w niego mocno wtule