|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
No na razie Angluka
![]() Tancerka- Twoja reakcja jest bardzo podobna do mojej tylko że moja była jakieś 10 razy intensywniejsza Totalna furia...Kasiu- najlepsze jest to, że jak już ustaliliśmy że ta przerwa będzie to on napisał że i tak zarezerwuje te noclegi ale mu napisałam żeby nawet sobie jaj nie robił bo i tak nigdzie nie pojadę, bo nie mam ochoty... No a w ogóle to zdjęłam pierścionek, żeby sobie za bardzo o tym wszystkim nie przypominac i nie myślec jak nie muszę i jak mu napisałam, że zdejmuję pierścionek to napisał, że wolałby żebym go nie zdejmowała bo mu to nie pomaga.. Odpisałam że mi natomiast pomaga i żeby przestał o sobie myślec tylko... Poza tym jak się spytałam go czy wie że po takiej przerwie mamy większe szanse na rozstanie niż na kontynuację związku to powiedział znów że nawet mu taka możliwośc, żeby się roztsac do głowy nie przychodzi. I dziwic się, że mam taki rozstrój, jak ja w ogóle tego nei ogarniam... Ale wiecie co.. Może to niedobrze ale jak teraz o tym wszystkim piszę to mi się autentycznie śmiac chce... A propo uwodzenia na studiach to ja też mam taką sytuację, już ponad rok się we mnie kolega z grupy podkochuje.. No i dzisiejszy nasz dialog na gg: Ja: T., możesz mi napisac co mamy na zadanie na niemiecki, bo nie zanotowałam.. On:"Napisz do swojego narzeczonego smsa po niemiecku. Poinformuj go w nim o tym, że zrywasz zaręczyny. Podaj powód oraz plany na przyszłość. Użyj nie więcej niż 80 słów." Normalnie padłam, ma wyczucie sytuacji chłopak...
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-03-18 o 16:05 |
|
|
|
#3092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Cytat:
![]() muszę iść na zajęcia kurczę ale zostałabym tu jeszcze sobie z wami... Gosia rzeczywiście jak się to czyta to śmiać się można tylko no bo co tu zostaje na taką głupotę... i dobrze! niech sobie nie myśli że ty będziesz jego potulny baranek i jak mu się odwidzi to przyjmiesz go jakby nigdy nic! będzie ci musiał to wszystko wytłumaczyć bo ja nie wiem jakbym mogła dalej być w związku bez konkretnych wyjaśnien po czyms takim...
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
To miłego popołudnia na uczelni Tancerka
A ja mam dziś dzień lenistwa Tzn byłam rano na zajęciach ale jedyne co zrobiliśmy to na literaturze oglądneliśmy film "Dead Poets Society" a na gramatyce się pozmulałam i tyle ![]() Ej dziewczyny ale słoneczko śliczniusio świeci na dworze... |
|
|
|
#3094 |
|
Wtajemniczenie
|
o tak!! myślę, że po czymś takim to wyjaśnienia i to takie konkretne należą Ci się jak nic, bo chyba nikt normalny nie może nie zareagować na taką sytuację... wiadomo, że bedzie Ci musiał dokładnie wszytsko wyjasnic dlaczego tak postanowił a nie inaczej!! bo jeśli macie być dalej razem to bedziecie musieli o tym jakoś zapomnieć, a to pewnie dla Ciebie Gosia nie będzie już takie łatwe, bo to nie jest sytuacja któa powinna miec miejsce, ale moze TZ Ci to jednak wszystko wyjasni i bedziesz w stanie zrozumieć! oby
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
No na razie to nie wiadomo czy będzie koniecznośc wyjaśniania, chociaż nawet jak się rozstaniemy to się wyjaśnienia należą... Bo to już za poważny związek żeby go tak o zakończyc...
Ale cieszę się dziewczyny że mnie rozumiecie
|
|
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
Ale fajnie na dworze było
Najpierw ogladałam "w rytmie hip hopu2" nic ciekawego myślałam ze bedzie ciekawszy. POczym rodzice mnie wycigli na działeczke I tata dał mi autko poprowadzić i stwierdził ze nie musi kierowcy najmowac bo dobrze jeźdzę![]()
|
|
|
|
#3097 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie joziu Ty już masz to prawko zrobione?
Bo tak ostatnio nie byłam jakiś czas na bieżąco i nie wiem w końcu...
|
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ja tez miałam taki okres, że TZ mnie irytował nawet tym, że jest jakieś głupie to było ale przeszło mi
|
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu 3 lata jesteśmy razem.. Tzn będziemy 18 kwietnia, albo i nie będziemy..
A ja taki czas w związku tak też miałam jak Ty, jak TŻ z wojska wrócił. Zastanawiałam się nawet czy tego nie zakończyc wtedy ale mi kuzynka do rozumu przemówiła, nie skończyłam tego i mi przeszło... |
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3101 |
|
Wtajemniczenie
|
No, ja raczej pewna jestem, że ma takie wątpliwości.. Tylko wkurza mnie tym, że tyle się otłukłam mu do głowy, że takie chwile też się zdarzają, bo nie da się do siebie ciągle żywic przyjemnych uczuc... I to że tak czuje to nie znaczy od razu że mnie nie kocha tylko że ma gorszy okres... Ale co chłopu zrobic jak niepojętny...
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech się postara
|
|
#3103 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie już nie piszę... Poczekam sobie, zajmę się sobą, zainwestuję w siebie trochę, tak żeby mu kopara opadła jak stanę przed nim jak się spotkamy... W każdym bądź razie uniżać się wielce nie będę i kajać przed nim bo jak teraz to zrobię to już całe życie tak będzie pewnie...
|
|
|
|
#3104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu będzie już do odbioru |
|
|
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Joziu to w takim razie spóźnione gratulacje
|
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() Teraz to my trzymamy wieleki za Twoj i Tz związek!! Musisz z nami sie zostać przecież jesteś PM 2010 jesteś nasza
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Jozia
Ale spokojnie, będzie co ma byc...A ja tymczasem lecę na aerobik
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
A ja piszę sobie magisterkę
![]() stwierdziałam, że nie ma co tego odkładać i wziełam się z własnej nie przymuszonej woli do pisania
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo czas ucieka bardzo szybko...
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
aj aj uczynna ta nasza Samoncia
![]() Cytat:
widzę, że się zebrałaś A na jakim etapie jesteście z pisaniem?? Bo ja juz skończylam caly pierwszy rozdział - teoretyczny, a teraz męczę 2 - metodologie badań wlasnych
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
oj mi leci az za szybko...
![]() jak sobie pomysle, ze do konca czerwca przyszlego roku mam napisac i obronic dwie prace to az mi slabo ![]() Cytat:
strasznie nie lubie czegos takiego... w tym momencie pozostawia cie w sytuacji zawieszenia, oczekujaca na werdykt jasnie pana... ![]() nigdy nie zrozumiem tzw. 'przerw' w zwiazku... wszystkie przerwy w zwiazku o ktorych slyszalam to byl poprostu czas na imprezowanie i zaliczania innych lasek (bez konsekwencji, bo przeciez jest przerwa ), po czym zazwyczaj zwiazek jeszcze chwile trwal az sie rozpadl.mam nadzieje, ze u was bedzie inaczej i twoj TZ sie opamieta, bo to co odwala w tym momencie to jakas tragedia...nalezy mu sie solidne lanie za tego typu wymysly ![]() a ja juz po uczelni ![]() dzis pogoda jest conajmniej dziwna - sniezyce poprzeplatane sloneczkiem i blekitnym niebem ![]() teraz jest bialo, choc jeszcze godzine temu bylo zielono. pewno zaraz slonce wyjdzie i wszystko stopnieje. udalo mi sie namowic moja grupe do robienia badan, ktore moge wykorzystac jako pilotaz do mojej magisterki 2 w 1
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-18 o 17:26 |
|
|
|
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
Ale Wy mądre
Ja jestem na etapie technika i matury a Wy magisterki ja też chce:P
|
|
|
|
#3116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale rzeczywiście super wstęp do mgr A u nas jest taka śnieżyca, że masakra ![]() Jak tak będzie dale sypało to ja jutro nie dojadę do pracy ![]() pierwszy dzień i już będzie spóżnienie Cytat:
|
||
|
|
|
#3117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nie chce odkładać tego na wrzesień/październik, chciałabym przed wakacjami uporać się z tą obroną... no ale długa droga przede mną
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam prace z 3 rozdziałow, pierwszy teoretyczny i 2 metodologiczne. Mialam robic 4 rozdzialy, ale w sumie stwierdzialm ze bez sesnu jest ten teoretyczny rozbiajć na 2 skoro moge ładnie wkomonować wszystko do 1 a i promotor tak sądził więc mam 3 ![]() w sumie to chyba bez różnicy ile jest ![]() ale we wtorek na semianrium śmiac mi się chciało z takiej jednej laski (nadgorliwa jest jak nie wiem, ale prawda jest taka, że robi to na siłę bo wcale taka najmądrzejsza nie jest ) no i ta napisala pierwszy rozdzial na 55 stron, czyli wiadomo, ze trzeci z analiza musi miec minimum 60 stron wiec ciekawe na ile jej wyjdzie ta praca ![]() tym bardziej, ze na takie obszerne zle patrzą na obronie bo nie sztuką jest napsiać tyle stron ale sztuką jest wyselekcjonować najistotniejsze rzeczy i odpowiednio to napisac no ale nie każdy to rozumie i stawia nie na jakoś a na ilość
|
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam co oglądać a mam chęć obejrzć sobie jakiś taneczny film.... |
|
|
|
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie najciekawsza czesc pracy![]() Cytat:
I przeglad literatury, pojecia, teorie itp. II przeglad wczesniejszych badan na ten temat, sposobow podejscia do problemu III metodologia moich badan IV analiza wynikow badan V wnioski z badan najgorsze, ze zeby dojsc do Iv i V trzeba przebrnac przez 3 wczesniejsze ![]() cala praca ma miec 80-100 stron, wiec luz
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-18 o 17:54 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Totalna furia...

A ja mam dziś dzień lenistwa

jakieś głupie to było
ale przeszło mi 

za Twoj i Tz związek!! Musisz z nami sie zostać przecież jesteś PM 2010 jesteś nasza