Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 11:14   #421
piwn00ka
Rozeznanie

Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI

hej leze sobie w lozeczku po wyczerpujacych baletach i zastanawiam sie czy isc na ekonomie czy nie isc ale pewnie pojde bo inaczej przeleze w lozku caly dzien.

piwn00ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 12:06   #422
Nija_
Zakorzenienie

1 godzina 5 minut - i najnowszy odcinek House'a będzie na moim kompie Potem jeszcze parę dni czekania na polskie napisy...

Może pouczę się wreszcie angielskiego z mojego nowego repetytorium
Stary 2009-03-18, 12:09   #423
zetka89
Zakorzenienie

obejrzałam Slumdoga i podobał mi się
według mnie warty obejrzenia pomysłowy i ani razu nie spojrzałam ile już minut z tych 2h upłynęło jak to czasami jest na innych filmach

też mam mnóstwo tych bokserek fajne są, mam białe, czarne, fioletowe, niebieskie, zielone, szare i inne

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 13:02   #424
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
też mam mnóstwo tych bokserek fajne są, mam białe, czarne, fioletowe, niebieskie, zielone, szare i inne
Do tych bokserek (które dopiero mam zamiar kupić) przydałby mi się jakiś sweterek z krótkim rękawem do narzucenia na ramiona - bo czasami głupio tak z odkrytymi ramionami np. w pracy.

Jakiegoś fajnego żakietu też nie mam Błagam, niech już dostanę ten staż i niech już będzie pierwsza wypłata

Moja mama stwierdziła, że jakby w szkole zobaczyli w czym ja chodzę po domu to od razu by mi przyznali jakieś stypendium socjalne A potem jak ktoś przyjdzie z niezapowiedzianą wizytą to jest popłoch i szukanie 'normalnych' ciuchów.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Kiedyś co chwilę ktoś tu coś pisał, a teraz takie przerwy

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

No dobra, wiem, uczycie się, a ja się bezczelnie obijam.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Zamiast zająć się angielskim to oglądam stronę WSB - po raz setny, już znam to wszystko na pamięć
Stary 2009-03-18, 13:07   #425
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Do tych bokserek (które dopiero mam zamiar kupić) przydałby mi się jakiś sweterek z krótkim rękawem do narzucenia na ramiona - bo czasami głupio tak z odkrytymi ramionami np. w pracy.

Kiedyś co chwilę ktoś tu coś pisał, a teraz takie przerwy
Ja same bokserki noszę tylko ewentualnie na wakacjach, i to nie w Polsce tylko na wakacjach wakacjach. Tak to traktuję je bardziej jako bazę ubraniową - pod bluzy, sweterki, inne bluzki.

Tobie się tak wydaje że są takie przerwy bo siedzisz w domu. Zapewniam Cię, że jak się wraca po całym dniu z uczelni to nie widać przerw tylko mnóstwo postów do nadrobienia.
Stary 2009-03-18, 13:08   #426
zetka89
Zakorzenienie

no Black to już chyba do nas nie wróci...
Leluśka też gdzieś zniknęła...

ja powinnam się uczyć i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj coś porobię, ale w domu to wiadomo nie zrobi się za dużo.
wstałam przed 12 bo z goście mnie z łóżka wyrwali;P
a teraz oglądam...pierwszą miłość
tam to już w ogóle nie wiem co się dzieje ^^

Nija czyli ostatecznie WSB i politologia tak?

Stary 2009-03-18, 13:18   #427
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja same bokserki noszę tylko ewentualnie na wakacjach, i to nie w Polsce tylko na wakacjach wakacjach. Tak to traktuję je bardziej jako bazę ubraniową - pod bluzy, sweterki, inne bluzki.

Tobie się tak wydaje że są takie przerwy bo siedzisz w domu. Zapewniam Cię, że jak się wraca po całym dniu z uczelni to nie widać przerw tylko mnóstwo postów do nadrobienia.
W Diverse widziałam kiedyś takie fajne sweterki, krótkie, z długim rękawem - na bokserkę idealne Ale już ich chyba nie ma...

Oj, wiem wiem

Cytat:
Nija czyli ostatecznie WSB i politologia tak?
Na 99,(9)% TAK

Chyba już nic innego nie wymyślę. Politologia pasuje do moich wymagań

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Jeszcze 20 minut i House będzie mój
Stary 2009-03-18, 13:48   #428
emememsik
po prostu Em :)

U was też tak sypie śniegiem? Kurcze no, za trzy dni wiosna ma być!

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-03-18 o 14:27
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 14:24   #429
Choomik
Zadomowienie

GG do Choomik

Cytat:
no w ciągu 45min na basenie też można się zmęczyć! ja teraz na wfie też mam tyle i czasami jak tak intensywnie pływamy to zastanawiam się jak ja kiedyś dawałam radę pływać po minimum 3h dziennie 6 razy w tygodniu
O proszę to mamy podobne zainteresowania sportowe Kiedy chodzisz na basen? (wf) Jeszcze się okaże że się znamy XD

6 razy w tygodniu? To pewnie na zawody trenowałaś? Ja sobie w takim wymiarze potrenowałam 2 lata, bo potem rodzice stwierdzili, że od bardziej wyczynowego sportu się potem kaleką zostaje.. no comments. Jak dla mnie to była głupia decyzja, bo bardzo lubie ten sport, ale teraz to już nieważne. Chodze na basen 3 razy w tygodniu i też styka

Ah i dziewczyny, Wy już pewnie wszystkie widziałyście "Kochaj i tańcz" Jak Wam się podobało? Ja w sumie nie lubie tańca współczesnego, ale mam jakąs dziwną potrzebę zobaczenia tego filmu Ach te reklamy.
And show you that you can

There're no boundaries...
Choomik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 14:50   #430
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęście u mnie nie ma śniegu!

Cytat:
Napisane przez Choomik Pokaż wiadomość
O proszę to mamy podobne zainteresowania sportowe Kiedy chodzisz na basen? (wf) Jeszcze się okaże że się znamy XD

6 razy w tygodniu? To pewnie na zawody trenowałaś? Ja sobie w takim wymiarze potrenowałam 2 lata, bo potem rodzice stwierdzili, że od bardziej wyczynowego sportu się potem kaleką zostaje.. no comments. Jak dla mnie to była głupia decyzja, bo bardzo lubie ten sport, ale teraz to już nieważne. Chodze na basen 3 razy w tygodniu i też styka

Ah i dziewczyny, Wy już pewnie wszystkie widziałyście "Kochaj i tańcz" Jak Wam się podobało? Ja w sumie nie lubie tańca współczesnego, ale mam jakąs dziwną potrzebę zobaczenia tego filmu Ach te reklamy.
na basen w poniedziałki o 17:20 - 18:00 a możliwe, że będę teraz chodzić o d 17:20-18:40
Tak tak, byłam w sekcji pływackiej. w wieku 6 lat zaczęłam chodzić na basen z powodu wady kręgosłupa i tak się zaczeło. 5-6 lat chodziłam tak 2-3 razy w tygodniu po 1.5h a kolejne 4-5 lat 6 razy w tygodniu po min 3h. Ciężko było i teraz sobie tego nie wyobrażam No ale wtedy to basen i tamci ludzie to było całe moje życie, byliśmy jak jedna rodzina, w końcu po kilka h dziennie razem spędzaliśmy, wspólne wyjścia, wyjazdy na zawody, obozy itd Jak pomyślę, że przez pewien czas łączyłam basen z nauką gry na gitarze, nauką śpiewu i byciem w zespole i do tego jeszcze 2razy w tyg piłka ręczna to yyyyyyy.... chyba miałam jakiś wstrzymywacz czasu

ja filmu jeszcze nie widziałam, już sto razy się wybierałam ze współlokatorką na niego i nam ciągle coś przeszkadza

Stary 2009-03-18, 15:23   #431
lele
Zakorzenienie

Cytat:

"Na głównym budynku AGH na samej górze zasiada na tronie św. Barbara. podobno ma wstać i zostawić tron pusty, jeśli jakaś studentka zakończy edukację na AGH-u będąc dziewicą "

Em, niestety ale musze Cie zmartwic.. niestety powinna juz wstac kilka lat temu.
Cytat:
Black wroci ja tez juz mozna by rzec, ze wrocilam. wszem i wobec oznajmiam ze sesja jest u mnei zamknieta. bylam dzis na dopytce z ekonomii i zaliczylam!!
Cytat:
u nas chociaz zimno to bardzo ladne sloneckzo swieci
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 16:03   #432
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie pieknie cieplutko
ale w koncu Wroclaw to jedno z najcieplejszych polskich miast
powietrze zwrotnikowe i te sprawy

ale juz niedlugo jade na wschod, dzisiaj w nocy bede w krk
mam nadzieje ze w mielcu sniegu niet

lele, a znasz jakas aghowska dzewice;>?
ale w sumie ja jestem pewna, ze jakies sa, a takie bajki to maja na celu bawic

ehhh, musze sie zabrac za sprzatanie przed dezynsekcja i do domkuuu

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 16:19   #433
tamia
Zadomowienie

Hej ho!

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
Tamia, po pierwsze... przemyśl to, czy interesują Cię sprawy polityczne..czy polubisz się tego uczyć, czy interesują Cię ważniejsze i mniej ważne pierdoły na temat SM. Mój wykładowca ostatnio mówił właśnie, że większość studentów nie zdając sobie sprawy z tego jakie to są studia wybiera SM - bo im się nazwa podobała na przykład..

Ja Ci powiem tak, że lubię ten kierunek i bardzo podobają mi się przedmioty Tym bardziej, że lubiłam zawsze WOS...
Jeśli chodzi o pracę to z opinii innych osób, które np. ukończyły już GWSH to nie miały problemów ze znalezieniem pracy .. koleżanki siostra dostała się na staż, a teraz zarabia ponad 2tys. w jakimś biurze.. Poza tym istnieją różnorodne instytucje, w których jest zapotrzebowanie na "specjalistów" tego kierunku. Moi wykładowcy wielokrotnie powtarzają, że jest to kierunek bardzo przyszłościowy!

Ale tak jak mówię, trzeba to lubić... Jeśli chodzi o przedmioty ścisłe to miałam statystykę i wiem, że czekają mnie podstawy rachunkowości chyba

Z tą trudnością to różnie bywa... są przedmioty, które są ciężkie, a są takie, które z łatwością się można nauczyć i z przyjemnością się ich uczysz...
dzieki za mniej wiecej zapoznanie mnie z sytuacja, ale kurde w Gdańsku nie ma SM.. chyba ze na prywatnej a na prywatna nie moge isc bo nie mam kasy..;(
zawsze sie Wosem intesesowałam i historia zawsze to lubiłam i orientowałam się w tych sprawach i dlatego na dziennikarstwo chcialam isc.. i co i

Cytat:
Jeden mój kumpel z uczelni zrezygnował ze SM po dwóch latach, bo stwierdził, że to takie strasznie ogólne i mało konkretne studia. Ale wiadomo, wszystko zależy od tego co Cię interesuje, od uczelni, przedmiotów, wykładowców..
no właśnie, wszytko na co chce iść wszycy mi odradzają, bo mówią , że nauka o wszytkim i o niczym.. ale kurde nie mam takiego łba żeby iść na jakąś specjalizaje na polibude, ew. moglabym isc np na filologie angielską, ale nie chce ze wszystkich sił! boże co ja ze sobą zrobię..

a może słyszałyscie o jakiś kierunkach coś z reklamą związanych??

Cytat:
"Na głównym budynku AGH na samej górze zasiada na tronie św. Barbara. podobno ma wstać i zostawić tron pusty, jeśli jakaś studentka zakończy edukację na AGH-u będąc dziewicą "

Lol

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Wróciłam z rosyjskiego i ide niedługo na otwarcie nowej galerii
o właśnie dziś koło niej przejeżdżałam widziałam c&a . Lubie go. w Bałtyckiej chyba nie ma z tego co kojarze
i jak?
Cytat:
Napisane przez Choomik Pokaż wiadomość
nie polecam! nie idź nie wydawaj pieniędzy na bilet, no chyba że w domu na kompie, mozesz sie ponudzić

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Em, niestety ale musze Cie zmartwic.. niestety powinna juz wstac kilka lat temu.

a mi szef dziś dał poprowadzić samochód jechalam Gdańsk- Gdynia i kurde mimo że długo nie jeździlam spoko mi szło, aż mnie pochwalił

i zaczarowałam uśmiechem jednego pana ze stoczni

i jeszcze moge sie wam pochwalić, że zajmuję coraz wyższe stanowisko w agencji nie ma nazw na stanowisko, ale w każdym razie zakres obowiązków się zmienił i bardzo sie z tego ciesze
a ja powalam was na pysk.. !
tamia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 17:25   #434
Mariolcia =P
Zakorzenienie

dziewczyny mam czerwone plamki na rekach i nogach, bola jak dotykam i boli mnie glowa bardzo co to pomocy!!!!!!!!!!!

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 17:55   #435
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
u Black dużo się dzieje.. a poza tym bidulka nie umie się z powrotem wbić w wątek ... w sumie trochę ją rozumiem, też tak kiedyś miałam..
Cytat:
u mnie już nei ale w Katowicach sypał jak szalony

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
dziewczyny mam czerwone plamki na rekach i nogach, bola jak dotykam i boli mnie glowa bardzo co to pomocy!!!!!!!!!!!
może jakieś uczulenie???? idź do lekarza jak najprędzej!!
Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
A w ogóle czym się różnią stosunki międzynarodowe od politologii?
w sumie to nie wiem, bo nie zagłębiałam sie nigdy tak dokładnie w zagadnienia politologii .. ale możliwe że są bardzo podobne!
Cytat:

Nie pamiętam już kto prosił o zdjęcia bokserek z Pull&Bear. Ja mam ich mnóstwo (tak samo jak ze Stradivariusa, według mnie są identyczne): czarną, białą, szarą, niebieską, fioletową..
fajne te bokserki ... uwielbiam nosić bokserki i będę się musiała zaopatrzyć w jakieś na lato...

a w ogóle Wy kobitki będziecie w wakacje nad morzem? Bo ja tam będę pracowała niedaleko Kołobrzegu ..

wróciłam z egzaminu ze statystyki ... ma-sa-kra.. nie wiem jak to będzie, chciałabym zdać bo już mam dość ... i widzę, że chyba ja tylko mam tak długo poprawki?! .. czuję się jak głupek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 17:57   #436
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość

lele, a znasz jakas aghowska dzewice;>?
znam i mam 99% pewnosci :P

Cytat:
Napisane przez tamia Pokaż wiadomość
i jeszcze moge sie wam pochwalić, że zajmuję coraz wyższe stanowisko w agencji nie ma nazw na stanowisko, ale w każdym razie zakres obowiązków się zmienił i bardzo sie z tego ciesze
no to super

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
wypij wapno.. a najelpiej to dawke szpitalna 6 tych kosteczek wapna jednego dnia, a jutro idz do dermatologa jak nie zejdzie.
Stary 2009-03-18, 18:45   #437
zetka89
Zakorzenienie

Mariolcia dokładnie, wypij wapno
A jak dalej będziesz źle się czuła i nic nie zejdzie to jedź na pogotowie. Ja też tak przecież miałam przed sesją, no ale ja to dlatego, że za długo brałam leki i to skutki uboczne były. Ale lepiej dmuchać na zimne i jak nie zejdzie to jedź może dadzą Ci jakiś zastrzyk i będzie dobrze

Leluś gratulacje z zaliczeń
ja czuję się taka przytłoczona nauką... np teraz do niedzieli tyle muszę zrobić, że nie wiem za co się zabrać, najchętniej za nic bo źle się czuje...
no ale siedzę sobie nad prezentacją z angielskiego.

Stary 2009-03-18, 18:49   #438
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Marta wlasnie jakie maja byc sklepy w tej Galerii Przymorze?
No właśnie ze sklepów nic specjalnego.
C&A tylko jest ok, bo nigdzie blisko go nie mam, ale otwarcie i tak 30kwietnia.
A reszta to House, Cropp, Deichman ( gdzie wypatrzyłam boskie buty i kupie je jeszcze w tym tygodniu pewnie), CCC ( dzisiaj było wszystko 50% taniej), Venezia, Mohito, Butik i to wszystko z tego co rzuciło mi się w oczy.

Ale jeszcze pewnie coś będzie, mam blisko więc pewnie od czasu do czasu tam będę.

No kupiłam dzisiaj spódniczke bombke satynową za 29.90 i sweterek za ok. 59,90 w Mohito ( było 20% zniżki na cały asortyment)

Ogólnie to dopiero wróciłam bo się zasiedziałam u koleżanki
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:08   #439
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Leluś gratulacje z zaliczeń
ja czuję się taka przytłoczona nauką... np teraz do niedzieli tyle muszę zrobić, że nie wiem za co się zabrać, najchętniej za nic bo źle się czuje...
no ale siedzę sobie nad prezentacją z angielskiego.
dziekuje. no ja wlasnie sie lenie do poniedzialku, ale od poniedzialku przepisuje notatki i ucze sie na biezaco+ nadrabiam powstale zaleglosci

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
.. CCC ( dzisiaj było wszystko 50% taniej),
a u mnie nie bylo, a szkoda. bo podoba mi sie u nich kilka par, chociaz co do jakosci mam powazne zastrzezenia
Stary 2009-03-18, 19:39   #440
Choomik
Zadomowienie

GG do Choomik

Widzę że atmosfera naukowa zapanowała.. Ja w sumie też mam sporo do zrobienia (czytaj Rzym Rzym Rzym) Dzisiaj przeżyłam bite 3 godziny wykładu poprzedzone kuciem i dopiero po 5h mój mózg doszedł do stanu używalności A teraz ide dalej tłuc te kontrakty..

Ach te studia. Jak w końcu to zapamiętam i zdam przedtermin to zmienie chyba nick na MałyDzielnyDzięcioł
And show you that you can

There're no boundaries...
Choomik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:57   #441
zetka89
Zakorzenienie

albo UwielbiamStukać
mój tata zawsze jak się ucze to mówi: nie stukaj tyle

Skończyłam tworzyć prezentacje
W dwóch turach mi się udało;P
Nie wiem czy zadowoli to naszą kobietę bo nie wiem czy tematyka ogólna euro i wprowadzenie euro w słowacji jest dla niej bardzo ekonomiczna
Teraz będzie najgorsze bo nauczyć się jej całej mówić... na szczęście mam 2tygodnie, tylko co z tego jak w międzyczasie m.in. koło z rachunkowości, z makro ().

Dzisiaj nadrabiam chyba całe zaległości w oglądaniu tv
obejrzałam już dzisiaj pierwszą miłość, ostry dyżur ^^, tvn24, fakty, na wspólnej, teraz leci w11 a potem you can dance sto lat nie oglądałam tak wielu programów

Edytowane przez zetka89
Czas edycji: 2009-03-18 o 20:46
Stary 2009-03-18, 20:01   #442
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Zetka, tez jade do domu i bede nadrabiac tv
jak znajde czas bo mam duzo ludzi odiwedzic

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:14   #443
Mariolcia =P
Zakorzenienie

wypilam wapno al emialam tylko 2 te tabletki niestety...nie wiem skad mi sie to wzielo, ale jutro po zajeciach sprobuje isc do przychodni. nie wiem czy mnie przyjma, bo nie mam tej glupiej karty. jutro kolos a nie mam sily sie uczyc;/

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:21   #444
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Są świetne, jakość świetna, kolory świetne, krój świetny, cena świetna.

ale to o każdej uczelnśą takie bajki na politechnice łódzkiej(?) jest samolot który odleci, a na świętokrzyskiej zsuną się połówki kamiennej piramidy

em wogóle cieszę się, że znowu się pojawiłaś w wątku

Cytat:
masakra! dzisiaj było wszytsko: słońce, śnieg, deszcz, znowu słońce, ogromny wiatr...

Cytat:
\
Black wroci ja tez juz mozna by rzec, ze wrocilam. wszem i wobec oznajmiam ze sesja jest u mnei zamknieta. bylam dzis na dopytce z ekonomii i zaliczylam!!

brawo! gratuluję

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość

a w ogóle Wy kobitki będziecie w wakacje nad morzem? Bo ja tam będę pracowała niedaleko Kołobrzegu ..
ja bym bardzo chciała wybrać się nad morze w tym roku ale nei wiem jak będzie z kasą u mnie i u P.

byłam dzisiaj na uczelni do 7.45 do 20... padam i mówię, że nigdy więcej tego nei zrobię!
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:24   #445
e_myszka
Zakorzenienie

DsC już doskonale rozumiem to co pisałaś mi o statystyce... grrr...
Stary 2009-03-18, 21:42   #446
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję

No i znowu nic się nie pouczyłam z angielskiego Jejkuuuu ale ze mnie leń
Stary 2009-03-18, 21:45   #447
e_myszka
Zakorzenienie

Lele długo u ciebie można było poprawiać i gratuluję!
Stary 2009-03-18, 21:45   #448
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Zdecydowalam. Pojde na AGH na turystyke

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:53   #449
lele
Zakorzenienie

Hula, NIja dziekuje

Zetka tez tyle dzis tv widzialam :P ale niektore inne programy. i paznokcie w miare zrownalam

a jutro sporobuje sie wbic do przychodni i zalatwic badania i pozniej na silke pojechac. i etyka wieczorem, ale faceta sie dobrze slucha

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez e_myszka Pokaż wiadomość
Lele długo u ciebie można było poprawiać i gratuluję!

Myszko, to nie byla poprawka. to byl tylko rpzedmiot na zaliczenie z ocena, ale facet troszku pije i mu sie wydaje, ze to egzamin.. no i generalnie oceny wystawil czesci osob tydzien temu w srode wieczorem. nikt nie wiedzial za bardoz o co chodzi. w czwartek sie okazalo, ze osoby ktorym nie wystawil zadnej oceny maja do niego przyjsc na rozmowe o materiale z jego ksiazki. dzis starosta sie z nim ugadal, ze moga przyjsc na poczatku kwietnia to zaliczyc, ale ja skoro juz bylam to poszlam i zaliczylam ( weszlam z kolezanka i mialam taki brecht z niej, ze szok, facet z reszta tez, ale jej zaliczyl takze). ja mam rozliczenie roczne, wiec u nas sie nie musza spieszyc z oceniami, bo czas maja do poczatku wrzesnia.
przykladowo z histy bedzie ich pytal chyba do samego wrzesnia :P
Stary 2009-03-18, 21:55   #450
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Zdecydowalam. Pojde na AGH na turystyke
Ale swoich studiów nie rzucisz
Czy ta turystyka to zamiast europeistyki?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości