![]() |
#31 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wstydze sie isc na basen :(
Cytat:
Cytat:
![]() Czy Ty się zastanawiasz nad tym co piszesz ? Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Przejrzyj sobie galerię - KLIK ! A jaka to różnica, jakby zareagowali ? A jak reagują na to, że masz doła, kompleksy, nie wychodzisz na basen ...? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ostatniego pytania, to chyba już nie twoje zmartwienie prawda?jeśli czytasz wątek to wiesz, że dziewczyna nie ma poczucia swojej wartości, twierdzi, że jak piersi staną się większe to rozwiąże jej wszystkie problemy, więc tak jak wcześniej sugerowałam do tego służą pushupy i wkładki - nie będziemy zastanawiać się nad tym co się stanie, gdy je zdejmie, ponieważ ona ma faceta - a facet wie jak wygląda nago, więc nie wiem w czym widzisz kłopot??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
przecież nie biust jest najważniejszy!! masz faceta który cię akceptuje i to powinno być dla ciebie rozwiązaniem tego problemu, jeśli jemu się podobasz, to dlaczego sobie się nie podobasz?
a ty jaki rozmiar nosisz? przecież teraz w dobrych sklepach z bielizną, są nawet osoby, które pomagają w doborze biustonoszy, aby były dobrze dobrane i eksponowały piersi
Edytowane przez Hot Lady Czas edycji: 2009-03-19 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym napisała coś złego osobie, to zgrzeszyłabym. Nie mam się na co skarżyć, jestem akurat wyjątkową szczęściarą. Cytat:
![]() Co Ty w ogóle piszesz ? Cytat:
Może czas coś z tym kompleksem zrobić ?
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2009-03-19 o 14:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie są dwa typy osób "idealnych"- takie które mają kompleksy ale nadrabiają poczuciem własnej wartości i opowiadaniem jakie to są idealne oraz takie, które naprawdę uważają, że nie mają żadnych wad- z takimi to najtrudniej wytrzymać, szczerze mówiąc Bardzo mnie ciekawią ci Twoi znajomi, bo ja nie widziałam nawet żadnej idealnej "celebrity", więc oni chyba muszą być z innej planety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jeśli masz tak strasznie cierpieć z powodu kompleksów, to nie idź na ten basen. powiedz o tym TŻtowi.
No ale więcej korzyści dla samej siebie byś miała gdybyś powalczyła z tym kompleksem. Wiem, że ciężko jest to zrobić kiedy się spotkało z jakąś przykrą sytuacją, ale bardzo wiele osób usłyszało kiedyś niemiły, prześmiewczy komentarz. I radzą sobie z tym, sami albo z pomocą kogoś bliskiego. Chyba sama widzisz, że to absurdalne - że niby wszyscy ludzie na basenie będą się gapić i komentować twoje piersi. Większość z nich nawet nie zauważy, że tam jesteś - nie wspominając nawet o jakichś szczegółach Twojej anatomii ![]() Możesz też zrobić tak, jak pisały dziewczyny - kupić kostium optycznie zwiększający piersi, wejść na basen owinięta ręcznikiem i owinąć się nim zaraz po wyjściu z wody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli naprawde tak bardzo ciekawią Cię moje idealne koleżanki - mam kupę idealnych koleżanek chociażby z Wizażu (o, na przykład moderatorka, tulipanka - zdrowa, śliczna, mądra - studiuje politologię, przemiła i przesympatyczna, nie jąka się ...). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
No dla mnie tulipanka to absolutnie super star, i nie tylko dla mnie; jak się spotykamy to faceci mało co karków nie poskręcają, tak się oglądają za Nią
![]() Mam co najmniej ze 20 takich koleżanek; idealnych facetów znalazłabym ze 2 razy więcej. ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Pomysł na chwilę. Problem dzięki ręcznikowi nie zniknie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo z przerwą między zębami garbkiem na nosie ? No tak, przecież to wszystko można zoperować. No ale co ja zwykła, nieidealna śmiertelniczka mogę o tym wiedzieć ![]() wątek jest o kompleksie więc wypowiadając się na ich temat, chyba tak bardzo nie odbiegam od tematu? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
A ci faceci to we Wrocławiu? Bo jakiś czas temu często tam bywałam i jakoś nie natknęłam się na ani jeden ideał, a to duży pech. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- No ja też takie mam. A co to am do rzeczy ? Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz ja tez mam kompleksy, ale jak widze jakie dziewczyny przychodzą na basen
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jejj.. Pamietam, jak na poczatku balam sie reakcji TZ-ta, myslalam, ze mnie zostawi jak sie zorientuje, ze wielkoscia piersi nie grzesze, ale teraz wiem, ze glupia bylam, ze tak myslalam ![]() A jesli chodzi o ten basen to ja po prostu nie chce sie tam skompromitowac, boje sie wzroku innych ludzi (ich kpiace miny itd.) bo nie które młodsze 13-latki maja wiekszy biust ode mnie, no ale co zrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam zadnych marek . czesto widze w sklepach. na pewno w Twoim miescie lub okolicy sa sklepy odiezowe, galerie. tam jest tego duzo ![]() ps tez mam mały biust i na co dzien nosze push upy i nie ejst zle ![]() Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2009-03-19 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Ja Ci polecam czasopismo .quelle. tu są fajne stroje.
![]() Moja droga z kompleksami idź precz mi ! ![]() Traktuj siebie w wysokich kategoriach ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do konca zycia bedziesz sie chowac ? skoro nie potrafiz zaakceptowac swojego ciala ,swoja droga popatrz na modelki w strojach jednoczesciowych zadna nie ma biustu ,plywaczki podobnie. to zorb operacja i nikomu nic do tego. a chlopak slepy pewnie nie jest i skoro jestz toba to o czyms to swiadczy. stroj kapielowy moge ci polecic z trojkatnymi miseczkami nie push up bo skoro nic nie masz to co ma ci podniesc ? trojkatne miseczki maja wszyte takie poduszeczki i fajnei sie ukladaja , sama jestem malobiusciasta i taki stroj wyglada b. dobrze i nie krepuje ruchow z push upem srednio sie plywa bo miska nabiera wody i cie stopuje w wodzie ![]() nie zakladam 1czesciowych strojow bo czuje sie jak 11 letni chlopiec ale operacji tez nie zrobie bo nie lubie bolu za ktory musze zaplacic,skutki uboczne itp. najprosciej zaakceptowac siebie jest poprzez fajnego chlopaka i dobra bielizne ,cwiczenia fizyczne ,moze sprobowac przytyc i rozejrzec sie dookola nie ma nikogo kto by siebie w pelni akceptowal i byl idealem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Otoz, mam taki wlasnie stroj kapielowy, z trojkatnymi miseczkami, wiazany na szyi... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem twoje obawy, bo rzadko kto bez lęku rozbiera się prawie do rosołu. Ale pomyśl o tym, że ludzie chodzą również na basen po to, żeby się odchudzić, więc nie każdy tam będzie miał idealną sylwetkę. Załóż świetny kostium i baw się dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Mam taki sam kompleks, wiem co czujesz... mam 17 lat, gdy byłam trochę młodsza usłyszał kilka ,,miłych" słów które bolą mnie do dzisiaj. Myślałam ze gdy będę starsza coś się zmieni, tym bardziej że ani mama ani babcia małych piersi nie mają więc ciągle liczyłam że coś drgnie teraz to już przestaje mieć nadzieje.
Pamiętaj że przed okresem piersi mogą trcohę napuchnać może głupia rada ale warto to wziaść pod uwagę. A może pigłułki anty? Podobno niektórym po rosną. Z tego powodu raczej nie chodzę na baseny itp. Na operacje jestem chyba za młoda, pozatym niewobrażam mieć w sobie kawału jakiejś gumy... Niewiem czy istnieje jakaś naprawdę dobra rada na nasz problem... Ale życzę powodzenia autroce wątku ![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
och słońce
![]() każda kobieta jest piękna, bo każda jest inna! teraz istnieją stroje kąpielowe, które eksponują mały biust, jak i takie, które ukrywają ten za duży. masz w czym wybierac ![]() a co obchodzi Cię opinia innych? TŻ kocha Ciebie. kocha Twoje ciało. taka jaka jesteś podobasz mu się najbardziej ![]() więcej wiary w siebie i wbijaj się w kostium! ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻt zna moje kompleksy, potrafi mnie pocieszyć. w końcu mnie kocha i rozumie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
I co z tego że masz małe piersi
![]() Nie kumam w ogóle dlaczego akurat do tego kawałka kobiecego ciała przywiązuje się tyle wagi ![]() Kobieto masz faceta, który raczej ślepy nie jest...że masz małe cycki wie- jest z Tobą więc chyba wielkośc Twoich piersi nie jest dla niego aż tak istotna ![]() Zresztą nie każdy facet lubi biuściaste kobity. Mój mąż np. woli bezbiuściaste ![]() Komentarzami ludzi nie przejmuj się....Ci ktorzy wytykają palcami sami najczęściej mają kompleksy i powinny siebie powytykać. Zreszta tak to już jest że ludzie lubią plotkowac....jedna będzie za mało biuściasta, druga za bardzo a trzecia będzie miała celulit i wielką dupę. Co z tego. Olać to. Nie kupuj sobie żadnych push up'ów a tak jak radzi Paula kolorowe klasyczne bikini ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-19 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za wsparcie
![]() No i raczej wybiore sie na ten basen, bo chetnie sie popluskam w wodzie z TZ (bo plywac nie umiem) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.