|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XII
|
|
|
|
#1412 |
|
Konto usunięte
|
ja tez tęskniłam
chciałam Cie tylko tak zaczepnie nakłonic zebys choc słowko do mnie skierowała.... i nie jestem intruzem!!!! |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
To Asieńce - Chise należą się podziękowania. Ja tylko byłam przekaźnikiem. ![]() Ugrzęzłam w robocie. Masakra, co za dzień. ![]() Jutro rano wyjazd, a ja nic nie mam spakowane, nie wiem kiedy wrócę do domu. Na aero dzisiaj nie pójdę bo nie zdążę już. ![]() Na dodatek moja paczka z Tchibo gdzieś chyba zaginęła...
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
znów dopada mnie gorszy humor Księzniczka znów świeuje, z resztą zaraz Wam opisze, bo musze to z siebie zrzucic ![]() Też mam smsa zniżkowego do Sephory, zaintersowane prosze o znak
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11523775]ja tez tęskniłam
chciałam Cie tylko tak zaczepnie nakłonic zebys choc słowko do mnie skierowała.... i nie jestem intruzem!!!![/QUOTE] Ja tez ![]() Komunikat do Asiaka ![]() Kiedy poznalam mojego TZ-ta widzielismy sie w sumie jakies 3 dni, a potem wrocil do swego domu serolandzkiego. Przez cale studia zylismy dolotowo I nadal jestesmy razem |
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale za to Guaranka nadal mnie lubi.
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Dziękuję. Dzisiaj naprawdę patrzę inaczej na to wszystko - bardziej pozytywnie.
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddajmy pokłon bogini Lip |
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widze w tym nic fajnego
Uwazaj, bo wykorzysta Ciebie, tak samo jak mnie ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Bogini pije Wasze zdrowie |
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowie pięknych pań.
|
|
|
|
#1420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem prawie LipczakZaraz wrzucę przepis ![]() Sis, coś się chyba dziej e z Pocztą, bo ja nie dostałam dwóch przesyłek Sukienki bombki i rajstop Cytat:
Cytat:
Mój kolega Łukasz poznał swoją żonę na weselu, a potem odleciał do Belgii, gdzie pracował. ich znajomość rozwijała się właśnie na odległość. Ona przylatywałą na weekendy i urlopy |
|||
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
W pracy mam kiepską atmosferę przez księzniczkę
Już niby było lepiej, ale najpierw moja długa choroba, potem urlop i tak naprawde się odzwyczaiłam od jej paplania i ględzenia bez sensu. Wszystkich o wszystko obwinia np: bank jest winny, ze udostępnił jej mozliwosc debetowania konta, przez co ma długi na ponad 1 tys zł ( tak to bank jest winny, ze ma debet na koncie a nie jej rozrzutnosc ) profesorowie są winni, że oblała wszystkie egzaminy po prostu się uwzieli i dali jej złe pytania ( ona jest niewinna, że wieczór przed egzaminami chodziła na imprezy, do kina itd, zamiast się uczyc , ona cytuje " chcę cos przezyc w zyciu ( chodzi głównie o imprezy, obmacywanki i picie ) a nie siedziecnad ksiazkami i jak nie jestem w stanie sie nauczyc przez godzine to trudno"), urzad pracy jest winny, ze tak mało zarabia, bo nie stac jej na wszystko i oprócz debetu jest zadłuzona u chłopaka, mamy i 5 koleżanek w sumie na ok 3,5 tys !!! Siostry brata sa winne jesli chca o cos poprosic brata, bo przeciez jest ONA i ONA jest najwazniejsza i nie zyczy sobie, zeby chłopak pomagał w czymś siostrą ( bez komentarza ).Poza tym jest chamska ( np do nowej dziewczyny powiedziała ( po przeczytaniu artykułu, że w pociągach sa pluskwy, a nowa jeZdzi pociagami do pracy ) ze ma isc do innego pokoju, bo ona nie chce sie zarazic, prostacka ( najpierw gada jakies totalne głupoty, potem przeklina i na koncu beka ) poniża ludzi ( jak czasem się słyszy jej rozmow z chłopakiem, to szczerze mu wspolczuje ) , lubi bardzo rządzic, jest leniwa ( jej teksty, że ma wy je ba ne na prace to codziennosc ), podbiera kosmetyki, kiedy nas nie ma w pokoju, bierze jedzenie a dziewczynie ktora jest na stałe przeszukiwała telefon . Jak rozstałam się z Tomkiem powiedziala, że dobrze mi tak, bo jestem brzydka i gruba i takie osoby jak ja nie zasługuja na to zeby kogos miec, dzis, bo jej "najlepsiejsza kupmelka" powiedziała po cichu, ze pofarbowałam włosy to stwierdziła ze mam gówno na głowie i obydwie zaczeły się smiac. Tak więcw pracy mamy 2 obozy, ksiezniczke z jej wiernym sługą oraz mnie, nową i ta dziewczyne, ktora pracuje tam na stałe. One cały czas obgadują , albo rzucaja jakieś aluzje do nas, a my sie nie odzywamy. Naprawdę szkoda mi nerwów na tak prostą, pustą, chamską osobę, która musi się w ten sposób leczyc swoje kompeksy i niedostatki. Była kiedys jedna powazna rozmowa, w ktorej dosadnie jej powiedziałam, ze ma nie brac moich rzeczy bez mojej wiedzy i zgody, oraz zeby dostosowała swoje zachowanie do miejsca w ktorym się znajduje. Od tamtej pory w pokoju jest zimna wojna, ale z kazdym dniem ta się znów rozzuchwala. Cięzko siedziec 8 h w takiej atmosferze Coś czuje, ze po tym stażu będe musiała isc na jakies egzorcyzmy, żeby zdjeli ze mnie uroki i klatwy rzucane przez ksiezniczke.Macie jakieś pomysły jak ją spacyfikowac? zimna wojna co prawda tak ją wkurza i denerwuje, ze cały czas rzuca, ze to przedszkole i żenada my po prostu pracujemy a jak nie to czytamy ksiazke i nie zwracamy na nią uwagi, co doprowadza ja do białej gorączki
Uzależniona od zapachów Uzależniona od czerwonych OPIków ZUMBA Edytowane przez Tanyia Czas edycji: 2009-03-19 o 17:12 |
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
My tez mamy bejbi
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniu, niestety takie osoby istnieją i nie jest ich wcale mało, ale co ona robi na stażu w urzędzie ![]() ![]() Nie ma rady na takich ludzi bo do nich nic nie dociera, są za głupi żeby cokolwiek pojąć. Po prostu doczekaj już do końca, niewiele zostało, prawda? |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Mozesz jej tylko wspolczuc. Ten biedny wstretny robal jest bardzo nieszczesliwy.
|
|
|
|
#1426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sądzę. Cytat:
Sis, hi. ![]() Ufff... dopiero wyrobiłam się ze wszystkim, nadgoniłam robotę by nic nie zostawiać na jutro bo mnie nie będzie a nikomu nie mogę tego przekazać. Ledwo na oczy widzę. Ale jeśli mnie wzrok nie myli, to za oknem jest zawieja śnieżna. A jutro podobno pierwszy dzień kalendarzowej wiosny. ![]() Może rzeczywiście coś z pocztą... Napisałam do Tchibo, poczekam co mi odpowiedzą. Czyli jednak może się uda, taka znajomość na odległość. ![]() Cytat:
![]() Nie ma innej rady, przeczekać i tyle. Na odchodne możesz jej powiedzieć, że tak pustej dziewczyny, to jeszcze nie widziałaś i że jesteś uszczęśliwiona że nie będziesz już musiała patrzeć przez 8 godzin dziennie na jej facjatę...
|
|||
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA ![]() Specjalnie dla Lipczaka od prawie Lipczaka przepis na PENNE Z PIKANTNYM SOSEM POMIDOROWYM
500g penne 1/3 szklanki oliwy z oliwek 150g boczku pokrojonego w cienkie paseczki 5 ząbków czosnku, posiekanych 1kg pomidorów bez skórki, grubo pokrojonych 1 łyzka natki pietruszki 1 płaska łyżeczka chili Rozgrzej oliwę na dużej patelni. Podsmaż boczek przez ok 5 minut, aż nabierze kruchości. Wyjmij go łyżką cedzakową i odstaw na bok. Smaż czosnek z chili na tej samej oliwie przez 3 minuty. Dodaj pomidory i pietruszkę, kiedy czosnek nabierze złotej barwy. Posól i duś na wolnym ogniu 15-20 minut. Włóż z powrotem boczek, duś jeszcze 3 minuty. Dodaj ugotowany makaron do sosu i wymieszaj |
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oszalałaś jednak ![]() Powiedziałam kiedyś, że Cię lubię i nigdy tego nie odwołałam Cytat:
![]() Bogini niech się nie rozsiada i wstanie na moment żebym ją mogła w tyłek kopnąć Martwiłam się wczoraj o Ciebie ![]() TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA DZIDZIOLA DYNIAKOWEGO ![]() ![]() A ja się nie widziałąm dzisiaj ze Smyczkiem nie wyszło Ale pogadałyśmy sobie przez telefon ![]() I spotkamy się wkrótce - mamy plan |
||
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestes jutro w domie? - kce konferencje telefoniczna
|
||
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda...ale z boczkiem pychota Moje domowe chłopy wcinały aż im się uszy trzęsły
|
|
|
|
|
#1436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Asiu, dziękuję za przekazanie wiadomości Cytat:
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu Chise zostawiłam Ci z 5 wiadomosci na gg, dostałaś je?
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
No co?
![]() Nic nie dostałam od paru dni gg i spik mi działają chwilę, a potem się wyłączają i nie przysyła mi żadnych wiadomości. Teraz możesz napisać, bo na razie jest okej. Już lecę na gg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

jak ja uwielbiam zasysać jamą

intruzie ....

I nadal jestesmy razem 

Bogini pije Wasze zdrowie
Da przepis 

Martwiłam się wczoraj o Ciebie