Ostatnio testowałam cz.II - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-17, 11:39   #991
gwaihally
Zadomowienie

Dot.: Ostatnio testowałam cz.II

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie mogę znaleźć.... Jak pachnie Theorema męska? Takie fajne ceny na Allegro, a ja jestem fanką wszystkich Theorem damskich..... Kupiłabym dla mojego new faceta, bo biedactwo nie ma żadnych przyzwoitych perfum.
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 19:05   #992
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
888 cdg
nawet nie wiem co powiedzieć
Cytat:
nie moge rozgryźc tego zapachu, rozłożyć na jakies nuty. Ale spróbuję coś mniej więcej...

Jest potwornie ostry i gorzki i słodkawo-chemiczny jednocześnie- tak jak mocno "perfumowane "proszki do prania. Jak dla mnie zdecydowanie męski i kojarzy się z bogatym i zepsutym facetem jakimś alfonsem, czy włascicielem nocnego klubu w Las vegas.
Cytat:
taaa w dodatku tak obrazowej, ze już po prostu czujesz ten zapach po samym opisie , dodam jeszcze, że na pewno nie określiłabym go jako ładny na pewno z kategorii "love it or hate it "
Łał, nieźle Brzmi okropnie, ale zaciekawiłaś mnie bardzo.

Gwaihally - nie testowałam go na sobie, ale pamiętam test bloterkowy, ajki przeprowadziłyśmy z Sałatą w Douglasie. Byłyśmy oburzone, bo toto nijak nie przypominało słodkiej, gęste, przyprawowej damskiej Theo

? Ambre Extreme l'Artisan - ambra bardzo udomowiona, taki miły kotek. Nie tak słodka jak Etro, nie ma ziołowości i pazura Ambre Sultan.
AE jest po prostu ładna, śliczna nawet, rozkoszna, ale bez bólu zębów i popadania w mdłości ze słodyczy. Mogłabym określić tą ambrę jako śmietankową, lekko marcepanową, jak pyszny krem, zrobiony z najlepszych składników, podany w wytwornym towarzystwie, po doskonałym obiedzie, do aromatycznej kawy. Panowie w dobrze skrojonych garniturach, panie w strojach ze szlachetnych materiałów. Szyk, klasa, dyskretna elegancja, ale łatwostrawna, bez spinania się. Towarzystwo zna się dobrze, lubi się, żartuje, prowadzi lekką rozmowę.
I tylko jedno zastrzeżenie mam do tego zapachu: wydaje mi się, że nie pasujemy do siebie. Być może to moje uprzedzenia do samej siebie, ale Ambre Extreme jest zbyt lekki, delikatny, a ja zbyt grubo ciosana. Tak jakbyśmy słonika ubrali w tiul. I słonik fajne zwierzę, i tiul ładny, ale razem nijak nie pasują
Taka szkoda, bo AE jest naprawdę jednym z najmilszych ambrowych zapachów, jakie znam. Pasuje mi tylko do sytuacji domowych, kiedy nie czuję się śmiesznie w żadnym zapachu, jest mi błogo, mogę być każdym kim chcę. I mogę przywdziać Ambre Extreme i przez jeden wieczór być wytworną i eteryczną elegantką.

Mirra & Mirra I coloniali - coś jak Mirra Tesori, ciężko mi opisać jak to pachnie. Na pewno słodko, lekko jakby oleiście, jakby sztucznawo. Podobne wrażenie miałam używając Glorii: miła słodycz, ale coś tu nie gra.

Vetiver Ambrato Bois 1920 - już byłam bliska spisaniu go na straty: grał harmonijnie, ale na tyle nudno że można było przysnąć. Miękko, subtelnie, męskawo. Bardziej ambrowo niż wetiwerowo.
Zapach mnie zaskoczył: jestem przyzwyczajona, że jak już w czymś umieszczono wetiwer, to uderza on na początku. A tu począteczek skrada się cichutko, usypia naszą czujność, jest w tle, towarzyszy, ale nie wchodzi w paradę. I nagle męskie, silne ramiona. Mężczyzna pachnie Encre Noir, lekko już wywietrzałym, ale zdecydowanie to ten zapach Pojawia się i znika, a tło pozostaje gładkie i szlachetne.
Niby nic, a jednak mnie ujął. Szlachetną prostotą i szczerością.

Real Patchouly Bois 1920 - no hmm, jakby to ująć
Początek to taka "paczulowa prostaczka" (by Sabbath) - jest jaka jest. Prosto z mostu, bierzcie ją taką jaka jest. A jak nie to nie, ona się przymilać nie będzie.
Nie żeby mieszkała w piwnicy, po prostu z higieną jest na bakier, ale kto by się tym przejmował?
Myślałam, że już tak nieokrzesana zostanie. A kobiecina się ogarnęła, umyła to i owo i okazało się, że całkiem całkiem z niej babka. Można z nią pogadać, pośmiać się i nawet adoratora sobie znalazła
A perfumeryjnie: początkowo dość ordynarna paczula, zanieczyszczona, lekko pierwotna, potem następuje przełom i zaczyna wchodzić łagodząca całość kompozycji ambra. Ambra i paczula przeplatają się, raz do głosu dochodzi jedna, raz druga, wiją się wokół siebie. Obie nuty bardzo silne, ale ambry jednak więcej. Niezłe to połączenie

No proszę, a na początku myślałam, że same rozczarowania dziś zaliczyłam A zrobiło się obiecująco, a na pewno ciekawie

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:00   #993
trigonella
Rozeznanie

Lavender Donna Karan - piękna lavenda, początkowo mocno uderza w nos, ta faza trwa ok pół godziny, później przechodzi w nutę cytrynową, która przypomina mi L de Lolita. Po fazie cytrynowej zapach milknie, przywiera do skóry i otula przyjemnym lavendowym obłokiem. Niestety po 3 godzinach nie czuję go nawet ryjąc nosem w nadgarstek.

Sandalo Byblos - sandałowiec prawie idealny . Początek zaskoczył mnie nutą szyprową , na szczęście nie trwała ona długo i zapach rozwinął się w prawdziwie miodowy aromat olejku sandałowego . Napisałam że prawie idealny, ponieważ ja generalnie nie wielbię perfum z dominującą nutą drzewa sandałowego ale w Sandalo nie wiedzieć czemu jakoś mnie on nie drażni , może przez to połączenie z miodem i wanilią .

Where is your God
trigonella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 21:57   #994
ragutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trigonella Pokaż wiadomość
Lavender Donna Karan - piękna lavenda, początkowo mocno uderza w nos, ta faza trwa ok pół godziny, później przechodzi w nutę cytrynową, która przypomina mi L de Lolita. Po fazie cytrynowej zapach milknie, przywiera do skóry i otula przyjemnym lavendowym obłokiem. Niestety po 3 godzinach nie czuję go nawet ryjąc nosem w nadgarstek.

Sandalo Byblos - sandałowiec prawie idealny . Początek zaskoczył mnie nutą szyprową , na szczęście nie trwała ona długo i zapach rozwinął się w prawdziwie miodowy aromat olejku sandałowego . Napisałam że prawie idealny, ponieważ ja generalnie nie wielbię perfum z dominującą nutą drzewa sandałowego ale w Sandalo nie wiedzieć czemu jakoś mnie on nie drażni , może przez to połączenie z miodem i wanilią .

Trigonello, czy miałabys jeszcze do podzielenia się kropelkę tego Byblos sandalo?
Opis twój niezwykle kuszący a ja mam ostatnio fazę sandałową i poszukuję ideału...
Stary 2009-03-19, 22:07   #995
trigonella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Trigonello, czy miałabys jeszcze do podzielenia się kropelkę tego Byblos sandalo?
Opis twój niezwykle kuszący a ja mam ostatnio fazę sandałową i poszukuję ideału...

Z przyjemnością się podzielę , Sandalo ci u mnie dostatek , całe 120ml. Napisz mi proszę adres na PW, wyślę próbkę w poniedziałek .

Where is your God
trigonella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 22:28   #996
a8tp
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Najlepsze- Tam Dao, później Santal de Mysore...

Reszta to mieszanki: lepsze (sandałowiec Sinfonia di Note czy MPG) oraz beznadziejne (Keiko Mecheri czy Etro)

Byblosa nie znam... może Tobie uda się poznać coś wyjątkowego
a8tp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 22:45   #997
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez trigonella Pokaż wiadomość

czy ten byblos jest słodkim sandałkiem? bo ja szukam takowego, a jak w nim jest wanilia to może to to czego szukam ?

Cytat:
Napisane przez a8tp Pokaż wiadomość
Najlepsze- Tam Dao, później Santal de Mysore...

Reszta to mieszanki: lepsze (sandałowiec Sinfonia di Note czy MPG) oraz beznadziejne (Keiko Mecheri czy Etro)

Byblosa nie znam... może Tobie uda się poznać coś wyjątkowego
to najlepsze Tam Dao leży na mnie wyjątkowo niefajnie- jest kwaśne
poznanie Santal de Mysore jest moim pragnieniem
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 22:56   #998
a8tp
BAN stały

Cytat:

to najlepsze Tam Dao leży na mnie wyjątkowo niefajnie- jest kwaśne
poznanie Santal de Mysore jest moim pragnieniem
Nie mam już próbki SdM. Ostatnio rozlosowałem "u siebie" zestaw próbek sandałowych.

Szczerze współczuję tego, że Tam Dao się kwasi. Na mnie to piękny, bardzo upojny, dający ciepło i nutę jakiegoś takiego erotyzmu sandałowiec.
Ale ze stajni Diptyque mam Philosykosa, a następny w kolejce jest Eau Lente- opary żywicy opoponkas, cynamon, muszkat i goździki. Wspaniały.
Trzeci dopiero Tam Dao, więc pewnie nigdy nie będę miał całej flaszki.

t_m.
Stary 2009-03-19, 23:02   #999
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Nie mam już próbki SdM. Ostatnio rozlosowałem "u siebie" zestaw próbek sandałowych.

Szczerze współczuję tego, że Tam Dao się kwasi. Na mnie to piękny, bardzo upojny, dający ciepło i nutę jakiegoś takiego erotyzmu sandałowiec.
Ale ze stajni Diptyque mam Philosykosa, a następny w kolejce jest Eau Lente- opary żywicy opoponkas, cynamon, muszkat i goździki. Wspaniały.
Trzeci dopiero Tam Dao, więc pewnie nigdy nie będę miał całej flaszki.

t_m.
- wpisuje na listę-do poznania
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 23:06   #1000
a8tp
BAN stały

Cytat:
- wpisuje na listę-do poznania
To jeden z najwspanialszych Diptyque`ów. Jest tam jeszcze kumin, zapomniałem. Główna nuta to żywica opoponaks.

On przeszedł niezauważony, mało kto mówi o Eau Lente. Może dlatego, że to dość wiekowa kompozycja, powstała w 1986 roku. Ale naprawdę niesamowita.

t_m.
Stary 2009-03-20, 05:24   #1001
envy07
Rozeznanie

Alchimie..na moich nadgarstkach pachnie nadpsutą mandarynką....
Neonatura souffle, jak grzyby przyniesione z lasu i obierane....zapach ich nóżek ...to pierwszy obraz pojawiajcy się w głowiew kontakcie z zapachem..i takie wrażenie zapachu....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 07:05   #1002
kropka75
Zakorzenienie

Scent Intense - się należą wszystkim paniom, które mi ten zapach obrzydzały i przez które nie kupiłam w ciemno za naprawdę małe pieniądze. Scent Intense piękny jest.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 11:03   #1003
ropuszka
Zakorzenienie

Ja ostatnio namietnie testuje wszystkie Goutale Jutro ciag dalszy I musi sie to skonczyc jakims zakupem
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 18:06   #1004
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Jil Sander Stylessence - buteleczka obiecywała mi coś więcej - kojarzyła się z na początku z Versace Noir i NR a tu taka niespodzianka: typowy słodziak, podobno drzewny ale nie wyczuwam takich nut.
Trwałość nie powala, na nadgarstku trzyma się ok. 2 godz i za chwilę znikinie... Rozczarowanie

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 18:13   #1005
Murszafka
To ja :)

Dolce Vita Diora. To moje drugie do niej podejscie, po wielu latach. Wynik ten sam -zapach nachalny, lepki mdlacy. Jednoczesnie bardzo, bardzo trwaly, wiec wwierca sie w nos i caly czas o sobie przypomina. Nie dla mnie.
Tylko dlaczego na kims innym mi sie tak bardzo podoba?

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 21:24   #1006
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Yerbamate Villoresi - dzięki kochanej Favkes Słodkie i świeże oblicze Yerbamate, bez goryczki charakterystycznej dla wersji pitnej

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 18:08   #1007
KroofkaNeonoofka
Zadomowienie

Angel. Znacie ale muszę Niuchnięcie w perfumerii i myśl - blech... ulepek! Ale coś w nim przyciągało, więc zainwestowałam w próbkę. Psik na nadgarstek i to samo - słodka czekolada albo raczej wyrób czekoladopodobny no i ten miód, który przywodzi mi na myśl czeski (placek) - którego nie zapachu nie znoszę. Jednak z każdą minutą zapach ewoluował na mojej skórze coraz ładniej. Wywietrzał miód, została delikatna słodycz czekoladki, ale już pysznej mlecznej potem zaczęłam czuć jakieś mydełko, ale takie najładniejsze jakie kiedykolwiek wąchałam i jakąś męską nutę.
Na drugi dzień psiknęłam Anioła na szalik, a kiedy owinęłam się nim dzień później poczułam się zahipnotyzowana zapachem... na początku mnie odrzucił, potem myślałam, że nie dla mnie, ale teraz wiem że będę zbierać na jakąś 15-stkę. Bo będzie mi go brakować jak wykończę próbkę.
Stary 2009-03-22, 21:06   #1008
ropuszka
Zakorzenienie

Un matin d'orange - bardzo lekki zapach, pachnie glownie bialymi kwiatami. Na poczatku czuje gardenie, a potem jasmin, ludzaco podobny do Le jasmin tez Annick Goutal, tylko w lzejszej wersji, bardziej strawnej dla otoczenia. Zapach jest dosc zielony, swiezy i zimny, na cieple dni idealny. Kupilam

Neroli - kwiat pomaranczy do kwadratu, przepiekny. Jego uroda wychodzi dopiero po 15 minutach, bo na poczatku jest slodko-gorzki, dosc mocny. Trwaly, trzyma sie dobrych pare godzin.
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 00:59   #1009
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Scent Intense - się należą wszystkim paniom, które mi ten zapach obrzydzały i przez które nie kupiłam w ciemno za naprawdę małe pieniądze. Scent Intense piękny jest.
Nie na kazdym, nie na każdym ......

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 13:13   #1010
selya
Zadomowienie

Dzięki Daff miałam okazję przetestować parę zapachów.
Przepiszę to co napisałam w mailu:
Rock Crystal /testy nadgarstkowe/ - wiadomo, kadzidło - a jeszcze chyba nie spotkałam kadzidła, które nie spodobałoby mi się. Przypomina mi konika trojańskiego, na tyle, że muszę zrobić jednoczesne testy. RC jest dla mnie kadzidlano upajające Piękne, ascetyczne kadzidło.
Testy globalne - rozwinął się na mnie bardziej niż w czasie testów nadgarstkowych. Wyszło z niego piękne, kremowe drzewo sandałowe i bardzo ociepliło całą kompozycję. Odwołuję więc stwierdzenie, że jest to ascetyczne kadzidło Na mnie zrobiło się dosyć gęste i ciepłe. Ale nadal bardzo piękne.
Dziwi mnie tylko różnorodność nut zapachowych w RC. Nuty głowy w ogóle na mnie nie wychodzą. Z nut bazy czuję tylko sandał. Ale to nieważne. Liczy się tylko efekt

French Lover /testy nadgarstkowe/ - nie umiem go porównać do żadnego zapachu jaki znam. Jest w nim i niepokorna młodość, i intrygująca tajemnica, i w końcu kusząca słodycz. Gdybym spotkała tak pachnącego mężczyznę pewnie zamknęłabym oczy i dała się poprowadzić jego zapachowi. Jeszcze nie wiem czy ja sama chciałabym tak pachnieć. Na razie jestem wstrząśnięta obrazem, który we mnie wywołal Mam tylko wrażenie, że zniknie szybciej niż się pojawił

Wczoraj testowałam nadgarstkowo Jade i Passion Boisee.
No cóż, Jade na mnie to sklep zielarski. Bardzo intrygujący zapach, ale jego ziołowość przytłacza mnie. Co prawda
początkowa faza fajna i świeża, ale trwa tylko parę chwil. Końcowa faza jest tez niezła, bo lekko wysładza się, harmonijnie dopełniając ziołowość tego zapachu. Ale pojawia się ona dopiero po 2-3 godzinach. A do tego czasu trwam w ciemnym i niewielkim sklepie zielarskim, rozdarta między ciekawością a chęcią ucieczki
PB jest na mnie cytrusowy z lekkim, drzewnym podbiciem. Ale jakoś tak sztucznie cytrusowy. No i zero przypraw. Mam cały czas skojarzenia z jakimś zapachem z życia, ale nie potrafię nic dopasować. W każdym razie ta cytrusowość jest dominująca i zabija wszystko inne. Męczy mnie no i oczywiście intryguje

EDIT: Pisałam o testowaniu Frapin Epicee Caravelle, bo wydawało mi się, ze tę próbkę dostałam, ale coś mi się nie zgadzało i jeszcze raz przyjrzałam się fiolce, w której dostałam zapach. I na 100% nie jest ona podpisana jako FEC, pierwsze litery to PB a reszty nie jestem pewna, bo jest mocno rozmazana.
Daff, ratuj, bo nie wiem co testowałam

EDIT2: No to już wszystko się wyjaśniło

Edytowane przez selya
Czas edycji: 2009-03-24 o 09:51 Powód: korekta
selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 07:47   #1011
danaida
Zadomowienie

Wczoraj do snu ubrałam się w Amor Amor, który na mnie nie pachnie ani trochę słodko, tylko mocno piżmowo, troche różanie, drzewnie i odrobinę konwaliowo (po godzinie). Mogłoby być jeszcze ciekawie, gdyby był bardziej wyrazisty i miał jakieś drugie dno. A na na mnie rozwijał się subtelnie, aż za subtelnie (musiałam wwąciwać się bardzo intensywnie w nadgarstki, żeby poczuć i wyłonić choć kilka składników). Niestety szybko przestałam czuć, bo siedział blisko skóry a i tak szybko z niej uciekał. Bardzo płaski i nie podoba mi się, jak na mnie leży. Ewidentnie nie dla mnie.
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 08:51   #1012
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selya Pokaż wiadomość
EDIT: Pisałam o testowaniu Frapin Epicee Caravelle, bo wydawało mi się, ze tę próbkę dostałam, ale coś mi się nie zgadzało i jeszcze raz przyjrzałam się fiolce, w której dostałam zapach. I na 100% nie jest ona podpisana jako FEC, pierwsze litery to PB a reszty nie jestem pewna, bo jest mocno rozmazana.
Daff, ratuj, bo nie wiem co testowałam
No pewnie, że to nie było Caravelle Epicee - sorki za wprowadzenie w błąd. Dostałam ze wspólnych zakupów CE i tak się zasugerowałam, że co innego wysłałam, a o czym innym pisałam w PW do Ciebie. Nawet się trochę zdziwiłam, że tak odmiennie odebrałyśmy ten sam zapach To było oczywiście Passion Boisee Jeszcze raz przepraszam No i wyrazy uznania dla Twojego nosa - nie dał się oszukać

Edytowane przez Daffodilka
Czas edycji: 2009-03-24 o 09:20
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 09:12   #1013
rawita
Zakorzenienie

Cytat:
To jeden z najwspanialszych Diptyque`ów. Jest tam jeszcze kumin, zapomniałem. Główna nuta to żywica opoponaks.

On przeszedł niezauważony, mało kto mówi o Eau Lente. Może dlatego, że to dość wiekowa kompozycja, powstała w 1986 roku. Ale naprawdę niesamowita.

t_m.
Na mnie Eau Lente nie rozwija się zbyt ciekawie. Pamiętam, że mocno napaliłam się na nie kilka lat temu po przeczytaniu opisów i nut. Niestety na mojej skórze to feria przypraw bez głębi oraz składu i ładu.

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Zawsze mówiłam, że jest cudny
rawita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 09:54   #1014
selya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
No pewnie, że to nie było Caravelle Epicee - sorki za wprowadzenie w błąd. Dostałam ze wspólnych zakupów CE i tak się zasugerowałam, że co innego wysłałam, a o czym innym pisałam w PW do Ciebie. Nawet się trochę zdziwiłam, że tak odmiennie odebrałyśmy ten sam zapach To było oczywiście Passion Boisee Jeszcze raz przepraszam No i wyrazy uznania dla Twojego nosa - nie dał się oszukać
Ufff, jesteśmy w domu
selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 10:32   #1015
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Dziś wielki dzień - będę testować Molekuły Będą pachnieć?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 11:08   #1016
skarbiatko
Zakorzenienie

Angel Violet testuję i chyba mi się podoba......
skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 11:58   #1017
Porcelainnn
Zadomowienie

Couture, Kylie Minogue. O zgrozo! Nie wiem co mnie podkusiło...już chyba wolę nie aspirujące do rangi wysublimowanych, beztroskie słodziaki Kylie niż pseudoelegancję i 'wyrafinowanie' Couture. Jaki zapach, taki styl recenzji, Couture nie jest godne zbyt długiego klikania w klawiaturę - brzyĆkie to strasznie, takie stęchłe.

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 12:35   #1018
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Couture, Kylie Minogue. O zgrozo! Nie wiem co mnie podkusiło...już chyba wolę nie aspirujące do rangi wysublimowanych, beztroskie słodziaki Kylie niż pseudoelegancję i 'wyrafinowanie' Couture. Jaki zapach, taki styl recenzji, Couture nie jest godne zbyt długiego klikania w klawiaturę - brzyĆkie to strasznie, takie stęchłe.
Ja też wczoraj zapodałam sobie na nadgarstek i poczułam ..... wspomnienie zapachu chińskiej różowej gumki do ołówka z czasów PRL miłe ale nie na mnie
Stary 2009-03-24, 15:52   #1019
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Dziś wielki dzień - będę testować Molekuły Będą pachnieć?
Pachną! I to jak

Rozwodnionym Zagorskiem.
(Nie mówię, że nieładnie )
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:03   #1020
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Kenzo 7.15 am in Bali

Flakonik ksztaletem troche przypomina na pierwszy rzut oka slonia..Ale zapach zupelnie inny. Pierwsza mysl jest najlepsza- to jest swiezo obrana soczysta mandarynka. Mocno cytrusowe nuty, swieze, energetyczne. Potem sie uspokojaja i zostaje z czyms slodkim, pudrowym...
Ogolnie wrazenie pozytywne.
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości