|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kremu pod oczy, maseczki nawilżającej, TBS, Vichy i inne
NIEAKTUALNE
Szukam PUZZLI - tylko nowe, lub w idealnym stanie, bez pogubionych elementów. 500 części wzwyż. Najchętniej jakieś zwierzaki ![]() 'Rzeczy' pierwszej potrzeby/kaprysu ( ![]() > Maseczka nawilżająca do twarzy, najlepiej apteczne, ale niekoniecznie > Korektor pod oczy w pędzelku - np. revlon, max factor > suchy szampon, np. klorane > Nivea - Water Lily & oil - żel pod prysznic z perełkami olejku o zapachu lilii wodnej > Maseczki w saszetkach Mincer i peeling morelowy mincer > Opakowanie po pudrze sypkim, z siteczkiem > Kerastase Biotic - Bio-Recharge, do mieszanych - każda ilośc! > Krem nawilżający okolice oczu: + Avene - kojący do wrażliwej + Dermedic Hydrain 2 + YR - kojący + Floslek - vit C i kojący kompleks odżywczy lub inne > Vichy - DERCOS - łupież suchy > Yves Rocher - Żel pod prysznic z ziarnami kawy, kwiatem lotosu lub pomarańcza TYLKO NOWE --> zapas > Masełko TBS - malina, brzoskwinia lub migdał > Ziaja Rebuild - masło do ciała > DR. HAUSCHKA - Puder brązujący Novum > Revlon,Wet/dry paletka cieni PASTEL FREEZE > Pędzelek do cieni Książki: > Jak żyć z właścicielem neurotycznego kota > Sapkowski - saga, tomy 1, 2,6 i 7 (tylko w stanie idealnym, lub nowe!) > Portfel - tylko nowy lub mało używany, kolory: fiolet, czerwień lub czerń skórzany(może byc imitacja oczywiście) 10 sezon ostrego dyżuru na dvd ![]() Rzeczy drugiej potrzeby: > Tonik l'oreal pure zone > Nivea GoodBye Cellulite > Aquolina - żele pod prysznic - owocowe zapachy > Wszelkie matowe cienie do powiek > Micel do twarzy - nowy, lub mało używany > mini Superbalmy Clinique - tylko nieużywane – zapas > Odlewki profesjonalnej pielęgnacji do włosów (50-100 ml) (chętniej szampony) > Bell - cienie w musie, nr 130 > Sypkie cienie Gosh - tylko niektóre odcienie (odpadają bardzo jasne, oraz wszelkie odcienie niebieskiego) - najchętniej przyjmę fiolety ![]() > Smacker - Lip frosting - tylko truskawka lub berry surprise - tylko nowe lub z niewielkim ubytkiem > Płyny do kąpieli– łatwo mnie skusić - Aquolina, YR, Avon > Bielenda SexyLook - do biustu > Akumulatorki AA - najlepiej GP - tylko nowe, zapakowane fabrycznie > cieniutki paseczek - najchętniej czarny > Nowe skarpetki 'stópki' - na rozmiar 40 > Legginsy czarne, tylko nowe, L > Torebka - worek, ale niekoniecznie. Odcienie fioletu, czerwień, czerń, raczej duża Kosmetyki, na które chętnie się skuszę jako ‘dodatki do wymian’, nie ze względu na wartośc, ale na poziom zapotrzebowania ![]() > Preparat zmniejszający pory np. Clinique - Pore minimizer - tylko próbki > Glinka Ghassoul marokańska, każda ilość > KLORANE - z wyciągiem z pokrzywy – może być ze sporym ubytkiem > Schwarzkopf: + Maska regeneracyjna - Repair Rescue - na spróbowanie + Ekspresowa maseczka regenerująco-wygładzająca - podłużne saszetki po 15 ml > Lakier L'oreal Infinium 2 albo 3 – najchętniej wersja 100 ml > Lumene - baza pod cienie > Alfaparf - kryształki do włosów – na spróbowanie > Maybelline Water Shine – błyszczyki <z aplikatorem> w odcieniach różu, nowe lub mało używane > Dove - Supreme silk - krem do ciała - TYLKO NOWY > Shiseido - White Tsubaki - odżywka i szampon - na wypróbowanie > Bielenda Beauty Milky - krem do ciała - Tylko Nowy > Pielęgnacja Tołpa - tylko niektóre kosmetyki > Preparaty antycellulitowe, mogą być próbki > Biżuteria Hand-made, ale mogę być wybredna, lubię kryształy Swarovskiego > Naklejki na paznokcie (tonacja - czerń i biel, chętnie z symilkami) > Preparat z soją - SOYFEM - każda ilość! Zapachy( poza-priorytetowe ![]() (w przypadku tych droższych - tylko mniejsze ilości - próbki, odlewki do atomizerków, końcówki – do uzgodnienia ![]() Chętnie przyjmę również puste atomizerki szklane ![]() > Zapachy demeter > TBS Aqua Lily > Cat deluxe at night > Puma - Puma red > Nina Ricci - Nina > Kenneth Cole - Black > Lacoste – Inspiration - Intimately Beckham > CK - euphoria blossom > Lalique - Amethyst > Yves Rocher - YRIA i pewnie jeszcze inne ![]() Chętnie przyjmuję też próbeczki zapachów - zarówno męskich jak i damskich Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-05-04 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Kremu pod oczy, maseczki nawilżającej, TBS, Vichy i inne
posiadam krem pod oczy Estee Lauder Verite - pol opakowania jest
![]() to seria do wrazliwej cery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej, mam pare rzeczy które mogłyby Cie zainteresować, mogę odlać np tsubaki odżywkę na wypróbowanie i różne perfumiki, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A powiedz mi, czy w ogóle coś zainteresowało Cię u mnie w wątku? jeśli tak - to co? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tak, white tsubaki
![]() ![]() ++ Aquolina - Peeling migdałowy, 100 ml, nowy ++ Aquolina - Chocolovers - żel do kąpieli i pod prysznic - nowy, nietrafiony prezent ++ Joanna - Sweet Fantasy - żel pod prysznic kokos, z pompką, raz użyty ubytek minimalny ++ The Body Shop - Masełko mandarynkowe 50 ml, użyłam raz na obie ręce zerknij, co jeszcze mogłoby Cię u mnie zainteresować i będziemy się dogadywać hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kochana inspiration to lacoste nie lancome, pomyliłam sie w wątku, z niej moge odlac 5 ml atomizer plastikowy, wieksze pojemnosci ( 10 ml) mam lancome hypnose, Acqua di gio armaniego, chanel 5, D&G blue light, co do męskich to kończą mi sie atomizerki i mogłabym odlać z niektórych zapachów po 5 ml do szklanych atomizerków chyba ze przeslesz mi swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to daj znac jak sie zdecydujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
after hours
|
ok
![]() czy interesuje Cię jakiś konkretny kolor serduszek? sprawdzę na dniach, co mogę zaoferować, gdyż nie mam w tej chwili wglądu to swojej bazy danych ![]() i czy elementy srebrne mogą ewentualnie być w innym kształcie? nie wiem, co mam u siebie ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
after hours
|
mam zielone, ale w takim kolorze:
z takich jaśniejszych, jak te na zdjęciu mam jeszcze niebieskie i różowe. z intensywnych kolorów mam tylko czerwone. i jeszcze przeźroczyste i przeźroczyste z powłoką dającą niesamowity rozbłysk światła (drugie i trzecie zdjęcie) mają inny odcień na jasnym i inny ciemnym podłożu ![]() ale chyba wymiana nie dojdzie do skutku :/ nie mam obecnie srebra do kolczyków w takich kształtach ![]() jedynie w takich standardowych. mam takie, jak są na zdjęciu w moim wątku, ale nie ze srebra, z metalu w kolorze srebra.
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-02-19 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
after hours
|
w takim stylu:
http://hobbyart.pl/Images/Allegro/posr/2/1.jpg lub w takim: http://hobbyart.pl/Images/Allegro/posr/2/4.jpg z niklem nie jestem pewna, więc nie chcę Cię w błąd wprowadzić :/ ---------- Napisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- spoko, rozumiem ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
z twojej listy mam:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26395 mam komplet swarovskiego hand made koszlyczki i wisorek do łanmcuszka w kształcie ksiazycy ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- na ta chwile nieststy nie bo pojechały "sie sprzedac" ale zamówiłam juz kolejne swarki poszukam na allegro przykładów i wysle ci link http://www.allegro.pl/item574856752_...uper_cena.html taki kształt ![]() ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2009-03-15 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
posiadam puzzle 1000 elementów pejzaż jesienny z białym koniem puzzli nawet nie odpakowałam z worka mają małe plamki tak jakby z wody bo nie jestem pewna z czego zdjęcia na życzenie poślę meilem
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mam poza swoim watkiem Yrię, którą mogę oddać, z 75ml zostało hmmm 30ml. Mogę zrobić zdjęcie jutro , gdyby Cię to interesowało
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czym byłabyś zainteresowana w zamian? A chętnie chętnie, czym byś była zainteresowana w zamian ewentualnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Z Twojego wątku bardzo podoba mi się :
Cytat:
![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2009-03-21 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, może olejek i żel? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
U mnie matowy podwojny cien Sensique (odcien rozu i fioletu), krem pod oczy AA, maseczka nawilzajaca z Rossmanna, probka kremu intensywnie nawilzajacego z aptecznej serii AA.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mam Euphorię klasyczną, puste atomizerki, masło do ciała Dove i glinkę czerwoną - może coś Cię zainteresuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Masło było używane kilka razy w małych ilościach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
mam czarny, sportowy portfel. Portfel jest całkowicie nowy, ani raz nie użyty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nie, interesują mnie bardziej 'eleganckie'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.