Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 10:09   #3421
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja wszystkie kwiatki doniczkowe jakie dostałam od Tżta wykończyłam po tygodniu Za bardzo o nie dbałam
Jedynie storczyki się trzymają Ale jak Lain pisała one nie mają dużych wymagań a im mniej o nie dbam tym lepiej rosną
Ja się za storczyki nie biore bo moja mam wpadla w manie storczykową i za telewizorem zrobila ogrod storczykowy
a ja podobno mam lewe ręce do ogrodnictwa... gerberka miała byc dowodem na to, ze nie mam
więc dlatego teraz sie tym tak podniecam
Ja jestem straszny ciepluch a kwiatki lubia miec taka chlodniejsza temperature
niz ta w ktorej ja jestem w stanie normalnie exystowac
wlasnie dlatego nie moge miec kwiatkow w pokoju bo wlaczam na caly regulator grzeniki w pokoju i mam bardzo suche pwoietrze ... skore na twarzy da sie z tego wyleczyc z dnai na dzien ale kwiatki raczej nie przezywaja dlugo w takich warunkach... zobaczymy mzoe tym razem ten sie uchowa bo w koncu niedlugo koniec sezonu grzewczego
Stary 2009-03-20, 10:14   #3422
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ja się za storczyki nie biore bo moja mam wpadla w manie storczykową i za telewizorem zrobila ogrod storczykowy
a ja podobno mam lewe ręce do ogrodnictwa... gerberka miała byc dowodem na to, ze nie mam
więc dlatego teraz sie tym tak podniecam
Ja jestem straszny ciepluch a kwiatki lubia miec taka chlodniejsza temperature
niz ta w ktorej ja jestem w stanie normalnie exystowac
wlasnie dlatego nie moge miec kwiatkow w pokoju bo wlaczam na caly regulator grzeniki w pokoju i mam bardzo suche pwoietrze ... skore na twarzy da sie z tego wyleczyc z dnai na dzien ale kwiatki raczej nie przezywaja dlugo w takich warunkach... zobaczymy mzoe tym razem ten sie uchowa bo w koncu niedlugo koniec sezonu grzewczego
Jakbym widziała siebie Tez uwielbiam ciepełko, ale dla storczyków poświęciłam się I zamiast kaloryfer włączać na 5 teraz mam 3 I ze zdziwieniem odkryłam, że nie zamarzam A jakby co to można pod 2 kołderkami spać

Tancerka i jak zostanę forumową ciocią czy jednak nie??
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 10:16   #3423
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym widziała siebie Tez uwielbiam ciepełko, ale dla storczyków poświęciłam się I zamiast kaloryfer włączać na 5 teraz mam 3 I ze zdziwieniem odkryłam, że nie zamarzam A jakby co to można pod 2 kołderkami spać

ja do tej pory spię pod pierzyną... chyba ze przychodzi TZ to wyciągamy letnią kolderke, ale jak śpię sama musze na noc zakladać skarpecioszki bo telepie mnie i spac nie mogę jak mam gole stopy

Tancerko prosze natychmiast sie odezwać 20 potencjalnych cioc wizażowych czeka na newsy ??
Stary 2009-03-20, 10:21   #3424
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jesli chodzi o przydomowe ogrody to ja zdecydowanie wole krzewy

a tak w ogole to marzy mi sie piekny ogrod z rowniutki trawnikiem a na srodku wielka magnolia (w wersji drzewnej)

o taka
mi też marzy się magnolia
Cytat:
no i gdzie ta tancerka.. ile mozna sikac na jeden test??przeciez mowila że tyle wody wypila??
a moze wysikala wszystko w nocy?? i zapomniala o tescie
Cytat:
TEST NEGATYWNY=NIE MA DZIDZI=NIE ZOSTANIECIE CIOCIAMI ale do jasnej ciasnej ***** gdzie mój@????????????

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:

Tancerko prosze natychmiast sie odezwać 20 potencjalnych cioc wizażowych czeka na newsy ??
napisałabym szybciej ale najpierw musiałam was nadrobić heh więc to nie moja wina że naskrobałyście ponad stronę jak spałam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 10:22   #3425
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
TEST NEGATYWNY=NIE MA DZIDZI=NIE ZOSTANIECIE CIOCIAMI ale do jasnej ciasnej ***** gdzie mój@????????????
A już miałam nadzieję... Byłaby okazja, żeby kolejny album scrapbookowy dla dzici zrobić a tak zonk
Teraz jak wiesz, że nie jesteś w ciązy to na pewno niedługo sie pojawi
Stary 2009-03-20, 10:25   #3426
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A już miałam nadzieję... Byłaby okazja, żeby kolejny album scrapbookowy dla dzici zrobić a tak zonk
Teraz jak wiesz, że nie jesteś w ciązy to na pewno niedługo sie pojawi
hehehe powiem wam kurczę że niby człowiek wiedział że nie jest w ciąży ale z racji samego faktu że robię test ciążowy to tak mi się ręce trzęsły ale drugiej kreski w ogóle nie było widać nawet nic bladego no nic a przyglądałam się z odległosci centymetra więc no chyba można wierzyć takiemu testowi podobno 99% wiarygodnosci- tak na pudełku napisane...
Stary 2009-03-20, 10:26   #3427
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
dzień dobry, a ja myślę, że z testu nici bo pewnie Tancerka @ dostała oby!!

oj tak Chilanes niech ten Twój suwaczek ruszy bardzo by mnie to ucieszyo... z wiadomych względów

dzień dobry
No wreszcie
Dzień Dobry
Ja Ci powiem, ze ja jakostak nigdy nie robię aż takiej paniki, zeby aż test kupować
Gadam szczerze z TZ i czekam.. no bo w końcu kiedys sie pojawi@
Choc ok w grudniu jak mialam jechać na narty i okres mi sie spóźnił tydzień przeczytalam wszystkie fora o pierwszych objawach ciąży
I powiem CI jedno
naczytałam się ze niektorym dziewczynom to okres potrafil się nawet 3 miesiace spóźnić Więc na razie nie ma co paniki siać
Chyba, ze możesz obawaić się jakichś torbieli i takich innych tfu tfu tfu odpukac w niemalowane
Stary 2009-03-20, 10:27   #3428
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
hehehe powiem wam kurczę że niby człowiek wiedział że nie jest w ciąży ale z racji samego faktu że robię test ciążowy to tak mi się ręce trzęsły ale drugiej kreski w ogóle nie było widać nawet nic bladego no nic a przyglądałam się z odległosci centymetra więc no chyba można wierzyć takiemu testowi podobno 99% wiarygodnosci- tak na pudełku napisane...
Oj pamiętam... Mi ręcę i nogi. Tak źle było, że myślałam , że w test nie "trafie":P
Stary 2009-03-20, 10:31   #3429
tancerka212
Zakorzenienie

ale powiem wam ze tż mi wczoraj napisał że jego mamie też się @ spóźnił- 40dni trwał aż cykl i też test kupiła hehehe no więc tż widzę w napięciu musi żyć w obawie czy siostra czy córka mu się będzie rodzić hehehe no ale nici i z jednego i z drugiego tylko że teściowa @ dostała a ja dalej czekam.. w sumie ja czekam dopiero 2 dzień bo chyba dwóch tygodni spóźniającego sie okresu bym nie dożyła

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Chyba, ze możesz obawaić się jakichś torbieli i takich innych tfu tfu tfu odpukac w niemalowane
kurczę no 2 tygodnie temu u gina byłam i wszystko w porządku podobno???
nie wiem czy miało wpływ na to ze trochę na dietę przeszłam czy co?? ale fakt faktem dni płodnych nie miałam w tym czasie co zawsze mam i potem mogę się po 14 dniach okresu spodziewać więc w sumie to wszystko się w jakąś kupę łączy..

Cytat:
Oj pamiętam... Mi ręcę i nogi. Tak źle było, że myślałam , że w test nie "trafie":P
nie no ja trafiłam hehehe ale rączka chodziła za to te 5 minut oczekiwania minęły jak 5 sekund tak szybko!!! a myslałam że będzie się ciągnąć w nieskonczoność
Stary 2009-03-20, 10:35   #3430
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja będę robic to nasiusiam do zbiorniczka teog na badania i potem zanurzę w nim teścik
a nie tak się stresowac
Juz raz tak musialam trafiać ale, ze tak powiem tym drugim.. na badanie do fiolki srednicy 1 cm, po zatruciu pokarmowym... do sanepidu
więcej tak nie będę robila.. bo to glupie tak stać kurnia nad sedesem i celować jak jakiś kretyn o rany aż nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

ale wiecie co wstyd mi sie przyznać musze się doszkolic chyba
Bo mi gin powiedział ze oo dziś jutro robic dzidziusia bo jest jajeczkowanie
a tu bach na drugi dzień okres.. to albo jemu sięcoś pochrzanilo, albo ja niewiem w ktorym dniu jest to cholerne jajeczkowanie.. zaraz sobie wpisze w wikipedii bo szlag mnie trafi, zaraz dojdzie do tego, że moj TZ bedzie w te klocki mądrzejszy ode mnie

Tancerka Ty mnie nie denerwuj.. Ty po dwóch dniach spóźnienia kupilaś test ??
o
Przepraszam jesli CIę to urazilo ale no co Ty zwariowałaś
u mnie, że tak powiem ruchy 2-dniowe na kalendarzu to standard
Ja sie zaczełam martwic jak po tygodniu nie dostalam.. a przesuw do tygodnia... jest dla mnie akceptowalny na tyle, ze nie mam potrzeby kupować testu
Matko ale musieli CI psychoze zrobic w domu skoro tak kupiaś biedna ten test

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-03-20 o 10:40
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 10:46   #3431
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
popatrzecie jaka podroz poslubna wymyslil sobie moj TZ
http://www.peru.pl/oferty/peru/peru-...rminy=17932576
(niech was nie zmyli cena ok 6 tys., bo w sumie taka impreza wychodzi jakies 3250$ od osoby)

doslownie MIESIAC miodowy
i on na razie bardzo serio o tym mowi....
w sumie byloby super... no ale na razie to marzenia (przynajmniej ja to tak traktuje)...
to TZ ma teraz super motywacje do zdobycia rocznej premii
superNo dużo to kosztuje, ale myślę, że wartoW przypadku Twojego tż to jest wartość rocznej premii, więc luzikSama się napaliłam dopóki nie zobaczyłam, ze faktycznie miesiąc
Tylko jak to tyle trwa miesiąc to chyba będziecie musieli poczekać parę lat aż obydwoje będziecie mieli 26 dni urlopuCo gorsza, trzeba przepracować dwa lata po skończeniu studiów...my myśleliśmy z tż, że liczy się staz pracy, bo wtedy już by mu to 26 dni przysługiwało a tu jeszcze rok trzeba czekać...a ja dopiero w 2012 będe miała 26 dni

Wiesz co - jak tak sobie przemyślałam - za 29 dni, w cenie jest kilka przelotów i inne rzeczy to ta wycieczka jest tania jednak

Cytat:
Ja wszystkie kwiatki doniczkowe jakie dostałam od Tżta wykończyłam po tygodniu Za bardzo o nie dbałam
Jedynie storczyki się trzymają Ale jak Lain pisała one nie mają dużych wymagań a im mniej o nie dbam tym lepiej rosną
ja mam dokładnie tak samoNA urodziny dostałam dwa storczyki i sobie ładnie rosły, jakis tydzień temu zaczęły im odpadać kwiatki dopiero. Poza tym mama zaczęła kupowac storczyki i mamy jeszcze dwa w salonie - jeden przekwitł a drugi ma ogromne kwiatki i cały czas rozwijaja się nowe

Cytat:
dobrze, że tak późno wstałam, bo dziewczyny juz od świtu czekały na wynik

Ale miałam durny ślubny sen

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:

ale wiecie co wstyd mi sie przyznać musze się doszkolic chyba
Bo mi gin powiedział ze oo dziś jutro robic dzidziusia bo jest jajeczkowanie
a tu bach na drugi dzień okres.. to albo jemu sięcoś pochrzanilo, albo ja niewiem w ktorym dniu jest to cholerne jajeczkowanie.. zaraz sobie wpisze w wikipedii bo szlag mnie trafi, zaraz dojdzie do tego, że moj TZ bedzie w te klocki mądrzejszy ode mnie
a to nie jest to samo co owulacja?W połowie cyklu?
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 10:47   #3432
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
superNo dużo to kosztuje, ale myślę, że wartoW przypadku Twojego tż to jest wartość rocznej premii, więc luzikSama się napaliłam dopóki nie zobaczyłam, ze faktycznie miesiąc
Tylko jak to tyle trwa miesiąc to chyba będziecie musieli poczekać parę lat aż obydwoje będziecie mieli 26 dni urlopuCo gorsza, trzeba przepracować dwa lata po skończeniu studiów...my myśleliśmy z tż, że liczy się staz pracy, bo wtedy już by mu to 26 dni przysługiwało a tu jeszcze rok trzeba czekać...a ja dopiero w 2012 będe miała 26 dni

Wiesz co - jak tak sobie przemyślałam - za 29 dni, w cenie jest kilka przelotów i inne rzeczy to ta wycieczka jest tania jednak

ja mam dokładnie tak samoNA urodziny dostałam dwa storczyki i sobie ładnie rosły, jakis tydzień temu zaczęły im odpadać kwiatki dopiero. Poza tym mama zaczęła kupowac storczyki i mamy jeszcze dwa w salonie - jeden przekwitł a drugi ma ogromne kwiatki i cały czas rozwijaja się nowe

dobrze, że tak późno wstałam, bo dziewczyny juz od świtu czekały na wynik

Ale miałam durny ślubny sen

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

a to nie jest to samo co owulacja?W połowie cyklu?
No jak nic musisz opowiedziec co CI się biedna śniło
A ja sobie włączyła mradio wawa na komputerku i spiewam sobie polskie przeboje
Lubię ot radio.. niby taka szmira bo starocie puszczaja ale przyznajcie same.. chyba mamy fajnych wykonawcow .. zwlaszcza tych z lat wczesniejszych.. a nie jakies dody i innych wisniewsko saro mayowców

Samoa mnie też siętak wydawalo, dlatego lekko mnie to zdziwiło, ale zaufalam swoim obliczeniom i bach na drugi dzień po wizycie u gina .. wizyta @

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-03-20 o 10:48
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 10:50   #3433
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
chilanes dostałaś moją pw z umową? Bo ani dziękuję, ani pocałuj mnie w de
Wypraszam se! Podziękwoałam na wątku, na którym o umowie było pisane ! Od razu po otrzymaniu :P
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=918
Claris- gapaaa, Claris- gapaaa!
Stary 2009-03-20, 10:52   #3434
lusmarija
Wtajemniczenie

o własnie ja też miałam sen, ale jak się obudziłam to aż sie sama smiałam do siebie, bo sniło mi się że juz powstała następna częśc naszego wątku, i miałyśmy taką "normalną" "zwyczajną" nazwę wątku i każda była taka niezadowolona i nie chciało się nam w ogóle pisać, przez tą nazwę, nie pamiętam co to było no ale żebym już o tym śniła...paranoja to już chyba naprawdę konkretny objaw uzaleznienia

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 10:57   #3435
lain
Zakorzenienie

Cytat:

ale tu mowa o podrozy poslubnej w sierpniu 2010
ja dopiero po slubie mam zamiar poszukac takiej pracy na serio, bo raczej studiujac dwa kierunki i piszac dwie prace byloby ciezko znalezc cos porzadnego
a TZ stwierdzil, ze wzialby 2 tygodnie urlopu, a reszte wzialby urlop bezplatny

Cytat:

relatywnie taniutka jest
ale to tez dlatego, ze to nie wczasy tylko ekspedycja. mieszkanie w hotelach klasy turystycznej, spanie czasem w autokarze, czasem w wiosce indianskiej, a czasem na hamakach w dzungli pod najwyzszym wodospadem swiata
na prawde super wycieczka. na pewno nie sa to wczasy wypoczynkowe tylko raczej taka przygoda zycia TZ sie strasznie napalil ciekawe czy mu przejdzie czy juz tak zostanie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 10:58
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 10:58   #3436
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Wypraszam se! Podziękwoałam na wątku, na którym o umowie było pisane ! Od razu po otrzymaniu :P
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=918
Claris- gapaaa, Claris- gapaaa!
Ale lipa, to ja wogóle nie miałam, że są na tym wątku jakieś nowe wiadomości W takim razie zwracam honor
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 11:10   #3437
kubusewa
Zakorzenienie

dokonalam tragicznego odkrycia
moj kwiatuniek stal caly czas w wodzie
bo okazuje się co ja wczesniej inaczej wydaje mi sie zaobserwowalam
wydawalo mi sie naiwnej blondynce ze kwiatek stoi w koszyczku owinietym jakims tiulem czy czyms (od srodka)
a tu durnota odkryla przed chwila ze kwiatek stal we wodzie tak na prawde
zasadzony w palstikowa doniczuszke
i wsadzona doniczuszka do tego cholernego koszyczka
wyjelam i wlozylam do normalnej oslonki ceramicznej
ale nie wiem czy cos z tego bedzie bo mam bialy osadek na ziemi przy krawedzi doniczki
zamordowałam kwiatka
Stary 2009-03-20, 11:10   #3438
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
No jak nic musisz opowiedziec co CI się biedna śniło
A ja sobie włączyła mradio wawa na komputerku i spiewam sobie polskie przeboje
Lubię ot radio.. niby taka szmira bo starocie puszczaja ale przyznajcie same.. chyba mamy fajnych wykonawcow .. zwlaszcza tych z lat wczesniejszych.. a nie jakies dody i innych wisniewsko saro mayowców

Samoa mnie też siętak wydawalo, dlatego lekko mnie to zdziwiło, ale zaufalam swoim obliczeniom i bach na drugi dzień po wizycie u gina .. wizyta @
już nawet nie pamiętam dokladnie, ale miałam ładna suknię tyle, ze za mało innych przed kupnem przymierzyłam i nie wiedziałam czy to akurat ta, która chciałam mieć, bo była z jakiegos takiego cienkiego materiału. Poza tym nie miałam bolerka a u mnie w kościele trzeba mieć( w ogóle wkurza mnie to, bo mi sie bolerka nie podobają) i jeszcze tam były jakies rozmowy z ludźmi w tym śnie, ale nie pamiętam. Aha - i w kościele się tż brechtaliśmy jak dałny

Hmmm, może jak Ci robił usg to zobaczył tam coś innego?

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
o własnie ja też miałam sen, ale jak się obudziłam to aż sie sama smiałam do siebie, bo sniło mi się że juz powstała następna częśc naszego wątku, i miałyśmy taką "normalną" "zwyczajną" nazwę wątku i każda była taka niezadowolona i nie chciało się nam w ogóle pisać, przez tą nazwę, nie pamiętam co to było no ale żebym już o tym śniła...paranoja to już chyba naprawdę konkretny objaw uzaleznienia
no to faktycznie może byc jakiś poważny symptom

Cytat:
ale tu mowa o podrozy poslubnej w sierpniu 2010
ja dopiero po slubie mam zamiar poszukac takiej pracy na serio, bo raczej studiujac dwa kierunki i piszac dwie prace byloby ciezko znalezc cos porzadnego
a TZ stwierdzil, ze wzialby 2 tygodnie urlopu, a reszte wzialby urlop bezplatny

relatywnie taniutka jest
ale to tez dlatego, ze to nie wczasy tylko ekspedycja. mieszkanie w hotelach klasy turystycznej, spanie czasem w autokarze, czasem w wiosce indianskiej, a czasem na hamakach w dzungli pod najwyzszym wodospadem swiata
na prawde super wycieczka. na pewno nie sa to wczasy wypoczynkowe tylko raczej taka przygoda zycia TZ sie strasznie napalil ciekawe czy mu przejdzie czy juz tak zostanie
no wiem, ze chodzi o 2010 i dlatego napisałam, że będziecie musieli poczekac na ten urlop
Bardzo fajna ta wyprawa, ale ja na podróż poślubną wolałabym mniejszy hardcore Ale ogólnie chętnie bym kiedyś pojechała - dlatego wlasnie dzieci chcemy miec później

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-20 o 11:12
Stary 2009-03-20, 11:13   #3439
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

Hmmm, może jak Ci robił usg to zobaczył tam coś innego?
tak jest lepiej wypluj te slowa.. szczególnie, ze mam @ i cholernie boli mnie brzuchol i nawet mi nei mow ze @ jeszce o niczym nie swiadczy
bo cierpie
Stary 2009-03-20, 11:14   #3440
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

wydawalo mi sie naiwnej blondynce ze kwiatek stoi w koszyczku owinietym jakims tiulem czy czyms (od srodka)
ale nie wiem czy cos z tego bedzie bo mam bialy osadek na ziemi przy krawedzi doniczki
zamordowałam kwiatka
Człowiek uczy się na błędach niestety.
Stary 2009-03-20, 11:15   #3441
lusmarija
Wtajemniczenie

Lain ta wycieczka jest niesamowita, kurczę, przeżyc taką przygotę to jest dopiero coś

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 11:16   #3442
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Człowiek uczy się na błędach niestety.
zobaczymy co bedzie skoro go przelozylam do tej drugiej oslonki
moze sie opamięta z tego zatrucia tylko tak dziwnie zamiast wszystkie paść to padaly jeden po drugim .... dziwne
Stary 2009-03-20, 11:20   #3443
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Łe nie zostane ciotka znową Ale moze i dobzre:P

Własnie obejrzałam step up 2 i ja chce wiecej!!!
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 11:21   #3444
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajna ta wyprawa, ale ja na podróż poślubną wolałabym mniejszy hardcore Ale ogólnie chętnie bym kiedyś pojechała - dlatego wlasnie dzieci chcemy miec później
TZ stwierdzil, ze jak ma jechac na drugi koniec swiata to on na pewno na plazy lezec nie bedzie tylko chce zwiedzac i poczuc sie jak w programie National Geogrpahic bo lezec to on moze mniejszym kosztem w Egipcie czy Tunezji (chocby w tym roku)
mi by bardzo odpowiadala taka podroz poslubna, francuskim pieskiem nie jestem nieobce jest mi nocowanie w lesie czy pod namiotem w deszczu no, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy...
pewno najpierw trzeba by sie zaszczepic na rozne chorobska... ciekawe ile takie szczepienia kosztuja

w ogole to jak ktos lubi zwiedzac i chcialby jakas super wycieczke to polecam przegladniecie ofert na tej stronie http://www.logostour.pl/
ja bym jeszcze chetnie na taka wycieczke do Nepalu pojechala z podejsciem na Annapurne... no ale TZ sie uparl na Machu Picchu (sladami Donalda Slonca Peru Tuska) w sumie fajnie byloby zobaczyc

buuu jeden glosnik mi nie dziala chyba tesciu (zlota raczka) bedzie musial sie tym zajac

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 11:24
Stary 2009-03-20, 11:23   #3445
Samoa
Zakorzenienie

Mnie by w zupełności zadowoliła ta - Peru+Boliwia
http://www.peru.pl/oferty/peru/peru-...rminy=17932564

bo ta co Ty pokazałaś jest strasznie (jak dla mnie) przeładowana, ewentualnie Boliwia +Ekwador, bo Wenezuela to juz za dużo, w ogóle trzy kraje jak na jeden wyjazd to będzie straszny zapieprz, lepiej rozbić to na dwa wyjazdy jak się spodoba ten region. Ta co wkleiłam linka zawiera w sumie taki ekstrakt z tego co warto zobaczyć
Stary 2009-03-20, 11:27   #3446
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
już nawet nie pamiętam dokladnie, ale miałam ładna suknię tyle, ze za mało innych przed kupnem przymierzyłam i nie wiedziałam czy to akurat ta, która chciałam mieć, bo była z jakiegos takiego cienkiego materiału. Poza tym nie miałam bolerka a u mnie w kościele trzeba mieć( w ogóle wkurza mnie to, bo mi sie bolerka nie podobają)
nie musisz mieć bolerka- do ciebie pasuje mi cos nowocześniejszego- teraz w Madonnie są różne takie tiulowe dziwadła- zamotasz się tiulem w jakiś oryginalny sposób i będzie i ładnie i oryginalnie no i bez bolerka bo go nie lubisz mi w sumie te koronkowe nie przeszkadzają ale te gładkie białe są już tak oklepane że nie chcę.. no chyba że sie okaże że tylko takie pasuje do mojej sukni- ale to ściągnę zaraz pod Kościołem wtedy
Stary 2009-03-20, 11:28   #3447
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ale lipa, to ja wogóle nie miałam, że są na tym wątku jakieś nowe wiadomości W takim razie zwracam honor
Uznajmy, ze Ci wybaczam ten atak
Cytat:

zamordowałam kwiatka
Cytat:
zobaczymy co bedzie skoro go przelozylam do tej drugiej oslonki
moze sie opamięta z tego zatrucia tylko tak dziwnie zamiast wszystkie paść to padaly jeden po drugim .... dziwne
Haaa jestem kwiatkowym ekspertem! Nie martw się! Odżyje Znaczy teraz jest tylko w 1 doniczce tak? Ta doniczka ma dziurki na dole, by woda wypływała? Nie podlewaj go przez 3-5 dni, by odechł trochę A później podlewaj z umiarem To nie dziwne, że jeden po drugim, każdy kwiatek inaczej reaguje, mojemu najpierw zaczeły żółknąć kwiatki (też pokolei, a nie wszystkie razem) Będzie ok, uratujemy go

Chyba nie do każdej sukienki nawet takie bolerka pasują

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-03-20 o 11:30
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 11:29   #3448
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie by w zupełności zadowoliła ta - Peru+Boliwia
http://www.peru.pl/oferty/peru/peru-...rminy=17932564

bo ta co Ty pokazałaś jest strasznie (jak dla mnie) przeładowana, ewentualnie Boliwia +Ekwador, bo Wenezuela to juz za dużo, w ogóle trzy kraje jak na jeden wyjazd to będzie straszny zapieprz, lepiej rozbić to na dwa wyjazdy jak się spodoba ten region. Ta co wkleiłam linka zawiera w sumie taki ekstrakt z tego co warto zobaczyć
Samciu nie wiem czy zauwazylas, ale to co wkleilas to poprostu kawalek tej naszej wycieczki poprostu krotsza - bo bez Ekwadoru i Wenezueli, ktore moim zdaniem jak najbardziej sa warte zobaczenia szczegolnie, ze ta czesc wyprawy to glownie dzungla, splywanie canoe po rzekach, wizyty w wioskach indianskich, nurkowanie i wypoczynek
mi tam miesieczna wycieczka wcale by nie przeszkadzala - jak pisalam - to mialaby byc przygoda a nie wczasy wypoczynkowe

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 11:32
Stary 2009-03-20, 11:31   #3449
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
TZ stwierdzil, ze jak ma jechac na drugi koniec swiata to on na pewno na plazy lezec nie bedzie tylko chce zwiedzac i poczuc sie jak w programie National Geogrpahic bo lezec to on moze mniejszym kosztem w Egipcie czy Tunezji (chocby w tym roku)
mi by bardzo odpowiadala taka podroz poslubna, francuskim pieskiem nie jestem nieobce jest mi nocowanie w lesie czy pod namiotem w deszczu no, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy...
pewno najpierw trzeba by sie zaszczepic na rozne chorobska... ciekawe ile takie szczepienia kosztuja

w ogole to jak ktos lubi zwiedzac i chcialby jakas super wycieczke to polecam przegladniecie ofert na tej stronie http://www.logostour.pl/
ja bym jeszcze chetnie na taka wycieczke do Nepalu pojechala z podejsciem na Annapurne... no ale TZ sie uparl na Machu Picchu (sladami Donalda Slonca Peru Tuska) w sumie fajnie byloby zobaczyc
ja też jestem daleka od grzania sie na plaży, bo to nuda, ale takie 29 dni to będzie takie średniawe jak dla mnie, to co wkleiłam juz lepsze, albo bez Wenezueli, bo ta Wenezuela to tak na doczepkę, można się bez tego obejść a tak na siłe zaliczyc jak najwięcej krajów za jednym zamachem to będzie wyglądało tak: przywiązą Was, zobaczycie, pakowac się i do hotelu i tak codziennie. Niby wiele się zobaczy, ale na szybko.
A Peru i Boliwia kończą się na Limie, więc Machu Picchu zaliczone

Cytat:
tak jest lepiej wypluj te slowa.. szczególnie, ze mam @ i cholernie boli mnie brzuchol i nawet mi nei mow ze @ jeszce o niczym nie swiadczy
bo cierpie
wyplute

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Samciu nie wiem czy zauwazylas, ale to co wkleilas to poprostu kawalek tej naszej wycieczki poprostu krotsza - bo bez Ekwadoru i Wenezueli, ktore moim zdaniem jak najbardziej sa warte zobaczenia mi tam miesieczna wycieczka wcale by nie przeszkadzala - jak pisalam - to mialaby byc przygoda a nie wczasy wypoczynkowe
zauwazyłamEkwador ok, ale Wenezuela wg mnie niepotrzebna. I jak juz bym miała jechac na taki zapieprz to na krócej Chodzi mi o to co pisałam wyżej - na szybko to będzie.
Stary 2009-03-20, 11:36   #3450
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie musisz mieć bolerka- do ciebie pasuje mi cos nowocześniejszego- teraz w Madonnie są różne takie tiulowe dziwadła- zamotasz się tiulem w jakiś oryginalny sposób i będzie i ładnie i oryginalnie no i bez bolerka bo go nie lubisz mi w sumie te koronkowe nie przeszkadzają ale te gładkie białe są już tak oklepane że nie chcę.. no chyba że sie okaże że tylko takie pasuje do mojej sukni- ale to ściągnę zaraz pod Kościołem wtedy
własnie jak juz to chce koronkowe albo takie dziwadło z Madonny Tylko jak takie cos ma kosztowac tysiaka to nie dam tyle.
Najbardziej mi sie to podoba:

w ogóle ta suknia jest prześliczna, ale tz powiedział, że mu się nie podoba (i całe szczęście, bo kosztuje jakoś 5600 albo 5800) ale i tak ja przymierzę, co mi szkodzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg relieve.jpg (14,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg relieve_1.jpg (12,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg relieve_2.jpg (11,5 KB, 13 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości