Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 14:53   #1021
magdulec
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Jestem już w domicu, zafundowałam sobie dzisiaj fornetti i popijam herbatką. Jutro jade na dwudniowe szkolenie, az mi sie nie chce, ale sama chcialam.

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Kawa? czy ktoś tutaj mówił o kawie?
Właśnie zjadłam zupkę pomidorowa własnej roboty i mam zamiar zrobić sobie kawusi
Inki z mleczkiem i łyżeczką cukru...pyszności!!!
uwielbiam inke z mleczkeim, bo nie moge pic zwykłej kawy, bo jest mi po niej niedobrze.

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u gina. Ponieważ według ostatniej miesiączki jestem w 11tc, zrobił mi dziś USG już przez brzuch, więc mąż mógł być ze mną. W dodatku było to USG genetyczne - dzidzia ma prawie 4,5 cm, przezierność karkową 1,0 mm, kość nosowa jest, kręgosłup cały, wszystkie organy na miejscu. Termin zmienił mi się z 13 na 7 października.

Przesyłam porcję świeżych fluidków
Super,, oby tak dalej. Dbaj o siebie i o dzieciatko.Zabieram też i od ciebie na szczescie.

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
Dziewczynki pomóżcie bo nie wiem co mam zrobić. W nocy miałam gorączkę a teraz mam stan podgorączkowy, łeb mi pęka i jakiś kaszel mi się pojawił nie wiem skąd i nie wiem do jakiego lekarza mam iść z tym do ginekologa czy do rodzinnego i powiedzieć że jestem w ciąży czy może najlepiej do jednego i do drugiego?
jak bedziesz o rodzinnego to powiedz że jesteś w ciąży.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam Was kobitki kochane
u mnie ciągle piękna wiosenka
przesyłam każdej po promyczku słonka i po za owocne staranka
miłego dzionka babeczki
Daj mi troche tej wiosenki, u nie nadal snieg lezy i pochmurno jest, bleble
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:48   #1022
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Ula czy wcześniej zdarzały ci siętak skąpe @ ? jak długo już się staracie? mierzenie tempki to dobry pomysł - poznasz swój organizm a co do skąpej @ czasem warto to sprawdzić jeśli sięutrzymuje, bo może być przyczyna tego w zaburzeniach hormonalnych. oczywiście nie musi, ale poobserwuj siebie
Nikuś staramy się już ( a może dopiero ) 6 cykl , skąpą @ mam 2 raz , alecoś chyba mam pochrzanione bo cykle miałam 28 dniowe a krwawienie utrzymywało się przez ok 4 dni a pózniej 2 dni plamienia .od stycznia mój cykl przedłużył się do 34dni

ale pod koniec kwietnia wybieram się da badania cieszę się bo może w końcu znajdziemy przyczynę trudności z zajściem, ale z drugiej strony cholernie się boję, moja gin już mi powiedziała że droga przez badania będzie bardzo długa i konieczny będzie szpital na 3 dni ,

ufam mojej gince bo moja mama zaszła w ciąze tylko dzięki niej , przynajmniej tak mówi ( mama miała niedrożne jajowody ) chwała Bogu że jeszcze nie poszła na emeryture , jeszcze nie jest taka stara, tylko do niej troszke daleko bo aż 50km

ale się rozpisałam ... piję sobie kawę , niedawno przyjechałam przez 3 godziny zajmowałam się córeczką( 10-cio miesięczną) od szwagierki , tylko że teraz doła chwyciłam , ja też chce miec takiego promyczka
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:05   #1023
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
Nikuś staramy się już ( a może dopiero ) 6 cykl , skąpą @ mam 2 raz , alecoś chyba mam pochrzanione bo cykle miałam 28 dniowe a krwawienie utrzymywało się przez ok 4 dni a pózniej 2 dni plamienia .od stycznia mój cykl przedłużył się do 34dni

ale pod koniec kwietnia wybieram się da badania cieszę się bo może w końcu znajdziemy przyczynę trudności z zajściem, ale z drugiej strony cholernie się boję, moja gin już mi powiedziała że droga przez badania będzie bardzo długa i konieczny będzie szpital na 3 dni ,

ufam mojej gince bo moja mama zaszła w ciąze tylko dzięki niej , przynajmniej tak mówi ( mama miała niedrożne jajowody ) chwała Bogu że jeszcze nie poszła na emeryture , jeszcze nie jest taka stara, tylko do niej troszke daleko bo aż 50km

ale się rozpisałam ... piję sobie kawę , niedawno przyjechałam przez 3 godziny zajmowałam się córeczką( 10-cio miesięczną) od szwagierki , tylko że teraz doła chwyciłam , ja też chce miec takiego promyczka
rozumiem to w porządku. z tego co wiem, najczęściej badania pod kątem płodności zaczyna się od badania nasienia - czy twój mąż bierze to pod uwagę? bardzo często przyczyna niestety tkwi właśnie tam.
ja w każdym razie zyczę powodzenia i owocnych staranek!!

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:16   #1024
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
PATKA!! rewelacyjna wiadomość! super! już od dziś zaczynam wysyłaś Ci pozytywne ciążowe wibracje!!!!!!!!!!!!!!!!! !
!
Dziękuję fluidki bardzo mile widziane Tym razem musi się udać

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
: oby to był ostatni cykl na 9 miesięcy
Moja cicha nadzieja, ale nie nastawiam się co by za bardzo się nie rozczarować. Teraz tak pięknie się złoży, że dni płodne będą na wycieczce, także bez stresu będziemy działać

U mnie brzuch przestał boleć, ale za to przemieścił się na plecy. Jeszczy tylko 5 godzin do końca dnia w pracy, więc wytrzymam. Ale jak zwykle musiałam mieć szczęście i trafiłam dziś na kontrolę... Normalnie jak zobaczyłam gościa to chciałam go wykopać siedział 2 godziny - o 2 godziny za długo jak dla mnie ale teraz już siedzę sobie swobodnie

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:54   #1025
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
rozumiem to w porządku. z tego co wiem, najczęściej badania pod kątem płodności zaczyna się od badania nasienia - czy twój mąż bierze to pod uwagę? bardzo często przyczyna niestety tkwi właśnie tam.
ja w każdym razie zyczę powodzenia i owocnych staranek!!
mój mąż nie chce iśc na to badanie, już wcześniej o tym pisałam. zdaje sobie sprawę, że go to nie minie i jest to konieczne , ale nie chce go zmuszac więc dam mu przykład i pierwsza pójdę. ale zapytał czy są jakieś witaminki dla facetów , więc szybciutko zamówiłam salfazin

Patka mogę zapytac gdzie pracujesz , że tak pózno kończysz?
Stary 2009-03-20, 16:56   #1026
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Patka mogę zapytac gdzie pracujesz , że tak pózno kończysz?
Pracuje w Centrum Handlowym w salonie telefonii komórkowej dlatego właśnie od 9 do 21...

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-20, 17:01   #1027
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Pracuje w Centrum Handlowym w salonie telefonii komórkowej dlatego właśnie od 9 do 21...
o matko aż tyle godzin, nie boli Cie p**a? dobrze że chociaż masz łącznośc z wizażem
Stary 2009-03-20, 17:09   #1028
flowerspower
Raczkowanie

Byłam u lekarza i mam zapalenie górnych dróg oddechowych. Przepisał mi antybiotyk Duomox podobno bezpieczny w ciąży no i mam leżeć w łóżku...no to leże choćbym miała tu zgnić zła jestem na siebie,że złapałam infekcję ale tak to jest jak się przebywa w dużych skupiskach ludzi jak np. uczelnia. Teraz po prostu będę strzelac do wszystkich którzy zakaszlą
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:17   #1029
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam u lekarza i mam zapalenie górnych dróg oddechowych. Przepisał mi antybiotyk Duomox podobno bezpieczny w ciąży no i mam leżeć w łóżku...no to leże choćbym miała tu zgnić zła jestem na siebie,że złapałam infekcję ale tak to jest jak się przebywa w dużych skupiskach ludzi jak np. uczelnia. Teraz po prostu będę strzelac do wszystkich którzy zakaszlą
szybkiego powrotu do zdrowia
Stary 2009-03-20, 17:22   #1030
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Cytat:

Widzę, że masz podobna pracę... ja też pracuje dla telefonii komórkowej... tylko, że nie w salonie a w dziale reklamacji

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Życzę szybkiego powrotu do zdrowie...Trzymaj się cieplutko
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:27   #1031
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

dziś zaczynają mnie pobolewać jajniki chyba to będzie ten wieczór oby się udało to jeszcze się zmieszcze na ten rok dwa dni wcześniej dziś jutro nio zobaczymy
życze szybkiego powrotu do zdrowia
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:31   #1032
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
dziś zaczynają mnie pobolewać jajniki chyba to będzie ten wieczór oby się udało to jeszcze się zmieszcze na ten rok dwa dni wcześniej dziś jutro nio zobaczymy

za owocny wieczór i aby się udało zafasolkować
Stary 2009-03-20, 17:34   #1033
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki aby ten wieczór przyniósł bobaska:k ciuki::kc iuki::kci uki::kciu ki: :mag ia:
Stary 2009-03-20, 17:41   #1034
dra
Zakorzenienie

witajcie
mi znów łep pęka już trwa to ponad tydzień i po raz pierwszy tak długo mnie boli,mam dość

Cytat:

A wiecie co wam napiszę?????????????????? ????????

Dostałam w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Także oficjalnie otwieram swój cykl starankowy

Ale się cieszę, no normalnie gębę mam uśmiechniętą, chociaż brzuch mnie tak boli, że massskrrra hehehe, a muszę w pracy siedzieć na nieszczeście do 21... ale to nic - postaram się wytrzymać
to super

Cytat:

......................... .................
dziewczyny a ja dziś z mężem mamy półroczną rocznicę po ślubie i piątą rocznice jak jesteśmy razem jak ja z nim tak długo wytrzymałam
zaraz jadę z teściową do lekarza a pózniej będe cos kombinowac na wieczór
a moja @ coś pokręcona 2 dni i koniec dziś mam lkkie plamienia, ale nie nastawiam się na cud bo w zeszłym cylku też tak było , muszę sobie termometr dziś kupic bo tamten stłukłam co miesiąc musze nowy kupowac, może zainwestuję w elektroniczny
miłego dnia
to gratki półrocznej rocznicy slubu i 5 rocznice bycia razem

Cytat:
Napisane przez gusiec Pokaż wiadomość
DZIEKUJE wszystkim bardzo serdecznie. troche te podzekowania spoznione ale wlasnie sie przeprowadzamy wiec jeszcze netu nie mamy w domu.wpadlam na chwile na uczelnie zeby skorzystac z dobr techniki :P
teraz spokojnie sobie czekam, zeby tylko minely pierwsze trzy miesiace bo lekarz mi osttanio powiedzial : do 12tego tygodnia ciaza to jeszcze nie ciaza jest. no debil jeden. ale ani grama radosci mi nie zabral. pprostu juz wiecej do niego nie pojde.

ok. zmykam wiec.
pozdrawiam. 3mam kciuki niesutannie i radze: spokojnie dziewczyny - co ma my to bedzie.wiem po sobie

udanych staranek.
trzymaj się i wypoczywaj
ale co za głupi lekarz,ciąza od początku jest ciązą i malucienkim człowieczkiem,kurde dureń z lekarza

Cytat:
Napisane przez sorejna Pokaż wiadomość
gratuluję
co do lekarza, ja też się na swoim zawiodłam. wczoraj byłam na wizycie kontrolnej. choć ginowi zepsuły się mierniki w usg, to widać było, że dzidzia rośnie jak szalona, ma już duuużą główkę, w porównaniu z nią mały tułów i dwie rączki i nóżki - cudo jak pytałam kiedy można zrobić badania na to czy wszystko jest ok, to mnie zbył, że naczytałam się bzdur (?!) potem na mnie nakrzyczał, że nie wiem dokładnie do kiedy mam zwolnienie. wiedziałam, że do końca tyg. ale czy do piątku, czy niedzieli nie było dla mnie istotne, tym bardziej, że nie podejrzewałam, że dalej mnie na nie wyśle. a wysłał, mimo iż wszystko z dzidzią jet ok, to ciąża zaliczana jet do zagrożonych (plamienie-szpital-zwolnienie) i do pracy nie powinnam iść ale wybór należy do mnie. wybór oczywity.
ale po wizycie byłam zła, w poczekalni czekał mój tż przy nim i przy jeszcze jednej parce wyzwałam lekarza od głupich i obiecałam sobie, że już więcej do niego nie pójdę. w domu wpadłam w histerie, bo się okazało, że teraz nie tak łatwo zmienić lekarza (chyba, że prywatnie) i w poniedziałek muszę pojawić się u tego gbura ponowinie po zwolnienie
nawet mi pipek nie dał zdjęcia dzidzi, a żeby ją zobaczyć sama musiałam się wychylać jak żółw. czy lekarze przyjmujący w przychodniach muszą traktować pacjętki jak zło konieczne? miałam do niego tyle pytań, ale jak tylko zaczęłam jakieś zadawać wiwijał oczami na wszystkie strony ! nawet jak o tym teraz pomyślę to złość mnie bierze!
eh, wyżaliłam się WAm...

a to ode mnie i mojej duziej główki
lapie fluitka
ano lekarze na kase chorych eh szkoda gadać,ja do jednej chodziłam to głupoty gadała kiedyś posżłam i wyzwałam ją i wiecej juz tam nie poszłam,teraz tez na kase chodze ta już milsza do pogadania super babka,ale za bardzo chyba sie nie zna,ale zawszcze to co umie wytłumaczy,na razie nie moge sobie pozwylic prywatnie ,bo z kasa krucho

Cytat:

ano przez badania droga bardzo długa mi tez to moja powiedziła,ale chcę od faceta zacząc i tak czekam za decyzją niby się zgodził,ale nie chce naciskać i czekam,aż sam siebie powie,ze idzie na badanie,bo już coś tam mówil,ale co teraz myśli to nie wiem i dopiero by za mnie się zabrała

Cytat:
dobrze,ze byłaś u lekarza i do łóżeczka i wypoczywaj i wracaj szybko do zdrówka

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie u gina. Ponieważ według ostatniej miesiączki jestem w 11tc, zrobił mi dziś USG już przez brzuch, więc mąż mógł być ze mną. W dodatku było to USG genetyczne - dzidzia ma prawie 4,5 cm, przezierność karkową 1,0 mm, kość nosowa jest, kręgosłup cały, wszystkie organy na miejscu. Termin zmienił mi się z 13 na 7 października.

Przesyłam porcję świeżych fluidków
super
i zabieram fluitka

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
czesc

a mnie dopadaja powoli ciazowe przyjemnosci..spac to mi sie chce non stop a co ciekawsze dzisiaj mnie mdlilo chwilami w pracy ale na cale szczescie nie zwracalam mysle ze mdlilo mnie po kawie ale kto wie
ah zazdroszcze ci tych mdłości
przetrwasz zobaczysz

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość

Ja dzis znowu sie cala mokra w nocy obudziłam. Nie wiem co mi jest
Jeszcze musze cierpliwie odczekac tydzien, ale bym chciała zeby przyczynątego wszystkiego był okruszek.
Nie lubie czekania
kochana mam nadzieje,ze to okruszek,ale nie mozesz na każdym kroku mysleć o ym,bo widzę,ze już nakręcasz sie na nowo i jak znów @ przyjdzie będzie ci trudno,bo już nastawiasz sie na okruszka,ja trzymam mocno kciuki,aby ci się udało,ale nie myśl tak dużo o tym czas pokaże co to będzie,bo pózniej smutno jest,bo sie ktos nakreca a nie wychodzi

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

2h jazdy - walczę z prawkiem Może kiedyś się nauczę.........
kochana prawdziwą naukę zaczniesz dopiero jak dostaniesz prawko,bo 30h to jest nic,fakt trzeba to prawko zdobyć,a nie jest teraz latwo,ale zaczniesz sie uczyć jak już będziesz je mieć,bo już sama bedziesz musiała wiedzieć co robić,bo już z boku nikogo nie będzie nie zachamuje w razie czego
Stary 2009-03-20, 17:42   #1035
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
o matko aż tyle godzin, nie boli Cie p**a? dobrze że chociaż masz łącznośc z wizażem

hehehe, nie - nie boli nie siedzę cały czas - trochę się ruszam czasami heheheh

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-20, 17:43   #1036
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

wezme sobie naszczęście a podziękuje poźniej

fajnie że jesteście
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:49   #1037
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
To teraz leż i się wygrzewaj dużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez ewakol Pokaż wiadomość
Widzę, że masz podobna pracę... ja też pracuje dla telefonii komórkowej... tylko, że nie w salonie a w dziale reklamacji
Ale dział reklamacji taki na infolinii? Jak tak to przerąbane... ja się muszę wysłuchiwać narzekać i innych wypowiedzi a na dziale reklamacji to chyba bym zwariowała...

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
kochana prawdziwą naukę zaczniesz dopiero jak dostaniesz prawko,bo 30h to jest nic,fakt trzeba to prawko zdobyć,a nie jest teraz latwo,ale zaczniesz sie uczyć jak już będziesz je mieć,bo już sama bedziesz musiała wiedzieć co robić,bo już z boku nikogo nie będzie nie zachamuje w razie czego
Potwierdzam - prawdziwą naukę będziesz miała jak wsiądziesz już do normalnego samochodu gdzie nie będzie instruktora, a osoba siedząca obok nie będzie miała swoich pedałów. Ja na nauce jazdy to byłam cwaniakiem, ale dopiero właśnie gdy zdałam sobie sprawę że tak naprawdę teraz już wszystko zależy ode mnie to miałam wielkie przerażone oczy ale na szczęście szybko przeszło

Dra ja czekam na listę żebym mogła upajać się widokiem, że jestem już na liście

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-20, 17:52   #1038
dra
Zakorzenienie

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra

Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 37 staraczek:

KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone
kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone

whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01
Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01
aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 7, last @ 6.02
anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02
smerfeta01 - (Kasia z Cieszyna) cykl 1, last @ 12.02
brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02
dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02
zuzanna12 - ( Magda,26 lat, Canada ) cykl 1, last @ 14.02
kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02
pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02
solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 1, last @ 24.02
yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02
gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 3, last @ 26.02
ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 1, last @ 26.02
pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02
fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02
karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 2, last @ 2.03
celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03
edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 3, last @ 6.03
olka@@@ - (Olka,30lat,Bydgoszcz) cykl???
Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 4, last @ 7.03
magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03
roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 11, last @ 6.03
paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03
Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 4, last @ 9.03
Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03
martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03
malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ ? ? ?
dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03
memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03
kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03
edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03
ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03
Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03
DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03
PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) cykl 1,last @ 20.03

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 29 zafasolkowane:

maugoszatka gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009)
Karola_82gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009)
gosiaczekdmgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009)
*kaalinaa*gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009)
Cassandra 23 gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009)
Ania0104gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009)
erysipelothrixgratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009)
Gizmiatko gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009)
adaikakagratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009)
BASIA3333gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009)
czekoladka21gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009)
DDosiekgratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009)
Foka29gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009)
Ainka11111gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
aassssiiiikkkkgratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
magdzia50gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu
IwonkaAnna83gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
precious_81 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009)
Milibiligratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
Nika1980gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009)
sweetpinkygratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach
malin30gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009)
dramaturgia prostactwa gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009)
miss.hot gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009)
sorejna gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009)
Agusia_a9 gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach
flowerspower gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009)
gusiec gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
malga19-Aniołki dwa [*][*]

Edytowane przez dra
Czas edycji: 2009-03-21 o 13:35
dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:57   #1039
gooha3
Zadomowienie

Cytat:

kochana mam nadzieje,ze to okruszek,ale nie mozesz na każdym kroku mysleć o ym,bo widzę,ze już nakręcasz sie na nowo i jak znów @ przyjdzie będzie ci trudno,bo już nastawiasz sie na okruszka,ja trzymam mocno kciuki,aby ci się udało,ale nie myśl tak dużo o tym czas pokaże co to będzie,bo pózniej smutno jest,bo sie ktos nakreca a nie wychodzi
wiem, wiem.... tylko, że to nie takie proste.
Obiecuje się postarać i wyłączyć myślenie.
Testów też nie zamierzam za szybko robić (no chyba że @ na prawde nie przyjdzie w przyszłym tyg.)
Będzie co ma być

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:00   #1040
dra
Zakorzenienie

Cytat:

Potwierdzam - prawdziwą naukę będziesz miała jak wsiądziesz już do normalnego samochodu gdzie nie będzie instruktora, a osoba siedząca obok nie będzie miała swoich pedałów. Ja na nauce jazdy to byłam cwaniakiem, ale dopiero właśnie gdy zdałam sobie sprawę że tak naprawdę teraz już wszystko zależy ode mnie to miałam wielkie przerażone oczy ale na szczęście szybko przeszło

Dra ja czekam na listę żebym mogła upajać się widokiem, że jestem już na liście
no ja się bałam wyjechać trzęsłam się,ale pojechałam i sobie jeżdżę ,ale naprawde trzeba uwazać to co ty robisz a przede wszystkim tez za innych mysleć,bo niektórzy jezdżą jak nie wiem...
wkleiłam liste i już na niej widniejesz jako staraczka doczekałas sie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
wiem, wiem.... tylko, że to nie takie proste.
Obiecuje się postarać i wyłączyć myślenie.
Testów też nie zamierzam za szybko robić (no chyba że @ na prawde nie przyjdzie w przyszłym tyg.)
Będzie co ma być
wiem,ze ławto mówić,ale chodz troche probować o tym nie mysleć to i ty bedziesz lepiej się czuła
Stary 2009-03-20, 18:04   #1041
ewakol
Raczkowanie

PatkaM84 No na szczęście nie na infolinii... Ja tylko odpisuje na reklamację, które ludzie skrobią na papierze, więc głównie czytam i piszę... Czasami oczywiście muszę zadzwonić i posłuchać narzekań i historii całego życia... Ale idzie się do tego przyzwyczaić... Witaj na liście starających się i przesyłam trochę fluidek :mag ia:
Stary 2009-03-20, 18:06   #1042
Nanucha
Raczkowanie

Smile Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

witam i dziekuje za mile przyjecie | pora sie przedstawic. Mam 26 lat maz 28 od 7 lat jestesmy razem a od pol roku planujemy dzidzie i na tym sie konczy planujemy i nic nic nic.... nie wiedzialam co jest ? wszyscy mowili a ze to stres , ze to tak jest jsk sie bardzo chce i takie tam.... a ja mysle ze problem jest gdzie indziej. otoz zawsze jak mialam miesiaczke - regularna zreszta - to bralam Ketonal bo najszybciej dzialal, no Nurofen tez pomagalo ale na krotko a Ketonalek na 12 h. No i cholera jasna mam swoj Ketonalek - nie moge teraz przez to badziewie zajsc w ciaze - dziewczyny strzeżcie sie Ketonalu w kazdej postaci!!!!! Teraz musze brac kwas foliowy - co jest zreszta i tak bardzo korzystne dla przyszlej matki - no ale gdyby nie ten Ketonal moze juz byl by 4,6,8, 12 tydzien a tak nic nie ma!! Zadnej Fasolki ale poczekamy zobaczymy A propo przepraszam za bledy jakby co za szybko pisze a za malo czasu mam na ich poprawienie pozdrawiam Wszystkie Kobitki
Nanucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:14   #1043
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
no ja się bałam wyjechać trzęsłam się,ale pojechałam i sobie jeżdżę ,ale naprawde trzeba uwazać to co ty robisz a przede wszystkim tez za innych mysleć,bo niektórzy jezdżą jak nie wiem...
wkleiłam liste i już na niej widniejesz jako staraczka doczekałas sie
No właśnie, jak ja czasami widzę jak inni jeżdzę to tylko się modle byle policja ich złapała i przyfasoliła taki mandat, że przestali by jeździć jak idioci. Najlepsze jest to, że tak własnie jeżdzą ludzie którzy maja masakrycznie drogie jak na moje warunki samochody - bmw, mercedesy... uważają się za panów dróg...
I doczekałam się dziękuję

Cytat:
PatkaM84 No na szczęście nie na infolinii... Ja tylko odpisuje na reklamację, które ludzie skrobią na papierze, więc głównie czytam i piszę... Czasami oczywiście muszę zadzwonić i posłuchać narzekań i historii całego życia... Ale idzie się do tego przyzwyczaić... Witaj na liście starających się i przesyłam trochę fluidek :mag ia:
No to na szczęście nie musisz każdego wysłuchiwać przez telefon, ale i tak przynajmniej pośmiejesz się jak czytasz różne reklamacje Gorzej z tym dzwonieniem do klienta, ale i tak dobrze, że nie jesteś na pierwzej linii strzału
Za fluidki dziękuję

Cytat:
Napisane przez Nanucha Pokaż wiadomość
witam i dziekuje za mile przyjecie | pora sie przedstawic. Mam 26 lat maz 28 od 7 lat jestesmy razem a od pol roku planujemy dzidzie i na tym sie konczy planujemy i nic nic nic.... nie wiedzialam co jest ? wszyscy mowili a ze to stres , ze to tak jest jsk sie bardzo chce i takie tam.... a ja mysle ze problem jest gdzie indziej. otoz zawsze jak mialam miesiaczke - regularna zreszta - to bralam Ketonal bo najszybciej dzialal, no Nurofen tez pomagalo ale na krotko a Ketonalek na 12 h. No i cholera jasna mam swoj Ketonalek - nie moge teraz przez to badziewie zajsc w ciaze - dziewczyny strzeżcie sie Ketonalu w kazdej postaci!!!!! Teraz musze brac kwas foliowy - co jest zreszta i tak bardzo korzystne dla przyszlej matki - no ale gdyby nie ten Ketonal moze juz byl by 4,6,8, 12 tydzien a tak nic nie ma!! Zadnej Fasolki ale poczekamy zobaczymy A propo przepraszam za bledy jakby co za szybko pisze a za malo czasu mam na ich poprawienie pozdrawiam Wszystkie Kobitki
Ketonal jest bardzo mocnym lekiem, nie wiem czy teraz problemy z zajściem są od tego, choć on napewno wpływa jakoś na organizm. Zarówno ketonal jak i ibuprom, dlatego ja przerzuciłam się na paracetamol - nie jest źle, ale boli nadal. Normalnie najadłabym się ibupromów i miałabym spokój, ale nie martw się, napewno się uda. Tylko teraz podczas starań nie jedz ketanolu. Najbezpieczniejszy paracetamol

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-20, 18:21   #1044
ewakol
Raczkowanie

Cytat:

Witaj z nami... Troszek cierpliwości a na pewno się uda... Wszystkie na to liczymy... Trzymam kciuki za ciebie i wszystkie starające się Kobietki: kciuki: A i dzięki za ostrzeżonka dotyczące ketanolu... Na szczęście nie mam aż takich przypadłości i nie musze go brac... ale zapamiętam, żeby tego unikac...

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

PatkaM84 Przyznam często mogę się pośmiać... Bo ludziom różne głupie rzeczy do głowy przychodzą byle było na ich korzyść... To odpręża po tych gorszych chwilach
Stary 2009-03-20, 18:25   #1045
Nanucha
Raczkowanie

Smile Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

a jednak jest potwierdzone ze kobiety planujace zajsc w ciaze nitd nie powinny zazywac ketonalu, poniewaz dziala jak silna pigulka antykoncepcyjna - teraz to wiem szkoda ze nie tak z 3 lata wstecz ..
Stary 2009-03-20, 18:27   #1046
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
PatkaM84 Przyznam często mogę się pośmiać... Bo ludziom różne głupie rzeczy do głowy przychodzą byle było na ich korzyść... To odpręża po tych gorszych chwilach
oj tak... ja co prawda nie mam tak często jakiś reklamacji, ale jak niektóre są... to naprawdę jest humor poprawiony

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-03-20, 18:36   #1047
martaN23
Zadomowienie

witajcie nie bywam tu tak często bo nie chcę sie tak znowu nakręcać że @ nie przyjdzie!u mnie to dopiero 10dc jejku jeszcze z 20dni do spodziewanej@ moje nogi wysiadają niestety zastrzyki nie pomagają aż się boję co to będzie jak będzie w końcu okruszek ale dam rade nie mam innego wyjścia

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
a jednak jest potwierdzone ze kobiety planujace zajsc w ciaze nitd nie powinny zazywac ketonalu, poniewaz dziala jak silna pigulka antykoncepcyjna - teraz to wiem szkoda ze nie tak z 3 lata wstecz ..

ja brałam ketonal od 3 lat bardzo często po operacjach tych moich nieszczesnych bioder
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 18:55   #1048
Nanucha
Raczkowanie

Post Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
witajcie nie bywam tu tak często bo nie chcę sie tak znowu nakręcać że @ nie przyjdzie!u mnie to dopiero 10dc jejku jeszcze z 20dni do spodziewanej@ moje nogi wysiadają niestety zastrzyki nie pomagają aż się boję co to będzie jak będzie w końcu okruszek ale dam rade nie mam innego wyjścia

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

ja brałam ketonal od 3 lat bardzo często po operacjach tych moich nieszczesnych bioder

czesto bralas? ja jedynie 8 razy w miesiacu i teraz mam problem z Fasolka ale juz przestalam a raczej dopiero. teraz codziennie kwas foliowy i mam nadzieje tak przez 2 miesiace organizm doprowadzic do "normalnosci" pozdrawiam
Stary 2009-03-20, 19:10   #1049
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
czesto bralas? ja jedynie 8 razy w miesiacu i teraz mam problem z Fasolka ale juz przestalam a raczej dopiero. teraz codziennie kwas foliowy i mam nadzieje tak przez 2 miesiace organizm doprowadzic do "normalnosci" pozdrawiam
oj ja niestety też za pózno się dowiedziałam o ketonalu ja brałam jakies 2 tabletki na cykl,na ból głowy brałam ibuprofen ale brałam jak ju ż nie mogłam wytrzymac,teraz kupiłam paracetamol , ale już mleko się rozlało, teraz idzie 6 cykl starań miejmy nadzieję że nie będziemy musiały zbyt długo czekac na szczęście
Stary 2009-03-20, 19:17   #1050
martaN23
Zadomowienie

oj brałam brałam czasem nawet codzinnie mam takie potworne bóle i po operacjach było jeszce gorzej tylko to mi pomagało ale kochane miejmy nadzieję że już niedługo będziemy miały swoje kochane fasoleczki
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości