|
|
#1021 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
Tak czy owak dzięki za wymienienie mnie, ale w tej chwili się trochę spieszę, więc nie wymyśle nic. A ja tylko patrzę, jak mój świat obraca się do góry nogami. |
|
|
|
|
#1022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję kochana ;* Mam nadzieję, że pomogę... A moje włosy wciąż pachną Tobą.. Bez Ciebie czekolada nie smakuje tak samo. Nic na to nie poradzę, że jesteś moją ulubioną potrawą. Tylko Ty tak na mnie patrzysz. If we'd go again All the way from the start I would try to change The things that killed our love Your pride has built a wall, so strong That I can't get through Is there really no chance To start once again? (Jeśli chcielibyśmy znów Zacząć wszystko od nowa, Spróbowałbym zmienić Rzeczy, które zabiły naszą miłość Twoja duma zbudowała mur, tak silny Że nie mogę się przebić. Naprawdę nie ma szans By zacząc jeszcze raz od nowa?) Zatańcz ze mną jeszcze raz... Don't push me aside, my love's alive (Nie spychaj mnie na bok, moja miłość ciągle żyje) Wierzę, że jeszcze spotkamy się, spotkamy się W kolejnym życiu odnajdę Cię, odnajdę Cię... a ja... powracam myślami do Naszych Miejsc wciąż jesteś tak blisko czy tego chcę, czy nie Nie wiem czy pomogłam...
|
|
#1023 |
|
Raczkowanie
|
Dzieciństwo minęło stanowczo zbyt szybko Pamiętasz jak kiedyś byliśmy pewni, że zawsze będzieny istnieli... Czas na miłość. Stoję w połowie drogi, a za mną tęsknota, pode mną nicość, przede mną niepewnośćGłód doświadczeń. bo kiedy juz wydaje Ci sie, ze jestes poukładana i wszystko w porzadku, to znowu najmniejszy drobiazg jest w stanie wyprowadzic Cie z rownowagi Twój uśmiech dużo obiecuję. Aniele Boży Stróżu mój zmówmy pacierz bo miłość nie żyje Znalazła raz pewna pani aparat do bani, sentymentem wzruszona wzięła go w ramiona i... I czule do niego rzekła: 'Ty jeseś rodem z piekła, a ja jestem rodem z nieba, nic więcej nie potrzeba, nic więcej nam nie potrzeba Może komuś ,coś.
![]()
Po co ten fałszywy uśmiech, gdy dzień taki ponury?! Edytowane przez MarcelinKaaa Czas edycji: 2009-03-20 o 15:27 |
|
|
|
#1024 |
|
Wtajemniczenie
|
To słowa - tak mówią. To myśli - tak kroczą. To oczy - tak płoną.
Świat jest pełen oziębłości, ponieważ ludzie nie mają odwagi być tak serdeczni, jakimi są naprawdę. Isc swoja droga nie dac satysfakcji wrogom Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania. Nie bój się - jesteś człowiekiem Świat ustępuje z drogi temu, kto wie dokąd zmierza "Na miły Bóg, życie nie tylko po to jest by brać. Życie nie po to by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać... Wiem, powiedzieliśmy sobie żegnaj, wszystko inne powinno być stracone, ale chcę Cię znowu zobaczyć Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. Jednym okiem przyglądała się Jakie to wszystko brudne i złe Tak jak i inni miała nadzieję Że kiedyś wszystko Poukłada się ...walczyć mogę tylko o coś, co miłuję. Miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem. Może nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę... Ludzie spoglądają na mnie z boku Różne rzeczy wnioskują z moich kroków" Czekając na dzień, w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co niema nic do powiedzenia. Czekając na dzień, w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek." Życie Nasze Składa Się Z Krótkich Momentów, Cudownych Chwil Czy Przykrych Incydentów A, a, a, ej, powiedz co, jeśli jutro po prostu gaśnie światło, nie ma nic, wiesz, musisz na zawsze zasnąć, nie ma nic, myślę, że czas już brać życie pełną garścią, trzeba żyć i łapać chwilę, nawet ostatnią. Wiem jak to jest gdy na niczym nie zależy.. żyjesz bo żyjesz.. tak naprawdę leżysz.. to tylko ja, tylko moja biała kartka i moj nałóg, ale jedno i drugie tu wypala mnie pomalu" "Między tymi co znoszą a tymi co mokną Od deszczu swoich błędów ide drogą prostą Człowieku tutaj chodzi o to, by przetrwać nawet jak rzucają błoto, wytykają palcami, nazywają idiotą ...pozwól myślom nieść się, nieść...oddalić się od bzdur...radość w swoje życie wpleść... Silni cyniczni z ironicznie zmrużonymi oczami Dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce,umieramy z miłości Człowiek we własnym życiu gra zaledwie mały epizod o wielką miłość Ciebie nie proszę, lecz taką małą, maleńką, najmniejszą. ".....By w akord związać wszystkie struny dusz... Potrzeba jednych oczu - - lecz ich nie ma.!..." Wieczny wiatr i wieczna noc... Reszta jest milczeniem..." Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie A więc mówisz,że serce Ci bije.... gdy na mnie spoglądasz ukradkiem... Patrz...nie zabraniam. Pustych słów i spojrzeń mam pod dostatkiem... Dzisiaj ja jestem dla Ciebie najważniejszą kartą... Jutro jakaś inna... Nie mów nic...nie warto........" W Miłości nie ma żadnych reguł. Choćbyśmy trzymali się wiernie podręczników, sprawowali nadzór nad sercem, postępowali zgodnie z góry ustalonym planem - wszystko to nie zda się na nic. Bowiem o wszystkim decyduje serce i ono ustanawia prawa" Nie wierz swym oczom......... szepnął wiatr Jeżeli kochasz.......... sercem patrz. Dusza nie znałaby tęczy,gdyby oczy nie znały łez mężczyźni to przetermminowane dzieci
![]() kochasz mnie, więc jestem szczescie to naturalny stan czlowieka,a ja czuje sie naturalnie tylko przy tobie ![]()
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
W sercu chłód samotnych nocy. Tobą pachną moje włosy. Do kieszeni schowałam wspomnienia I nawet już nie krzyczę na ciszę, żeby się zamknęła. Nadal pamiętam o tym żeby zapomnieć. Jak bańka pękło serce. Wspomnienia poprzyklejane do serca. Mówią, że nie można żyć bez miłości.. osobiści uważam, że ważniejszy jest tlen. - Zmieniłeś się. - Ty też przytyłaś. Znam ze snu Twe oczy i usta Pamiętasz chociaż jeszcze kolor moich oczu? Wynoś się z mojego serca! - Wiem, że na Ciebie nie zasługuje. - Nie mów tak. - Masz racje. To Ty na mnie nie zasługujesz!
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2009-03-20 o 15:25 |
|
|
|
#1026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie ![]() ![]() ___________ Piekło za cierpkie, niebo za słodkie, na pewno z Tobą, lecz w którą stronę?
Lecz kiedy blisko siebie przechodzimy, to słychać jak serce drugiemu wali. Bo kiedy usta lgną do ust... Mów mi tak, aż nie położę nas spać. Moja silna wola - pierwsza lepsza kur.ew puszcza się i łajdaczy.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-03-20 o 15:31 |
|
|
|
|
#1027 |
|
Zadomowienie
|
Jedyne, co mogłam zrobić, aby przetrwać tę rozłąkę, to zniknąć z Twojego świata zupełnie. Nie byłbyś szczęśliwy tutaj ze mną. Ja nie byłabym szczęśliwa tam. Jesteśmy z podzielonego świata. Nawe nie proszę, abyś mi wybaczył. Tego, co zrobiłam nie można wybaczyć. To można tylko zapomnieć.. Każdy sen jest jak psychoza ze wszystkim co do niej należy: pomieszaniem zmysłów, szaleństwem. absurdem. Taka krótkotrwała psychoza. Może nie najważniejsze jest chcieć iść z kimśc do łóżka, ale chcieć wstać następnego dnia rano i zrobić sobie nawzajem herbatę? ..bo najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. Nawet nie wiesz, jak barszo się cieszę, że znam Ciebie i że mogę Ci o tym powiedzieć. Nawet nie wiesz.. Nienawidzę poranków. Przypominają, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami. Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie widziałam. Jesteś i zawsze będzieszczęścią mojego życia. Zawsze. Przecież On zawsze był, zawsze, gdy potrzebowała.
Nigdy nie chciała nic w zamian. Po prostu był.. Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę go za bardzo.. chocolate <3 Klerii <3 Linn4 <3 peculiarity <3
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-03-20 o 15:35 |
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam,że nie pomogłam z proźbami ale jakąś blokade w głowie mam i nic nie moge wymyślić.
żegnaj, mój niedoszły ukochany twoje opuszki palców na mojej skórze
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#1029 |
|
Przyczajenie
|
Wasze opisiki są po prostu cudne
![]() Kochammm wszystkie ;*** Coś z mojej listy: # Są sprawy na które nie ma sędziego,więc jeśli płacze nie pytaj dlaczego... # Królowa swojego losu, księżniczka własnej bajki... # Człowieka można zniszczyć,ale nie pokonać... # Miłości nie mów nie...bo ona nadaje życiu sens...
|
#1030 |
|
Raczkowanie
|
kee - uwielbiam Twoje opisy .
![]() Zjadłam tony czekolady, wypiłam litry wódki, a temparatura mojego szczęscia nadal poniżej zera.. Nigdy nie angażowała się emocjonalnie. Nie musiała. Nikogo nie potrzebowała. Polubiła samotność. Miłość i cierpienie- dla niej były to synonimy. Patrzę w gwiazdy I widzę w nich Odbicie własnej Bezradności Tak bliskiej I tak odległej. -(...)miłość trwa wiecznie.. -O nie! Nie mam tyle czasu! To Twoje ciepłe światełko w oczach i pełen błogości uśmiech... Nieład w mojej głowie odpowiada nieporządkowi w sercu.. Tyle gwiazd już spadło.. A ja wciąż na Ciebie czekam. ... i Tobą ogrzeję cały mój świat <3 Karmiona błękitem Twych oczu, wnoszę się ponad wyżynę codzienności... Czasem chciałabym się rozerwać na kawałki, ale zabrudzę chodnik. Jest miłość i Miłość. Znów potknęłam się o swoje marzenia. Rzuciłam twą miłość w szufladę. Zamknęłam na klucz i mam nadzieję,że nigdy nie wyjdzie. Ile razy znajdę klucz do szczęścia, jakiś dupek wymienia zamek. Niektóre kłamstwa czasem się spełniają. Edytowane przez AniiiaxD Czas edycji: 2009-03-20 o 16:25 |
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
Devileek- dziękuję za wyróżnienie moja najdroższa
pozwoliłam sobie schować do kieszeni też kilka Twoich ![]() nydee- kompletnie brak mi takich opisów, w głowie też nic takiego się nie rodzi.. chyba nie dam rady pomóc,wybacz ![]() TiS- ukradłam Ci dwa, bo mi się cholernie podobały złotko ![]() faalka- ładnie myślisz;p ![]() LittlePinkAngelxD- tu z kolei coś skromnego: *zachlapana uczuciami, brudna z powodu braku prawdziwych przyjaciół *ta przyjaźń więdnie *zmarnowałaś to.. *niektórych ludzi powinno się zażywać w niewielkich ilościach *bo dla Ciebie liczyły się tylko interesy społeczne.. *właściwie to już skończyłyśmy *bywa, że zimne sparzy.. *potrzebne mi atomowe serce, by to wszystko znieść! *trzeba wielu lat by znaleźć przyjaciela, wystarczy chwila by go stracić.. *wszystko stało się nagle obojętne. *nauczyłam się rozgryzać niedopowiedzenia *znów od nowa analizuję półzdania, półmilczenia, półokrzyki *kiedy najbliżsi ludzie uśmiech odbierają.. *wielki festiwal oszustów *znowu pojawia się odcień pretensji *a ja głupia myślałam, że zdrada, paskudztwo i fałszywi przyjaciele to nie w mojej bajce.. *kolejna szpilka wbita w me serce *mętlik w głowie Słowa- można się nimi owinąć lub odsłonić, uwić sobie bezpieczeństwo lub wystawić się na niebezpieczeństwo, pokazać siłę, przyznać do słabości. Zniszczyć lub stworzyć. Wyjść z chaosu albo się w nim pogrążyć. anioły noszą skrzydła w plecakach ultrafioletowe łzy i my jak prześwietlony film Krępuje mnie nić fascynacji, jaką zdołał mnie opleść Przez tych paręnaście zwyczajnych dni. oczy w ciemnej oprawie- okrutne, kiedy się lękają, ironiczne, gdy śmieją się do świata i ludzi. księżyca ciemna strona Tajemnica jest oczywista i jedna. Można ją poznać, ale trzeba nauczyć się wsłuchiwać w delikatny świat, utkany z niewidzialnej, srebrzystej nici i złotego pyłu westchnień. schodami do nieba zaczęłam się piąć- tam nie ma autostrady
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-03-20 o 16:19 |
|
|
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
po niezauważonej nieobecności wracam. na chwilkę. po to by potem móc znowu zniknąć.
* * * W masie fałszywych obietnic, o które się potykali, i tanich nadziei, które im robiono, ta jedna więcej nie miała żadnego znaczenia. co to jest kurva "na zawsze"? beznadziejna obietnica bez pokrycia. gdy świat z hukiem zwalił się jej na głowę, nie protestowała. przymknęła oczy i poczekała aż znów się podniesie. odegrała swoją role. teraz może odejść... zamknij oczy i wyobraź sobie, co by było gdyby... jeśli ktoś zauważył nieobecność. zatęsknił. dziękuję.
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie długo mnie tu nie było, chyba nawet nikt nie zauważył, ale ja bardzo tęskniłam ;**
bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart. a czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart. gdy zabrakło Twoich rąk, moje stały się niczyje. powiadają że jesteśmy parą zakochanych szaleńców moje oczy tak pełne Ciebie. jedynie w Twoich ramionach czuję się szczęśliwa. ja bez Twoich warg umieram z pragnienia. może to nie był zbieg okoliczności spotkać się z Tobą. w ogóle nawet nie mam pojęcia jak bez Ciebie żyć. nie nauczyłeś mnie jak żyje się bez Ciebie. kocham Cię z tą prostotą i tą komplikacją. ta miłość jest tak wielka, że świat wydaje się maleńki. ,,,znowu zbiera się na burzę nie wiem czy tych dwóch pierwszych nie napisałam znów po raz drugi, jeśli tak - przepraszam najmocnej. ;* bo nie było mnie kilka dni, i nie nadrobiłam jeszcze kilka stron. Kocham Was po prostu, nie wiem czy wiecie...;** <3
![]() Edytowane przez Schizofreniczna Czas edycji: 2009-03-20 o 16:46 |
|
|
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz, spoglądamy na to samo niebo.
czuję to co Ty. albo któreś z nas się myli. i gdybym nie miała kilu cech, o których wiem.. wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić. Owocowe dni niestosownych uniesień Ktoś kogoś rzucił, ktoś płacze... Ktoś odgania stres tańcem, Ty daj mi rękę...chodźmy na spacer.' jak gowno z siebie dajesz - to do ciebie wraca . lubie wloczyc sie po miescie - wiesz o tym doskonale. Przecież wiesz jak jest . Kochałam Cię . Wierzyłam w to co mówiłeś chociaż czułam dziwny lęk. Nie, nie. innym rytmem dziś gra muzyka naszych serc . brat, nie zabronisz mi mowic co mysle. Czasami podróżuję tam, gdzie jestem sam na sam ze sobą.. Czasami uciekam tam, gdzie jestem sam na sam z Tobą. w powietrzu czuć cynamon i emocje. piję herbatę. siedzę na oknie. Randka z myślami, z papierosem na oknie. Mały sprawdź to. Ty jesteś lekiem na całe zło < 3 ten styl, ten chód, ten wygląd, ten pewny krok, który zawsze potrafi przyciągnąć ten męski wzrok . dzien jak codzien raz snieg, raz deszcz, czasem troche slonca....
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
styrana papergirl,Judyskaa, 3martyna3, Nydee abunee Plotkaraa lilyblack TiScatteroUnaFoto powinnam peculiarity Primadonna Czarnula4 faalka Devileek Klerii ouu, honey091 Carmenka
<3.. ;* boskie opisy macie <33 ' a w życiu trzeba myśleć realistycznie ' przeraża mnie to, że boję się żyć. tak wiele można zobaczyć przez zamknięte oczy i tak wiele przegapić mając je szeroko otwarte ...
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
trochę mnie nie było..
w przyjaźni nie wyznacza się granic. zegarmistrz światła purpurowy. na wszystko jeszcze raz popatrzę, I pójdę nie wiem gdzie - na zawsze. spłyną przeze mnie dni na przestrzał. młody był, Bogiem był i grał wolny tak. zaplątał ścieżki, pomylił prawdy. wnętrzne zimne jak mrok. herbaty łyk, kapci miękkich szum, spokój serc. czemu me życie jak powietrze, jest zatrute spalinami? dlaczego mi brakuje nieba, chociaż nie ma żadnej chmury? nie mogę jeszcze mówić o sobie, zbyt mało wiem. nie umrzemy, bo się nie da, umrzeć z drugiej strony nieba. na szydełku wyhaftuje, to czym żyje, to co czuje. pielegnuje wady. znośne nieznośne myśli. tak trudno zrozumieć swój własny cień. me oczy mych (lub Twych)oczu boją sie. w pokoju przy stole patrze pod nogi. pod tym samym przecież słońcem, będzie pachnieć nam powietrze. znaczę z Tobą mój widnokrąg, a więc znaczysz dla mnie wszystko. zgadnij co mi przypomina, błękit nieba nad głowami? blizny na doświadczeniu pozostawiają w cieniu. z rolą do odegrania na scenę los wygania. uczucie niespełnienia na zawsze twarze zmienia. jak to jest, że wszystko burzy Twój jeden gest? czołgam się. wargi pieką od zgryzoty. na odwyku od kochania. anioł stróż złamanym skrzydłem zbił różowe okulary. gdzie są jej marzenia? opieramy się regułom, nie wiadomo co się ceni porównując się nawzajem tkwimy niezrównoważeni. daj mi kredki. daj mi farby. wypełnimy białe kartki. nigdy się nie zrozumiemy, sobą nigdy nie będziemy. smutne – tylu z nas się myli oni nas tak wymyślili. z dnia na dzień ginie odpowiedzialność za czyny i słowa nie warte pamięci. każdy zajmuje kawałek miejsca i swoim miejscem jest już zajęty. powykręcani w ciągłej potrzebie. toną kolory w głębi szarości. wpatrzona w jeden punkt, nie widze sensu by podnośić szklany wzrok i oglądać Twoje łzy. chowam odczucia, by się szanować. czasami pięścią uderzę w stołek niech sobie myślą, że się nie boję. wszyscy pływamy wśród niewiadomych. mimo wszystkiego nikt się nie zmienia. ludzie studiują, bo boją się życia chcą jak najlepiej się przygotować. smuci mnie przerost formy nad treścią. tak bym chciała, nakarmić Twoje oczy. ![]() proszę zdejmij, zdejmij uśmiech z twarzy. tak mi wstyd za moją bezradność. nie mam już sposobu na nadzieje. gdy, ktoś spyta co widzę na południu zamknę oczy, a z mych ust popłynie tylko płacz. niewinność rodzi śmiech, a oczy strach. wśród zamglonych bram. ironiczny czas. chciałabym uwierzyć w przeznaczenie i mu zaufać nieprzytomnie. zaskoczona przez wyobraźnię oślepiona przez ciemną ciszę. żałuję, że nikt nie nagrywa przez drzwi uchylone od szafy moich myśli, gdy biją się z sobą i uciszyć ich nie potrafię. zagryzając poduszkę nie wierze. pozostanę w ślepej miłości zaskoczona przez wyobraźnię. bo gdybym ja jak to drzewo chciała tylko słońca i wody, zapewne czułabym sie wolna i gdybym nie mogła ruszać wolnymi nogami zapewne weszłabym do bram, do których teraz nie moge. bo gdybym ja jak to drzewo chciała tylko słońca i wody, zapewne czułabym sie wolna i gdybym nie mogła ruszać wolnymi rękami wierzyłabym, że moge dotknąć miłości oczami. tak bym chciała się już odwiązać, swoim żywić się marzeniem, iść i szukać tam gdzie chcę, a nie tam gdzie powinnam. oddychać jak to robią ludzie wolni. mój świat kończy się u progu niepewności i wahania. jak oderwać się od ręki, która karmi i zabrania? odszedłeś. już nie jestem krępowana uczuciami na uwięzi. często sama własne myśli wyprzedzam. tak bardzo ją kochał. był twardy jak kamień i tak jak wierzby szlochał. skazani by prawdzie popatrzeć w oczy, która już dawno się gdzieś poniewiera. czasem na drodze tak życie zaskoczy, że trudno jest myśli w słowa ubierać. ode mnie: jak zawsze cisza. zawieszone głosy. nigdy nie słychać wtedy słów. nigdy zapytany czy kocha nie odpowiadał. milczy. przez szparę można wiele zobaczyć. __________________ chce usłyszec twój szept mówiacy "kocham", zanim stane na krawedzi tego, co nazywamy życiem. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-20 o 17:16 |
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
może przesilenie wiosenne, ból głowy, angina... ale na pewno nie miłość!
stań z boku, daj spokój i nie prowokuj! mam nadzieję, że powiesisz się na swoim szaliku z H&M njadamlkdamk - rozumiemy się?! jesteś, byłeś i będzie zbędnym pionkiem w moim życiu moje życie, moje kredki - wynocha z mazakami! zabijasz mnie każdym swoim oddechem jeśli świat zrobi ze mnie dziw_kę, to ja zrobię z niego burdel Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-03-20 o 17:29 |
|
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
→ a za moim oknem wciąż pada deszcz..
→ a może tak razem? ty i ja? na zawsze? → tak ciężko zrozumieć, że po prostu tęsknię? → pozwolisz mi być? → Patrzeć na usta. Całować oczy. → Cień Twojego usmiechu tańczy w moim pokoju. |
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
.. bo muzyka jest językiem wszechświata ! Wierzę, że i dla Nas słowa 'Kocham Cię' staną się bezcenne. Chce żyć, to jedno co na pewno wiem ... " Nie skazuj na starcie marzeń na wymarcie " wiosNa - to czas zmian^^ ".. bo te oczy.. - zawsze odnajduje w nich zrozumienie" Znów pieniądze ogłupiły przyjaciela Twego ! " moc twego oddechu sprzyja twemu wdzięku " skomplikowane życie jest jak kostka Rubika ^^ ^^ nie da się cofnąć tego, co się stało zbieżność sytuacji to urwana gałąź gdy płacisz za błędy, liczy się wytrzymałość wczoraj, przedwczoraj zlepia się w jedną całość. .. i tak dalej do przodu od początku do końca .. i nieważne w jakim jestem położeniu świata - on należy do mnie ^^ moja wierna intuicja ^ jak w niekończącym śnie akcje niespodziewane ... ... ze mną tęsknota, nienawiść, żal, uczucia mieszane. ' korzystając pięknie z życia, otrzymuję coś w zamian ' dorosły świat mnie wita, szczeniackie życie odpada ^ ___________________ ... to co ma sens, nie to co piękniejsze ... <3 |
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Pomóż mi uwierzyć,że istnieje jeszcze taki ktoś.
jestem jego Aniołem stróżem. Twoj zapach jest dla mnie jak narkotyk, jak ulubiony gatunek heroiny... dzielić wszystkie wspolne chwile. 'Potrzebuje miłości, i uczuć prawdziwych ale wole nic nie mieć niż mieć coś na niby.. ' Może niektórych mężczyzn nie da się oswoić ? Obiecuję ,że już nigdy nie wypowiem się na twój temat. Już nawet nie mam sił uciekać. W czterech ścianach własnego ja buduję nowe lokum. Na nową drogę życia- bez Ciebie. <-- strasznie mi sie podoba
|
|
|
|
#1041 |
|
Rozeznanie
|
nydee - jej, cieszę się, że pomogłam, bo bałam się, że nic z tego nie wyjdzie ;D ;** 'upadnę. wstanę. będę grać dalej.' zabrałam <3
Devileek - cuda to w Częstochowie ;D No... ewentualnie u Ciebie i kilku innych dziewczyn z wizażu ;* Ale dziękuje, bardzo mi miło ^^ Bananowalaska - Ślicznie dziękuję, ale Ty wiesz, że moje opisy do Twoich się nie umywają ;] _________ Moje serce puste. Jak półki w czasach PRL-u... -Wiesz... Nie wiem jak to powiedzieć... My chyba... No wiesz... -Nie musisz być taki delikatny. Powiedz ‘wypierdalaj’, bo przecież właśnie to usiłujesz powiedzieć. Nie bój się, nawet jeśli rozpadnę się na kawałki to ktoś mnie poskleja. Może kropelką... Ten twój uśmiech bez skazy... Niezliczone rany wyniszczają moje serce. I odetnę się od całego świata... P.S. Pamiętasz, jak mówiłam, że jesteś dla mnie całym światem...? Następnej nocy też pokaże Ci piękny sen... Lista chorób nie jest kompletna. Powinni dopisać jeszcze miłość. I ewentualnie tęsknotę. |
|
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
a niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce.
cokolwiek myślisz, pomyśl odwrotnie. spójrz na świat do okoła brudne mury miasta, na ulice pełne bólu, kominy fabryk, tu nie znajdziesz miejsca dla siebie olej ten świat bo to on jest właśnie piekłem!! gdy nie tęskni już nikt. czas już skończyć z oczekiwaniem na coś, co może nigdy nie przyjść. zamykam oczy i widzę piękny świat - to ma wyobraźnia to, co widzę często w snach. otwieram oczy lecz inny widzę świat. zupełna odwrotność tego, co widziałam w snach. niebo mnie nie chce, a piekło boi się, że nim zawładnę. czasami lepiej jest nie pokazywać twarzy. szaleństwo to jedyna rzecz, dzięki której mogę zachować zdrowe zmysły. to niesamowite, że świat może być ukryty w jednej osobie. jakiej milości brakło im, że są jak okno wypalone... rozbite szkło... rozwiany dym. a Twój uśmiech sprawił ze ugięły mi się nogi. czasem tylko z ciszą można pomilczeć. cicho jakby cały świat zgasił światło poszedł spać. mamy kłopot Ty i ja, jak słów odkryć smak. twego głosu wciąż mi brak. do serca podchodzi lód. ta cisza zabiera Ci mnie. gaśnie ogień naszych słów, zamiast bliżej dalej nam.
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
książka, kawa, chusteczka - piątek
byłeś moim Zahirem kocham Cię bardziej niż wczoraj, mniej niż jutro zobojętniona całkowicie obojętna na wszystko wkoło i zamierzam robić przez weekend nic uciekam temat miłości właśnie się przedawnił, dziękujemy wszystko tylko nie miłość, Pani już podziękujemy |
|
|
|
#1045 |
|
BAN stały
|
Ona lizała innego jak znaczek . Bo czasem tak jest, ze nie wszystko dobrze jest.A kiedy słonce wstanie, budzi sie zapłakana we łzach przeklina drania. Widac po oczach, ze lubisz czasem tracic kontrole. Mogła pomylic Cie z kazdym facetem. Trace oddech, ale nie chce wcale wzywac karetki. Uwierz mi lepiej wygladasz z moją reka na d*pie. Gdy szła ulicą, wtedy wszystko stało. Zapytaj mnie na ucho czy lubie niespodzianki. Lubi robic loda. Zna sie na samochodach. Lubie, kiedy odrazu wiesz co mam na mysli. Ja wierze ze nie opuscisz mnie nie zegnajac sie. To nie dla Ciebie to co jest dla innego. Lubie gdy patrzysz jak patrze. Co Ty mi dasz? Niczego nie załuj.Kiedy Ewa dac nie chciała, uciekała na drzewo xD Bo ja lubie jak bluźnisz. |
|
|
|
#1046 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam. mój mózg jest w rozsypce, Cytat:
kochanie przepraszam bardzo, ale weny nie mam, to chyba przez tą szkołę i te klasówki, tak mi mózg wyprały. Dopiero co kurczę do kompa usiadłam tak porządnie : | przepraszam, że nic nie wymyślę ; * nasze wizażowe mistrzynie już i tak na pewno Ci pomogły < 3 dziękuję kochana ; * ! Twoje też podbieram <3 skromnie: gorzej tobie ?
wyrzygane serce nie ogarniam. obok moich ust leżysz i oddychasz zbyt głośno kochanie zobacz założyłam na siebie dłonie w nich zawsze wyglądałam najpiękniej bo są Twoje zawiał wiatr i nas nie ma kawa nie smakowała. wolałabym słodką. taką pijesz Ty.
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
zapomniałam uczuć. teraz na nowo się ich uczę. a na noc.? na noc ściągam przyklejony rano uśmiech i wkładam pod poduszkę by mógł wypocząć przed jutrem. i kolejne piękne kłamstwo. czy nie możesz po prostu pozwolić mi być.? każdego samotnego dnia nie widzę głębi Twych oczu... może miałeś racje. może byłam samotna. jeśli zgubisz swój krok zawsze możesz pójść po moich śladach. zanim światło dnia rozproszy złoto ulicznych świec. więc jeszcze zabierz jej z ręki nóż. nie zniesie Twego odejścia. w świecie Twoich rąk zatracając własne `ja`. bojąc się, że ktoś zobaczy trudną miłość. panienka niezależna. nie rób z siebie zakompleksionej księżniczki. więc przyjmij pokłon. wszystko inne już sobie zabrałeś. nawet drzewa kołyszą się w rytm naszej piosenki. zatańcz w rytm mego serca. a co jeśli nie kochasz mnie tak, jak ja Ciebie.? uważają żeby nie wpaść w ruchome piaski. widzisz, on smakuje jak Ty, tylko słodziej. pozwól mi zawładnąć Twoimi myślami. czasem trudno jest sobie poradzić, kiedy nagle sens swój życie traci... a Ty weź się nie wychylylaj. przyszłość zależy od Ciebie. przyszłam na świat po to, by powiedzieć Ci: KOCHAM CIĘ.! niepotrzebnie tracę czas na to uczucie... przecież nie mogę Cię mieć. to miłość zakazana. im bardziej Cię chcę, tym bardziej się oddalasz. przepraszam, że opisy do kitu... ale nie mam żadnych pomysłów. ;( nawet nie mam siły, ani ochoty czytać tego wszystkiego co się tu pojawia. wybaczcie... ale obiecuję poprawę. a teraz ogromna prośba... mam przyjaciela, najlepszego z najlepszych. był ze mną zawsze. w chwilach radości i smutku, zawsze podnosił mnie wyżej, bym nie upadła. i... kurde no. zakochałam się. wpadłam po uszy. nie umiem się z tego wyleczyć. On niedawno skończył swój półtorej roczny związek... nie mogę mu powiedzieć o uczuciach, bo mogą do siebie wrócić. tak więc jest to jednostronna miłość nie do spełnienia. ![]() potrzebuję jakieś opisy. i rady też, mimo, że to nie ten wątek. POMOCY.! liczę na Was kochane. <3 [przepraszam za chaotyczność tej wypowiedzi.]
|
|
#1048 |
|
Wtajemniczenie
|
wolność to odległość między goniącym a ściganym
zamorduj mnie dowcipem który znam W oczach wariata zdrowy człowieku nie poznałbyś świata Nawet nic nie robiąc można wpływać na czyjeś życie...
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Na brzegu beznadziejnej miłości..
Jeśli masz mnie znienawidzić, zrób to, ale pragnij mnie do szaleństwa! Potrzebuje usłyszeć od ciebie, co czujesz dzisiaj do mnie.. Bo nie znosze tych sztucznych uśmiechów, tych Waszych poematów, słodkich jak miód, bolących jak cholera.. Gubię się bez pewnego kierunku! Dlaczego nie dzwonisz..?? Wiem, że u twego boku jest przeznaczenie.. Pomimo trudności Pomimo potknięć U twego boku nic mnie nie przeraża! I tylko trzeba mi być blisko Twego nieba Miłość jest jak rachunek twoich uczuć Dla miłości zmienić deszcz w ogień Dla miłości ukraść gwiazde i dać ja w prezencie Jeśli odejdziesz Zabierzesz z sobą moje serce A ja bez ciebie Już nie wiem którędy iść Chodź ze mną poszukać błękitnego nieba! Uwierz, że możesz Uwierz, że chcesz W tym szarym świecie jestes mą błękitną żółcią zachodzącą na zielony pomarańćz! I pomyśleć, że już nigdy się Tobą nie zaciągnę.. Straszny ból. Jak każdego miesiąca, gdy zbliża się dzień, w którym mnie zostawiłes.. Trudny do zdobycia?? Ja lubię wyzwania. Uzbroję się w sny i możecie mnie zabic.. No to tyle ode mnie Mam nadzieję, że się podobają ) 16! |
|
|
|
#1050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak przez siedem dni dzień w dzień ten sen się śni... "Są dwie rzeczy które nigdy nie dają nam spokoju: miłość i rozczarowanie" "Jeśli się uśmiechasz, mogę oddychać; jeśli się rozesmiejesz, mam dość pokarmu, aby przetrwać następne kilka dni" zakochana resztkami bezsensownej miłości Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. Lepiej kochać i stracić, niż nie kochać nigdy Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie rozstanie nagłym mrokiem przysłania cień, a niespełniona miłość w sercach kuje jak cierń Jak ćma spalam się w płomieniu niespełnionej miłości
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.