|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ja też mam słabość do łysolców ![]()
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Hejka kobitki
![]() U mnie znowu cieplusio wiosenka pełną parą ![]() Wszystkim, które mają zimę u siebie przesyłam po promyczku słońca ![]() Wkurzyłam się bo już dwa razy próbuje napisać i komp mi się wyłącza ![]() LOLA bramo dla mężusia ![]() ![]() a o tym urządzonku też nic nie słyszałam ![]() ![]() Anusia pieknusia ![]() mój brzuchol też nigdy nie nadawał się na widok publiczny ![]() ![]() Kasieńka dobrze Ci z tymi wyjazdami, ja w tym roku to palcem po mapie sobie mogę pojechać ![]() ![]() ![]() ![]() Mi też się podobali zawsze przeciętni faceci z "tym czymś" ![]() kiedyś nawet okularnicy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||
Wtajemniczenie
|
Znowu połowy mi nie zacytowało.
![]() Jeżeli chodzi o tzw kajdaniarzy to ja np najbardziej lubię takich na basenie (gdzie często bywam, więc oglądam takie przypadki). Podobają mi się Ci kolesie w wypasionych kajdanach koniecznie z kilogramowym krzyżem. Zawsze się zastanawiam jakim cudem to żelastwo nie ciągnie ich na dno... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś rozgrzeszona ![]() ![]() Pijaczysko pijaczyskiem ale chyba mnie rozumiesz w tym moim pijakostwie pijaczyno jedna ![]() Dobra, to czekam na cynka a jak ja będę coś fajowego miała wcześniej to też dam Ci cynka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2- no... ma sie rozumieć dlaczego ![]() Cytat:
![]() 2-rybka znad morza za mną chodzi już dłuuuuugo ... taki halibut np ![]() 3-mnie okularnicy nie przeszkadzają i też kilku takich mi się podobało ![]() Cytat:
![]() ![]() 2- ojejć.... trza męża zaprzęgnąć do masażu dłoni ![]() 3- nie żal chorować, ale jak portfelik choruje ![]() 4- zdanie roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- cynk bedzie jak cosik odnajdę ![]() Hihihihi A ja idę na pazureski dzisiaj ![]() ![]() Jakieś propozycje? Wskazówka: moje pazurki są zrobione na ukos ![]()
![]() |
#4566 | |
Wtajemniczenie
|
No, na basen to w ogóle warto się wybrać. Jak będę miała przerwę w aerobicu (czyli w wakacje) to chyba sobie wykupię karnet miesięczny i codziennie będę chodziła, bo to jest z...ista sprawa
![]() Cytat:
Jak to na ukos??? Zrobić później zdjęcie i pokazać Gosi ![]() Tęsknie za tipsami, chyba też sobie znowu zafunduje, tylko czekam kiedy samochód kupimy, żebym miała jak do swojej "dziewczyny od paznokci" dojechać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj tż to jest straszny modniś.......ma wiecej ciuchów niz ja!! ale podoba mi sie to ze dba o wyglad i przywiazuje do tego uwage.....a samych par butów to ma chyba z 20 par!! serio- jak bylismy w IE to tyle ciuchów tam nakupil..... a jak slysze ze ma za mało T-shirtów to mnie szlag trafia.....i ze musi kupic jakas nowa koszule......ma 10 zegarków!- bo kazdy inny i do innego stroju.....tak jakby jeden mu nie wystarczył..... a znam facetów co maja fioła na punkcie swojego wygladu........na szczescie moj tż do nich nie nalezy........lubi tylko miec fajne ciuchy i tyle! bo faceci latajacy na solarium i do kosmetyczek to juz dla mnie jest zero męskosci!!! ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- musze sie polozyc........posprzatal am chate i teraz mnie kluje w macicy ![]() poczytam wieczorem co naskrobiecie..... milego popoludnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2 w końcu poszłam, przytuliłam się i jak to się skończyło? Mega kłótnią. Mam już mojego małża po dziurki w nosie, chętnie odstąpie jakbyście słyszały że ktoś jest chętny... ano mamy, mamy. Mój małż bankowo o tym nie pamięta, więc sobie wieczorem zrobię drina, a jak zapyta (o ile zapyta) dlaczego piję, to mu powiem że oblewam naszą półrocznicę....
![]() |
#4569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ehh faceci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my w sumie już też mieliśmy półrocznicę ale mój małż nie uznaje takich półrocznic, miesięcznic, tygodniówek itp. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- dziewczynki gdzie się pochowałyście ??? ![]() ![]() a Dagecik gdzie się podziewa?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zadomowienie
|
Hej Słonka...nie mam coś nastroju..podczytałam Was troszku...ale @ mi dokucza...ide sobie brzuchlek ponagrzewać...
![]() buziaczki dla Was... Jutro do szkoły... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się cieplutko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz dzioba ![]() U mnie adekwatnie do panujacej pogody..... Mąż sprząta a ja wcinam truskawki w czekoladowym fondue ![]() Jutro jedziemy do teściowej więc zbieram siły.... ![]() Wiosenne spotkanie w.... Gdzie to tam miało być? Poddziurki Małe? ![]() Paulinaja już imprezuje i ustalam w głowie co sobie upichce na wieczor - chyba naczoski na gorąco ![]() ![]() ![]() Izusia jak remont? Końca dalej nie widać? Dzastus podobały mi sie i mebelki i narożnik. Cena naroznika jest sympatyczna ![]() Aguś nie no dawaj tu tego mężola, chyba trzeba mu nagadać i przetrzepać co nieco. Malutka czyzby u Ciebie byla ladna pogoda skoro takie promienie rozsylasz? Czeko skad Ty te historie znasz?! To sie nazywa skrywana ciaza ![]() ![]() ![]() Mili bączku skoro nie siedzenie przed kompem odpada to może kiedyś zobaczymy sie kiedys w K-ce, to moje studenckie miasto ![]() Lilus co u Was? Dagus moze Ty cos wiesz wiecej? Gosiu jak tam alkoholowy piatek u Ciebie? Bo Kasienka juz od rana niby swietuje polrocznice ![]() Czeko21 to sie nazywa zboczenie ![]() Mała niespodzianka od mojej suni: 1. A tak umiecie? 2. Gdzie moja głowa? 3. Pokazuje jęzorek 4.Aniołek Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-20 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ależ ona słodziuchna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ach - zapomniałam - podrzuć tu jakąś czekoladową truskawą ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-20 o 18:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie Kasia jak to na ukos??? Cytat:
hehe a wiecie że ja prace magisterską pisałam o meskości we współczesnym świecie ![]() No dla mnie to nieporozumienie jak facet dba o siebie więcej niż kobieta chodzi tu o kosmetyczke solarium itp. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A psinka śliczna A Ja dopiero niedawno wróciłam do domku ale miałam przeboje: Mama wyjechała na te wczasy a u niej w domku jest miśka nasz króliczek tzn mojej siostry ale, że ona jest w Irlandi to królik przypadł w spadku mamie. No i karmi go codziennie sąsiadka a Ja dzisiaj miałam tylko mu sprzątnąć ale zobaczyłam, że nic nie zjadł i że wyskoczył mu taki duży guzek na brzuchu. Więc pojechałam po męża i do weterynarza. Badali ją długo az mi się słabo zrobiło i o mało nie zemdlałam wyprowadzili mnie na zewnątrz i siedziałam na krawezniku z 20 min zielona byłam normalnie masakra. No i królik dostał zastrzyki i witaminku musze teraz jeździc 2 razy dziennie go karmić i w poniedziałek znowu na zastrzyki. Ale guzek to podobno tuszczak i nic z nim zrobic nie mozna podobno jej nie boli. No ja tak mam czasem że mdleje szczególnie w szpitalach bo czuje ten specyficzny zapach. Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-20 o 18:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 jaka słodka ![]()
![]() |
#4578 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
czesc i czolem dziewuszki
![]() fajny piatek mam bo jutro mam wolne i malzon dostal zwrot podatku po pol roku od wyslania ![]() ![]() Kasiulek jak sie jest na tej diecie to je sie tylko owoce, warzywa, chude jogurty, pije sie wode, soki i herbate ning hong 3-4 razy dziennie - ta herbate mozna dostaw w sklepie zielarskim, i dietka trwa 10 dni. Bratowa ja stosuje i narazie jest zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wiecie znam osobe która 3 lata stosuje i zachwalała. a pozatym ja jestem dociekliwa więc dzwoniłam do tej firmy i tam taka miła babka rozwiała moje wątpliwości urządzonki jest juz od ponad 20 lat w niemczech no i przeszło szereg badań ostatnio nawet dostałam maila od firmy że w styczniu zdobyła tam jakiś certyfikat medyczny czy coś takiego. No i najwazniejsze to to że ja uwazam że jak się za cos tyle płaci to musi działać i na szczęście działa ![]() I ważne też to że wiem co się dzieje w moim organizmie wiem że nie miałam owulacji w tamtym cyklu ( urządzenie informuje o owulacji) i że jak to się powturzy to będę musiała zrobić wydryk z niego i iść do lekarza. 2) hehe no właśnie, jakby nie było to trochę wygasa z kazdym pokoleniem jest jej coraz mniej ![]() 3) a z królikiem to mi bardzo utrudnia zycie ale cóz niechce aby się zwierzątko męczyło. W końcu 7 lat juz ma i smutno mi przez nia wiem że to tylko głupi królik ale co poradzę. Mój mąż mnie tylko wkurza bo nie rozumie jak można się tak przejmowac królikiem Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |||
Zakorzenienie
|
dziekuje wizazowa ciociu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajny mialas temat pracy no ![]() biedny króliczek.....napewno bedzie dobrze ![]() wpadlam tylko na chwile i uciekam na film!! dzieki ze sie tak troszczycie o mamuske ![]()
![]() |
#4582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak się człowiek przywiąże to nawet króliczka szkoda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja muszę jakieś wiosenne buciki sobie sprawić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Rozeznanie
|
No szkoda ale cóż
![]() Ja ogladam właśnie ostatniego samuraja a mój mężuś mecz jakiś Wogóle sie pochwale bo jutro ide na spa ![]() ![]() A wieczorkiem idę do pubu na piwko jakies ze znajomymi i z męzusiem oczywiście |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a psinka boska, te ujęcia po prostu fantastyczne! ehhh, już jest źle, i to bardzo źle. Poryczałam się jak głupia przez niego a ten jeszcze przyłaził i mnie dobijał (to już dzisiaj). Powiedziałam mu że ma mnie zostawić w świętym spokoju i mi się na oczy narazie nie pokazywać. Oj tym razem to ja już tak łatwo tego nie odpuszczę, przegiął na maksa. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4585 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-20 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Druga nie mój gust, a poza tym coś mi się w niej podoba. Wydaje mi się, że nie jest za dobrze uszyta Trzecia mi się nie otwiera A czwarta- ja ją kcem!!!!!! Podaj linka, żebym mogła chociaż cenę zobaczyć (bo póki co i tak nie kupię ![]()
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baw się dobrze Kochana ![]() ja spadam narazie dziewuszki zajrzę później tak za 2h ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Ahh to ja żeby zmienić temat pochwalę się narzeczonym przyszłej mamusi mojej przyszłej psinki. Czyli przyszłym tatusiem, hehe
![]() ![]()
#4589 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() Cytat:
![]() a co do mojej kuzynki, jest w szpitalu bo zaczęłą krwawić... ![]() ![]() ![]() tak sobie o cichutku myślę, czy oby oni na początku nic nie kombinowali z jakimiś poronnymi tabsami i to tego efekt ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ale ci fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() kiedyś w liceum miałam praktykę w US i tam był taki łysy elegant z bajeranckim okularem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też mam do szkoły ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. śliczny piesio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.