|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
Zamówilam sobie takie weln jak ten co wkleiłaś z allegro tyle że z kryształkami zobaczymy jaki będzie jak przyjdzie
|
|
|
#1052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy słonecznik we włosach to długo wytrzyma
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oto fotka słonecznika we włosach(przynajmniej wydaje mi sie, ze to słonecznik nie znam sie na kwiatach), tylko ja bym chciała troszke mniejszego a jesli nie słonecznik to co?Bzyczka --> to daj znać jak przyjdzie i porób zdjęcia, bo ja tez mysle, zeby zamówić
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2009-03-20 o 15:58 |
|
|
|
|
#1054 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
przecież nie może Ci zabronić wzięcia ślubu w innej parafii:/Moje też przyszły, rozmiar niby dobry, ale za wysokie i wystawie je na allegro. Zapłaciłam za nie grosze, więc dużo nie straciłam.. Cytat:
Wow, podziwiam. Ja bym w takich niewytrzymała ![]() Cytat:
![]() To już jest przegięcie.Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1055 | |
|
Zadomowienie
|
wiem, że są wytrzymałe i mam nadzieję, że nie będę musiała kombinować... ale wiesz... strzeżonego Pan Bóg... i tak dalej
![]() Cytat:
![]() mi się bardzo podoba moim zdaniem na tej fotce jest gerber
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja juz jestem w 100% zdecydowana na zielonego kwiatuszka.. i teraz sie zastanawiam czy storczyk lilia czy kalia.. ale jesli chodzi o wyglad kwiatuszka to sklanialabym sie ku lili albo kali... doradzcie co bedzie ladniej wygladac?
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
martucha ja tam zielonych kalii i lilii nie widzialam :d Storczyka zileonego tak
![]() a zielone sa tez te male co sie do ozdoby stosuje - te co wygladaja jak male zielone gerberki ![]() edit: znalzlam
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-03-20 o 16:38 |
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
o widzisz ja sie na kwiatkach w ogole nie znam, a słonecznika we włosach nie znalazłam
![]() Dzieki dziewczyny za opinie. Utwierdziłyście mnie tylko w moich wyborach |
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-03-20 o 16:42 |
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Ponoć u Franciszkanow jest łatwiej ze spowiedzią (tak mi kolega mówił).
Daj znać jak pójdziecie i jak Wam poszło
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha boskie
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakbyś znalazła mniejszego słonecznika to efekt będzie podobny. W ogóle Twój zestaw bardzo mi się podobadodaje zielone bukiety dla inspiracji, jednak zachęcam do zielonego storczyka- to piękny kwiat. W załączniku jest własnie w bukiecie z róż i zielonej chryzantemy, też super razem wyglądają |
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Celi25 wczoraj przyszedł mój materiał... Cóż, jestem nim troszkę rozczarowana
Materiał jest bardzo prześwitujący Ja go kupowałam z myślą o zakryciu ściany, ale sam ten materiał ściany i tego co jest na niej nie zakryje (trzeba pod niego dać jakieś prześcieradło, albo coś w tym stylu). Do tego mało się błyszczy Jakbyś go chciała do podwieszania na suficie, to powinien się nadać. No i jest leciutki...
|
#1064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak samo jak Tobie, mnie również specjalnie nie zależy na wszelkich pierdółkach, które mają być ozdobą (tak jak poduszeczka do obrączek). Nie mówię, że to coś złego, bo fakt-wygląda bardzo ładnie. Jak dla mnie to tylko zbędny wydatek i kolejna rzecz, która po ślubie będzie leżeć i się kurzyć. Z wielu rozmów przeprowadzonych z koleżankami, które już są po ślubie wnioskuję, że nie ma co przesadzać w tych kwestiach i trzeba trochę wyluzować, bo im więcej szczegółów się wymyśli, tym więcej spraw zaprząta głowę i zamiast się bawić, ludzie się przejmują, czy wszytsko będzie tak jak wymyślili. Cytat:
Cytat:
Nam to zajęło godzinę i na pytania odpowiadaliśmy osobno. |
|||
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Scio welon już przyszedł, bardzo szybka przesyłka
materiał dobry jest tylko trochę się zawiodłam ilością kryształków na nim, ja zamawiałam kolor ecru ale że jest już ciemno to nie wiem czy do sukni mi bedzie pasował ale zadodolona jestem naprawdę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo uwazam
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
no zrobiłam tak na szybko
a link do aukcji wyślę ci na pw
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
jest śliczny
czekam na wiadomość. A Ty kupiłaś dwa welony? czy to jest jeden taki rozczepiany? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka1 jakiś taki biedny ten welon
Może z suknią będzie się lepiej prezentował.
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
może to te zdjęcia i ja go tak rozwinęłam w rzeczywistości jest o niebo piękniejszy
![]()
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo, zdjęcia nie oddają rzeczywistości tak, jak wygląda naszymi oczami. Na pewno w realu dużo piękniej wygląda. No i w połączeniu z suknią będzie jeszcze piękniejszy
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładny welon
Jadę jutro na poszukiwania sukni. jak nic nie znajdę w większym mieście to decyduję się na szycie. Byłam dzisiaj popytać o fryzjera, i nikt nie chce mnie uczesać 15 sierpnia Muszę jeszcze odwiedzić kilka salonów, może ktoś się znajdzie chętny.Co do spowiedzi to też raz się z "tego" wyspowiadałam- siedziałam 15 minut u księdza, ludzie się na mnie gapili jak na jakąś morderczynię, a ja cała czerwona byłam i myślałam, że się zapadnę pod ziemię. Ksiądz kazał mi przyrzecz, że tego nie zrobię więcej przed ślubem, co było od razu kłamstwem przy spowiedzi. Później u innych księży było lepiej, ale długo miałam uraz.
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka24 nie chcą Cię uczesać, bo już nie ma wolnych terminów?
Ja póki co odpuszczam temat spowiedzi. Wybiorę się jakoś w tygodniu przed ślubem (ale nie chcę w dzień ślubu, bo to jeszcze dodatkowy stres i ganienie).
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
15 sierpnia to wolny dzień od pracy- święto kościelne NMP i ludzie robią sobie długi weekend...Kwiaciarnie na szczęście pracują i bukiet mi zrobią.
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam. To masz podobnie jak my... My mamy w długi weekend majowy ślub i też nie wszyscy wtedy pracują... Dużo osób nas namawiało na zmianę terminu, bo organizacyjnie byloby wtedy lepiej, ale my sie uparliśmy i się udało jakoś mniej więcej wszystko dograć
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1078 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Będe miała podobny tzn tez z dzetami błyszczącymi, tylko krótki. Na sukience też mam takie błyszczące elementy tak że fajnie sie to komponuje. Moja sukienka jest prosta w formie - zwykła litera A. I teraz moje pytanie czy do takiej sukienki i do mojej budowy (170 cm wzrostu, proporcjonalnie zaokraglona - choc moja teściowa ciągle twierdzi ze ja chuda jestem, ciemne włosy) będzie pasował bukiet wachlarz - marzy mi sie taki jak w załączniku. A może takie bukiety to tylko do sukienek hiszpanek? Edytowane przez eseska Czas edycji: 2009-03-20 o 20:33 Powód: pomyłka ze zdjeciem |
||||
|
|
|
#1079 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha, fajny pomysł z tymi zielonymi kwiatami. Znalazłam coś takiego, może coś Cię zainspiruje
|
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze dziewczyny zbliżamy się już wielkimi krokami do naszych wspanialych dni
widzę że tematy się rozkręcają, kurcze ja nadal nie wiem jai bukiet, jaka biżu , buty w sumie mam wybrane ale nie jestem pewna swojego wyboru https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1231971088 ten bukiet mi się bardzo podoba co myślicie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1231971160 a ten?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

zobaczymy jaki będzie jak przyjdzie

przecież nie może Ci zabronić wzięcia ślubu w innej parafii:/
nie zdaje kolokwiów nic mi do glowy nie wchodzi siedze i sie ucze i nic,.. slub odszedl na drugi plan.. malo sie nim zajmuje i sie zbliza... mam chyba za duzo na glowie 

a zielone sa tez te male co sie do ozdoby stosuje - te co wygladaja jak male zielone gerberki

ale zadodolona jestem naprawdę